location: my living room

Har filmet spots til TLC hele dagen i dag. Hjemme i min egen stue. Rigtig hyggeligt, men ogs√• sk√łrt pludselig at have hele hjemmet proppet med stativer, lys, kameraer og filmfolk. Vi er netop f√¶rdige, det har v√¶ret s√• sjovt og jeg gl√¶der mig til at se resultatet. Har lige fjernet det obligatoriske tykke lag make-up (f√łler mig altid fuldst√¶ndig oversminket) og vil g√• en tur p√• stranden med min lille plettede Penny-ven i det smukke solskin.

Der kommer en ‘meat-free’-monday opskrift senere. M√•ske lidt for sent til at I kan n√• at bruge den til aftenens middag, men om ikke andet s√• har I den til i morgen :)

I’ve been shooting some tv-spots for Danish TLC all day. At my own home in my own living room. It has been so much fun and I’m looking forward to see the results :) ¬†

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

30 tanker om "location: my living room"

 1. Hvor hyggeligt at hele tv-holdet s√•dan kommer p√• bes√łg hos dig :) Gl√¶der mig til at se, hvad I har fundet p√• denne gang af reklamespot – det sidste var jo ret godt!

  • Mange tak s√łde Ida, den var helt perfekt og lidt tiltr√¶ngt :) Og ja, kjolen kommer vist til at h√¶nge p√• mig!

 2. S√Ö fedt!
  Glæder mig til at se resultatet.
  – du ser ikke oversminket ud, men derimod utrolig fin og sk√łn!

  • Tak hvor er du s√łd! Men m√•tte vitterlig n√¶rmest skr√¶lle make-up af bagefter. Kameraer og lys ‘suger’ s√• meget, men jeg kunne slet ikke kende mig selv i spejlet. Er dog glad for at man ikke kan se det :)

  • Ja, gl√¶der mig ogs√• selv helt vildt til at se resultatet! Har aldrig pr√łvet s√•dan noget som vi lavede i g√•r f√łr, s√• det er vildt sp√¶ndende :)

 3. Er helt enig, du ser slet ikke oversminket ud, men rigtig smuk.

  Kan man mon f√• et billede af hele den v√¶g du sidder op af? Er der b√łger bagved sofaen ogs√•? Jeg er nysgerrig ;)

  • Tak <3

   Ja, skal se om det kan lade sig g√łre, problemet er at jeg ikke kan komme langt nok v√¶k til at f√• hele v√¶ggen med p√• √©t billede.
   Men ja, det er en hel reolv√¶g med b√łger :)

 4. Jaaa, jeg gl√¶der mig til at se den – du er simpelthen s√• sk√łn p√• film. (Skrev “p√• kamera” f√łrst… Danglish much?)

 5. Hej Emily elsker din blog Рden er så forfriskende !

  Jeg har lige v√¶ret inde p√• TLC for at se p√• det der med bloggeren ? Men kan ikke rigtig se s√• meget andet end din profil derinde ? :) .. Laver du programmer som kommer p√• selve tv-kananel eller hvordan fungerer det :) ? Knus … – og god aften til dig, og s√łde Penny ! :)

  • Mange tak :)

   Hmm… deres web fungerer ikke helt optimalt og der kommer til at ske nye ting mht. mig/TLC i den n√¶rmeste fremtid, s√• skal nok holde jer opdateret.
   Men helt kort fortalt har jeg indtil nu lavet interviews til deres website + korte tv-spots (teasere for programmer p√• kanalen og konkurrencer) for dem. De har v√¶ret sendt l√łbende p√• TLC det sidste √•r :)

   • Ah okay – har lige genbestilt kanalen fordi alle de bloggere deriblandt dig har et eller andet samarbejde med kanalen, og har en ide om at jeg g√•r glip af lidt ;) ..

    Glæder mig til at se hvad du har lavet ;) hav en god solskins dag !

 6. SUUUPER blog jo – kun positive ord herfra!!! Inspirerende og fin..
  Jeg har dog lige et stenet sp√łrgsm√•l. Hvor er dine bogreoler fra? Den man kan se p√• billederne fra dette indl√¶g.. Det ser nemlig ud til, at de er godt stabile og kan b√¶re en masse b√łger p√• hver hylde uden at sveje :)

  • Tusind mange gange tak, det er dejligt at h√łre. De er fra Ikea s√•m√¶nd. Det er dem der hedder Billy ;)

 7. Hold nu op, hvor er dit h√•r bare flot! Bruger du noget tekstur-spray til at f√• det til at falde s√• p√¶nt? Jeg har selv naturligt fald, men det ender altid med at blive til to “hunde√łrer” p√• hver siden af midterskilningen!