funghi

Små svampe med fyld af gedeost, tomat og urter og med rosenpeber på toppen. Som forret eller en del af en tapas-tallerken.

Svampe (1-2 pr. person), portobello, champignon el. lign.
Gedeost, skåret i skiver, her er det den friske og milde slags uden ‘kant’
En blommetomat skåret i små, små tern
Timian, citrontimian, basilikum eller anden frisk krydderurt, finthakket
Rosenpeber (fordi det er pænt og smager godt, men almindeligt peber kan også gøre det)

Skyl eller børst svampene forsigtigt og knæk stokken af, læg lidt krydderurter og tomattern i fordybningen og læg en skive gedeost ovenpå, drys med rosenpeber og læg i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie. Bag dem i 10 min. ved 150 grader eller til osten er svagt lysebrun i kanten. Spis.

Mushrooms with goat cheese, fresh herbs and fresh ground curepipe.

(Visited 1.188 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Hej, hej,
    Mærkeligt spørgsmål (I know), men har lige købt en EOS lip balm der dufter vidunderligt – tak for tippet – men hvordan påfører du den? Altså med fingeren eller smører du bare direkte på læberne? Tænker om det sidste ikke bliver lidt besværligt, når den er ved at være tom.
    Håber du nyder det fantastiske vejr – og den lille vaps :)
    – Anne

    1. Smører direkte på ;) HAr endnu ikke nået bunden, så det har jeg slet ikke overvejet. Må bare bruge fingeren til sidst så…
      Mange tak, det kan du tro :)