Look of the day: worn out

Outfit details: Shirt & jeans Zara// jacket second hand// scarf Dune// bag Balenciaga// booties Colors of California

Her er vi s√•, mig og mit svagelige side-kick. Er glad for at I (vist nok) ikke kan se de sorte rande under mine √łjne og alle Pennys nyerhvervede skaldede pletter fra diverse unders√łgelser de sidste par dage. Overvejer at k√łbe en lille toup√© til hende mave og side. N√•, det gror vel hurtigt ud igen.¬†B√•de den berygtede Zara-voksbuks (de har givet sig helt voldsomt), min gamle mili-parka og jeg er lidt worn out, forh√•bentlig g√•r det over for mig ganske snart for skinny-Penny har det pludselig langt bedre. Af ganske uvisse √•rsager godt nok (julemirakel??), desv√¶rre ikke fordi dyrl√¶gerne har fundet noget banebrydende de sidste par dage, men de gode dage kommer ikke d√•rligt igen, som min gamle mormor plejer at sige. S√• jeg vil bare nyde det og h√•be at vi f√•r en rar jul. Nu smutter jeg hjem til min mor og bager julekager. Tjing tjing!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

20 tanker om "Look of the day: worn out"

 1. Dejligt med et julemirakel!
  Håber det holder!

  NU er det ikke fordi jeg vil bidrage til dine rander under √łjnene, men vil bare fort√¶lle at dine indl√¶g bliver udgivet to gange p√• Bloglovin’ for tiden..

 2. Misundelse er en grim ting, men er jeg altså misundelig på din jakke! (-:
  Du ser knald godt ud, det er vist kun dig selv der pr√łver at finde hvad der er galt med dit udseende, for jeg kan alts√• kun se en rigtig rigtig k√łn pige(foretr√¶kker du dame?) :-D

  - Glædelig jul til dig, Penny og kæresten

  • - og nu har jeg faktisk allerede v√¶re inde p√• dette indl√¶g et par gange, da jeg synes du er s√• flot og stilet.. og fordi at dine billeder er enormt flotte! Bruger du en specielt effekt eller redigerer du dem p√• en specielt m√•de?

 3. jeg elsker, elsker elsker dine look-of-the-day-billeder; for udover at fremstille en gennemf√łrt stil, er de enormt √¶stetiske og smukke. nr. 2 er mit ultimative yndlings (fordi jeg er en sucker for bokeh), men farverne i dem allesammen er vidunderlige. :)

 4. Sikke nogle fantastiske billeder.. Elsker det f√łrste billede, s√• sk√łnt :)

  Blir n√łd til at sp√łrge, om I har f√•et testet Penny for diverse allergier? For Pennys tilf√¶lde lyder lidt i stil med min brors hund, Aros. Aros begyndte at f√• det skidt og fik det pludselig bedre for derefter at f√• det skidt igen og s√•dan fortsatte det l√¶nge. Dyrel√¶gen testede for flere ting og fandt til sidst, og ENDELIG, ud af at han led af husst√łvemide-allergi og allergi overfor en bestemt tr√¶sort (Derudover fandt vi selv ud af at han ikke kunne t√•le oksek√łd)!
  Jeg synes hvert fald det er værd at have med i overvejelserne omkring Penny, at dette kan være en mulighed.. For det er ikke rart med en hund der er syg.. Men hvor er jeg glad for at hun har fået det bedre, og håber på et julemirakel og at det fortsætter :)

  Gl√¶delig jul til dig og dine k√¶re, og i s√¶rdeleshed lille s√łde Penny

 5. Jaaaa! Det er sk√łnt, n√•r vovsen har det bedre. Krydser fingre for, at det forts√¶tter s√•dan l√¶nge :-)

 6. Hej Emily,

  Det er bare så træls med Penny! Ved du om de andre hvalpe i hendes klud også lider af lignende?

  Jeg √łnsker at hun f√•r det bedre, s√• du f√•r det ogs√• bedre og √łnsker jer bare en god jul trods alt!!

  Mh,
  Annika

 7. Jeg er ked af at h√łrer det med Penny! God bedring med hende!!!
  Ellers super flotte billeder!

  notevenclothes.blogspot.com