Chill

<img class="aligncenter"

20110728-044009.jpg

20110728-044058.jpg

20110728-044148.jpg

20110728-044214.jpg

Jeg er desværre stadig lidt småsløj ovenpå weekendens tur med høj feber. Plejer ellers at komme mig hurtigt, men er simpelthen så træt hele tiden. Så de sidste par dage er blevet brugt på hygge i sommerhuset med Mad Men, gode bøger, Penny-klapning, masser af the, vafler (er helt i efterårsmodus) og et par ture på stranden. Og så har jeg sendt min mors flotte Adidas sneaks lange blikke. Desværre bruger hun en størrelse større end mig. I næste uge skal J og jeg en uge i sommerhus, så håber på at være frisk til da. Efter det er det nemlig slut med ferie og i gang med specialet… Glæder mig lidt, men er samtidig også lidt nervøs…

I’m relaxing at my parents summer house these days, watching Mad Men, reading a lot of books, patting Penny and envying my moms cool Adidas sneaker.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Uh nu fik jeg helt lyst til vafler:O) Ligger også syg hjemme på sofaen!
    Mad Men…der er så mange der snakker om den serie, vil du anbefale den?

    <3
    Pia Sabine

  2. Uhh, den der sommmerfeber kender jeg alt for godt. Render selv rundt og er lidt småsløj!
    God bedring!
    Jeg håber du kigger forbi min blog.

    Sansan

  3. Håber du nød bogen: “Den hundredårige der…..” :-) – der er lidt “Forrest Gump” over den , ikke? Mere af den forfatter, tak :-)

  4. Så går jeg ud fra, du kan anbefale “Den hundredeårige …”? Jeg fik den for nyligt i gave :)

    Er også gået i noget a la efterårshi. Surt, når der kun er tre dage tilbage af min sommerferie. Om lidt smækker jeg en film på.

    God bedring inden sommerhusturen!

  5. Rigtig fin blog! Jeg er fast læser hos dig :)

    Jeg tænkte om du vil fortælle mig hvordan du har lavet det inde under dine opskrifter, hvor man kommer frem til selve opskriften når man trykker på “navnet på den”.. Du må gerne skrive det til min mail, hvis du ikke vil skrive det herinde :) På forhånd tak! :)

    // http://www.mettegroelsted.blogspot.com

    1. Jeg markerer teksten der hvor jeg redigerer mine indlæg og så opretter jeg et link og sætter så linket på den pågældende opskrift ind. Det er den ‘knap’ der ligner et 8-tal, der ligger ned du skal have fat i :)