one day of summer

Huhej det er vist om at nyde de der enkelte sommerdage i fulde drag, n√•r de lige er der. S√•ledes luftede jeg nogle af mine nye gule sager og fik lidt sol p√• benene i g√•r, ind imellem at jeg arbejdede. Og om aftenen stod den p√• vietnamesisk salat og friske for√•rruller og k√łlig cremant med dejlige veninder og masser af grin. Rar dag.

Vender tilbage med hele outfittet senere, rigtig god fredag sålænge :)

The summer in Denmark is quite rainy and grey this year or put in another way: theres definitely room for improvement, but every know and then a day of sun and warmth pops up and I try to really enjoy those days instead of complaining about all of the gloomy weather :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

10 tanker om "one day of summer"

  1. super fin bluse og jeg elsker dine neon √łreringe!!! Super cool. Desv√¶rre har regnen ramt her i Jylland nu, s√• jeg vil gl√¶de mig over, at jeg fik luftet benene ig√•r :)

  2. Lyder som en rigtig dejlig dag, og hvor er du heldig at regnen ikke har ramt jer!!:-) Det har den bestem her hvor jeg bor..

  3. Hvordan kan solen skinne fra en skyfri himmel hele dagen i g√•r, og i dag st√•r det ned i st√¶nger?! Rend mig, danske sommer…