look of the day: two shades of grey

Foto: Kirsten Kageglad

Outfit details: Dress Ganni (affiliatelink)// gloves Markberg// cardigan Tusnelda Bloch (old)// belt vintage// coat Designers Remix (old)// heels Zara// bag Inwear

Dressy outfit fra i fredags. Hvor der var festligt juleklip på arbejdet og derefter hyggelig julefrokost hjemme hos den gode Agurk med søde bloggerpiger. Må dog indse at hår er blevet alt for langt (eller også er jeg for kort, men den har vi talt om tidligere). Skal. Klippes. Nu. Var så glad for sidste omgang hos Kendra hos Beauty Avenue, at det bliver der igen. Det er ellers meget, meget længe siden jeg har været hos samme frisør to gange i træk ;)

ENGLISH RECAP: A dressy outfit worn friday for a Christmas party with some of my sweet blogger colleagues. And way too long hair. Need. A. Haircut. Now!

bloglovin

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Mariehaugely

  Ha! Den vil jeg til at bruge, den med at det er mig, der er for kort. Det problem har jeg også. Både med håret og med benene..
  Fint outfit på fin location – i mit gamle hood.

 2. Eva

  Neeeej, du må ikke klippe din fantastiske løvemanke af. Tænker på hvor sundt og lækkert dit hår ser ud hver gang du poster dagens. Det må du endelig ikke gøre :(

 3. Ida

  Hej Emily
  Jeg skriver lige ved dette indlæg selvom det omhandler dine LaCross støvler :) Jeg har selv købt dem, men har nu oplevet for anden gang at elastikken går i stykker. Det er den der holder om knappen. Har du oplevet det samme? Nu mere jeg spørger rundt oplever jeg også at de der tidligere har købt LaCross, synes de går ret hurtigt i stykker i forhold til prisen. Hvad er dine oplevelser med mærket? Hvis du har nogen :)
  Tak for hjælpen.

  Hilsen Ida

  1. Emily Salomon

   Hej Ida,
   Mine har det helt fint. Og har næsten brugt dem dagligt. Har du returneret dem? Det ville jeg gøre :)
   Har også et par gamle LaCrosse støvler (dem med lysebrunt læder, sort gummisål og inderstøvle) og de er still going strong siden jeg gik i gymnasiet (hvilket vist nok er ved at være 10 år siden, av…).

   1. Ida

    Det er faktisk anden gang det sker. Jeg fik et par nye første gang, så tænker man kan det igen. Jamen det lyder som om du har gode erfaringer, så jeg tror jeg holder fast i dem! Det er også et par dejlige støvler :) Go´ 3. december!

 4. Hvor er du altså bare… flot, pæn, fin. Kan ikke finde et passende ord, haha. Elsker dit outfit, dit hår (inkl. længden!), selve billederne, din makeup… det hele. Helt sikkert et af mine yndlings outfit fra dig!

 5. Cæcilie

  Wauw – dét er virkelig et lækkert outfit! Jeg er vild med skoene der giver et snert af farve til det grå og sorte :-) Fed styling af kjolen så den også bliver vintervenlig ;-) Ville supergerne se billeder uden jakke (og helst fra indendørs så man ved at ingen har lidt skade ved det! ;-) )

 6. Sophie

  Hvor ser du hamrende godt ud, og tak for inpiration til at style kjolen. Måske vi også får den af se i en hverdags udgave/ mere casual styling? Krydser i hvert fald fingre :-)