vindere: mine yndlingsprodukter

Tusinde tak til alle der deltog i konkurrencen om mine yndlingsprodukter fra Purely Professional!! Fordi I var så mange har de rare Purely piger smidt to ekstra sæt i puljen, så i stedet for 1 vinder har jeg fået lov at trække hele 3 heldige piger, der skal forkæles. De heldige er Maja R., Julie A. M. og Mette V. S. Vinderne får direkte besked. Stort tillykke og tak til alle der deltog :)

Purely Professional k√łrer i √łvrigt en sk√¶g konkurrence p√• Instagram lige nu (de hedder @purelyprofessional): Tag et billede af det du synes er ‘simply beautiful’ og tag det #simplybeautifulpurepro og deltag i konkurrencen om et valgfrit PP-produkt :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "vindere: mine yndlingsprodukter"

 1. Hej Emily.
  Jeg overvejer p√• det kraftigste at k√łbe den gr√• kjole fra Ganni, som du ogs√• er indehaver af, men er i tvivl om hvordan jeg vil style den her til vinter, og ville i den forbindelse h√łrer, om du ikke snart skulle have den p√• igen her hjemme i det (kolde) danske, hvor str√łmpebukser er en n√łdvendighed, s√• jeg kunne suge til mig at inspiration? ;-)
  Knus fra en trofast læser, der ELSKER din blog.

 2. Den stribede bluse du har på på billedet er også virkelig fin. Hvor er den mon fra? :)

 3. Hej Emily. Jeg ville bare h√łre om du har givet vinderne besked? Jeg er i tvivl om det er mig der har vundet, eller en anden Maja R. :-)

  • Det er desv√¶rre en anden Maja R. Alts√• med mindre at du har to mails? Har sendt mail ud for 5 dage siden. Vinderens mail starter med majarp6, men har mystisk nok endnu ikke h√łrt fra hende.

   • Arh √łv okay, troede lige hehe :-) nej har kun √©n mail, og det er ikke den du skriver :-) men tak for svar.