a year ago

For et √•rs tid siden i april var jeg ovre at kigge p√• hende her. Penny pletfis 5 uger gammel. Det var gensidig k√¶rlighed ved f√łrste blik og selvom hun var kuldets superskurk, var det hende jeg m√•tte have ;)

Og s√• var jeg i Paris med min mor. S√•dan en hyggelig for√•rstur og jeg ville √łnske at vi ogs√• skulle afsted i √•r (nu, nu, nu!!)…

… for p√• en eller anden m√•de er det bare altid ekstra for√•rs-agtigt i Paris

… og man kan f√• verdens bedste yoghurt

… og √¶blet√¶rte!

Imens jeg var i Paris, var J i New York (skurk!) og han var så god at have fine gaver med hjem.

Det var også deromkring at jeg afsluttede mit dejlige praktikophold hos Patriksson Communication, der bl.a. repræsenterer de flotte smykker fra Maria Nilsdotter.

Jeg skrev en lille guide til spisesteder i Paris…

… lavede fyldte svampe

… var til gen√•bning af en af mine yndlingsgenbrugsbutikker

… og s√• blev det endelig (endelig!!) tid til at hente Penny hjem.

T√¶nk engang at der er g√•et et helt √•r. J√łsses bliver helt svimmel, synes bare at tiden g√•r s√• st√¶rkt…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

31 tanker om "a year ago"

 1. Wow, fedt! S√• er det efterh√•nden ogs√• mit 1-√•rs jubil√¶um for at f√łlge din blog – startede da du fik Penny kan jeg huske. Fedt fedt! Elsker din blog – Simone fra Fashion Manifest beskrev det s√• godt: “Den fineste blog i blogland” :-)

 2. Jeg kan godt forstå du bare måtte have hende den lækre hvalp med hjem!
  Har du nogle gode steder i Paris?? Skal dertil med min kæreste, og tager gerne imod gode råd ;)

  • Se City Guides i menubaren og pr√łv at s√łge p√• Paris i s√łgefeltet :) God tur :)

 3. Du tar simpelthen sådan nogle lækre billeder :)
  Har læst alle din paris-guides og vil helt sikkert have dem i mente, når jeg skal derhen igen.
  Og en lille indskydelse, din hund er S√Ö sk√łn :)

 4. Ååååh Penny <3
  Billeder af hvalpe får mit hjerte til, at smelte på samme måde som andre mennesker får det af babyer :P

 5. Hvalpe er bedårende! Hvad er hun for en race???
  Jeg har selv to hunde, belgiske hyrdehunde. Cisco p√• 2 √•r, og Bella p√• snart 1 √•r… Penny er et k√¶rt navn forresten :)

 6. aaah, igen – nu er jeg blevet l√¶kkersulten af dine altid l√¶kre madbilleder!! Jeg m√• straks ned og rippe k√łkkenskabene ;)

 7. Wow ja, for mig f√łles det godt nok heller ikke som lang tid siden at vi for f√łrste gang s√• Penny som en lille s√łd hvalp:D
  Jeg synes også det er helt vildt at det er maj, jeg kan slet ikke forstå at tiden går så hurtigt.

  Jeg har et sp√łrgsm√•l som ikke helt passer ind her, men jeg h√•ber du vil svare alligevel:). Jeg overvejer at k√łbe en kindle. Jeg skal starte p√• litteraturvidenskab til august, jeg ved ikke som du selv har en ebogsl√¶ser, men om du vil kunne sige om man vil kunne bruge en s√•dan p√• studiet? jeg vil selvf√łlgelig ikke kun k√łbe den for at bruge den p√• studiet, men jeg t√¶nker at det kunne v√¶re smart:D

 8. Nååårh! Havde helt glemt, at hun har været så lille. Smukke babyvovse <3

 9. Penny er for nuttet! <3

  Tiden går for hurtigt!
  - et √łjeblik, en time eller en uge kan virke laaaaang og f√łles som om tiden st√•r stille, men pludselig er der g√•et et √•r og man t√¶nker: hvor blev tiden af..

 10. √Öh, gud, hvor vil jeg ogs√• gerne have s√• s√łd en lille vaps at lege med! Og s√• en tur til Paris.. Jojo, det kunne jeg ogs√• godt klare.

 11. Har kigget Penny 5-uger-gammel i √łjnene i 10 minutter nu. NEJ, hvor er hun bare den s√łdeste, lille hundebaby! Jeg f√•r s√•dan lyst til at blive hunde-mor, haha. √Öh. Hvalpe er det s√łdeste i hele verden, og Penny er helt sikkert p√• toppen over s√łde hvalpe!

 12. hun er bare s√łd :)
  Jeg vil selv rigtig gerne have en hund, men er bange for, hvor afhængig man er af den, i form af at man må planlægge alt sin tid. Hvordan får du det til at fungere ? du er jo også en travl kvinde :)