Dagens julegavetip – Minx

S√• lykkedes det at f√• taget nogle billeder af det der Minx. Fik lagt guld p√• t√¶erne og metallic leo p√• fingrene. Det er en slags folie, der findes i mange farver og m√łnstre, der bliver varmet op og derefter lagt p√• neglen. N√łj, hvor er det i √łvrigt sv√¶rt at tage p√¶ne billeder af f√łdder og h√¶nder. M√•ske fordi f√łdder bare ikke er p√¶ne og h√¶nderne var i dette tilf√¶lde¬†tilsyneladende ¬†meget t√łrre, hvilket jeg selvf√łlgelig f√łrst opdagede, da jeg kiggede billeder igennem efter at have overf√łrt dem. N√•, pyt skidt er nok ikke den eneste med t√łrre h√¶nder for tiden? Nogen der kender en helt fantastisk h√•ndcreme?

Er under alle omst√¶ndigheder rigtig glad for resultatet p√• neglene og synes det er s√• flot. De laver Minx mange steder efterh√•nden og jeg synes at det er fedt at give/f√• oplevelser eller behandlinger, s√• det bliver hermed ogs√• dagens julegavetip (eller noget man selv kan √łnske sig). Jeg fik lavet mine hos Beauty Avenue, hvor det koster 290 kr. for h√¶nderne. Jeg fik som et fors√łg ogs√• lagt Shellac (en blanding af lak og gele, der skal h√¶rdes under UV-lys) over Minx’en p√• h√¶nderne, for at det skulle holde l√¶ngere. Har v√¶ret trofast kunde hos Beauty Avenue i over 4 √•r, s√• er heldig at blive fork√¶let lidt ekstra af og til :) Indtil videre g√•r det rigtig fint med holdbarheden, har v√¶ret p√• tjenerjob to gange og det er ellers h√•rdt for neglene, men skal pr√łve at huske at komme med en tilbagemelding p√• hvor l√¶nge det rent faktisk holder p√• hhv. h√¶nder og f√łdder :)

Just got my nails Minx’ed and I love it, feet aren’t that pretty but I think they look a little better when ‘dipped’ in gold :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

31 tanker om "Dagens julegavetip – Minx"

 1. Crabtree & Evelyn laver nogle fantastiske cremer. “Summer Hill Hand Therapy” kan virkelig anbefales. Den er hverken for tynd eller for fed og s√• dufter den fantastisk:)
  Og flotte negle, det m√• pr√łves en dag..

 2. Hvor er det flot, b√•de p√• f√łdder og h√¶nder! Kunne jeg godt t√¶nke mig at pr√łve at f√• lagt, m√•ske til min f√łdselsdag?

  Gode håndcremer:

  Billig: Matas glycerin håndcreme med blå striber

  Dyr: Kiehl’s Ultimate strenght hand salve

 3. Orh, hvor er det bare mega sejt!!! Det vil jeg ogs√• pr√łve.. det ser s√• super godt ud til dig!!

 4. Ej hvor ser det sejt ud.. Det er virkelig noget ekstra end bare almindelig neglelak.. Er specielt vild med guldtæerne.. Den er sej den minx-ting!

 5. Wow det er virkelig flot. Er især vild med leo-lakken.
  Hvordan får man det egentlig af igen?

 6. Et godt (og billigt) r√•d er at k√łbe Helosan creme til 55 kr. og bomuldshandsker til 25 kr. i Matas. Jeg f√•r VIRKELIG t√łrre h√¶nder hver vinter, og det eneste der hj√¶lper er kombinationen af de to inden jeg g√•r i seng :)
  Tak for en fed blog, og det er virkelig nogle seje negle!

  -Josefine

 7. Er sindssygt forelsket i dine Stella-stiletter! Har s√łgt efter dem mange steder, men desv√¶rre uden held. Men s√• kan jeg i det mindste nyde synet af dem p√• din blog :-)

  Jeg vil anbefale Elizabeth Ardens 8 hour cream, hvis ellers man kan udholde lugten ;-) Ellers har jeg en Balm Balm ansigtscreme (som jeg bruger til h√¶nderne, da den ogs√• er meget fed) med Rose Geranium, og den er i √łvrigt √łkologisk. Du f√•r lige et link: http://www.okoshoppen.dk/shop/rose-geranium-ansigtscreme-401p.html

 8. Ih hvor er dine negle bare fine. Især farven på dine tæer. Hvad er Minx? Er det almindelig neglelak, du har på tæerne. Og super fantastiske sko. Hvor er de fra?
  frkforsom.blogspot.com

 9. Hvor ser det fint ud! Jeg er især vild med guldneglene, de er super cool.
  Hvad håndcreme angår, kan jeg helt sikkert anbefale Lush Рde har tre forskellige, som
  alle er fantastiske og kun koster omkring £6. Jeg plejer at bruge den der hedder Smitten;)

 10. Nice-nice-nice neglelak!

  Mht. t√łrre h√¶nder:
  Jeg bruge Elizabeth Arden 8-hour creme (som ogs√• er god til t√łrre l√¶ber), og jeg er virkelig glad for den! Det lugter dog ikke specielt godt.
  Ellers bruge jeg noget helo-creme tror jeg det hedder, men det er noget man skal have p√• recept – jeg f√•r det fra min mormor, som har psoriasis.. S√• hvis du kan skaffe d√©t, kan jeg n√¶sten garantere at du der fri for t√łrre h√¶nder.

 11. Wow, nu kan du da g√• alle julens fester og nyt√•r i m√łde med smukke f√łdder! Det ville sikkert se mega godt ud i nogle sorte sko!
  Hvor lang tid holder det? :)

 12. Elsker dine leo-negle, de er da for flotte! :)

  Mht. håndcremer, så laver A-Derma nogle virkelig gode cremer. Jeg bruger A-Dermas cremer (fra Exomega linjen) hver dag, da jeg har meget sart hud. A-Derma forhandles på apoteker. Hemp Hand Protector fra The Body Shop er også rigtig god :)

 13. leo-lakken ser utrolig pæn ud :-)

  Shiseido laver en FANTASTISK h√•ndcreme som giver silkebl√łde h√¶nder med det samme, man kan slet ikke f√• nok af at nusse ens h√•ndoverflade bagefter fordi den bliver s√• bl√łd :-)
  ellers er Jurlique’s h√•ndcreme ogs√• god :-)

 14. BIO BEAUTY by NUXE har virkelig kreeret en god og dr√łj h√•ndcreme, som jeg uden tvivl vil anbefale. Den hedder “Nourishing Hand Cream – Dry and Damaged Hands”, og der er 75ml. Mener den kostede ca. 100kr. Jeg har haft den siden sidste jul, og den er stadig ikke opbrugt (den bruges nok heller ikke s√• flittigt om sommeren, men…).
  Det er i √łvrigt p√¶ne negle, du har f√•et dig:)

 15. ej hvor ser det fedt ud! har selv gået og snuset lidt til det, men ved ikke om det er pengene værd mht. holdbarheden især på hænderne, så det ville være dejligt hvis du kunne lave et lille indlæg om det når de ikke kan holde længere og komme med en samlet vurdering, det ville hvert fald være rigtig dejligt :)
  men men, nu n√•r du leder efter en god creme, vil jeg hvert fald foresl√• Hemp Hand protector fra body shop, det er et dejligt vidunder. ikke med verdens bedste duft, men den g√łr virkelig underv√¶rker! :)
  jeg kan hvert fald ikke overleve en vinter uden den, selvom jeg altid har handsker på når jeg bevæger mig ud (mere eller mindre i hvert fald ;) )

 16. Hej Emily :) F√łrst og fremmest skal du have tak for en FANTASTISK blog (det er min daglige overspringshandling nr. 1 – man skal jo liiiiige tjekke om du har postet et nyt opl√¶g, midt i en lektion hehe)
  N√• men jeg har lige et sp√łrgsm√•l: du skriver at du er fast kunde hos Beauty Avenue gennem 4 √•r..
  Er der s√• nogle behandlinger som du kan anbefale en “nybegynder”?

  //S

 17. Flotte negle, har selv overvejet at pr√łve det.

  Mht håndcreme er jeg enig med Anja, Kiehl’s Ultimate strenght hand salve, bruger også deres læbepomade som jeg også varmt kan anbefale.

 18. Lakken er så flot.
  Ang√•ende h√•ndcreme kan jeg anbefale beaut√© pacifique’s “extra dry” h√•ndcreme – f√•s i Matas til 175 kr. Den er ganske enkelt fantastisk. Rigtig fed og l√¶kker, men nem at sm√łrre ud og ikke klistret!

 19. Tusind tak for gode r√•d omkring h√•ndcremer!! Der er vist ingen undskyldning for at have t√łrre h√¶nder nu ;)

  Mht. sp√łrgsm√•l ang. neglene, s√• har jeg vist allerede skrevet det meste i teksten ;) men vi tager den da lige igen: Minx er ikke en lak, men en folie, der bliver varmet op og derefter lagt p√• neglen. Det koster 290 kr for h√¶nderne, der hvor jeg fik det lavet (der er et link i teksten) og det skulle holde i op til en uge. Men, som skrevet, fik jeg lagt Shellac over for at det skulle holde l√¶ngere, s√• kommer med en update p√• hvor l√¶nge det rent faktisk holder :)
  OG mht hvordan man f√•r det af igen: Godt sp√łrgsm√•l, hehe, det glemte jeg faktisk at sp√łrge om ;) M√• ringe derud og h√łre…

  Jeg har prim√¶rt f√•et revet h√•r af mine st√¶nger hos Beauty Avenue med Sugaring – og det g√łr de pokkers godt! meget bedre end voks – men har ogs√• pr√łvet et par (mere behagelige) andre behandlinger og er vild med Jasmine (ansigtsbehandling og massage) og deres pedicure ;)

  Mine sko er fra Stella McCartney.