nikon 1

Sponsoreret indlæg

Sig hej til lille fikse Nikon 1. Lille, let at betjene og nemt at have med og med udskiftelige objektiver. Og han f√•es ogs√• i lyser√łd (s√• m√•ske er det ikke en ham alligevel?), wauw!! Ham skal jeg lege med i den kommende uge. Gl√¶der mig til at teste den lille fyr og se hvad han duer til. Mine billeder vil l√łbende blive uploadet til Nikons Facebook-side og hvis I har lyst m√• I m√¶gtig gerne g√• ind at ‘like’ dem :)

Og nu til det rigtig seje: Om en uge, n√•r jeg er f√¶rdig med at pr√łve Nikon 1 af, s√• har jeg f√•et lov at udlodde ham til en af jer. S√• skal nok passe rigtig godt p√• ham. Men mere om det p√• n√¶ste fredag, sammen med en anmeldelse af kameraet. Bliver sk√¶gt (og lidt rart) at udskifte mit store tunge Nikon D90 med det lille vakse 1′er i de kommende dage.

Nikon 1 lover at v√¶re et lynhurtigt og ultrab√¶rbart lille kamera, klar parat til at indfange alle de vigtige √łjeblikke i en travl hverdag p√• farten gennem billeder og video. Det m√• vi s√• se om er rigtig :)

I l√łbet af de n√¶ste 3 uger vil der l√łbende v√¶re events i forskellige storcentre rundt omkring i Danmark, hvor I kan pr√łve kameraet selv:¬†L√łrdag d. 17/3: Bruun’s Galleri (Aarhus) kl. 11-16.¬†Fredag d. 23/3: Roseng√•rdcentret (Odense) kl. 11-19.¬†L√łrdag 24/3: Aalborg Storcenter kl. 11-16.¬†Fredag 30/3: N√¶stved Storcenter kl. 11-19.¬†L√łrdag 31/3: Frederiksberg Center kl. 11-16.¬†L√¶s mere om dette p√• Nikons Facebook-side.]]>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

23 tanker om "nikon 1"

 1. Det gl√¶der jeg mig til at h√łre mere om! Det ligger allerede som bogm√¶rke p√• computeren, som et muligt k√łb n√•r jeg engang (forh√•bentlig) f√•r et job og nogle penge nu hvor jeg snart er f√¶rdiguddannet. Oprindeligt havde jeg sonys nex-5 i kikkerten, men da jeg en dag s√• en reklame for det her, blev der kamp om f√łrstepladsen p√• √łnskelisten ;)

 2. < ![CDATA[Jaaa, hvor fedt! Har jo set reklamen for det p√• tv, og de lover jo det ene og det andet gode - bliver fedt med en anmeldelse fra dig, s√łde Emily! Gl√¶der mig til at se, om det kan holde, hvad det lover.
  Og så er det jo fint og nuser! Er selv liiidt træt af at slæbe rundt på stort Nikon kamera, så krydser fingre!]]>

 3. N√łj hvor ser han smart ud med l√¶kkert hvidt kamerahus! Det lyder som et smart produkt, for det store kamera er b√•de tungt og sommetider lidt b√łvlet at have med sig.

 4. Det er s√• fint! Og hvor er det super med et ‘test run’ f√łrst, s√• man kan se om alle de gode l√łfter holder! Gl√¶der mig til at se med :)

 5. Gl√¶der mig meget til at h√łre dine anmeldelser, for det er lige netop det kamera jeg har overvejet at k√łbe. Og s√• kunne det jo v√¶re man skulle sl√• et smut forbi Frederiksberg Centret for at se lidt n√¶rmere p√• det :)

 6. < ![CDATA[Uha, en fed give-away!!! Mit digital stod af i onsdags (p√• min s√łns 2-√•rs f√łdselsdag, hvor uheldig kan man v√¶re?!), og s√•dan en fin fyr her er LIGE hvad jeg √łnsker mig!

  Ved du egentlig hvad han koster i butikkerne?]]>

  • Til Mette WK: Jeg tror at det kamera, som Emily viser, er et Nikon J1 og if√łlge pricerunner.dk, s√• f√•s den model fra 3.510 kr.

 7. < ![CDATA[N√łj, hvor jeg gl√¶der mig til h√łre om denne fikse sag! Jeg leder nemlig efter et mindre og fikst kamera, som ikke er "almindeligt" digital kamera, men har noget god kvalitet i sig!! Og den hvide farve er smuk-smuk-smuk!
  Så jeg er allerede helt klar på at deltage i den give-away ;)]]>

 8. Åhh.. Jeg har godt læst og læst om ham.. Vil SÅ gerne have mine små fingre i ham Рtror det er et kamera lige til mit temperament.. Jeg glæder mig til at læse hvad du synes om ham :)

 9. Det ser super l√¶kkert ud! gl√¶der mig til at l√¶se din anmeldelse. kamera er nemlig no. 1 prioritet p√• min √łnskeliste i √łjeblikket:)

 10. Det bliver spændende at læse dine erfaringer. Jeg er begyndt at fotografere rigtig meget og kan ikke længere klare mig med mit gamle point and shoot.

 11. < ![CDATA[Er tilf√łjet til √łnskesedlen :)
  Ser helt fantastisk ud, s√• gl√¶der mig til at h√łre mere om det]]>

 12. < ![CDATA[Tror at mit store Sony spejlrefleks ville elske at f√• dette lille smarte hvide et som lilles√łster.
  Da mit sony er det eneste min mor kan finde ud af at bruge, så ville det være super for mig at have dette også. For så kunne jeg måske få lov til både selv at tage billeder og at få taget billeder af mig på samme tid. For da det næsten altid er mig det er "fotografen" når vi er nogle steder henne så findes der meget få billeder af mig.
  Og dette er også noget nemmere at have med i en lille taske når man skal noget ;) krydser virkelig fingre.]]>

 13. < ![CDATA[Hej :)
  Jeg har l√¶nge √łnsket mig et smart og godt kamera. Jeg har kigget meget p√• forskellige spejlreflekskameraer, men da de jo ikke er helt billige, har det desv√¶rre ikke v√¶ret en mulighed. Udover det, syntes jeg ogs√• de er meget store og en smule klodsede, s√• det her Nikon er jo helt genialt! Syntes det er virkelig smart at man stadig kan bruge objektiver, samt at det ikke fylder s√¶rligt meget, s√• man kan have det med over alt :)
  KH Michelle]]>