Look of the day: Jewel

S√• lykkedes det langt om l√¶nge med et dagens OG det ovenik√łbet som andet indl√¶g i dag. Jow jow hele to indl√¶g p√• en dag. S√¶t kryds i kalenderen folkens :)

Det er den oilskin jeg fik i julegave og sammen med en rigtig tyk uldtr√łje g√łr den sig faktisk fint, n√•r det er mildt vintervejr, som vi har haft de sidste par dage. Kjolen er s√•m√¶nd ogs√• en ny sag, k√łbt i Mango p√• udsalg i fredags for formidable 79.99 kr. Kan egentlig rigtig godt lide juvelfarver, men har slet ikke f√•et leget nok med dem denne vinter, hvor de ovenik√łbet var h√łjeste mode. Flaskegr√łn og bordeaux var btw mine yndlingsfarver som barn (jep, s√¶rt barn). N√•, men bedre sent end aldrig (yikes, det er vist efterh√•nden mit motto) og kan ogs√• sagtens forestille mig akkurat samme look, uden str√łmpebuks og med brun l√¶dersandal, n√•r det engang bliver lidt varmere. For det g√łr det vel p√• et tidspunkt? Pretty please.

Hov og lige noget jeg kom til at t√¶nke p√•: Jeg er en samler og en gemmer og rigtig mange af de ting jeg har p√• i mine dagens er tussegamle sager. Har v√¶ret passioneret t√łjsamler og smittet med skogalskab siden jeg var 14 og nogle af tingene i min garderobe g√•r tilbage dertil. Bare s√• I ikke tror det¬†er spritnye sager fra top til t√•, jeg disker op med hver gang. S√• rig er jeg desv√¶rre ikke, men h√•ber stadig at det kan v√¶re inspirerende at se hvordan de samme ting kan kombineres p√• kryds og tv√¶rs, og at man sagtens kan have en garderobe hvor mange af tingene holder s√¶son efter s√¶son. Har skrevet det et par gange f√łr, men det t√•ler nok en gentagelse.

Rigtig god s√łndag aften svesker :)

Outfit details: Jacket Parforce // dress Mango// boots Minimarket// bag Balenciaga// hat vintage

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

20 tanker om "Look of the day: Jewel"

 1. Har luret misundeligt p√• dit ur mange gange, og bliver n√łdt til at h√łre, hvor det er fra? S√• fint!

 2. hej emily! jeg ved godt at du m√•ske har n√¶vnt det p√• bloggen engang, men jeg kan ikke huske hvorn√•r. Hvor og hvorn√•r har du k√łbt din Balenciaga taske? den er gudesmuk!

 3. I mine √łjne er det faktisk endnu bedre at se, hvordan de samme ting kan bruges p√• forskellig vis. For mig er det sand inspiration! Kunsten er at v√¶re kreativ med det t√łj, man har – ikke kun at kunne k√łbe en masse nyt hele tiden. Nyt er selvf√łlgelig l√¶kkert, misforst√• mig ikke, men k√łb-og-smid-v√¶k-mentaliten kan af og til tage overh√•nd. Det er et meget fint budskab, at man sagtens kan have gl√¶de af den samme ting i flere √•r. S√• har t√łjet ogs√• lidt historie, hvilket p√• sin vis er ret fantastisk. God s√łndag til dig ogs√•!

 4. Nice blog! Very inspiring and charming:) Happy new year!
  Here is me and my friends blog, if you ever get the time to check it out!

  - SALLY RISELL

 5. Ej, hvor sk√¶gt! Mine yndlingsfarver var ogs√• i en laaaang periode, da jeg var lille, bordeauxr√łd (s√•dan rigtigt r√łdvinsfarvet) og flaskegr√łn! Det var endda s√• fremtr√¶dende, at n√•r vi skulle have l√¶st historie i skolen og fik lov at tegne imens, var der flere, der forsvarede, at jeg skulle v√¶lge farver f√łrst, fordi jeg altid skulle have fat i de to specielle tuscher, der gik igen p√• alle mine tegninger ;-)

 6. rigtig fin jakke! er den fra jagtkompaniet.dk? synes nemlig bare din ser mere klar gr√łn ud end p√• hjemmesiden. hvordan er den i st√łrrelsen?

 7. Hej Emily

  Kunne du ikke lave et indl√¶g en dag om ‘ting der har overlevet l√¶ngst i mit skab’ eller klassikere for dig?
  Er nemlig ret vild med, at du gemmer så meget, og det kunne være sjovt at se gamle ting som du stadig bruger

  knus

  Ida

 8. Halskæden er fra Björg.
  Jakken er k√łbt hos Jagtkompagniet og er en str. S. Mener ikke der var dame og herre, men hvis der er m√• det v√¶re en herre. Den er en del for stor, men det kan jeg meget godt lige :)

  Tine – hehe hvor fint ;)

  M – mange tak, det er jeg glad for at h√łre

  Eva Linnea – Den er k√łbt i Dubai i 2006. Det er en model Bowling i brun… Er ogs√• meget glad for den :)

  Tilde – det er et Rolex og et jeg har arvet…