look of the day: shades of fall

Outfit details: Blouse + skirt H&M// jacket Only (gifted)// bag Mulberry// heels Miu Miu

Sådan så jeg ud i fredags til fredagsbar med Bloggers Delight/Downtown på Fugu og efterfølgende til Bisou launch-fest på Jolene. En skæg aften, fyldt med gode mennesker. Jeg prøver virkelig at presse det allersidste ud af sensommeren og har derfor stort set bare ben hver dag for tiden. Lige om lidt står den på efterår og så vinter og masser af lag og indpakning, så det er bare om at nyde det mens man kan.

What I wore friday night when going out.

bloglovin

Skriv en kommentar

45 Kommentarer

 1. Ninett

  Hej Emily, tak for en skøn blog
  ville lige høre dig omkring den bluse du har på fra hm, er det en strik eller hvad er den lavet af? den ser skøn ud, og hvornår har du købt den?
  Kram Ninett

   1. Nadja

    Holder du os lige opdateret hvis jakken skulle dukke op igen? Hvis du har en kontaktperson hos ONLY, vil du så forhøre dig der?
    Og er det ruskind og skind?

 2. Nanna

  Virkelig lækkert outfit! Er det længe siden du har købt nederdelen? Og er den fra den alm. H&M linje? Og er den i ægte læder?
  Sorry for alle spørgsmålene :P

 3. Perfekt outfit! Er så forelsket i de sko, og bliver altid så misundelig når du viser dem frem – men bliv endelig ved med det; sko så smukke er født til at blive vist.

 4. MIAW! :O)
  Hvor er det smukke farver, og smukke dig gør det bare meget mere fint ;O)
  Jeg har haft en mindre pause på bloggen (min egen) og derfor heller fulgt mine faste bloggere i en stund, så det er super fedt at være tilbage i kampen igen. Glæder mig til at se dine mange nye fine indlæg.

  Dejlig dag

  <3

  Pia Sabine

 5. Sara

  Hold kæft, hvor er den lækker, den jakke dér. Er helt vild med det rå look i kontrast til den feminine bordeaux farve. Mums!
  Og så ser du jo stang-lækker ud, altså

 6. Benedikte

  Hej Emily
  Det var fedt at hilse på dig i går i KBIII. Jeg håber at nogen kunne bidrage med at købe lidt mere end jeg, og især betale lidt mere (købte den gule h&m-skjorte)
  Jeg håber at jeg møder dig igen en dag.
  //Benedikte

  1. Emily Salomon

   Hej søde Benedikte,
   Tak og i lige måde!! Så dejligt at høre om dine tanker omkring bloggen. Hehe ja, det var der heldigvis ;)
   Klem
   Emily

 7. Kathrine Urban

  Hold da op, er lækkert outfit du har på! Er forresten også virkelig vild med dit hår og de lyse spidser. Er det noget du selv har lavet eller fået lavet hos en frisør? :-)

 8. Rikke

  Jeg er helt vild med din nederdel, da den kan styles på at mange forskellige måder og både til hverdag og fest.
  Jeg ville høre om du ville være sød at linke til nederdelen, da jeg umiddelbart ikke kan finde den :)