look of the day: grey dress

Outfit details: Dress Ganni// bag Balenciaga// shoes Trines Wardrobe x Defeeter (gifted)

I g√•r indviede jeg min nye Ganni-kjole, som jeg k√łbte til deres arrangement i tirsdags. D√łdp√¶n (selvom jeg vist skal have en bh p√•, n√•r jeg bruger den, ahem…) og den f√•s ogs√• i gr√łn og sort. Dem vil jeg ogs√• gerne have ;)

Mine modeugedage ligner hinanden og i g√•r var s√•ledes som i dag: Stille og rolig med nogle f√• shows og et hyggeligt arrangement eller en rar reception hist og her. Forrige √•r tog jeg ‘d√łdsruten’ og hastede fra det ene show til det andet (og hatten af for de seje damer, der g√łr det. Virkelig!), men jeg har siden l√¶rt, at det ikke rigtig er mig og er m√¶gtig glad for den m√•de, jeg har valgt at g√łre det p√• i √•r :)

Jeg l√¶gger nogle stemningsbilleder fra min dag i g√•r op senere, men nu vil jeg smutte mod Gallery igen hvor jeg skal ind at kigge p√• h√•r og make-up backstage hos Peter Jensen. Og s√• selvf√łlgelig se showet efterf√łlgende. Gl√¶der mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

38 tanker om "look of the day: grey dress"

 1. Hej
  Rigtig fin kjole!
  Ved du hvor den kan k√łbes? Eller er den ikke til salg endnu.
  En i gr√łn lider som en god ide :-)
  xo Cam

  • Den har v√¶ret i butikkerne l√¶nge, i en del farver og flere forskellige modeller! S√• fin kjole, har overvejet at k√łbe den nogle gange.. Hvad er det nu man m√• slippe for den? :)

 2. Synes nu dine “satelitter” sidder rimelig godt i forhold til, du ingen BH har p√•. Ja, det var s√• en kommentar, jeg aldrig troede, jeg ville l√¶gger her hos dig! ;)
  Btw, dine flotte sandalstriber på foden fremhæver virkelig skoen på bedste vis ;)

 3. Med fare for at lyde ubehageligt lummer, s√• synes jeg alts√•, at det ser rigtig fint ud uden bh. Nogle kan slippe af sted med det og det synes jeg, du kan! Hilsen en fellow bh-hader…

 4. Sikke en s√łd kjole! Faconen er jo klassisk, men strukturen giver lige lidt ekstra. Den skal jeg vist holde udkig efter. Men nej, bh’en kommer du vist ikke udenom ;)
  I √łvrigt er det dejligt at se et modeuge outfit som ikke virker over gjort eller over t√¶nkt!

 5. WOW, hvor er du smuk p√• disse billeder, Emily!! Det er virkelig et af de bedste “dagens” i den danske bloggerverden i laaaaang tid, IMO.
  Er vild med kjolen, din frisure og din fine sommergl√łd – √•hhh, du er lovely :)

 6. Åh hvor er det en flot kjole! Og selv om det lyder virkelig forkert og underligt, så tænkte jeg faktisk, nej hvor har hun flotte bryster i den kjole :)

 7. Den er virkelig smuk til dig, vild med den fine grå farve..
  Elsker dine billeder som altid og lyder da meget fornuftigt med en mere rolig modeuge, det kan nemt blive stressende og så nyder man det jo ikke nær så meget vel..

 8. FIN kjole! Og sm√¶kre st√¶nger! Er lidt misundelig og kende tr√¶t af at yndlingssporten fodbold g√•r s√• d√•rligt i sp√¶nd med sm√¶kre ben.. √ėv :)

 9. Wow en kjole! Jeg t√¶nkte faktisk ikke over, at du ikke har bh p√•, f√łr jeg l√¶ste det :D kommer kjolen nu? M√Ö have, hvis man er heldig kan den m√•ske nuppes p√• webshoppen? Hvordan er den i st√łrrelsen? :) Og thumbs up for super l√¶kkert ikke overt√¶nkt outfit, love it :)

 10. Det f√łrste jeg t√¶nkte, inden jeg l√¶ste din tekst, var: hold k√¶ft hvor har hun p√¶ne bryster!!!
  Underlig kommentar måske, men nu åbnede du selv bryst-skuffen:-)

  Nyd at du kan gå sådan, du er fantastisk lækker ud.

  Hilsen en der har ammet to b√łrn og ingen fylde har tilbage i sine bryster:-)

 11. Iihh, hvor er du smuk! Kjolen er sk√łn!!! Tror ogs√• at jeg m√• hoppe p√• den i gr√łn – hvis den ellers ser godt ud med gravid mave. Har du tilf√¶ldigvis spottet den p√• et website??

 12. Tusind tak for alle jeres ‘bryst-kommentarer’ har virkelig f√•et mig et par gode grin ;)

  Mht. kjolen s√• koster den lige knap 1000 kr. og kan k√łbes i Ganni-forretningen (bl.a.) nu. Den er en del af efter√•rskollektionen, s√• den er n√¶sten lige kommet i butik, men kommer til at v√¶re det de n√¶ste mange m√•neder (hvis ikke den bliver udsolgt) :)

  • Ved ikke pr√¶cis hvor den f√•s p√• nettet, men skulle da undre mig om den ikke kan opst√łves et eller andet sted :)

 13. Hvor er du smuk… kjolen, tasken og skoene – det hele er bare perfekt!.
  Og nej – du beh√łver ikke bh’en her – de sidder fantastisk -det troede jeg heller ikke jeg skulle skrive i en kommentar :-).
  Kh Henriette

 14. Enig med alle de rosende kommentarer. Jeg er helt forelsket i den kjole, den er klassisk nok til at kunne fungere i mange sammenhænge, også jobrelaterede, men samtidig er den jo, ja, SEXET. Super investering! Jeg er ikke mindst vild med længden. Ikke så kort at den virker billig, men heller ikke så lang at den virker konet.

 15. “√Öh nej” s√•dan t√¶nker jeg altid n√•r jeg ser noget t√łj jeg ikke kan undv√¶re. Og det var pr√¶cis de ord der kom over mine l√¶ber da jeg s√• billederne. Elsker allerede kjolen og √¶rgrer mig over at den ikke h√¶nger i mit skab allerede (i alle tre farver, m√• vist spredes lidt ud over de n√¶ste m√•neder, hrm hrm..) – det er en must have! Meget fin.

  P.s. BH, tsssk.. det beh√łver du ikke. Men fedt at du er nede p√• jorden, det kan jeg is√¶r lide ved din blog – at du fremst√•r som et menneske og ikke som en eller anden med rumpen i tagrenden. God weekend til dig!

  • Hehe… ja, det kender jeg godt. Men den kjole er s√• l√¶kker i kvalitet og pasform + nem at dresse op/ned, at jeg varmt kan anbefale den :)

 16. Jeg har i hvert fald set én i Århus (jeg passerede hende et par dage i træk på vej til Fakta), som har kjolen i de to andre farver.. og der var den også pæn. Troede faktisk, den var fra en gammel kollektion, og at det derfor var for sent at kigge efter den.
  Men nu har du den p√•, og den er virkelig p√¶n! S√• er vist n√łdt til at sl√• et smut forbi deres butik og se efter kjolen, is√¶r n√•r den ogs√• findes i yndlingsfarven lysegr√•.. butikken ligger for √łvrigt t√¶t p√• min Fakta, s√• det er jo at sl√• to fluer med et sm√¶k – en liter m√¶lk og en Ganni-kjole, jatak :-)