julegavetip #7: NbH – Amerikansk Homecooking

Birthe Lynggaard, der har madbloggen New Yorker by Heart, har beg√•et en rigtig fin og l√¶kker kogebog; New Yorker by Heart – Amerikansk Homecooking, fuld af klassiske amerikanske retter (mmmm…. mac n’ cheese, cheesecake og mange flere), s√•vel som lidt sj√¶ldnere, men lige s√• karakteristiske specialiteter fra ‘over there’. Line Falck har taget flotte og m√¶gtig appetitlige billeder og jeg har lyst til at pr√łve at lave det hele og planl√¶gger at g√łre det snarest!

Birthes blog er desv√¶rre snarere en sygdomsblog end en madblog for tiden, √łnsker s√•dan at hun kommer i bedring snarest! M√•ske et lille julemirakel kunne indfinde sig :)

Bogen kan k√łbes lige her bl.a.

ENGLISH RECAP: Looking forward to cook a lot of delicious American recipes from this cookbook :)

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "julegavetip #7: NbH – Amerikansk Homecooking"

 1. Jeg synes det er lidt underligt at sige at du er for sart til den slags? Mener du at hun ikke burde skrive om det? Jeg synes det er rigtig st√¶rkt at hun g√łr det og bryder tabuet omkring at man helst ikke snakker om den slags. Det er jo desv√¶rre virkeligheden.

  • Nej, nej har vist formuleret mig dumt. Det er jeg ked af er slettet nu. Det jeg mente var nok snarere som Trine og Line nedenfor opfatter det… Og tror bestemt at det er rigtig god terapi at skrive om det :)

 2. Jeg t√¶nker, at der m√•ske n√¶rmere menes “for f√łlsom”. S√•dan har jeg det i hvert fald. Jeg kan n√¶sten ikke rumme den s√łrgelighed, fordi jeg virkelig tager det p√• mig. Jeg synes, det er fantastisk, Birthe kan v√¶re s√• √¶rlig og st√¶rk og dele s√• meget, men det g√łr s√• fysisk ondt p√• mig, at andre mennesker skal b√¶re s√•dan en smerte, at jeg i hvert fald skal have overskud for at g√• ind og l√¶se med. Og det g√łr jeg jo alligevel, fordi jeg s√•dan h√•ber p√• det der lille mirakel, hver gang jeg klikker mig derind.

 3. Tak for du bringer bogen på din blog, jeg ved fra Birthe, at det sætter hun stor pris på. Jeg kan godt forstå, du synes, det er hård kost at læste om.

  Jeg snakker med hende jævnligt og det er blivet meget livsbekræftende.:-)

  Kh Line Falck

  P.s Dine læsere kan se flere billeder fra bogen her : http://www.linefalck.dk/node/68

 4. Ja den m√• jeg have, tror jeg k√łber den til mig selv i julegave :)

  Håber virkelig også hun er i bedring snart, det er helt, helt forfærdenligt :(