look of the day: pale ale

Outfit details: Cardigan COS// tee DANSK (gifted)// bag Cheap Monday// jeans Massimo Dutti// heels Patrizia Pepe

Endnu et par billeder fra i g√•r hvor vi n√łd det l√¶kre vejr. Er komplet fascineret af at flette h√•r p√• ovenviste m√•de for tiden (ja ja man skal jo holde lidt fri fra opgaveskriveriet), men f√łler mig samtidig ogs√• lidt snydt fordi jeg f√łrst nu – i en alder af snart 27 – har fundet ud af at man kan flette ‘udad’ i stedet for ‘indad’. S√• fra nu af skal mit h√•r flettes udad rundt om hovedet, p√• kryds og tv√¶rs og lige ned. Hver eneste dag. Eller noget :)

Stikker n√¶sen i b√łgerne igen nu (gl√¶der, gl√¶der, gl√¶der mig til snart for alvor at v√¶re f√¶rdig!!!), men tak for at jeg kan komme herind og have et lille frirum hvor jeg kan sige tossede ting om fletninger ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

23 tanker om "look of the day: pale ale"

 1. Hej Emily,
  Jeg vil bare lige sige, at for en “lille skid med sk√¶ve t√¶nder”, s√• kl√¶der du dig helt vildt fint og du er altid meget inspirerende at se p√• :-)
  Go’ weekend
  Kh Kristine

 2. Ej, jeg har aldrig flettet andet end udad… nu f√łler jeg mig mega snydt over at der ikke er nogen, der har fortalt mig at man kan flette indad. Alts√•! (:

 3. Min hjerne er kommet p√• overarbejde med at pr√łve at regne ud, hvordan man fletter hhv udad og indad… Jeg har altid bare flettet? God forn√łjelse med specialet og find tr√łst i, at vejret ikke indbyder til andet idag. Selv skal jeg holde f√łdselsdag, det er nu lidt rart, gr√•vejr eller ej :)

 4. Fint fint h√•r.-) Jeg har altid flettet mit h√•r ofte, men fandt ogs√• f√łrst ud af i fredags da jeg youtubede det, hvor enkelt det er at flette udaf.
  Det er jo vildt fint og fedt at kunne variere den klassiske franske fletning lidt mere.

 5. Er helt mystificeret mht. det d√©r “flette udad”. Og er sindssygt nysgerrig, jo :) Hj√¶√¶√¶√¶lp :0)

 6. Ih, du ser dejlig sommerlig ud! Jeg er helt vild med din frisure – den er s√• fin. Ha’ en god weekend :o)

 7. Så fint hår. Hey Рen ide til endnu et lille overspring: lav da lige en tutorial:-)