breathe

S√• er jeg ved at v√¶re landet nogenlunde p√• f√łdderne igen efter en af de mest berigende og fantastiske rejser i hele mit liv! Jeg kan slet ikke forklare hvor meget jeg gl√¶der mig til at dele alt jeg har oplevet med jer. Jeg er fuldst√¶ndig ved at boble over og er s√• sp√¶ndt, men hav t√•lmodighed (det h√•ber jeg at jeg selv kan have) et par uger endnu, s√• skal jeg nok l√łfte sl√łret for det hele!

Kan forst√• at der har v√¶ret/er r√łre i blog-andedammen om modeblogpriser og deslige,¬†mens jeg var v√¶k. Jeg er af den grundholdning, at man skal v√¶re taknemmelig, n√•r nogen p√•sk√łnner ens arbejde og jeg er derfor glad for at v√¶re nomineret i to af de omdiskuterede priser. Alligevel bryder jeg mig slet ikke om alt det her award-hall√łj, der (tydeligvis) ikke bare skaber rigtig d√•rlig stemning, men ogs√• en for mig helt uudholdelig konkurrence blogs og bloggere (og l√¶sere) imellem.

S√• I m√• meget gerne spare den stemme/den energi/de klik i m√•ske (og i s√• fald mange tak) skulle have lyst til at bruge p√• min blog i alt dette award-hejs og s√• gemme dem til det helt fantastiske projekt, jeg er med til at skyde i luften om nogle uger. Eller ogs√• s√• brug dem p√• nogle af mine dygtige danske blogkollegaer (uanset om de h√łrer til det ene eller andet magasin/netv√¶rk/er alene/er ‘store’ eller ‘sm√•’), der er nok af dem, jeg er stolt af dem og ser dem netop som kollegaer og ikke konkurrenter!

Som jeg skrev i sidste indl√¶g, s√• er det jeres deltagelse, der g√łr dette her til et berigende ‘arbejde’ for mig. Det er den, der er den fornemmeste pris i denne sammenh√¶ng, i mine √łjne. Jeres s√łde deltagelse, jeres kritik, n√¶rv√¶r, sm√• morsomme historier, p√•sk√łnnelse og del i, p√• og til denne lille lyser√łde blog er uvurderlig og jeg ved at I er der (og forh√•bentligt vice versa) og beh√łver ingen priser til at understrege det. Tak for at I er der, jeg er klar p√• 3 √•r mere hvis I er!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "breathe"

 1. Velkommen hjem, gl√¶der mig til at h√łre, hvad du har lavet dernede i Afrikas land.
  Og s√• er det dejligt at h√łre s√• afslappet en holdning til alt det awardr√¶s, det tjener til din √¶re.

 2. D√©t, synes jeg, er en virkelig fin m√•de at gribe det hele an p√•. Det lader ogs√• til, at det m√•ske mere er til arrang√łrernes fordel end mange andres. Velkommen hjem til efter√•r og vilde skyer!

 3. For f√łrste gang nogensinde kommenterer jeg anonymt. (Mest fordi jeg ikke vil virke total hellig).

  Jeg giver dig fuldstændig ret Рmen jeg er også med på vognen der siger, at det er mærkeligt at de nominerede i jury konkurrencerne, er venner, tidligere kolleger og så videre.

  Jeg har en fod i hver lejr, men jeg har altid haft begge f√łdder i din. Derfor har stemt p√• dig med disse ord:
  “Fordi hun er fantastisk! Hun er personlig, men mystisk. Hun er sjov, men alvorlig. Hun har en fantastisk stil – som ligger helt vild langt fra min egen, men jeg finder inspiration hos hende alligevel. Hendes blog er meget mere end mode. Hende blog er en livsstil, og jeg elsker den. “

 4. Jeg synes det er s√•dan en uforskammet, dejlig m√•de du formulerer dig, og din holdning til det her awardg√łgl, p√•. Det er virkelig forfriskende at se at det kan g√łres uden nogen form for sure opst√łd eller bad feelings.
  Og tusind tak for de sidste 3 √•r, k√¶reste Emily, du g√łr nu det alts√• godt.

  3 more years, 3 more years!!

 5. Hep, hep, Emily! Alt for meget r√łre i Blogland hvis du sp√łrger mig – jeg vil i stedet √łnske dig til lykke med den velfortjente nominering og s√• gl√¶der jeg mig til at h√łre mere om dit eventyr! Og velkommen hjem i √łvrigt!

 6. Jeg har nu allerede stemt på dig, men jeg håber du overlever ;-)

  Nej, jeg synes ogs√• lidt det er noget pjat, og gik med vilje ind og stemte i den kategori Kia og Jeanette havde oprettet, fordi jeg nemlig lidt havde fornemmelsen af, at man gjorde det som et opr√łr. Rigtig fint!

  Jeg er S√Ö glad for at l√¶se blogs. Jeg kommenterer, n√•r jeg har overskud, men jeg l√¶ser det meste. Jeg ved at I ligger rigtig meget arbejde i det, og det p√•sk√łnner jeg virkelig. Jeg kan godt lide din blog, fordi den er personlig og fordi du har en sk√łn stil. Og s√• er jeg dig jo evigt taknemmelig for, at jeg har kunnet slutte fred med mine kr√łller ;-)

  Godt arbejde, Emily! Og jeg gl√¶der mig til at h√łre mere om din tur.

 7. Så fint (og rigtigt) skrevet!
  Gl√¶der mig til at h√łre hvad du har lavet i Afrika:-)
  Og s√• m√• jeg alts√• ogs√• sige, at jeg er vildt imponeret over at du har tid til at blogge s√• meget og s√• godt! Men man kan ogs√• godt m√¶rke som l√¶ser at du prioriterer det rigtig h√łjt!!

 8. Jeg synes heller ik meget om det der “award” aspekt.
  For mig er charmen ved en blog netop at det er en blog; den er personlig i form af billeder, teksten og design.

 9. Jeg ELSKER din holdning! Har mistet respekten for en hel del bloggere efter det her hall√łj, s√• er rigtig glad for at du – som en af mine yndlingsbloggere – har den mening som du nu har!

 10. Forstår ærlig talt ikke hele dramaet..
  Måske det ville være anderledes hvis man var en stor blogger. Men i forhold til læsere, så er en yndlingsblog da en en yndlingsblog uanset om den er nr 1 eller nr sidst.. Jeg kunne i hvert fald ikke være mere ligeglad med hvilken placering mine yndlingsblogs ender på. Det ændrer ikke min opfattelse af dem :)

 11. Jeg kommentere faktisk aldrig på blogs, men kan ikke dy mig i denne sammenhæng..
  Jeg synes at sund konkurrence aldrig skader. Det g√łr kun blogs, stylelister, modemagasiner, fodboldspillere – you name it – bedere.
  Mit perspektiv på disse blog-award shows er, at det skærper min opmærksomhed på hvilke nye blogs er ligger i den såkaldte andedam, som jeg kan blive inspireret af.. Jeg ser derfor mulighederne i dem og ikke begrænsningerne, som jeg synes kommer til udtryk i dette indlæg.

  Ud over det, er en god debat heller ikke i vejen:-)

  • Jeg tror faktisk vi er helt enige mht at se mulighederne fremfor begr√¶nsningerne :)
   Dette er snarere en kommentar til hele den ‘storm i glasset med blogvand’, der har v√¶ret den sidste uges tid og ikke en kommentar til selve awards’ne. Og en reminder om lige at tr√¶kke vejret og huske hvad der er det vigtige (for mig) :)

  • Og s√• er vi ogs√• helt enige mht sund konkurrence, men det foreg√•r vel hele tiden og af sig selv. Synes det andet er kunstig/forceret konkurrence og n√•r man ser p√• alt ‘dramaet’ omkring det, s√• var jeg alts√• hellere foruden…

 12. Det er den mest forfriskende holdning, jeg har h√łrt i forbindelse med hele det her award-show! Fedt! Jeg har valgt at melde mig helt ud og gider ikke stemme i noget som helst.
  I konkurrerer jo p√• ingen m√•de om l√¶sere. Jeg f√łlger de blogs, jeg finder interessante, og s√•dan er det.

  Jeg gl√¶der mig til at h√łre om dit nye projekt :)

 13. Fedt at du tager det så afslappet mht. awardshowet Рsund indstilling at have.
  Men n√•r det s√• er sagt, synes jeg, at du om nogen virkelig fortjener at vinde! Ikke fordi det g√łr en synderlig stor forskel, for du bliver jo hver dag bekr√¶ftet i, at du har en fantastisk blog, og at du inspirerer andre, ved at du har s√• mange l√¶sere..

  Men det er jo altid rart at f√• et skulderklap og m√•ske endda ogs√• n√• ud til nogen, der aldrig ellers havde l√¶rt din sk√łnne blog at kende.

 14. Det er pr√¶cis den slags tanker og indl√¶g der g√łr at jeg gider f√łlge dig, og ikke s√¶rlig mange af de andre store bloggere. Du er nede p√• jorden p√• trods af al popularitetsr√¶set! Tak!

 15. Pingback: blog-land » / Ugen der gik #4

 16. Elsker at du lige tager luften lidt ud af drama ballonen :) synes din h√•ndtering af hele ‘sagen’ er en af de bedste i blogland :)