Konkurrence: Cool Penclic

 Sponsoreret indlæg

F√łrst og fremmest synes jeg I skal smutte forbi Penclic‚Äôs egen side, hvor der lige nu k√łrer en m√¶gtig sej konkurrence hvor man kan klikke sig til at vinde Penclic-mus og et spa-ophold til en v√¶rdi af ca. 12.500 kr!

Og s√• til min nye supermus: Oh my. Jeg er s√• vanvittigt begejstret for denne her supermus, at jeg d√•rligt ved hvor jeg skal starte. Den er den dims som jeg ikke anede at jeg manglede, men som jeg nu slet, slet ikke kan undv√¶re. Udover at denne mus er topsmart og g√łr det muligt at betjene rigtig, rigtig mange af ens computers funktioner uden overhovedet at r√łre tastaturet (5 forskellige klik-funktioner + scroll), s√• er den ogs√• ergonomisk korrekt og en forn√łjelse at arbejde med. Det f√łles som at holde om en tyk kuglepen og den lystrer og man√łvrerer s√• let som ingenting. M√•ske en lillebitte smule for let rent bogstaveligt talt og det er min eneste anke ved Penclic: Den m√•tte gerne have v√¶ret en lille smule tungere i bunden alts√• s√•dan helt fysisk, men bortset fra den meget lille detalje, s√• er vi t√¶t p√• musseperfektion til os der bruger l√¶ngere tid foran sk√¶rmen end hvad godt er. I s√¶rdeleshed hvis man klikker meget som jeg g√łr i forbindelse med billedredigering eller n√•r man bev√¶ger sig rundt p√• nettet.
Denne Penclic er endda tr√•dl√łs, s√• jeg har b√•de brugt den p√• selve computeren, p√• bordet og p√• en mussem√•tte i sofaen (hvis jeg har arbejdet der) og p√• den m√•de er det supernemt ogs√• at skifte arbejdsstilling for ens museh√•nd. Jeg er virkelig fan og kan allerede m√¶rke forskel i min h√łjre skulder, der ellers godt kan v√¶re lidt ramt efter en hel dag ‚Äôp√• job‚Äô med blogging og specialeskrivning.

Ikke nok med, at jeg er k√¶r i Penclic, en heldig l√¶ser kan nemlig ogs√• vinde en Penclic til en v√¶rdi af ca. 500 kr. Alt I skal g√łre for at deltage i konkurrencen er at l√¶gge en kommentar til dette indl√¶g inden p√• n√¶ste fredag d. 13/4 kl. 12.00.

OG s√• synes jeg bestemt ogs√• I skal smutte forbi Penclic‚Äôs egen side¬†(hvor I ogs√• kan l√¶se mere om Penclic) hvor der lige nu k√łrer en m√¶gtig sej konkurrence, hvor man kan klikke sig til at vinde en mus eller et spa-ophold til en v√¶rdi af ca. 12.500 kr!]]>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

403 tanker om "Konkurrence: Cool Penclic"

 1. Dét er virkelig smart!! Jeg kommer, som mange andre, hurtigt til at bruge alt for lang tid for at computeren, så at eje en sådan Penclic ville være fantastisk :)

 2. < ![CDATA[Det er en fenomal-fantastisk ting..Og p√• deres side, ja der kan jeg ikke g√łre det ret godt med at klikke..Der skal √łves..Jeg g√•r i h√•rd tr√¶ning..
  Penclic, m√• kunne g√łre det bedre..

  Fortsat god påske..]]>

 3. < ![CDATA[Den er bare super smart....sådan en kunne jeg helt sikkert godt bruge.

  Krydser fingre ;0)

  Rigtig god påske :-)]]>

 4. < ![CDATA[I smile.
  Måske jeg heller ikke kan leve foruden sådan en ;-)?]]>

 5. Åååh, kunne så godt tænke mig at få fingre i sådan en!! Krydser alt jeg kan :)

 6. < ![CDATA[Sej mus! S√•dan en har jeg aldrig set f√łr!
  Gad godt pr√łve den.. har de evt. en fysisk butik? eller m√•ske er jeg heldig af vinde en her :)]]>

 7. < ![CDATA[Dejligt at f√• udvidet sin horisont lidt - den her kendte jeg virkelig ikke, men ser utrolig fornuftig ud. Er hermed tilf√łjet til √łnskelisten til min snarlige f√łdselsdag :)

  Rigtig dejlig påske til dig!]]>

 8. < ![CDATA[Aaaij, endnu en dejlig konkurrence :D
  Jeg bruger desv√¶rre som s√• mange andre ogs√• "lidt" for lang tid foran sk√¶rmen, og s√•dan en smart lille en ville da helt klart g√łre det endnu sjovere, med denne fine lille ven.

  God påskeferie :)]]>

 9. Jeg bruger godt nok også meget tid foran computeren, så den ville heller ikke være helt skidt for mig. :-)

 10. Havde aldrig h√łrt om den, men den virker da rigtig fed! Den vil jeg gerne vinde! :-)

 11. For mig fungerer min almindelige tr√•dl√łse mus faktisk ganske okay.. Derfor √łnsker jeg at vinde denne mus, til min storebror! Min bror er ved at uddanne sig til v√¶rkt√łjsmager og i den forbindelse bruger han sin computer rigtig meget og alle mulige forskellige programmer hvor godt kram aka mus og computer er essentiel.. Til jul √łnskede han sig 5 forkskellige mus, han fik to, og pr√łvede at forklare mig hvad den ene kunne i forhold til den anden.. Jeg nikkede og sagde wow, smart og okay de rigtige steder! :) Og for et par m√•neder siden hvor jeg var p√• bes√łg hos ham, kunne han begejstret fremvise en ny mus!! Jeg forst√•r det ikke helt.. Men han elsker gadgets og √•benbart i s√¶rdeleshed mus – jo flere jo bedre! Derfor er jeg sikker p√• at denne mus vil sprede gl√¶de hos min storebror.. Og jeg vil elske at give ham den, og lade ham fort√¶lle begejstret om hvor smart og fancy den er, i forhold til alle de andre han har.. :)

 12. < ![CDATA[Det er jo en fantastisk opfindelse!
  Jeg har skader i ryggen, efter at v√¶re k√łrt galt i bil for nogle √•r siden, og kan klart m√¶rke det i ryggen efter en dag med opgaveskrivning, blogging m.m. T√¶nk hvor mange penge der var at spare i kiropraktor regninger, plus hvor mange smerter der kunne spares med s√•dan et apparat!
  Ih hvor kunne den v√¶re l√¶kker at vinde - t√¶nk at have en 'hvordan kan jeg leve uden f√łlelse' uden man overhovedet ejer en. hihi!
  god p√•ske, s√łde Emily!
  knus!]]>

 13. < ![CDATA[Hold da op! :) Den er sku da smart! Eller det lyder ihvertfald sådan!
  Og så er konkurencer jo altid sjove :-D

  Knus
  Pernille]]>

 14. < ![CDATA[Wow hvor er den fed og mega anderledes! Ville være så sejt at vinde den!:)
  -SaraRyeSchmelling!;)]]>

 15. Den kunne v√¶re interessant at pr√łve! Hvis alts√• ikke min k√¶reste ogs√• lige vil “pr√łve” og s√• den forsvinder ;-)

 16. Har √łnsket mig s√•dan en siden jeg var i praktik som fotograf og sad og brugte en hel dag p√• at redigere billeder med en s√•dan fantastisk mus. Virkelig en smart opfindelse som jeg h√•ber jeg f√•r fingrene i en dag!

 17. Det ser ud som en af de der ting man er n√łdt til at pr√łve f√łr man ved hvad man skal sige til den ;)

 18. < ![CDATA[kunne forestille mig, at den ville være super til tegne- og billederedigeringsprogrammer!
  denne supermus kunne jeg godt nok godt tænke mig ! :)

  det er dejligt med alle de fantastiske konkurrencer du har k√łrende for tiden Emily! :)]]>

 19. < ![CDATA[Tæsker mig igennem påsken, der står på skoleprojekt... Har lidt ondt af mig selv!
  En ny "mus" med en dejlig opfordring (Smile!) burde kunne hj√¶lpe lidt p√• hum√łret!
  God påske...]]>

 20. Hvor er det smart!! Har lige v√¶ret inde p√• siden og det er da godt nok fristende at klikke (h√łh√ł) s√•dan en hjem. Nu pr√łver jeg lige at vinde en f√łrst, men er jeg ikke den heldige, vil jeg klart overveje det. :)

 21. Måske man kunne bekæmpe en grum tilbagevendende seneskedehindebetændelse med den der dims? KU GODT!!

 22. Man burde helt klart t√¶nke mere ergonomisk – skriver ogs√• speciale, har hverken skrivebord, kontorstol eller en mus – der er bare s√• meget andet (og sjovere) at bruge pengene p√•…

 23. Den ser da godt nok sp√¶nende ud! Ville da absolut ikke have noget imod at vinde den… :-)

 24. < ![CDATA[Hvor fedt at blive introduceret til sådan et stykke "musseperfektion" - jeg vil da klart gerne deltage i konkurrencen.

  Rigtig god påske til alle :o)]]>

 25. < ![CDATA[Bare man bliver den heldige vinder af den. Den ligner bestemt et vidunder for en, der ofte sidder ved sin mac ;o)
  God påske til alle!]]>

 26. < ![CDATA[Det lyder som et vidunder! Det m√• da pr√łves....

  God påske til alle.]]>

 27. Sejt! Jeg sidder også utroligt meget ved computeren til daglig, så den lyder fantastisk! :)

 28. < ![CDATA[Hold da op, jeg har aldrig h√łrt om noget lignende!
  Jeg er begyndt at få ondt et sted omme i ryggen, og det er åbenbart fordi jeg sidder med en mus i 8 timer om dagen, og det er kun på jobbet!

  Mvh Betina]]>

 29. Nej hvor er den cool! Ville m√¶gtig gerne pr√łve den, nu da den nye appelmus simpelhent bare ikke fungerer godt. ;)

 30. < ![CDATA[Hvor er den smart! Krydser fingre for at være den heldige :)

  God påske!]]>

 31. Jæs, sådan en ville jeg gerne vinde. Har længe tænkt på at få fat i en lign. Krydser fingre og god påske!

 32. < ![CDATA[Det lyder som noget, min h√łjre arm ville have godt af at pr√łve :-)
  God påske!]]>

 33. Jeg lider desv√¶rre rigtigt meget af mussearm ‚Äď jeg l√¶ser digitalt design og arbejder hver dag mange timer foran computeren, s√• jeg er n√łdt til snart at finde frem til l√łsning. Og jeg m√• sige, at penclic-musen lyder som et rigtigt godt bud!

 34. < ![CDATA[N√łj, den ser virkelig underlig ud! Men nu hvor halvdelen af min mousepad har givet efter for for meget brug af computeren, (hvilket pr√¶cis er pisse problematisk, n√•r det kommer til billedredirering!) s√• m√• jeg alts√• deltage i konkurrencen! :)

  Knus fra Marie
  www.nemesisbabe.dk]]>

 35. Seeeeej dims, den kunne jeg godt bruge! Jeg sidder foran computerskærmen hele dagen, hvor jeg bl.a. designer og tegner, så sådan en kunne være en stor hjælp :)

 36. Jeg vil super gerne deltage. Hvor ville det være lækkert med sådan en, når man sidder så meget foran en computer i hverdagen :)

 37. < ![CDATA[Den lyder til at være ganske fantastisk!
  Den gad jeg godt vinde - ikke til mig, men til min kæreste der ville få glæde af den til sit studie, da han efter en skade har fået slidgigt i håndleddet. Måske den ville kunne afhjælpe lidt! :)]]>

 38. Wow, den ser sej ud! Den gad jeg godt stifte bekendtskab med. Hæhæ, den ser næsten helt trendy ud.

 39. √Öh, det ville da v√¶re for l√¶kkert at vinde – jeg er desv√¶rre allerede udstyret med en musearm efter et sommerjob sidste √•r – to dage ved computeret √łdel√¶gger min albue og h√•ndled, s√• det ville da v√¶re helt fantastisk med aflastning.

 40. H√•ber p√• at mit “jeg vinder aldrig i konkurrencer”- uheld vender nu. Normalt skriver jeg aldrig p√• konkurrencer da jeg… ja, aldrig har vundet noget, haha. S√• h√•ber virkelig uheldet er vendt i l√łbet af min konkurrence-c√łlibat ;-)

 41. Min svigerinde deltog i går i en konkurrence på mine vegne, da hun normalt har held i spil, og derfor gerne ville vinde et par nye sko til mig Рså nu deltager jeg i en konkurrence på hendes vegne. Det må være et godt redskab til en kommende multimediedesigner. Så håber jeg bare, jeg for en gangs skyld har held i spil. Fingers crossed.

 42. < ![CDATA[Sp√¶ndende! Smider gerne et lod i den her pulje, da min h√łjre skulder ogs√• bliver lidt m√¶rket af for meget tid foran computeren nogle dage.
  Og god påske til dig :)]]>

 43. Med min begyndende musearm vil jeg være rigtig glad for at vinde den :)

 44. Ejh, den ser bare mægtig ud! Gad godt have fingrene i sådan en fidus (:

 45. < ![CDATA[Som du dog sælger den, men kun på den gode måde :)
  S√• godt, at jeg ikke kan g√łre andet end at tilmelde mig denne fine konkurrence!

  God påske til dig!
  www.itsmypassions.dk]]>

 46. Det lyder som et absolut must have! Og helt sikkert noget, jeg godt kunne t√¶nke mig at f√• fingre i. Det vil uden tvivl v√¶re sundt for skulderen at f√• en mus, og s√• en ordentlig og ergonomisk en, i stedet for at sidde og k√łre rundt med fingrene p√• musepladen p√• computeren.

 47. N√łj s√•dan en mus ville v√¶re l√¶kker at have til mit studie, n√•r jeg terper alle mine kinesiske tegn :D

 48. Uhhh den vil v√¶re perfekt for mig, nu n√•r jeg sidder og knokler med mit afsluttende projekt til skolen, av av av min √łmme arm og skulder.

 49. Når man bruger stort set hele dagen foran en computer, så kunne man godt bruge sådan en! Virker super smart :)

 50. < ![CDATA[Jeg har netop f√łdselsdag fredag den 13! Heldigvis er jeg ikke overtroisk
  :-)]]>

 51. < ![CDATA[Wauw, det lyder sku da super cool! Åh gud er det fredag den 13. ??? Tja så lover det jo ikke så godt, men man må da håbe :P
  Fortsat god påske :)]]>

 52. Meget fin og postiv beskrivelse af din testning. Har v√¶ret p√• jagt efter en pen i et stykke tid til at aflaste de 37 timer (eller mere) jeg bruger foran sk√¶rmen, og denne lyder som et rigtig godt bud :) … som da ogs√• kunne v√¶re meget rar at vinde

 53. < ![CDATA[Hold nu fast!
  Det er da lige præcis hvad jeg ikke vidste jeg manglede!
  Det sure gamle h√•ndledsst√łttebind skal da smides ad h til s√•!]]>

 54. Den lyder alts√• s√• sjov at jeg m√• pr√łve den. Jeg g√•r i forvejen med dum nakke/skulder, m√•ske denne kan afhj√¶lpe min computerf√¶rden lidt.

 55. Ej, det lyder simpelthen for spændende til, at man kan lade chancen for at vinde sådan en fætter glide forbi ;-)

 56. < ![CDATA[Den ser ski' smart ud! Må hellere end gerne lande i min postkasse...

  - Karoline]]>

 57. Det lyder sp√¶ndende, den kunne je godt t√¶nke mig at pr√łve dajeg sidder froan computren hele dagen p√• job:-)

 58. Det lyder lige som en mus for min musseplagede h√łjre skulder efter endt bachelorskriveri – og s√• ville det jo v√¶re den l√¶kreste gave fra mig til mig agtigt som tak for god ro og orden under skriveriet, hvis jeg gik hen og blev den heldige vinder!

 59. < ![CDATA[Sikke en sjov og anderledes konkurrence. Den ville fors√łde tiden ved computeren ;)

  //trine]]>

 60. Woooow, den ser lækker ud. Den må jeg da bare eje. Har lige fortalt mine forældre om denne vidunder. :D :D

 61. < ![CDATA[Sikke en sej dims. ;-)
  Kender alt for godt det med nakke og skulder, der ikke er enig i hvor lang tid man skal sidde foran computeren; så måske denne også kunne hjælpe mig!]]>

 62. < ![CDATA[Sikke en lækker konkurrence ! :-)
  Jeg har ingen mus, og det kunne jeg egentlig godt have brug for, da jeg studere it og design, hvor vi arbejder en del med photoshop osv :)

  Kram herfra! <3
  www.theeyeshaveit.dk]]>

 63. Yes, den ville v√¶re en k√¶rkommen afl√łser for mit rollerboard som snart har vundet retten til en velfortjent pension :)

 64. < ![CDATA[Den ser virkelig cool ud! Jeg har godt kunne m√¶rke, at min h√łjre skulder heller ikke er helt glad, efter jeg er startet p√• uni, og det kunne nemt t√¶nkes, at s√•dan en f√¶tter her ville kunne hj√¶lpe lidt p√• det, s√• jeg vil da straks deltage. :)

  Tak, for en dejlig blog, der stort set altid får mig til at smile, når jeg læser med. :)]]>

 65. Sidder foran computeren minimum 12 timer om dagen pt, og der vil sådan én altså virkelig være smart!

 66. < ![CDATA[Det lyder som en helt perfekt gadget for en gadgetgeek som mig. Har selv mange problemer med musearm og havde egentlig t√¶nkt mig at k√łbe en tablet mus, men denne lyder som en meget bedre l√łsning.
  God påske]]>

 67. Iiih, den ville jeg gerne eje! Jeg mærker hurtigt hvis jeg har opholdt mig ved computeren for længe (kigget blogs osv ;)) så et vidundermiddel som denne Рja tak! ;)

 68. Fedeste dims!! Alt for dimset til mig men min fantastiske kæreste ville blive så imponeret og glad for sådan en at jeg bare MÅ vinde den!!

 69. < ![CDATA[ÅÅååååå! sikken en super mus, den ville være super dejlig at vinde!
  Tænk at kunne være heldig at bruge den efter påske!
  God påske!]]>

 70. Det må siges at være nogle mægtig rosende ord ! Den lille fætter ville jeg ikke have noget imod boede hos mig :-)

 71. < ![CDATA[Åh dén ville jeg gerne vinde til arbejdet...sidder foran 3 skærme i 8 timer ad gangen og klikker rundt en millionmilliard gange
  så den ville være perfekt! Og så kunne man jo ogs hurtigt og nemt komme til at kigge på yndlingsblogs indimellem ;)]]>

 72. < ![CDATA[nicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenicenice
  iiiiiiiiih hvor fedt! som den lille computern√łrd jeg er, m√• jeg bare vinde!:)]]>

 73. jeg vil også gerne ligge et lille lod til udtrækning :) ville være en dejlig præmie at vinde.

 74. Uf, det er dælme smart! Jeg kan også ofte mærke. hvis jeg har siddet for længe foran skærmen, så denne ville helt klart skabe fryd og glæde:)

 75. < ![CDATA[√Öhhh.... s√•dan en har jeg bare √łnsket mig s√•√•√•√• l√¶√¶√¶√¶nge...!
  Elsker at tegne og skrive oven på mine fotos og det er den her jo heeeelt
  perfekt til og med jævnligt ledbånds-betændelse i skulderen... ja så ville denne her jo være GULD!!!!! <3

  Gos påske /Trine]]>

 76. Den er jo s√• smart! Ville v√¶re virkelig l√¶kkert at vinde den, da jeg arbejder meget i b√•de photoshop og illustrator i forhold til mit studie. Ville v√¶re s√• rart at slippe af med √łmme h√•ndled!

 77. Wauh, den gad jeg s√łrme godt vinde! Er s√• tr√¶t af den almindelige mus som jo heller ikke er s√¶rlig ergonomisk :)

 78. < ![CDATA[Iiiih, sådan en smart fætter ville jeg da vældigt gerne vinde :)

  God Påske!! :)]]>

 79. Lækkert. Lige hvad man har brug for når man arbejder foran computeren i mange timer!

 80. Ih, det er lige s√•dan en jeg mangler – dejligt at vide det nu :) Jeg har form√•et at smadre mine h√•ndled og har tit ondt i skulderen – jeg pr√łver virkelig at lave nogle √łvelser for det, men det er ligesom ikke helt nok. Fingers crossed!

 81. < ![CDATA[Wow, den ser super spændende ud. Ville elske at eje sådan en.
  Krydser fingre og √łnsker dejlig p√•ske til jer alle 3 :-)]]>

 82. Vil virkelig gerne vinde. Så vil jeg tage den med på arbejde, for der har jeg kun en gammel mus med ledning.

 83. < ![CDATA[Sn√łft, min egen mus er en rigtig Laban. Den gemmer sig gang p√• gang, under mine b√łger, mellem mit t√łj og til tider i min mad. Dens forg√¶nger havde en fantastisk lang hale, som gjorde det muligt at finde den igen, men denne lille satan her er tr√•dl√łs.. ergo.. jeg mangler en ny mus.
  Og jeg er sikker på at den her skal være den nye laban i mit liv!]]>

 84. uh, den ville v√¶re sk√łn at vinde. Tabte p√• underlig vis lidt yoghurt p√• min laptop den anden dag og det har s√• gjort at mit pege/trykfelt er s√•dan lidt – hmmm …. ikke samarbejdsvillig og tr√¶gt. S√• s√•dan en lille fiks f√¶tter kunne da v√¶re et et dejligt nyt bekendtskab :)

 85. Ja står da lige og mangler en mus, så hvorfor ikke tage en der er lidt anderledes?

 86. Uhh…. den ville v√¶re god for et tr√¶t h√•ndled som mit her i eksamensperioden!! :D

 87. Jeg ville elske at pr√łve denne mus da det til tider kan v√¶re h√•rdt for nakke og skuldre med et kontorarbejde :-D

 88. N√•r man som dig, sider med speciale skrivning, billed redigering osv. kan man jo kun dr√łmme om at vinde s√•dan en dr√łmme penclic :)

 89. Kunne v√¶re rart med s√•dan en, n√•r man laver s√• meget billedbehandling som jeg g√łr :-)

 90. Det ligner en sund opfindelse! :-) Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at vinde sådan en fætter! God påske til alle! :-)

 91. Smider et lod i puljen, krydser fingre og håber at dette vidunder bliver min :)

 92. Syntes ofte det er s√•ledes at man ikke vidste man havde brug for en gadget f√łr man har den, og s√• er den uundv√¶rlig. ;)

 93. For mig er den almindelige mus bare ikke s√¶rlig god, den g√łr ondt i l√¶ngden og er faktisk ret upraktisk n√•r man er venstreh√•ndet. S√• denne pen kunne jo blive min redning! :)

 94. Krydser både fingre og tær, og håber på at det er mig som bliver den heldigevinder.)

 95. < ![CDATA[Det lyder alts√• smart - m√•ske jeg s√• kan slippe for at h√łre p√• min mors; "du skulle hellere tage at f√• dig noget frisk luft og motion, det der computerfis er alt andet end godt for arme og ryg!!"
  Jeg krydser!]]>

 96. Ej hvor smart!Den kunne jeg virkelig godt bruge. Vi bruger udelukkende computere p√• skolen, s√• ikke nok med at eg bruger den fra 8-16 hver dag uafbrudt, s√• kommer der ogs√• lektier + afleveringer herhjemme, og s√• selvf√łlgelig lidt blogl√¶sning og facebook (det gik lige op for mig hvor meget jeg egentlig bruger min computer) :-D

 97. Åhr! Sådan en gad jeg godt at have.. Specielt hvis den kunne hjælpe mig til ikke at have så ondt i min dumme muse-skulder :)

 98. √Öh, fantastisk konkurrence! Hvis jeg skulle v√¶re s√• heldig at vinde, ville jeg uden tvivl for√¶re den til min k√¶reste, som f√•r afvide l√łrdag den 14. april om han er kommet ind p√• hans dr√łmme uddannelse som mediegrafiker. Dette ville v√¶re den perfekte gave til ham!

 99. Det lyder godt nok lovende, for jeg synes godt nok det er alamerende skræmmende hvor ondt man som 27 årig allerede har i sine fingre/hånd af at arbejde med computer/mus

 100. Det lyder godt nok lovende, for jeg synes godt nok det er alamerende skræmmende hvor ondt man som 27 årig allerede har i sine fingre/hånd af at arbejde med computer/mus

 101. Håber meget jeg vinder, da jeg næsten hver dag sidder en 10-timers tid foran min computer, og får ondt i arm og håndled :(

 102. < ![CDATA[Hej Emily.
  Har du et sted du opbevarer dine billeder udover på computeren? Hvis det er en ekstern harddisk, hvilken er det så? Jeg er ny Mac bruger og tænker du har gode fif eftersom du tager så mange billeder;)
  De bedste hilsner Pernille.]]>

 103. < ![CDATA[Sikke en lækker konkurrence ! Det er lige noget for mig, som bruger hele adobe pakken pga. min uddannelse. Den ville være en kæmpe hjælp til min hovedopgave, hvor jeg skal til at bruge mange mange timer foran computeren med photoshop og InDesign.
  Ligegyldig hvem der vinder, så er personen meget heldig. :)]]>

 104. SMART Рjeg er ret sikker på, at det vil være meget nemmere at bruge diverse foto programmer, hvis man havde sådan en mus!

 105. < ![CDATA[Kan man bruge den til at tegne med(altså i paint og sådan)?

  Den vil være lækker at vinde i så fald :-)]]>

 106. Da jeg ogs gerne bruge lidt for mange timer foran computeren, så er sådan en smart fætter lige noget for mig! :)

 107. N√łj en sej “kuglepen” :-) Lige noget for min mor! Hun bruger nemlig meget tid p√• computeren, da hun er ved at tage en videreuddannelse, hvor hun er igang med at skrive sit speciale. En perfekt f√łdselsdagsgave ;-) Krydser alt der kan krydses!..

 108. Jeg lider desv√¶rre af det s√•kaldte ‘muse-arm’ i begge arme! Det er simpelthen s√• irriterende. Jeg bruger en roller-mouse p√• jobbet, men derhjemme kunne jeg have stor gl√¶de af penclic, n√•r man netop sidder i sofaen. God ting at udlodde!

 109. S√• er kommentaren skrevet… Nu er det bare om at krydse fingre for at jeg er den heldige.

 110. < ![CDATA[Uhlala, dén vil jeg virkelig gerne vinde. Er grafisk designer, så den vil blive et meget kært og brugbart eje.

  Mvh. Sine]]>

 111. Hej Emily – det var godt nok nogle gode ord, den fik med p√• vejen.. den ville jeg gerne afpr√łve (: KH

 112. Kigger ofte efter muse-alternativer, da jeg allerede har haft smerter i min albue gennem flere år. Denne lyder ret interessant, især når du roser den så meget og at den reagerer hurtigt, hvilket er meget vigtigt for mig.

 113. < ![CDATA[Ergonomisk niceness, jeg ville blive ællevild om den ville tilfalde mig.

  Ps. din blog begejstrer som altid (:]]>

 114. < ![CDATA[Sådan en MÅ jeg da bare eje (:
  jeg krydser arme og ben for at jeg bliver den heldige.

  /Maria Silje
  - kig forbi min blog og deltag i konkurrencen (:]]>

 115. Hold da op, hvor ser den fed ud! Den vil helt sikkert være perfekt til min grafiske uddannelse, så jeg ville virkelig ELSKE at vinde :D

 116. Det lyder da som en usandsynlig smart mus til s√•dan en studerende som mig (Der egentlig bruger mere tid p√• at klikke rundt blandt blogs end rent faktisk at f√łlge med til forel√¶sningerne) ;)

 117. Uh den kunne min h√łjre arm og skulder godt tr√¶nge til efter en lang dag p√• arbejdet og efterf√łlgende blogl√¶sning.. :)

 118. Tak fordi du har introduceret mig for denne lille smarte fyr – troede ikke den fandtes. Min krop vil elske mig hvis jeg bliver den heldige ejer!

 119. < ![CDATA[Jeg ville s√• gerne vinde det her l√¶kre kamera! Min k√¶reste bliver, en af de n√¶rmeste december-dage, morbror og onkel til en lille fin baby-dreng og det ville v√¶re s√• passende at kunne forevige de f√łrste minder med s√•dan et tjekket kamera (og t√¶nk s√• lige, hvor sej en tante jeg vil blive :))
  God 3. December!]]>