room with a view

I weekenden gav J og jeg den en skalle med oprydning og omm√łblering. S√•dan noget der starter som en tanke og ender i en manisk oprydnings-frenzy, hvor man slet ikke kan stoppe igen og til sidst har brugt en halv eller hel dag p√• det. Akkurat som Sofie s√• fint har beskrevet det lige her. Og det f√łles S√Ö rart bagefter. Synes det er interessant hvordan jeg/man er bedre tilpas, n√•r man synes ens hjem er rart og ordentligt. Og jeg ved godt, at jeg har v√¶ret meget n√¶rig med billeder af den ‘nye’ (vi flyttede i november, s√• det er den vist ikke helt l√¶ngere) lejlighed, men jeg har bare ikke rigtig v√¶ret tilfreds eller f√¶rdig synes jeg. Det sidste bliver man nok aldrig, men er s√• sm√•t ved at v√¶re tilfreds og n√•r der er blevet h√¶ngt lidt flere billeder op og et par andre sm√•ting (og vasket vinduer, tsk tsk), s√• skal I nok f√• en tour de chambre. ¬†Indtil da er her et lille vue af mit kontor, der har dejlig udsigt over en lille park. Og en lidt for bl√•, lidt for d√•rlig stol… Burde virkelig have en ordentlig kontorstol, men har simpelthen bare s√• sv√¶rt ved at prioritere den slags i budgettet…

Tror dog ikke min ryg er glad for, at jeg prioriterer h√łje h√¶le over bedre arbejdsstilling… M√•ske jeg skulle anskaffe s√•dan en pilatesbold at sidde p√•, det har jeg h√łrt skulle v√¶re godt. Nogen af jer, der har erfaringer med s√•dan en fyr? Og hvor man kan k√łbe et flot betr√¶k til den (der ikke koster spidsen af en jetjager)??]]>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

26 tanker om "room with a view"

 1. Det er malet med en farve fra Fl√ľgger :) Det er ca. to √•r siden, men tror m√•ske du kan v√¶re heldig at finde et indl√¶g med farvekoden (m√•ske i kommentarerne) hvis du er kreativ i s√łgefeltet :)

 2. < ![CDATA[Der er dejligt vejr her ved den jyske vestkyst ;)
  Bare for at g√łre dig lidt misundelig (For der er s√• meget at misunde p√• den jyske vestkyst....)]]>

   • √Öh nu forst√•r jeg, du t√¶nker p√• billedet. Det er taget i g√•r eftermiddags, hvor solen stod lige p√• vinduerne og dannede genskin, s√• derfor kan man slet ikke se ud ;)

 3. < ![CDATA[Ja, skoene er da blev prioriteret h√łjere en stolen! (De er ogs√• rigtig flotte!)
  Pilates bolde er ret gode - men lad v√¶r med at k√łb en der er for billig, de bliver for hurtigt bl√łde, og dermed flade. Jeg ville prioritere boldens kvalitet h√łjt :)

  De her skulle være en ret god kvalitet:
  http://www.amazon.com/Fitter-First-DuraBall-Exercise-Purple/dp/B0007XNILS - Den fåes endda i farver! :)]]>

 4. < ![CDATA[Jeg har brugt pilatesbold, og det virkede p√• mange m√•der rigtig godt. Jeg holdt i hvert fald op med at have ondt i ryggen. Desv√¶rre kan h√łjden p√• mit skrivebord ikke justeres, og jeg sad ret lavt, derfor droppede jeg det igen.
  Jeg kan derfor kun anbefale, at du finder den st√łrste bold, du kan. Jeg tog den mellemste de havde i butikken, s√• jeg ogs√• kunne bruge den til andet, men det fungerede alts√• ikke.
  Nu gider jeg ikke bruge penge på en ny.

  Jeg kan i √łvrigt godt lide, at skoene lige har f√•et sneget sig med ind p√• billedet ;)]]>

  • Tusind tak for r√•d om pilatesbold. Mit bord kan heller ikke indstilles, s√• m√• finde en k√¶mpe bold. hehe ja, sko m√• der til!

 5. Jeg har h√łrt fra flere fysioterapeuter, at man ikke m√• sidde mere end en halv time p√• en pilatesbold adgangen, da det ogs√• er belastende for ryggen – det er ikke nemt at finde rundt i, hvad man skal g√łre for at f√• den optimale arbejdsstilling, men synes lige at jeg ville dele dette fagr√•d, s√• du har det med i overvejelserne, inden du erstatter stolen fuldst√¶ndig med bolden ;)

 6. < ![CDATA[Hej Emily,
  jeg har stor erfaring med brug af pilatesbold som stol og har selv anvendt en i flere år.
  Som en anden også har påpeget herinde kan man ikke eller det er i hvert fald ikke altid godt og sidde på den i flere timer ad gangen. En god ide er at skifte til en stol en gang i mellem, mens man sidder og arbejder. Jeg synes dog også det giver sig selv, da man bliver træt i musklerne af og sidde på bolden, da man træner både mave/ryg og de små muskler når man sidder korrekt på bolden (læs med rank ryg).
  Faktum er, som ogs√• n√¶vnt i denne tr√•d, k√łb en ordentlig bold og f√• noget vejledning i butikken mht. st√łrrelse osv. Da jeg k√łbt min for 6 √•r siden gav jeg ca. 450-500 kr. i en sportsbutik og den har holdt til en masse - stol anvendelse, tr√¶ning, flytninger, op- og nedpustninger m.m.
  Jeg synes en bold er en fantastisk ting at have derhjemme til b√•de stol og tr√¶ning. Eneste minus er m√•ske opbevaring af den, men det er hvad der h√łre med:)
  Jeg har aldrig h√łrt om betr√¶k til den!]]>

 7. < ![CDATA[Uhh håber du poster en masse billeder når i er færdige! Det ser godt ud..
  http://agoodiebag.blogspot.com/]]>

 8. Haha, det var derfor du likede! ;) Jeg tror det er for√•rsvejret, der giver en lyst til at rydde op (og for mit vedkommende ogs√• det faktum, at mit skab var eksploderet, hvis der var kommet flere sko derind…).

 9. Den eneste bold jeg kender med betræk er den fra Karmameju, men den koster 1425 kr. (eller et betræk til 700 kr.), hvilket næsten er spidsen af en jetjager. Omvendt er den så fin at man rent faktisk har lyst til at sætte sig på den. Måske man kan finde den brugt? :-)

 10. Er den gule bold på billedet til hundebasser, og kan den i så fald holde til lidt af hvert? :)

  • Lige pr√¶cis :) Penny er ikke s√¶rlig s√łd ved sit leget√łj, men denne holder. Den er fra Trixie :)

   • Kan man f√• leget√łj fra Trixie i nogle fysiske butikker (synes kun, at der kommer webshops frem, n√•r jeg googler)? Og kan du anbefale andet slidst√¶rkt hundeleget√łj? Bertha tygger sig nemlig hurtigt gennem det meste… :)

    • Ja i langt de fleste fysiske butikker. Det er et ret udbredt tysk lavpris hundem√¶rke. Hmm… Kan virkelig anbefale Nylabones, de har dem i Maxi Zoo og ellers i engelske webshops. S√•danne og ting i h√•rd gummi er det eneste Penny har liggende til fri afbenyttelse. Alt det ‘skr√łbelige’ er kun til n√•r vi leger sammen :) Hun kan nemlig ogs√• lave konfetti af alt…

 11. < ![CDATA[P√• mit arbejde sidder to af mine kolleger p√• pilatesbolde. Vi har dog skriveborde der kan justeres i h√łjden, s√• de st√•r op i l√łbet af dagen ogs√•. (og render til 10.000 m√łder i l√łbet af dagen, s√• de sidder ogs√• p√• andre stole). Men de er rigtig glade for det - den ene d√łjede med hold i nakken og d√•rlg skulder, og det har faktisk hjulpet p√• det, siger hun.(men det kan ogs√• v√¶re andre faktorer end lige bolden).
  Kan dog godt forst√• du gerne vil finde et betr√¶k til den, for ellers er det lige fitness-agtigt nok. Et ergonomisk godt alternativ (som man siger) er s√•dan en "skammel-agtigt-stol" som er meget fjedret i det, s√• n√•r man sidder p√• den, kan man kun sidde med ret ryg. Jeg pr√łvede den hos en veninde for mange √•r siden, s√• jeg ved ikke lige hvad s√•dan en f√¶tter hedder, men hun havde f√•et den anbefalet af en fys. Selv sidder jeg p√• en taburet fra IKEA. :D]]>

 12. < ![CDATA[Pr√łv at tjek yogaudstyr.dk
  De har butik p√• √ėsterbro, Rosenv√¶ngets All√© 19.

  De har også betræk og det koster ikke en bondegård.

  P√łj p√łj med det. :)]]>