vindere: ADR x H&M shoppeaften

S√• har jeg udvalgt vindere af invitationer til ADR x H&M shoppeaften i n√¶ste uge. F√łlgende kan gl√¶der sig til onsdags-ekstravagance d. 3. oktober: Lilja L., Helene S., Liv E., Emma Anne, Camilla C., Sofie Rostock, Charlotte Louise, Astrid D., Helene og Sofia Andersson. Stort tillykke!

Og mange, mange tak til alle der deltog. Det var bestemt ikke nemt at v√¶lge vinderne, men endte med at v√¶lge efter f√łlgende to kriterier (uafh√¶ngigt af hinanden, selvom der ogs√• var overlap): Nogle der selv eller havde en veninde/mor/s√łster der virkelig tr√¶ngte til lidt fork√¶lelse (hold nu op nogle hjertenssk√¶rende historier, blev meget r√łrt og p√•virket af s√• mange af dem) og s√• nogle der virkelig, virkelig havde stor interesse i den nye kollektion. Det havde alle der deltog selvf√łlgelig, men med nogle af ovenn√¶vnte kunne man ligefrem m√¶rke deres gl√¶de, begejstring og lyst til at deltage i arrangementet og den slags skal ogs√• pr√¶mieres synes jeg :)¬†H√•ber at jeg har f√•et delt sol og vind nogenlunde lige.

Vinderne har fået direkte besked.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "vindere: ADR x H&M shoppeaften"

 1. Jeg deltog, men vandt ikke… Tilgeng√¶ldt vandt mine s√łde lilles√łster Astrid, og n√•r alt kommer til alt, s√• har hun mere brug for en dejlig oplevelse – godt valgt!
  Og tak for en betænksom og omsorgsfuld beslutning :-)

  Vh. Sophie

  • √Örh det er jeg glad for at h√łre <3
   Især fordi det var mega, mega svært at vælge! Tror lige at jeg skal overveje om det skal være motiverede kommentarer en anden gang ;)

 2. Min mor bliver så glad :-) Mange, mange tak! Men har vi fået en email, eller? :)