adventskonkurrence: 3 fine kagebøger

 I dag kan en heldig læser vinde et sæt med tre lækre kagekogebøger fra forlaget Tofino. En om kopkager (som denne seje dame har skrevet), en om franske makroner (den jeg skrev om her) og en om pop cakes.

Så er der vist ingen undskyldning for ikke at smutte i køkkenet og lave yndige små moderigtige kagekunstværker hvad end de skal være af den franske eller amerikanske slags :)

For at deltage i konkurrencen om de 3 søde bøger, skal man blot lægge en kagelig kommentar til dette indlæg inden i morgen d. 10/12 kl. 14.00. 

Glædelig 2. søndag i advent!

bloglovin

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Anna

  Uhh.. Jeg elsker at bage kager, og alt det andet der smager
  Jeg håber på at vinde, for så har jeg i sinde
  at bage en masse lækkert til dem jeg holder af :)

 2. Kirstine Runge Henriksen

  Sikke nogle fine bøger, jeg elsker opskriftsbøger. De er dejlig dekorative, og så kan man næsten altid finde en ny opskrift og begive sig i kast med :) Disse tre fine fine bøger, må meget gerne flytte ind hos mig :)

 3. Anne Sofie

  Mens andre konstant craver chokolade eller cola, har jeg en helt umanerlig sød tand hvad angår kager. De fine kagebøger ville bestemt falde i god jord hos mig! ;-)

 4. Rie

  Jeg skal finde på en fødselsdags kage til min datter Ida som bliver 1 år på fredag – måske en af disse bøger kam hjælpe mig.
  Rigtig god søndag

 5. Liselotte Hansen

  Uh dem ville jeg elske at vinde, elsker at bage kage, det er så hyggeligt <3 tror jeg vil bage din opskrift på chocolate chip cookies med orange en af dagene :-) de er et kæmpe hit herhjemme!

 6. Laura

  Jeg er lige kommet hjem fra frankrig og jeg er helt vinterdeprimeret og ked af det, så mon ikke det kunne hjælpe med et par macaroons?

 7. Anne-Mette S.

  Weeee, kagebøger! UHM elsker bare at bage og lave søde sager, så det ville helt klart være fedt at få 3 lækre bøger :D <3

 8. Anna P. Hansen

  Jeg elsker at spise søde sager men inspirationen er ikke altid med mig. Med disse fine bøger ville jeg være klar til at lave fine sager til mig og familien :)

 9. Sine

  Jeg er faktisk lige igang med at bage pandekager, men det kunne da være skønt med opskrifter på de lækre kager, der er på bøgerne, variation er jo altid godt til en kage-elsker som mig ! :)

 10. Ih, hvor lækkert. Mit mundvand begynder helt at løbe. Min svigerfar har netop været ved bageren og hente lagkage til svigermors fødselsdag, men det ville jo være endnu bedre med sådan nogle opskrifter, så vi kunne bage noget lækkert selv :-D

 11. Lise

  Uhh hvor lækkert! Jeg smagte min første macaron for halvanden uges tid siden og var solgt! Nu vil jeg ha fler! Den her konkurrence kommer som kaldet :)

 12. Cake-makeren

  Kager er ikke bare gode fordi man de smager godt, men der er også hyggelige og man kan pynte dem på sin helt egen måde. Kagerne bliver extra lækre når de er flot pyntet. Noget af det bedste jeg ved er at glæde andre med kager der både smager godt og er pyntet flot(-:

 13. Det fine ved kager er, at det er meget mere okay at være usund, når man selv har været i køkkenet. Flere undskyldninger for at være usund til mig, tak! :D

 14. Marie

  Jeg ville give de tre bøger til min mor. Hun bager simpelthen de mest guddommelige kager, det ved alle, sådan nogle rigtig tunge, smukke lagkager overtrukket med marcipan, men også svampede, klæge, dampende bradepandekager – og Håkonskager, har du smagt dem? De er mega gode. Og Luciakattor (hun er halvt svensk, det er nok også dér, Håkonskagerne kommer fra). Nå, men jeg er allerede fuldstændig fattig denne måned (pinligt, men det er ikke min skyld, det er dumme regninger), ikke bare som i at ‘jeg sparer’, men faktisk fuldstændig. Så disse tre fine bøger ville redde mig (og min mor!) fuldstændig. Hun ville blive mægtig glad. Som tak vil jeg helt sikkert sende en af hendes opskrifter. Bare en ide. Glædelig jul. Knus Marie

 15. Marie-Louise Petersen

  Ih hvor ville jeg gerne vinde disse bøger! Skal nemlig snart flytte hjemmefra og noget af det jeg kommer til at savne mest er min mors hjemmebag. Derfor ville det være lækkert hvis jeg kunne lære selv at bage lidt :)

 16. Dana

  Er ikke en haj til at bage – min kæreste mente sågar at jeg har forsøgt at forgifte ham med hjemmebagte choko muffins da vi lige var begyndt at komme sammen! Så de bøger ville bestemt falde i gode hænder hos mig og mit køkken :)

 17. Jeg elsker at bage kager og lave desserter, om det så er kopkager ;-), macarons eller en god omgang chokolademousse (som nok er det folk helst vil have jeg laver…) Til jul har jeg bl.a. ønsket mig noget køkkengrej, så jeg kan få lavet nogle fine kager i det nye år.
  Jeg har derudover mange kogebøger, bagebøger osv., men mangler da helt klart nogle små søde opskriftbøger. Så skal jeg nok lave nogle søde kager, som mine venner vil nyde godt af :-)

  Rigtig god 2. søndag i advent – i eftermiddag står den på hjemmelavede æbleskiver og hygge i sofaen med et afsnit af “Jul i Verdensrummet” – total sort og plat humor – I love it!

 18. Mette Carlsen

  Mmmm .. Sider helt og bliver lækker sulten :) Det er godt jeg snart skal ud til min mor og far og have hjemmelavet æbleskiver :) Disse kogebøger vil blive brugt flittigt i mit lille hjem. Glædelig 2. advent :)

 19. Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, Elsker, elsker ikke, ELSKER KAGER I LANGE BANER (:

  Håber virkelig at vinde disse opskrifter bøger JEG ELSKER KAGER I LANGE BANER (: Og elsker også at bage og dele ud af dem (:

 20. Julie L

  Jeg ELSKER at bage! Hvis disse tre skønne bøger ryger i min retning, så ved jeg vist godt hvad juleferien skal bruges på :)
  Let the baking begin!

  Glædelig advent

 21. Sally Messell-Dalgaard

  Kage er jo godt i al slags vejr / både solskin, regnvejr og sne
  En fristende mundfuld, eller to eller ti – hovsa, det kan jo ske!
  Pludselig er alle kagerne væk / tilbage er kun krummer og fad
  Og måske en sort samvittighed / som næppe gør nogen helt glad

  Men lidt syndige kalorier i ny og næ / har nu aldrig gjort nogen fortræd
  Så længe man nyder med måde / og sætter pris på glæden ved mad
  Kvantitet frem for kvalitet / kan slet ikke gentages nok
  Og disse ord gør sig vist heldigvis også / gældende for denne blog

  For her er der fyldt med smukke og lækre / retter og kager og snacks
  Og krav til kvalitet og råvarer / er streng, men ikke for striks
  Himmelsk mad tilberedt med kærlighed / er noget som Emily har forstået
  Derfor er her et shout-out til alt / hvad hun i et køkken har begået

  Her var et lille digt om madkærlighed, syndige fristelser og en talentfuld blogger. Jeg ønsker jer alle en glædelig, magisk og velsmagende jul!

 22. Anna

  1 står allerede på hylden (Julias cupcakes – kan klart anbefales!) og de to andre på ønskesedlen! Kageøre, mig? Naaaarj da!

  Ville gøre mine dage mellem jul og nytår, hvor der er tvungen ferie fra mit job perfekte hvis jeg kunne bruge dem på at bage macarons og popcakes! Og jeg TROR heller ikke, min kæreste, som fylder år 30. december ville brokke sig alt for meget hvis jeg gik endnu mere kageamok end planlagt… :D

 23. Line

  Det er jo også lige kagesæson! Bager småkager på højtryk, men kunne nok godt lokkes til at bage cupcakes eller macarons, hvis jeg vinder ;)

 24. Louise Nguyen

  Uhhhh jeg elsker kogebøger!
  En kagelig kommentar?… Hmm… Altså lige her om lidt skal jeg til at bage pebernødder, med min 6-årige lillesøster. Bagefter skal vi bare hygge, og så er jeg vist måske kommet til at love en smule snemands-byggeri. Jeg ser hende ikke så tit, så det skal nok blive hyggeligt!

 25. Årh kager! Jeg elsker at spise dem, men mindst lige så meget at bage dem. Jeg har allerede kagebagebogen “Kager der smager – og andre søde sager” og der er godt nok mange lækre kager i den. Især Limies – bradepandekage med lime og hvid chokolade. What’s not to like?
  Jeg ville da slet ikke have noget imod at udbygge mine kagebagningsevner med disse bøger, men det bliver i alt fald først til januar. Jeg har kage/slik/sukker stop i hele december. Det er lidt tørt :(

 26. Lea Harbo

  Kager, der smager, er en god stressdæmper i en stressende eksamenstid, så bøgerne ville virkelig falde på et tørt sted hos mig. Tak for en god blog.

 27. Kira

  Sikke nogle fantastiske kagebøger – jeg elsker at bage, og er glad for mit eksemplar af “Kager, der smager”, som bliver flittigt brugt, men det ville bestemt ikke skabe med lidt variation – tror jeg at den bedre halvdel ville sætte pris på!! Og skulle man være den heldige vinder, kunne det være at der skulle bages makroner til nytårsaften, makroner og boblevand – det ville jeg ikke have noget imod!!

 28. Mette W.

  Inden i mig bor en tynd pige, som skriger på at komme ud. Men jeg kan som regel få hende til at tie stille med et stykke kage… <3

  Ps. Jeg er hverken tyk eller har spiseforstyrrelser, så du kan med god samvittighed sende bøgerne denne vej ;) Og tak for en fed blog!

 29. sille

  <3 Når en peberkagebager
  bager peberbagekager,
  tar han først en mægtig gryde
  og et kilo smør omtrent.
  Og hvis gryden ikke vælter,
  blandes smøret mens det smelter
  med et kilo puddersukker
  til det lugter brunt og brændt.
  Og i smør og sukker kommer
  der en halv snes æggeblommer,
  som man rører ud i gryden
  med et kilo hvedemel.
  Når det værste er af vejen,
  krydres peberkagedejen
  med en teske ægte peber,
  og et lille drys kanel <3

 30. Marie Kristensen

  Uuuuh, jeg har fødselsdag på fredag, og det ville da være for blæret at kunne diske op med små hjemmelavede kager. Så det krydser jeg fingre for :-) Forsat god advents-søndags-december-hygge herfra!

 31. Camilla Victoria

  Wow lækre bøger! Vil rigtig gerne igang med Macarons!!- næhh faktisk det hele ;-) der er god inspiration til LANG tid.
  Vi krydser xxxx

 32. Marie Andersen

  Kage rimer på smage, og man skal smage på masser af kage. For at blive glad kan man spise mad, men for ikke at klage kan man spise kage – klejner, macarones, cupcakes, lagkage og andre søde sager der mager enhver.
  Krydser fingre ;-)

 33. Uh, jeg har simpelthen ønsket mig sådan nogle bøger i et langt stykke tid. De ville passe så perfekt hjem til mig, så jeg kan bage til familien og hygge os lidt i dette snevejr :)

 34. Tham D.

  Jeg elsker macarons! Jeg overvejede også at købe bogen efter dit forrige indlæg, men besluttede mig for ikke at gøre det. Men nu hvor den kan vindes vil jeg da helt sikkert håbe på at jeg vinder den!!

 35. Louise UT

  Mm, snevejr, advent og kagebagning. En perfekt kombination. Har for nyligt forsøgt mig med kaffe-macarsons, og lidt ny inspiration ville være dejligt i denne juletid.

  Glædelig advent.

 36. Elise Søgaard

  Uh jeg elsker at bage! Er den bedste vej til at komme af med stress for mig :) Har endnu ikke prøvet kræfter med de lækre Macarons og ville super gerne vinde en guide dertil ;)

  Rigtig god 2. advent :)

 37. Ida

  Efter at have startet net job kan jeg virkelig mærke at der kommer mere kage i fremtiden, så det kunne da være sejt at blære sig med kreationer inspireret af disse bøger.
  Rigtig glædelig 2. søndag i advent.

 38. Åh jeg ville elske at vinde de bøger. Jeg har en aftale med min veninde om at prøve at lave netop de kager. Og med bøgerne er det bare så meget hyggeligere – i forhold til at hente opskrifterne på nettet ;)

 39. Louise Nhu

  uhhh, hvor ser de alle mega yummie ud! Yummie i min mave, ja tak! Lige hvad man har brug for på en hyggelig snevejrs søndag!
  Glædelig 2. advent! :)

 40. Louise Bruun Pedersen

  Jeg elsker at lave kage og når jeg får juleferie skal jeg rigtig igang med julebagen. Brunkager, honninghjerter og andre lækkerier skal produceres, så det kommer til at dufte dejligt af jul. :D iiih jeg glæder mig så meget.

  God jul. :)

 41. Pia

  Jeg elsker kage og spiser det nærmest dagligt, hidtil har franske makroner ikke villet lykkedes for mig, så krydser finger for den bliver min

 42. Jeanette Kvist

  Jeg synes det er så hyggeligt at bage! Og så kan man samtidig glæde nogen af dem man holder af med hjemmebagt kage. Det vil ikke være dårligt at vinde kogebøgerne, så jeg kan få lidt ny inspiration :)

 43. Pia

  Her i det jyske, hvor jeg bor, er vi meget tæt på at være sneet inde… så hvad er bedre at bruge dagen på, end at bage fine kager og bagefter sidde i sofaen og nyde dem sammen med en kop varm te og bare kigge ud på det utroligt smukke vejr…??
  Jeg kan ikke komme i tanke om andet :o)

 44. Betina

  Jeg er godt nok kun 16 år, men jeg elsker, at bage og er sten sikker på jeg vil noget indenfor bagning, når jeg engang når dertil. Hele mit liv har jeg glædet både familie og venner med lækre sager, og de ville helt sikkert sætte pris på nyt inspiration ;-) glædelig jul :-)

 45. Når du siger kage siger jeg Kia (sorry Kia)… Når man følger Kia på bloggen og Instagram fornemmer man at de spiser en del kage hos Bloggers Delight… Så jeg har valgt at lave Top 3 Kage-indlæg ovre fra Kia’s blogge-log!

  1) http://fierceogfattig.dk/2012/11/you-need-a-babyshower/
  2) http://fierceogfattig.dk/2012/08/kiss-me-hard-before-you-go-summertime-sadness/
  3) http://fierceogfattig.dk/2012/04/insta-eat/

  ps: Kage er bare MUMS! Mere kage til folket!

 46. Maria

  Ih, nogle fine kagebagebøger :) De ville pynte i samlingen, og er sikker på at jeg ville kunne finde en masse inspiration til nye bageprojekter :)

 47. Caroline W

  Jeg kan kageligt fortælle, at jeg har fødselsdag om en uge og der skal være masser hjemmelavede lagkager med kagecreme og flødeskum!

 48. Tanja

  Sikke en fed giveaway! Og jo nu skal du høre.. Jeg har altid haft en “kærlighed” til at bage. Min moster er selv konditor, så hende har jeg også kunne se op til. Jeg elsker at tilbringe tid i køkkenet, og dette gælder især bagning. Jeg kan bruge timevis på at delvis bage og dekorerer og udsmykke. Jeg har aldrig prøvet at bage hverken macarons eller popcakes, men jeg har længe gerne ville prøve ;)
  Cupcakes derimod har jeg bagt mange gange, og jeg har endda også investeret i en såkaldt “Cupcake-sæt” med sprøjteposer, tyller, fondant og det hele. Så en kagebog, og endda hele 3 kagebagebøger kunne jeg virkelig godt bruge. HVis jeg vinder har jeg tænkt mig at bage en masse lækre kager til min familie og mine venner, og måske komme endnu tættere på drømmen om at blive konditor. Hvem ved?
  Men jeg håber super meget på at du vil vælge mig! :-)
  Knus fra Tanja, og god 2. advent.

 49. Lisen

  Jeg har får mange tømmermænd til at finde på en kagelig kommentar. Men jeg kan godt li’ kage og måske, hvis jeg vinder bøgerne, bliver jeg en dag god til at lave dem.

 50. Linda L.

  Jeg sidder og er ved at lægge sidste hånd på mit speciale og praktiserer overspringshandlinger én masse (er faktisk igang med en lige nu…. hrm…) – er dog ved at løbe tør for den spændende slags overspringshandlinger, så disse bøger ville falde på et tørt sted… ;-)

  Glædelig Jul, Emily! <3

 51. Helene Christensen

  Min søde tvillingesøster vil vildt gerne prøve at lave pop-kager – så det kunne være hyggeligt at give hende den ene af bøgerne <3

 52. Åh altså, lige en præmie for mig! Jeg elsker at bage kager – kopkager er mine yndlings og jeg nyder virkelig at dekorere dem! Jeg elsker at prøve nyt og jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i popcakes eller de delikate franske macaroons, så hvis jeg vandt ville jeg helt klart se at få det afprøvet :)

 53. camilla

  Da jeg endnu ikke har bagt kager i min lejlighed hvor jeg har boet i 8 mdr (!) ville det være super lækkert med noget inspiration til at komme i gang med det !
  Julehilsner herfra :)

 54. natalie k

  en kagelig kommentar er vel, at jeg snart vender næsen hjem til mine forældre til jul, og så er der dømt masser af julehygge, dvs. masser af bagning! min mor og jeg elsker at lave kage, muffins, chocolate chip cookies, cupcakes… you name it! og det ville være så fedt at prøve nogle opskrifter fra disse fine bøger! :) tak for konkurrencen og glædelig advent!

 55. Julie

  Uhh lækkert. Jeg elsker at bage kage, men det resulterer desværre ikke altid i spiselige kager.
  Så nogle lækre opskrifter til fine kager ville gøre godt. :D

 56. Manner en fin konkurrence!

  I år har jeg fået lavet en del kage, blandt andet en twisted tiramisu, hvilket vil sige en tiramisu der er lavet på cognac og kakaomælk den ene gang og bailey og kakaomælk den anden gang – begge lige lækre.

 57. Natascha R.

  Som kage-i-alle-former-entusiast ville mit lille hjerte vist springe et slag over, hvis jeg var den heldige vinder af de her tre fine bøger:)

 58. Maiken

  Det ville være umådeligt lækkert at have disse bøger, når jeg skal klappe mig selv på skulderen eller trøste mig selv efter 5 timers skriftlig eksamen i morgen :)

 59. Emilie

  Har et eller andet med kage-bøger… Er gået igang med at samle ‘skrid hjemmefra’-ting, og mon ikke disse kunne være skønne at have med mig. De er nok også gode at have, når nu jeg har lovet at bage til julefrokost for min klasse.

 60. Clara Bugge

  Jamen den bog, ville da være skøn at vinde! Så kunne man jo rigtig give den gas med at bage disse skønne kager til alle mulige sammenkomster! Jeg er game! :-)

 61. Mathilde Gøtke

  1.advent bagte min mor og jeg brunkager, idag – den 2. advent – skal vi bage vaniljekranse og den 3. advent skal vi lave marcipankonfekt. Så vi har rigeligt med søde sager her i julen. Vi elsker, at bage sammen og har aftalt i lang tid, at vi skulle bage macaroons, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Vi bager ud fra gamle opskrifter fra gamle kogebøger. Hvis jeg vinder de tre lækre kogebøger, vil jeg give dem til mig mor. Så har vi ingen undskyldning for at bage macaroons! ;)

 62. Marie

  Jeg synes det ligner nogle lækre kogebøger, de ville alle tre passe godt ind hjemme ved mig.

  Jeg øver mig stadig i at lave marcrons, de bliver ikke helt pæne, men hvis bare de smager godt. :-)

 63. Maria Westermann

  Efter snart 5 mrd. med uni-projekt har jeg endelig aflevering i næste uge, hvilket jeg ser frem til med stor spænding! I mellemtiden er både min kæreste, mor og søster blevet forsømt og er blevet utrolig kagesultne. Fordi min mor allerede har afsløret, at temaet for alle mine adventsgaver er kagebagning, skal hun derfor have den ene bog. Fordi min søster er den bedste bager jeg kender, skal hun have den anden, og fordi min kæreste trænger til lidt sødt, skal jeg bage alle kager i den tredje bog i løbet af år 2013! Hjertelige julehilsener fra Nørrebro

 64. Yasmin

  Jeg elsker at bage! Det er så afstressede :) desværre har jeg ikke så meget tid pt. Men hvor kunne det være lækkert med sådan en skøn bog til inspiration :)

 65. Sofie

  Har et dejligt barne-minde!

  Når jeg var ude og skovle sne med min far, så havde min mor bagt klejner , tændt lys og dækket fint julebord til os :-) Findes der noget bedre?

 66. Tilde

  I oktober var jeg i Paris – verdens smukkeste by. Her lykkedes det mig at spise for 588 kr Macarons fra Laduree på 4 dage…Så det ville være en rigtig god ide, hvis jeg lærte at bage dem selv:-) Glædelig jul

 67. Signe

  Årh, hvor kunne jeg godt bruge de tre bøger! Jeg elsker cupcakes og elsker at bage. Min søster og jeg har længe ville lave popcakes, men vi har ikke kunne tage os sammen, så mon vi ikke kunne tage os sammen, hvis vi vandt de tre bøger!

 68. Janni Vilstrup

  Tænker mig tilbage til i sommer, som blev brugt i New York sammen med 3 skønne veninder. Vi havde en aftale om at vi SKULLE have minimum én cupcake om dagen, så hver dag gik til Magnolia Bakery i Greenwich området for at prøve en ny cupcake :) Jeg skal være sammen med selvsamme veninder om 2 uger, og det kunne være SKØNT at kunne byde på en hjemmebagt én af slagsen og snakke om gode New York-minder :)

 69. CamillaMB

  Eeeeelsker at opdage nye opskrifter på cupcakes, har aldrig smagt en marcaron og synes pop-cakes lyder fantastisk til en cocktail aften med tøserne – den gave må da være til mig :-)

 70. Jeg har aldrig prøvet at bage hverken cupcakes, pop cakes, eller macarons, så det ville da være skønt med sådan nogle bøger, så man endelig kunne få prøvet det! :-)
  Glædelig 2. søndag i advent til dig også:-)

 71. Camilla T

  Åh, de ser fine ud de bøger! Jeg ville elske at trylle et kæmpe kagebord frem ud fra opskrifterne. Småkager, cupcakes, popcakes, lagkager, flødekager, macaroons, brownies og alle andre former for kager. UH det ville være herligt!

 72. Sofie Riis

  Min mor har netop købt 1 kg mandelmel til mig fra Tyskland, så det kunne da være perfekt at vinde disse kogebøger – så skal der rigtig eksperimenteres med macarons :D

 73. Eva Sofie Anesen

  Chai må jo være kage i kaffebord, så det her er blot en anbefaling af urtekrama nye chai kryddersukker. Det smager skønt og julet

 74. Nina N

  Jeg har for længe siden besluttet mig for, at hvis uddannelsen af en eller anden grund ikke bliver til noget, så vil jeg være selvlært konditor. Kager gør folk glade!

 75. Sanni Jensen

  Jeg er VILD med at bage, og min kæreste er mindst lige så glad for den interesse, når han kan prøvesmage en af kagerne. I dag har jeg bagt en almindelig chokoladekage, men måske kunne jeg opgradere lidt med noget fra disse bøger. De ser i hvert fald gode ud.
  Også god 2. søndag advent til dig :-)

 76. Nanett

  En kagelig kommentar? :D

  Jamen, jamen, jamen.. hvor skal jeg dog starte?!
  Kage er jo simpelt hen bare fantastisk i alle afskygninger. Det er super hyggeligt at bage, og lækkert at spise!

 77. Amanda Simonsen

  Har prøvet mig med macarons en gang for, og det var en succes! Det ville være super lækkert at vinde macarons-bogen så jeg kunne få mere inspiration til kommende macarons! :)

 78. Mathilde Henriksen

  Vi har lige spist hjemmelavet ølkage med smør her i huset! Det er en rigtig julekage, især når man ser sneen udenfor. Jeg synes dog, at vi har en tendens til at lave de samme opskrifter gang på gang, så disse bøger kunne virkelig give inspiration! Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave macarons, så jeg krydser fingre.

 79. Nanna J.

  Lækker konkurrence! Jeg skal lige til at bage macarons for første gang. Jeg har valgt en lækker snickers-version, så jeg håber, at de bliver en succes på min sidste dag i praktik i morgen!

 80. Lise

  Glædelig 2. søndag i advent!
  Jeg har ikke prøvet at lave macarons endnu, så en fin bagebog om det ville være spændende. Denne måneds bageprojekt er honninghjerter, håber virkelig de bliver lækre.

 81. laura

  Kage er nok den eneste ting der altid kan spises! Man skulle næsten opleve julelysene i øjnene på hele min klasse (3.g, næsten kun piger) når nogen nævner ordet kage, og ikke mindst skuffelsen når de/vi (jeg er vidst også selv ret skyldig her..) finder ud af at kagen slet ikke er til os, eller der overhovedet ikke er nogen kage. så disse bøger ville være perfekte! jeg kunne måske lege den overskudsagtige klassekammerat og medbringe kage lidt oftere, bare for at opleve den glæde det altid skaber (-;

 82. Simone

  Sådan et par lækre kagebøger ville uden tvivl gøre dovne, kagetrængende søndage mere værd – og måske give anledning til at invitere veninderne på en kop kaff’ og kage lidt oftere? ;-)

 83. Kat

  Min skønne kæreste er gået i køkkenet og bager jødekager:D helt spontant! Er ellers altid mig der står for huset hjemmebag;) har også en ret stor koge/kagebogs samling efterhånden, men desvære ingen af de overnævnte… De mangler og de andre kagebøger savner dem;)

 84. Astrid

  Det er da tre lækre bøger! Jeg er vild med kager i alle afskygninger og hvem vil ikke gerne have lidt inspiration så der ikke går kage i kagen ;)

 85. Louise L.

  Åh, hvor ville de fine bøger få et godt hjem her… er dog ikke sikker på, jeg kan administrere det – kunne leve af især macarons, hehe!

 86. Anne Marie Jørgensen

  Dét jeg elsker mest i verden er kage.

  Og jeg kan ALTID finde en kage til enhver lejlighed. Den beste kage til vinteren syntes jeg pt er bownty kage. Den er luftig, vammel og sindsyg lækker på sammetid. Og så er der “sne” på toppen :)

 87. Simone

  Åh, nejnejnej, det må jeg vinde! Jeg forsøgte at lave popcakes til min søsters 18 ås fødselsdag – det skulle være en overraskelse, da hun brændende ønskede sig et kæmpe kagebord! Men de gik fuldstændig i vasken :( har siden lovet hende en omgang popcakes, men åh.. tør næsten ikke kaste mig ud i det igen ;) Men med denne bog, mon så ikke?

 88. Emily M

  Har faktisk sat to af dem på ønskelisten i år. Så det ville da være dejligt hvis jeg kunne få dem.
  Der ville da være masser af fine kager at bage derhjemme så…
  Krydser fingre.

 89. Mie

  Mums… elsker kage, både at bage men også at spise dem. Og at få nye opskrifter ville jo ikke være dårligt, plus læser jeg kogebøger som almindelige bøger, så et par nye ville jo være dejligt til juleferien.
  Jeg har faktisk også lovet tøserne i min klasse at jeg ville bage kage (går i en ren pige klasse, og så må kage jeg godt være ekstra nuttet). Men det ville ihvertfald være dejligt at vinde.

  Håber du får en god jul :)

 90. Camilla Larsen

  Lige nu sidder jeg midt i det store eksamensræs, der heldigvis slutter om en lille uges tid – og noget af det, jeg ser frem til, er tid til julekagebagning! Macarons er noget af det, jeg endnu ikke selv har turdet give mig i kast med, men længe har haft lyst til – så en opskriftbog at blive inspireret af kunne ikke være dårligt :)

 91. Anna

  Jeg leder og leder efter opskrifter på frosting til cupcakes, macaroons og popcakes. Det er bare som om, at det går galt hver gang. Måske er det på rette tid, at få sig en ordentlig opskriftsbog på de søde sager!

 92. Cecilie Louise Hansen

  Har længe haft en bagerdrøm om at lave mine egne macarons – jeg har smagt nogle af dem fra lige præcis denne opskriftbog, som min veninde lavede og jeg kan nærmest ikke vente til at jeg selv skal igang – så jeg kunne bestemt godt bruge tre gode opskriftbøger!!

 93. kijo

  Uh jeg kunne godt bruge 3 nye kage bagebøger ;) Mangler virkelig kage inspiration, ender nemlig altid med at bage de samme kager… Og ville være lækkert at kunne bage lidt fra disse til min fødselsdag den 20.. :)

 94. Ninette

  har lige bagt den fineste honningkage, som jeg krydser poter for at den er velsmagende (er helt nybegynder på honningkagepunktet nemlig ;-)) Jeg drømmer om at kaste mig ud i de fantastiske macarons en dag, mangler bare den perfekte opskrift… Glædelig 2. advent! <3

 95. Jamen Julen står for døren. Der SKAL sandelig bages både små og store kager, med og uden sukker. Der var skisme gang i bageriet i går, med vanillekranse, pebernødder, nøddekager og biscotti. Inspiration er altid velkommen, og bøgerne kan få en plads, på den gamle tallerkenrække, hvor de også kan stå og pynte, når de ikke er i brug :-)

 96. Maria W. Høyer

  Mhmmm, bliver helt lækkersulten af tanken om alle de lækre ting og s(k)ager man kan finde opskrifter på i disse bøger! Der er intet bedre end en varm kop kakao og en lækker spiselig sag når man sidder inde foran pejsen og laver lektier imens sneen daler uden for ens vindue. Håber på at vinde så jeg kan blive inspireret til noget lækker bageværk til familie og kærestehygge i decembers hyggeligt stunder :-)

 97. Sarah S

  Er lige blevet færdig med årets julebagning, og da jeg ikke selv bryder mig og småkagerne, ville det da være fantastisk med de tre lækre bøger!
  Rigtig god søndag til dig :)

 98. Janni Frø

  Mmm…. KAGER! Hvem elsker ikke kager? Altså jeg mener, der findes jo både brownies, æblekager, chokoladekager, tærter, muffins, trøfler, Banankager, mazariner, roulader, slikkager og lagkager!!! <3 MUMS!
  Det jeg ville sige er at der findes en kage til hver smag.. én til hver personlighed, én til hver identitet – om man er ung eller gammel XD
  Uanset i hvilken situation man er i, er en kage altid en god detalje ;) !!

 99. Liva

  Mhh ny inspiration til kagebagning kan man aldrig få nok af. Og nu når jeg lige har meldt mig ind i fitness world, så kan man også bage med god samvittighed! Krydser fingre for at blive den heldige vinder.
  Og tak for en god blog Emily, altid en fornøjelse at læse :-)

 100. Det ville være en stor glæde at vinde de her super gode kogebøger, har faktisk selv stået i butikken og drømt om det. Men pengepungen har ikke lige kunne rumme dem. Og det der med at få inspiration til en ny ting man aldrig har prøvet ville være en super stor lettelse på min skulder.

  Og jeg elsker at bage,
  og i de her dage,
  kunne det være godt at smage.
  især i de kolde dage!!:-)

  Mange knus Amalie, det ville være godt at få en glad ting i mit liv:-)

 101. Anne

  Åhhh, nu er jeg blevet snydt for adventsgaver i dag, så sådan tre lækre opskriftsbøger, og sågar med KAGER (!) kunne jeg godt bruge :-) Knus, og god aften

 102. Randi

  K – Kan jeg ikke finde noget
  A – At lave,
  G – Guirelander jeg lave, blot medre med
  E – En rigtig god
  KAGE! :-D
  Jeg synes selv det var ret så kage-tivt, hahaha! :-D

 103. Randi A

  K – Kan jeg ikke finde noget
  A – At lave, laver jeg
  G – Guirlander. Det er meget sjovere, når man har
  E – En
  KAGE!
  Synes selv det var ret så KAGE-tivt, HAHAHA. :-D

 104. Line Horn

  2. Søndag i advent er brugt på at bage jødekager. Nu mangler vi bare vanillekransene. Selvom jeg ikke er særlig pjattet med småkager, så hører det sig jo til – og manden brokker sig, hvis de ikke er der… :-)

 105. Frida

  Har verdens sødeste roomie med verdens sødeste tand, som elsker at bage og som jeg ville elske at kunne overraske med en tidlig julegave i form at disse fine kagebøger :-)

 106. Laura Høj

  Jeg mangler altid inspiration, når jeg har lyst til at bage, og derfor bliver det aldrig til noget. Inspiration kan jeg helt sikkert få ved hjælp af disse bøger! Mmh :)

 107. Anita

  Jeg er netop flyttet i min nye lejlighed og er allerede igang med at bage. Snevejr som idag indbyder jo lige til lidt hygge i køkkenet :)

 108. Ih, hvor ser det lækkert ud!
  Jeg prøvede for kort tid siden at bage de lækre marzipan-jordbær-cupcakes, som jeg elskede! De var et hit, gik rent ind – selvom jeg måtte pynte dem med hindbær. Min mor bagte den også som tærte pyntet med forskellig frisk frugt – mums!
  Så disse tre kagebøger ville være et hit her i det lille hjem, så vi kan bage flere lækre kager!
  God give-away! :)

 109. Joy

  Jeg har lige bagt æbleskiver, men gad rigtig godt vinde en af de lækre kagebøger, så jeg tør kaste mig ud i noget mere moderne ;-)

 110. Mai-Britt

  Uhh, jeg er altid med på lidt kage. Også hvis det betyder, at jeg skal lave den selv først.

  Og glædelig 2. søndag i advent!

 111. Louise

  Åhh kager er jo noget af det bedste, der findes :)
  Desværre for mit bankende kagehjerte bor jeg i Delhi til februar uden en ovn, så det er med at være kreativ med bagningen. Jeg glæder mig til at komme hjem til DK og bage en masse lækre kager, indtil videre spiser jeg lækre desserter på de gode restauranter, vi finder hernede :D

 112. Christel

  Jaaaa! Så er der endnu en undskyldning for at gå i køkkenet og bage. Behøver jeg sige at jeg har bagt nonstop hele weekenden :)

 113. Tine

  Mums mums mums.. Er såå lækker sulten, men er på krykker og alt det her sne gør at jeg på ingen måde kan komme ud og købe hverken kage eller slik.. Så sidder og gnaver lidt i nogle mandler – altså ikke helt det samme..

 114. Henriette Klok Dupont

  Hmm.. En kagelig kommentar.. Jamen jeg elsker at bage kage, prøvede at lave popcakes for første gang til halloween. Blev til de fineste græskar hoveder.. Cupcakes har jeg også lavet en del af, men mangler stadig at lave Macaroons. Har ikke helt turde at springe ud i det, men mon ikke en fin opskriftbog kunne hjælpe på det.
  Mvh Henriette

 115. Lige hjemvendt fra yoga, der har givet mig den værste sygdomsfølelse i kroppen. Har godt nok svært ved at lave kagelækker kommentar… Og så alligevel… Der skulle ikke mere end et par tanker til at gøre mig kagelysten :)

 116. Maria

  Fine give away, lige sådan et par bøger kunne jeg rigtig godt tænke mig her på en hvid og snefyldt december dag. Jeg har brugt en stor del af dagen på at rydde sne, men ville hellere have drukket god kaffe, læst bagebøger og derefter gå i køkkenet.

 117. åh, jeg ville gerne vinde. jeg elsker kage mere end det meste andet, men jeg er ikke ligefrem en ørn i et køkken, og den eneste kage, jeg selv kan lave til perfektion er dén, der ikke skal i ovnen – havregrynskugler. og selvom alle pigerne på mit arbejde, min familie og min kæreste er glad for mine smør-kakao-klumper, ville jeg gerne lave noget lidt mere avanceret og rigtigt overraske dem. jeg krydser fingre! :)

 118. Maria N

  Mums en lækker gave – og hvad er bedre end kage, når sneen daler blidt ned udenfor og man kan sidde indenfor i varmen med tændte sterinlys?

 119. B

  Øj den om macarons har stået på min ønskeseddel længe, uden at jeg dog har fået den! Jeg elsker at kaste mig ud i nye og udfordrende kageprojekter til dem jeg holder af!
  //B

 120. Mette Vindfeld

  Har faktisk stået i køkkenet hele dagen og lavet diverse julesmåkager :) det er altid de samme man får lavet, så inspiration ville bestemt ikke være dårligt ;)

 121. Katrine

  Jeg har en sød tand, når det kommer til kager. Så det ville være vildt lækkert at vinde disse 3 bøger, så jeg kunne komme igang med at bage alle mulige kager!

 122. Josefine

  Åh, jeg ville da blive lykkelig for at vinde disse fine kopkage, makron og popkagebøger til min fine-kogebogs-samling;) Elsker små søde kager, de forgylder virkelig ens dag, ligesom din fine lyserøde blog gør. Har fulgt med i efterhånden et godt stykke tid, og dine smagsfulde og humørfyldte indlæg gør mig glad helt ind i hjertet. Bliv ved!

 123. Tilde

  Jeg elsker kager og bager dem gerne ofte, men har virkelig brug for en opskrift når jeg skal bage, ellers går det helt galt! :-)

  (Digtet er lånt og redigeret fra http://www.minetanker.dk)

  Tilde bager kager
  kager som der smager
  putter blade, sten og sand i
  røre rundt med vand i

  Tilde saver kager
  for nu skal hun ha’ sløjd
  nu det ind til time
  hør klokken ringer højt

  Ja, Tilde elsker kager
  som du jo nok kan se
  så hvis du møder Tilde
  hav’ altid med en ske

  for et det er jo sikkert
  at hun en kage gir’
  med mange flotte farver
  malet på papir

  om natten når hun sover
  om kager hun så drømmer
  besøg hos bageren der
  hvor hylderne hun tømmer

  når Tilde vågner op
  til morgenmad den står
  på store lækre kager
  med kager oven på

  nu skole tid det er
  hun skole bussen tager
  og dagen starter forfra
  en ny dag fyldt med kager

 124. Mette T

  Min søde søster besøgte mig i går, for at bage vaniljekranse og pebernødder. Vi elsker begge to søde sager, så disse bøger ville helt sikkert være et hit i forbindelse med vores kage-bage-dates :)

 125. Julie Jensen

  Jeg har en tendens til altid at ende med at bage den samme kage. Hvis jeg vinder disse tre fine bøger, så har jeg vist ingen undskyldning mere for at prøve noget nyt :-)

 126. Lene

  Lige pt. spiser jeg ALT for meget kage. Stoppede med at ryge i mandags – så forkæler mig selv med det usunde:-/ Men men… det er december, også må man tage fat på de kg. der kommer på til Januar. Kan jeg holde mig fra at begynde at ryge igen, er det sgu det værd!!

  Håber alt er OK! Rigtig glædelig jul. :-)

 127. Mille Møller Nielsen

  Disse fine bøger vil helt sikkert falde i god jord, jeg plejer altid at bage med veninder og mine tre yngre søstre. Kage er altid godt og det kunne være dejligt med lidt inspiration, og nu når det er så koldt udenfor er der ikke noget bedre end nybagt kage :)

 128. Line Mai

  Jeg er macaron-LOVER! De er både farverige, smukke og smagfulde :) Jeg ønsker inderligt, at der en dag popper en lille Ladurée op i København. Glædelig jul :)

 129. Total lækker Give avay….
  Jeg elsker at bage, brød, kager ja lige meget hvad :-) Så længe det passer den søde tand :-)
  Jeg håber at lidt jule lykke drysser min vej, for at vinde disse 3 bøger vil da være den perfekte julegave til mig selv :-)

 130. mette

  Jeg elsker fine kagebøger med lækre billeder! :-D når jeg bager vælge jeg ofte dem der ser lækrest ud på billederne! :-D kage er altid godt, SPECIELT gulerodskage :-D det er simpelthen min yndlingskage !!

 131. Josephine

  Jeg har i år på min fødselsdag d. 12. valgt, at vi skal holde store bagedag med min mor, storebror og svigerinde. Jeg er sikker på det bliver fantastisk! :)

 132. Cecilie R

  Kager og søde sager
  Der af kærlighed smager
  Vækker glæden bedst
  Minder os om julen, hjerternes fest

  Glædelig 2. søndag i advent :)

 133. Lika

  Åh hvor ville det være skønt at vinde. Jeg er total kageelsker og hvis jeg vinder, vil jeg gerne forkæle min kæreste med alskens kager :)

 134. Kristine

  Fantastisk gave ! Står faktisk lige nu i køkkenet, som dufter helt fantastisk efter overproduktion af vanillekranse, cookies og knækbrød.

 135. Anne-Sofie Ager

  Uhh hvor nogle lækre bøger!
  Min mormor og jeg elsker at bage i julen eller bare altid. Den duft der spreder sig i hele huset og mmmmmmmm.
  Glædelig jul

  Anne-Sofie

 136. Benedikte

  Du skrev en gang, at du helst skulle have en occassion til at bage – på den måde undgår man ligesom at spise samtlige kager selv + kollegaer, venner, familie bliver altid helt overstadige når man bager.
  Et lille kage-råd, som jeg i den grad tog til mig. Overvej “emilys kagebrevkasse”!
  Jeg vil med glæde modtage smukke bøger med kage :-)

 137. Trine

  Jeg har netop bagt en masse brunkager sammen med min søn på knap 3 år. Han ELSKER at være med mig i køkkenet og er efterhånden en god lille hjælper. Jeg er sikker på at disse fine bøger vil give os mange fine stunder sammen :-)

 138. Jeg ELSKER at bage – men hvem gør ikke det? :-) Julen er vel næsten højsæson for bagværk, og i morgen kommer min mormor og bager småkager sammen med mig. Det bliver så hyggeligt! o<]:) Dyrk lige nisse-smileyen

 139. Christina

  Min kæreste er vild med, når jeg går i køkkenet for at bage, så det ville være skønt med lidt ny inspiration :)
  Jeg er også blevet rigtig populær i hans vennekreds for min bagning :)

 140. Anne

  Jeg elsker at bage ofte en kage. Gerne een med chokolade, så bliver vi alle så glade. Macarons har jeg ikke prøvet at bage – men vinder jeg en bog vil jeg bestemt ikke klage. Cupkages er lækre og små, ofte med noget lækkert på.

  Åh – rim er ikke min stærke side – tror jeg holder mig til juraen – men måtte lige prøve alligevel ;)

 141. Nanette

  Har endnu ikke haft æren af at smage hverken pop cakes eller macarones. Men cupcakes har jeg spist – rigtig mange endda. Syntes især din opskrift på chokolade cupcakes er super god!! :)

 142. Mette Stage

  Ælsker at hygge i køkkenet – specielt hvis resultatet fører til søde sager..

  Har endnu ikke prøvet at lave macarons men ville ikke have noget imod udfordringen ;)

  Glædelig 2. søndag i advent.

 143. Malene Due

  Super lækkert! Har drømt om bogen med de franske malroner siden jeg læste dit indlæg! Har en fantasi om at servere fine kager for familien til jul og disse bøger ville helt sikkert hjælpe!

 144. Berit

  Vil rigtig gerne vinde kagebøgerne. Jeg er journaliststuderende og har faktisk mødt Julia, da jeg skulle lave reportage om hendes cupcakes-workshops. Var helt misundelig på deltagerne, der sad og lavede de vildeste cupcakes, selvom de aldrig havde prøvet det før.

 145. Nanna Rosen

  En kagelig kommentar? Det må være opskriften på jordens bedste julesmåkager, som min mor bager hver år, fordi vi ikke kan leve uden.

  Svenske chokoladesnitter:
  300 g hvedemel (ca. 5 dl)
  1 tsk bagepulver
  200 g sukker (ca. 2½ dl)
  1 tsk vaniljesukker
  2 spsk kakao
  200 g koldt smør
  1 æg

  æggehvide til pensling og perlesukker til pynt.

  Saml tørre dele og smuldr smørret i. Saml dejen med ægget og stil den i køleskabet i en halv time. rul dem ud til seks flade stænger der er ca. 4 cm brede. Pensel og drys med perlesukker. NU skal de bages ca. 10 min ved 175 grader celsius hvorefter de tages ud af ovnen og skæres til småkager – skær dem skråt, så de bliver ekstra lange. De skal nu køle af, inden du kan nyde de lækre småkager :-)

 146. Nanna Nielsen

  Klappe, klappe kage!
  I morgen skal vi bage
  en dejlig søsterkage,
  dyppe den i fløde,
  så smager den så søde.
  En til far og en til mor,
  en til søster, en til bror,
  en til lille bitte Bassemor!

  Uha, jeg ville ikke have noget imod at vinde disse bøger!
  Skal sidde med studieretningsprojekt de næste to uger, så de ville være et ideelt energi-boost!
  God jul!

 147. Emilie Olsen

  Jeg elsker viiiiiiiiiiirkelig meget kager og jeg elsker allermest at bage dem! så jeg vil virkelig virkelig gerne finde disse kogebøger, da jeg er studerende, og derfor har jeg ikke råd til at købe dem selv!

 148. Caroline F.K

  Jamen det er jo lige de tre slags kager jeg endnu ikke har fået kastet mig ud i. Har kun lavet en portion ikke særlig flotte cupcakes, så der her bøger er da perfekte :)

 149. Marie-Louise

  Jeg fik den sødeste kompliment af min 6 årige søn i går, hvor han sagde, at jeg er en rigtig ‘bagedame’, og at jeg bager de bedste boller og kager i verden. Lidt ny inspiration ville dog ikke være dårligt. :-)

 150. Linette

  Jeg passer pt. en meget sød kopkage- (og alt andet kage, gerne med pink glasur) elskende pige. Så det her ville være et hit i disse kolde dage, hvor legepladsen ikke længere er et hit

 151. Stine Skou

  Efter det mest stressede efterår jeg nogensinde har haft har jeg ikke fået bagt en eneste kage – og det skal der laves om på. Håber disse bøger kan hjælpe. For hvem elsker ikke en friskbagt kage? :)

 152. Gunilla Bak Skov

  Sikke nogle skønne kagebøger!
  Det vil helt sikkert kunne forbedre SRP-tiden hvis jeg kunne gå i køkkenet og hente inspiration fra de dejlige kagebøger – det ville resten af familien nok også værdsætte ;)

 153. Marie

  Kagebagning som vinterhygge er obligatorisk!
  Jeg har lige fået en kagesprøjte som også kan bruges til frosting. Så det ville jo være lækkert med noget kage inspiration.
  Glædelig 2. søndag i advent :)

 154. Karoline Lykke

  Orv! Jeg har fødselsdag d. 19. december og jeg mangler i dén grad noget inspiration! Det kunne være hammerfedt med 3 nye godter til køkkenet, og så er det endegyldigt slut med kedelige bradepandekager!

 155. Vi elsker kager herhjemme! Og at bage!! Så det kunne være sjovt at få muligheden for at give sig i kast med noget nyt. Overvejer faktisk lidt om jeg skulle bage en af de nærmeste dage – min nye yndlingschokoladekage, som er så nem og lækker, eller kanelsnegle efter farmors opskrift (som at være barn igen). Uh! Jeg bliver kagesulten nu!

 156. Laura Skriver

  Hvilke ord skal siges om kage?
  Kage skal smage
  – gerne himmelsk, dufte over skorstene og tage,
  i ovnen skal de bage
  de kan nydes i flere dage
  hvis ikke de spises hurtigt og (i fryd) klaskes ud over næse og hage.
  Kære kage, jeg vil dig gerne smage.
  Jeg vil dufte at du dufter i mit køkken i mange dage!

 157. Mette Glerup

  Jeg har i dag levet ene og alene af kager… Gammeldags æblekage, Æbleskiver, pebernødder og æble-crumble ! UPS var der nogen der sagde usund kost, ja okay men det har jo også sneet helt vildt meget i dag <3

 158. Monica Nielsen

  Har aldrig smagt macarones, så at vinde disse vil være en fantastisk mulighed til at få smagt dem alle blogger om:) god jul til dig og dine kære;)

 159. Lærke Ø

  Jeg sidder vist fast i et mønster, hvor de samme gode, men gamle kageopskrifter bliver brugt igen og igen og kunne rigtig godt bruge noget fornyelse! Derfor ville en ny opskriftbog falde på et rigtig tørt sted :)

 160. Rikke Helbo

  3 rigtig fine kagebøger.. :) krydser fingre, og så skal der vidst bages hvis jeg er så heldig at vinde!!

  Glædelig jul herfra – Rikke :)

 161. Rikke Helbo

  3 dejlige kagebøger!! :) krydser fingre, og så skal der vidst bages hvis jeg er så heldig at vinde!

  Glædelig jul herfra – Rikke :)

 162. Helen M.

  Lige hvad jeg har brug for! I disse hårde (men også hyggelige) stunder, er det eneste jeg har lyst til, er at stå i køkkenet og bage med min familie. Hjemme hos os er julen det eneste der holder os oppe lige pt, så den ville lande perfekt her. Knus :)

 163. Syn

  Med alle de julefrokoster og chanukah og det ene og andet jeg enten skal til eller planlægger for tiden kunne det være toppen med disse tre fine kagebøger – kunne godt bruge lidt inspiration.
  Så nu må jeg jo bare krydse mine fingre for, at jeg bliver den heldige.
  Glædelig 2. i advent til dig også!

 164. Anne

  Hvor bliver man i godt humør bare af farverne på bøgerne!

  Hvor er det spøjst, at det handler om kager netop i dag. Jeg har et arbejde, hvor jeg møder kl. 6 når der er weekend. I morges mødte jeg, men grundet snestormen blev jeg nødt til at køre hjem kl. 10, hvilket var 6 timer før min vagt sluttede.
  Jeg blev nødt til at køre, da jeg bor på landet og jeg ærligt talt hellere vil sne inde end ude, men det skete.. Jeg sneede ude og har brugt hele eftermiddagen hos mine bedsteforældre indtil min mor trodsede kulden med røjsere til mig, så vi kunne gå den laaaaange, kolde vej hjem igen. Inden da smuttede vi forbi fakta og jeg fik købt bunker af krymmel, frugtfarve og diverse sager, så jeg er klar til at bage, men kunne bruge ny inspiration i form af disse lækre bøger!

 165. Anita

  Jeg elsker kage! Som i virkelig meget. Ønsker mig kogebøger i julegave, 5 styks, den ene er Frøken Jensens, den anden er om bagværk og de tre sidste er om kager. Den bedste kage der findes er nok en virkelig god brownie med virkelig god chokolade og valnødder.. Mmm.. Eller hjemmelavet mazerinkage. Eller marmorkage. Eller drømmekage. Og nu det er jul, så topper brunkager, vaniljekranse og klejner – kun hjemmelavet.. Mmmm.. Fik jeg sagt jeg elsker kage?! :)

 166. Maria N

  jeg skal holde julefrokost, derfor ville det være så sejt at kunne bage noget nyt og spændende til julebordet og imponere mine veninder ;D
  håber jeg vinder disse fine bøger!!

 167. Ann-Kristin

  Jamen så vil jeg da fortælle om min weekend, som i høj grad har stået i julesmåkagernes tegn :) Det blev både til jødekager, græske julekager, vanillekranse og julecookies, så nu kan julen bare komme an ;)

 168. sophie W

  fantastisk julen er også kagernes tid! og de ser godt nok lækre ud de fine kager! har aldig hørt om popkager men det ska da prøves :D

 169. Dorthe

  Har kun lavet macarons en gang, men de var en succes! Dog mangler jeg inspiration til at variere den klassiske med kakao som jeg lavede – glaeder mig til du giver dig i kast med macarons!

 170. Edith Kristensen

  Sikke nogle skønne bøger – mine små børn er SÅ facinerede af cakepops, så jeg kunne virkelig godt bruge noget inspiration på den front :) Jeg tænker, at de kunne blive den perfekte nytårsdessert til de yngste!

  Vh. Edith

 171. Mia S.

  Vintertid er kagetid … endnu mere eksamenstid er kagetid. Jeg bruger bagning til at prøve at dæmpe mit eksamensstress, der er nye kagebøger altid en kærkommen ting :)
  Tak for den fineste blog.

 172. Jeg selv er så afgjort ingen kageekvilibrist – men jeg kender en, der er…og hun ønsker sig brændende disse bøger…og jeg tester gerne resultatet!

  Trine

 173. Mette S.

  Højgravid og med en ekstrem lyst til kager. Det må være min begrundelse til at deltage!
  Jeg håber forresten at alt er ok, det lød ikke sådan tidligere på ugen…

 174. Rikke Bisgård Sørensen

  Mums, siger jeg bare! Det kunne være spændende, at vinde disse bøger. Specielt når man elsker at bage, og det gør JEG ;)

 175. Helle Juncher Christensen

  En ny kogebog ville være lig med ny inspirationen til familiesøndagens faste tradition, søndagskage. Især drømmer jeg om at prøve kræfter med macaroons

 176. Christina

  Uhmm, kager som disse gør det mulig for mig at udleve mine inderste prinsessedrømme med pastelfarver, yndigt pynt og glimmer i alle afskygninger uden kæresten som meget som løfter et øjenbryn. Derfor er lidt ekstra inspiration i form af disse lækre bøger yderst kærkommen:-)

 177. Charlotte

  amen jeg må eje de bøger snart! Jeg elsker at bage kager og enten give til min familie eller fx tage med på arbejdet hvor de bringer max lykke (arbejder sammen med 10 mænd og de finder ofte på alverdens grunde til at jeg skal komme med kage så ofte som muligt)… Jeg har selv en macarons bog men den er ikke så god så har ikke turde prøve den af endnu…. Men jeg må snart få bagt macarons for at få det hele i balance igen!! (arbejder på en byggeplads med grimme sikkerhedssko og hjelm)

 178. Rikke

  Tre (gode) grunde til, at jeg meget gerne vil vinde de kagebøger. 1. jeg skriver bacheloropgave og selvmedliddenheden er så småt begyndt at komme snigende, men jeg er overbevidst om at en så fin gave med sikkerhed vil hjælpe på humøret. 2. Jeg har hørt, at det er sundt under opgave skrivning at give hjernen en lille pause, ved at læse noget skønlitt. eller andet som har ens interesse udover det der skrives opgave i – i mit tilfælde er det kogebøger..
  3. alle der har skrevet opgave ved at man begynder at crave alt muligt mad – så hvis nu den kagebog fandt hjem i mit køkken, så kunne jeg idet mindste overspise med stil ;)

 179. Charlotte M

  Hvem elsker ikke at bage?
  Jeg gør, men jeg er desværre tilbøjelig til at bage de “kendte” kager – chokoladekage, gulerodskage, kanelkage, ølkage etc.. Jeg har brug for at udvide min horrisont og lære noget nyt, og være lidt mere med på den farverige kagemode!
  Mon ikke menneskerne omkring mig bliver glade for det :-)

 180. Lise Nygaard

  Jeg bor sammen med 2 drenge og den ene af dem er rigtig glad for at bage. Problemet er bare at den ALTID står på ølkage eller banankage, det bliver trist i længden.
  Så de 3 bøger ville være en super gode julegave til vores lille husstand

 181. Rikke

  Tre (gode) grunde til jeg virkelig gerne vil vinde de tre kogebøger. 1. Jeg sidder og skriver bacheloropgave og selvmedlidenheden er så småt ved at komme krybende. 2. Jeg har hørt at det er sundt at give hjernen en pause ved at, veksle mellem faglitt, og skønlitt. når der skrives opgave,I mit tilfælde opnår min hjerne den ultimative zen når der bladres i kogebøger. 3. Alle der har skrevet opgave ved at man begyndet at crave alt muligt mad – så hvis de her bøger flytter ind i mit køkken, så kan jeg i det mindste overspise med stil :)

 182. Tanja Maria

  Da jeg søgte til stillingen i mit nuværende job ,skrev jeg i min ansøgning, at jeg er den ukronede kagedronning i min madklub! Og det gav bonus! Jeg fik jobbet. I dag, 4 måneder efter jeg er startet, har jeg selvfølgelig forkælet mine kollegaer (som i øvrigt kun er mænd) med kager! Jeg søger altid nye udfordringer, hvorfor disse bøger ville passe perfekt i min kogebogssamling!

  God dag!

 183. Lise Nygaard

  Jeg bor i et mindre kollektiv hvor vi alle sammen er RIGTG glade for kage, men der er desværre kun en af os der rigtig har tid til at bage (selvom jeg også selv rigtig gerne ville). Vores bagersvend falder desværre bare altid tilbage til øl- og banankage. Så de 3 kogebøger ville blive en dejlig afveksling i vores lille husstand :)

 184. Thea Catrine

  min far kan rigtigt godt lide at bage, og jeg tror at det ville være den perfekte julegave til ham, så jeg håber selvfølgelig på at vinde bøgerne.. :)

 185. Anna Sophie B.

  Jeg elsker kage. Men er elendig til at bage. Og da jeg er flyttet hjemmefra kan jeg ikke længere spise min families hjemmebagte kager så ofte. Så disse bøger ville være perfekt til at jeg kunne få det lært :-D

 186. anne

  Uhm, for nogle kage-bøger!!

  I aften kommer min søster på besøg. Så skal vi bage honning hjerter (og elge). Vi gør det hvert år, og bruger dem som en slags julekort/-hilsen til venner og familie. En hyggelig måde at ønske folk glædelig jul – og vise at man tænker på dem :)

 187. Trine F. Sørensen

  Jeg elsker at bage kager, og cupcakes er stort set en favorit – jeg har aldrig hørt om pop cakes, så det kunne være rigtig skønt at vinde bøgerne, så jeg kunne eksperimentere lidt med nogle nye opskrifter! :)

 188. Emilie B.

  Jeg bager altid en masse sjove kager, når jeg er hjemme hos min mormor. Hun er virkelig godt til at bage, og hun nyder det på samme tid. Hvis man har en masse tid, er bagning noget af det hyggeligste.

 189. vibeke

  alle tre bøger står højt på min ønskeliste, og især skønne Julias bog vil jeg så gerne eje, da jeg ville elske at lave de fineste cupcakes med min datter på 31/2 år :)
  nu vil jeg i stedet hapse en af mine ny-rullede havregrynskugler..nammenam :)

 190. Maja M

  Uhh lækker konkurrence. Jeg har aldrig bagt macarons, men ville vildt gerne prøve!! Det kunne være godt med en kage-kogbog med lidt tips og tricks :)

 191. Anina

  Skønne bøger om skønne kager!
  Har selv både forsøgt mig med popcakes og macarons, og det var bestemt ikke sidste gang – så kagekogebøger om kun det vil helt sikkert blive brugt i fremtiden til inspiration og giver mig lyst til at forsøge igen.

 192. Christina

  Jeg sidder midt i en hård projektskrivning, men jeg kunne godt bruge en overspringshandling i form af at bage kager, og så ville disse bøger bare være en super inspiration til, hvilken slags kager det skal være! Jeg håber, at jeg vinder ;-)

 193. Jeg håber da jeg vinder. Og jeg glæder mig til at jeg skal bage med min mor iweekenden.

  Jeg bor på kostskole, og hver gang vi skal bage bruger vi evigheder på at finde opskrifter på nettet.. Så de ville gøre godt.

 194. Anna Kaarup

  Jeg elsker jo kage.. så det ville bestemt ikke gøre noget at få nogle anderledes kageopskrifter, som dem der er i disse bøger :-) tusinde tak for en god blog!

 195. anne-sofie

  uhmmmm jeg elsker at bage, og min familie elsker at spise kage. og nå ja, det gør jeg også selv. jeg vil gerne udvide mit kagerepetoire og det ville da hjælpe betydeliggt hvis det var mig der havde heldet med mig for at vinde disse bøger!

 196. Iben

  Har en sød tand, men kagemester er jeg ikke, hver gang jeg kaster mig ud i noget bagværk går det mere eller mindre galt, måske kan disse bøger hjælpe mig på rette vej? ;-)

 197. Marie-Louise Brønager

  Jeg har hele sidste måned og starten af december, prøvet at bage kage hvor det dog hver gang er mislykkes! Jeg kunne derfor godt gøre brug af et par lækre bagebøger, så jeg er klar til julen, hvor jeg ville kunne servere lækre kager til min familie. Jeg elsker selv kager, især cupscakes! Krydser fingre

 198. Min kagelige formåen er ikke kommet videre end til quick – kager – ikke fordi jeg ikke vil prøve at lave noget fra bunden, men fordi jeg ikke er så god til at finde lige akkurat den opskrift jeg ønsker at bage – derfor vil det være en god gave til mig, hvis jeg vandt dette sæt :) Det tror jeg hele min omgangskreds vil være enige i (De er ikke altid lige begejstret over min quick-bake evner ) :)

 199. Christina Bonke

  Årh, hvor lækkert. Jeg vil uden tvivl blive voldsomt populær hos min kæreste, hvis jeg lader mig guide af de tre bøger. :)

 200. Julie K

  Ih og åh, hvor får man lyst at bage, bare ved at kigge på de indbydende forsider! :-) Jeg har faktisk lånt den farverige og herlige bog ‘popcakes’ på biblioteket, men det er jo begrænset hvor lang tid man kan låne den, så jeg nåede slet ikke at få lavet særlig mange… Derfor kunne det være virkelig fedt at vinde disse fine bøger!

 201. Stine

  Nææ hvor fint! Jeg elsker at bage kager <3 Det er det hyggesligste i hele verden og det fylder hele vores lejlighed med de bedste dufte HVER weekend. :) I går blev det til kanel snegle med ekstra ramonce (havde jeg lovet kæresten haha)
  Krydser fingre.

 202. Frederikke O. N.

  Jeg sidder i øjeblikket i SRP-helvedet og overspringshandler med kagebagning(er)… Jeg har aldrig prøvet at bage (eller smage!) macarons før, men jeg gad gerne… :)

 203. Lulu

  Håber virkelig på at jeg vinde disse fantastiske bøger! Cupcakes og makroner er noget det bedste jeg ved, og jeg elsker at dele ud af diverse lækre kreationer..

  Vil lige dele et citat som min søster sendte mig forleden = All you need in life is friends and family, also A LOT of cake..

  Vil slutte af med at sige at din blog er en kæmpe inspiration og at alle opskrifterne er super lækre!

  Mange hilsener fra en kage elsker :)

 204. Anne Møller

  Uh jeg vil mega gerne vinde de tre bøger, jeg elsker at bage kage, men har endnu ikke kunne få de fine macarons til at lykkes.
  Jeg krydser hvad krydses kan :)

 205. Maiken Rosenqvist

  Jeg ville bare så gerne vinde :-) Min datter har fødselsdag den 24. december og så skal vi selvfølgelig have kage – Men kun en lille kage, for ellers kan vi jo ikke spise al den lækre julemad senere. Alt i alt kunne jeg bare godt bruge lidt inspiration til næste gang jeg bager.
  Go’ jul

 206. Kristina

  All I want is peace, love, understanding and a macaron bigger than my head! :)

  Sikke nogle flotte bøger! Elsker macarons og cupcakes så at vinde disse bøger ville være den perfekte adventsgave – og ville elske at overraske mine nye roommates med friskbagte kager :)

 207. Lærke Jensen

  Opskrift til den perfekte jul

  Det skal du bruge:

  SNE – Mindst 20-30 cm
  JUEPYNT – Lavet med alle veninderne til juleklips-aften
  PEBERNØDDER – 1 kg, af familiens hemmelige opskrift
  JULEFROKOST – Med en hulens masse snaps og risalamande
  PAKKESPIL – selvfølgelig hvor man vinder en masse finurlige gaver
  EN FORELSKELSE – helst med et lille kys under en mistelten
  FAMILIE – fra nær og fjern, fra den mindste lille kusine til den æld gamle tipolde

  Bland alle indgredienserne sammen i 24 dages tid, hvorefter du vil have den helt perfekte jul :)

 208. Helene

  Iih! Jeg er en kæmpe macaron-elsker og mangler dem så meget, efter at have haft let adgang til dem da jeg var på udveksling i deres hjemland; Frankrig. Jeg håber at vinde bogen…<3

 209. Maja K

  Åhhh hvor lækkert! Mine 3 niecer elsker at bage, og jeg invitere dem tit over så vi kan hygge os med det sammen, så jeg ville blive så meget Seje Tante Maja, med nogle nye opskrifter!

  <3 familie og mine 3 (4, der er en nevø også, men han synes altså at vores playstation er sjovere) guldklumper!