julegavetip #4: oplevelser

Jeg har nogle ret s√• seje veninder, der ofte for√¶rer mig teaterbilletter, spaoplevelser eller lignende til jul og f√łdselsdag. Og jeg synes egentlig, at det er rigtig hyggeligt at f√• en gave der ‘holder lidt l√¶ngere’. I s√¶rdeleshed hvis det er en jeg kan dele og nyde med gavegiveren.

Hvis man har lyst til at give sådan en gave, men mangler lidt inspiration til hvilke slags oplevelser det skal være og man samtidig vil give modtageren stor valgfrihed både mht. oplevelse, men også tid og sted er Bellevue Box alletiders gaveidé.

Jeg har netop v√¶ret s√• heldig at f√• to gave√¶sker fra Bellevue Box: En med actionoplevelser (bl.a. rappelling og fiskekursus – frilufts-Emily gad virkelig godt begge dele!) og √©n der repr√¶senterer 1 l√¶kker sk√łnhedspakke med produkter til fork√¶lelse. Og har ogs√• allerede n√•et at for√¶re dem v√¶k. F√łrstn√¶vnte til k√¶resten, der vil ud at k√łre Segway eller Ferrari (same same ;)) og den anden til min s√łde mor, der bestemt havde fortjent lidt ekstra fork√¶lelse. Kan nemlig n√¶sten allerbedt bare lide at give gaver helt uden lejlighed. Selvom den der jul heller ikke er at kimse ad ;)

Bellevue Box har masser af forskellige √¶sker med oplevelser og disse √¶sker og sm√• ‘shoppingposer’ er endda rigtig nydelige. Jeg gad godt modtage ‘Kaffe og Kage’ (kan det komme bag p√• nogen), ‘Fork√¶lelse for hende’ eller den helt dyre ‘Adventure’ (og der vil jeg gerne i luftballon eller lege helikopterpilot). Se hele udvalget her.

Og hold √łje med bloggen, for lige om snart udlodder jeg en l√¶kker oplevelse med Bellevue Box til en heldig l√¶ser. Og s√• m√• man jo selv bestemme om det skal v√¶re julegave til en selv eller en man holder af ;)

bloglovin

[sponsoreret]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "julegavetip #4: oplevelser"

  1. Elsker virkelig ogs√• at f√• s√•danne oplevelses-gaver. Jeg har givet et par spa-ophold til DGI-byen til en veninde f√łr, og ogs√• b√•de biograf-turer og caf√©-bes√łg. Det er ogs√• noget af det bedste, man vil kunne give mig – s√• jeg er meget enig, sk√łn gave! ;)

  2. Jeg ELSKER personlige oplevelsesgaver, men bryder mig slet ikke om disse koncepter (mm det er til kolleger eller fjerne sl√¶gtninge, hvis smag man ikke rigtigt kender). Det er s√•dan en rigtig direkt√łr-gave – hellere nemt og dyrt end besv√¶rligt (personligt) og til en mere rimelig pris. For med de bokse jeg har set betaler man (selvf√łlgelig) ogs√• for at andre har fundet udbyder, foldet √¶sken og skrevet kortet. Jeg har for nylig f√•et en s√•dan boks – og den blev med det samme byttet. Hold da op for en bitter kommentar :-)

    • Haha… Dem skal der ogs√• v√¶re plads til. Kan dog sagtens f√łlge dig og for mig ville det nok lidt komme an p√• hvem den kom fra… :)

  3. Jeg elsker oplevelsesgaver (selvom jeg ikke får dem særlig ofte), specielt hvis det er noget, hvor jeg kan få lov til, at være sammen med mine kære. På den måde holder gaven jo også længere, da man kan gå og glæde sig bagefter, og så får man jo (forhåbentligt) også nogle rigtig gode minder af det :)