old news

Der er ikke nogen s√¶rlig nyhedsv√¶rdi i haircuffs, men ikke desto mindre er jeg alts√• stadig fan og synes det er en perfekt m√•de hvorp√• man lynhurtigt kan pimpe en hestehale. Og eftersom highstreet-butikkerne forl√¶ngst har fanget at haircuffs er hot, s√• er der masser af fine og billige modeller at f√• fingrene (eller hestehalerne) i derude. Ovenviste er fra H&M (der har mange forskellige slags netop nu) og koster 30-40 kr. (sorry, men kan ikke huske det n√łjagtigt).

N√• ja, og s√• har jeg tilsyneladende f√•et r√łde striber i h√•ret over night. Vist mere if√łlge mit kamera end i virkeligheden. Farven r√łd plager mig og mit kamera lidt. Brugte en krig p√• at fotografere jordb√¶r i g√•r og de blev bare aldrig rigtig jordb√¶rfarvede (p√• billederne alts√•, de var nysselige i sig selv), til geng√¶ld synes kameraet s√• at det kunne v√¶re vakst med lidt kobberstriber i manen. Godt s√•. Det er da om ikke andet en nem og ufarlig m√•de at teste nye h√•rfarver ;)

I’m still a big fan of hair cuffs and find it a fun an pretty way to dress up ones pony tail in an instant :) This one is from H&M.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

13 tanker om "old news"

  1. Jeg s√• dig og Penny i morges!! T√¶nkte f√łrst “Hmm, den vovse har jeg set f√łr… Men hvor…?” og s√• gik der lige 20 sekunder i total lammelse, f√łr jeg opfangede at det var jer! H√¶h√¶ :-)
    Har altid synes at du er smuk, men du er ENDNU smukkere i virkeligheden.

  2. Jeg synes ogs√• stadig haircuffs er utrolig fine, og som du siger -det er en nem m√•de at g√łre en hestehale lidt mere interessant. Og det lyder da utrolig m√¶rkeligt med kameraet, omend lidt sjovt. Du gav mig i hvert fald dagens f√łrste smil ;)

    Sisselykke.dk

  3. Jeg er ogs√• stadig fan, men mangler bare et alternativ til h&m’s tvivlsomme udgaver af √¶delmetaller…

  4. De er s√• fine! Jeg havde faktisk helt glemt tanken om dem, da jeg faktisk s√• en med en i h√•ret i dag – og s√• igen her! M√• have anskaffet mig en… :)