vind billetter til modeshows

Fra Stine Ladefogeds SS13 show på Gallery i sommer. Mit eget billede.

Vil du med til modeshows under modeugen i næste uge?

Jeg udlodder 2 billetter til Stine Ladefogeds show d. 30. januar kl. 17.00 i B√łrsbygningen og 2 billetter til Ready to Fish_ d. 1. februar kl. 18.00 ogs√• i B√łrsbygningen lige ved Christiansborg.

Klassisk skandinavisk h√•ndv√¶rk og futurisk design√¶stetik er kendetegnene ved danske Stine Ladefogeds volumin√łse strikkreationer.¬†

Hollandske Ready to Fish_ er en pr√™t-a-porter linie, der overs√¶tter de innovative og artistiske designs fra couture linien, ILJA, til mere tilg√¶ngeligt og wearable hverdagst√łj.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter til de to shows skal du blot svare p√• f√łlgende sp√łrgsm√•l OG skrive en linie eller to om hvorfor du skal med:

Hvad hedder Stine Ladefogeds AW12 kollektion, som er i butikkerne nu?

A)¬†¬† ‚ÄĚConstructions‚ÄĚ

B)¬†¬† ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

Psssst, du kan få hjælp til svaret her.

Skriv dit svar + motivation inden p√• fredag kl. 12.00. Jeg tr√¶kker og offentligg√łr en vinder l√łrdag eller s√łndag efter.

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

118 tanker om "vind billetter til modeshows"

 1. Hej, du burde v√¶lge mig fordi, et det bliver mit f√łrste modeshow. To fordi jeg elsker Stine ladefoged og tre fordi jeg elsker din blog :-)

  Ps. Svaret er B Medusa’s Web :-)

 2. Svaret er: Medusa’s Web.
  Det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for mig, jeg ville virkelig gerne se et modeshow. Dertil kommer at jeg er i gang med at lave en stor opgave om mode, s√• et show ville v√¶re prikken over i’et.

 3. Ej en fed konkurrence! Har altid dr√łmt om at se et modeshow. H√•ber baredes vinder

  Og nårh ja, svaret er medusas Web

 4. Svaret er Medusa’s Web.
  Efter sygdom tr√¶nger mig og min veninde til at komme ud. Modeshow har vi aldrig v√¶ret til f√łr, men f√łlger begge med i moden, s√• det kunne v√¶re sp√¶ndende at opleve :-)

 5. Svaret er Medusa’s Web.
  Jeg vil rigtig gerne med da jeg selv er igang med min bachelor indenfor branchen, og det vil v√¶re en k√¶mpe oplevelse b√•de personligt, men ogs√• for mit studie! Det vil give mig et meget bedre indblik i hvad der foreg√•r “p√• den anden side”, som jeg kan tage med mig videre.

 6. Kolektionen hedder ‘Medusa‚Äôs Web’.
  Jeg skal med fordi jeg elsker mode, og jeg har altid dr√łmt om at opleve den stemning der er f√łr, under og efter et show. LAD MIG DOG VINDE FOR SATANNNN

 7. Jeg svarer b, og jeg √łnsker at vinde, for at kunne tage min lilles√łster med ind til hendes f√łrste modeshow. Vi har v√¶ret adskilt i mange √•r pga. af vores for√¶ldre, og har lige genfundet kontakten pga. af hendes sygdom.

  Håber på det bedste.

 8. Hej :)
  Svaret er B Medusa’s Web
  Jeg skal v√¶lges fordi jeg vil g√łre alt for at komme til, is√¶r Stine Ladefogeds show, hun er helt fantastisk. Og s√• fordi det ville v√¶re en fantatisk mulighed for mig for at komme med til CFW (efter at have skrevet til en lang liste designere uden svar, √łv)

  Hilsen Sofie

 9. Svaret er B: Medusa’s Web.

  Jeg h√•ber p√• at vinde, fordi jeg i mange √•r har dr√łmt om, at f√• lov til at opleve stemningen under et modeshow. Jeg er selv en ganske almindelig gymnasieelev, der m√•ske ikke er fashion nok til at have modeblog, men alligevel m√• jeg tage mig selv i gang p√• gang at hellere vil glo ind i mit kl√¶deskab og se p√• mit flotte t√łj fremfor at skrive afleveringer og lave lektier. S√• hvis jeg kunne vinde s√•dan en konkurrence. Ja, tja det ville nok v√¶re en dr√łm for t√łjforelsket pige som mig :-)

 10. Ufattelig lækker konkurrence!
  Jeg vil rigtig til et af disse modeshows, da jeg lige nu er ved at uddanne mig til designteknolog med speciale i fashion design. Derfor kunne det v√¶re dejligt at se et rigtigt modeshow og f√łle hele energien omkring det, da det er dette jeg meget gerne selv skulle ende ud med at arbejde med (:
  Og jeg ville elske at kunne tage min lilles√łster med til s√•dan en oplevelse!

  Så svaret er b) Medusa’s Web (:

 11. Hendes AW12 kollektion hedder Medusa’s Web.
  Jeg skal med fordi jeg netop er i Kbh i n√¶ste uge og fordi jeg har den kedeligste t√łjstil! ;)

 12. Svaret er B!

  Vanvittig fed konkurrence!! H√•ber virkelig jeg bliver valgt. Har (som mange andre) g√•et og dr√łmt om s√•dan en mulighed her i laang tid. Begge shows lyder sp√¶ndende og jeg krydser alt hvad jeg kan for at det bliver mig :-)

  tak for en god blog!

 13. ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

  Jeg vil S√Ö gerne med!!
  1 er at jeg ELSKER hendes t√łj, √•h gud s√• kreativt.
  2 er at jeg vil s√• gerne til et modeshow, is√¶r nu n√•r jeg er igang med k√łrekort (som er lidt tungt) og et k√¶mpe projekt i skolen, og det her modeshow ville bare g√łre s√• min tilv√¶relse ville g√• i en positiv retning!

 14. Stine’s collection is named Medusa’s Web.

  As Dutchie living in Copenhagen, I would LOVE LOVE LOVE to see the Ready to Fish_ show and feel home away from home!

 15. Svaret er medusa`s web :)

  Jeg skal da med, fordi jeg nok er den der helst vil. Jeg dr√łmmer om en kariere inde for mode, men har aldrig f√•et chancen for at sl√• igennem, s√• please v√¶lg mig!

  Kys Nanna Luna

 16. Medusas web!
  Og du skal v√¶lge mig, fordi s√• ville jeg invitere min dejlige veninde, og s√• ville vi f√• en sk√łn aften, hvor vi er de gamle veninder, hvor mode fyldte meget i vores liv. For tiden handler det nemlig mest om b√łrn, hus og m√¶nd, hvilket er sk√łnt, men en aften ude ville v√¶re fantastisk…

 17. Svaret er B “Medusa’s web”. Jeg vil s√• gerne med da jeg altid har v√¶ret virkelig modeinteresseret men aldrig har haft muligheden for at deltage i et modeshow – og s√• ville det uden tvivl redde min vinter. :)

 18. svaret er ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ :-)
  og du skal helst v√¶lge mig fordi jeg f√łrst og fremmest elsker mode og samtidige vil dette v√¶re den bedste gave til min mormor p√• 70 som elsker mode og ved en masse om det. Hun l√¶ser altid ELLE og hun vil elske dette!

 19. Svaret er ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ :-)

  Det ville være en stor oplevelse selv at få lov til at opleve et modeshow, når man nu har fulgt din og andre bloggere gennem modeuge de sidste par år :-)

 20. Svaret er b) medusas Web :)

  √Örhhhhh, hvor jeg dog h√•ber det bliver mig! Jeg vil s√• gerne – og jeg interesserer mig vildt meget for mode, og det ville v√¶re super at kunne poste billeder derfra p√• min blog! N√łk, det kunne v√¶re fedt!

 21. Medusa’s web.

  Fordi jeg virkelig tr√¶nger til at komme ud af min lejligheden og specialesumpen…

 22. Medusa’s web er mit svar. Desuden s√• syntes jeg at jeg skal v√¶re den heldige fordi jeg altid har √łnsket mig at komme til modeopvisning, det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for mig! Og fordi det bare ville g√łre en god uge endnu bedre :-)

 23. Svaret er “Medusa’s Web”

  Det ville v√¶re fantastisk at vinde de to billetter, da det kunne v√¶re dr√łn sjovt at opleve en bid af modeverdenen p√• egen h√•nd :-)

 24. Stine Ladefogeds AW12 kollektion hedder Medusa’s Web.

  Min veninde og jeg har ikke snakket om andet end modeugen det sidste lange stykke tid, og vi kunne såååå godt tænkte os en sjov tur til Kbh med mode! Vi vil simpelthen få den sjoveste tur!

 25. Svar er: Medusa’s Web.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi min kusine (Ida Chalmer) selv er designer. Jeg har altid beundret hendes deltagelse i modeshows og flotte, kreative v√¶rker, og derfor ville jeg s√• gerne give hende muligheden for at tage hende med til Stine Ladefoged’s show, som jeg ved hun vil elske! Det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for os begge :-)

 26. Den hedder Medusa’s web – hvilket ogs√• giver fin mening n√•r man ser de smukke kreationer :)
  Du burde v√¶lge mig fordi jeg elsker Stine Lagedfoged, synes hun er helt igennem fantastisk og har en lille “fr√¶k” fantasi om at eje stort set hele hendes kollektion… Det er min SU dog bare ikke helt enig med mig i ;)

 27. Svaret er Medusa’s Web
  Det ville v√¶re en fed oplevelse for mig, og jeg har i lang tid √łnsket at komme med til et modeshow.

 28. Både min veninde og jeg ville elske at opleve de modeshows indefra. Det kunne være så sjovt!
  Svaret er Medusa’s Web :)

 29. Svaret er: Medusa’s Web

  Jeg vil gerne vinde, da jeg aldrig har v√¶ret til et modeshow. Jeg f√łlger med i mode, og interesserer mig meget for det. Det ville v√¶re simpelthen s√• dejligt, at kunne invitere en veninde med til et modeshow.

 30. Medusa’s web :)

  Jeg har i denne triste, kolde vintertid b√•de ligget med influenza og halsbet√¶ndelse, s√• et fashion show ville v√¶re den perfekte vej til at komme v√¶k fra dynerne og glemme alt om sygdom og f√łle sig fash og glamour√łs – bare for en aften :)

 31. Svaret er B – Medusas Web. Jeg h√•ber at vinde, da jeg som mor til to har sv√¶rt ved at finde tiden til at komme ud og finde inspirationen til min stil og p√•kl√¶dning in real life…. Har da heldigvis en dejlig blog at lade mig inspirere af.

 32. svaret er: B) ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ
  du m√• meget gerne v√¶lge mig, fordi det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for mig, og jeg ELSKER stine ladefod h√łjere end noget andet og ville enormt gerne se et af hendes shows live.

 33. Det rigtige svar er hvis B) Medusa’s Web
  Og grunden til at du skal v√¶lge lige netop mig? – Hmm har sikkert som mange andre dr√łmt om at komme til et modeshow. Jeg dr√łmmer om de magiske minutter hvor t√•rnh√łje modeller, med synlige kraveben, fremviser kreationer i alverdens former og teksturer, omgivet af ivrige fotografer og fashionistaer. Musik der fylder ens √łregang og som spiller i takt med modellernes h√¶le. Jeg dr√łmmer om det magiske √łjeblik hvor det hele g√•r op i en h√łjre enhed, og der ud kommer et outfit, kun v√¶rdig i en dr√łm. Dr√łmmeoutfittet.

 34. b) Medusa’s web

  Jeg skal med til modeshowet, og jeg vil tage min k√¶reste med. Vi har nemlig hver evig eneste gang der er modeuge sagt at vi skal til alle show’sene og v√¶re modeeksperter, men aldrig er vi kommet til det, fordi billetterne er s√• sv√¶re at f√• fat p√• n√•r man ikke er en sej kendt blogger :-) :-) :-)
  Derfor kunne det v√¶re fantastisk hvis vi begge endelig kunne komme med denne her gang, og vi vil opf√łre os som var vi de sejeste modeeksperter i verden til det show, selvom vi ikke har en fis forstand p√• det :-)
  Knus.

 35. Hej Emily :)

  Svaret er: Medusa’s Web
  - Du skal v√¶lge mig fordi, jeg har en fantastisk veninde som er vild med mode og hendes h√łjeste √łnske er at blive designer! S√• det ville da v√¶re for l√¶kkert hvis jeg lige kunne overraske hende med en billet til et vaske √¶gte modeshow! Ogs√• skal jeg da ikke v√¶re bleg for at sige jeg HELT VILDT gerne vil med selv. Love fashion….

 36. Svaret er: Medusa’s Web
  Jeg vi blive rigtig glad for at vinde billetter til et af de to shows, for s√• kan jeg give min s√łde veninde dem i gave. Hun er netop blevet uddannet designteknolog i denne uge, og det ville v√¶re en perfekt gave som jeg ved hun vil blive glad for, netop fordi hun interesserer sig s√• meget for mode :-)

 37. √Öh, jeg elsker mode s√• forf√¶rdeligt h√łjt, og jeg har altid dr√łmt om at komme med til et modeshow! Det ville v√¶re s√• fantastisk at dresse sig op og v√¶re blandt fashionistas!

  Og svaret er Medusa’s Web :)

  Knus Emma

 38. Svaret er Medusa’s Web :)

  Jeg vil S√Ö gerne med til Stine Ladefogeds show – synes virkelig hun er fantastisk. Fik √łjnene op for hende da jeg s√• hendes smukke kreationer f√łrste gang til hendes show for et √•r siden – ogs√• under modeugen. H√•ber at opleve det igen :)

  Fingers crossed!

  -Signe

 39. Medusa’s Web!

  Okay, den her konkurrence fortjener en tilståelse: Jeg har Stine Ladefogeds webshop under mine bogmærker, og hver dag (nogle gange endda flere gange om dagen) klikker jeg derind og savler over hendes ting, mens jeg håber, at en af mine favoritter er blevet sat ned til en mere SU-venlig pris. (Mit kongerige for en Misty Cardi!) So far no luck. Men jeg ville ELSKE at se hendes genialiteter live!

 40. B) ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

  Jeg kunne godt t√¶nke mig (som s√• mange andre piger) et arbejde inde for modebrancen, min mor har altid l√¶rt mig at sy og l√¶rt mig omkring classic design og designere. Og jeg har siden jeg var helt lille dr√łmt om at arbejde i modeverden. Derfor kunne jeg rigtig godt t√¶nke mig at f√• startet i en tidlig alder, s√• jeg har mange √•r til at vise hvad jeg kan! Og s√• finder jeg ogs√• Stine Ladefogeds t√łj og kollektioner s√¶rdeles gennemf√łrt l√¶kre! Jeg har virkelig altid dr√łmt om at f√• lov til at se et modeshow “live”, og det er faktisk et af mine h√łjeste √łnsker! x

 41. Hej Emily

  Svaret er Medusa’s Web og jeg skal med da jeg netop er hjemvendt fra 5 m√•neder i Hong Kong og dermed tr√¶nger til at blive fascineret og inspireret af fantastisk dansk mode n√•r det er bedst.

  Tak for en fed blog!

 42. Kollektionen hedder ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ.
  Hvis jeg vinder billetterne, vil jeg invitere min s√łde mor med ind og se dem/det. Vi har begge v√¶ret ramt at en sygdomsperiode, s√• det vil v√¶re godt for os begge at komme lidt ud og hygge os sammen. :)

 43. Det er medusas Web :)

  Jeg skal da med fordi at jeg er tosset med mode, og vildt godt kunne t√¶nke mig at pr√łve at komme til et rigtigt modeshow under fashion week :)

 44. Det er da selvf√łlgelig, “Medusa’s web” !
  Jeg skal med fordi jeg inden for det sidste √•rs tid har f√•et √łjnene op for design og mode. Og jeg er ret sikker p√• at jeg skal arbejde med design. At komme med til et modeshow, har altid v√¶ret en stor dr√łm, sikkert ogs√• for s√• mange andre piger. S√• vil rigtig gerne vinde!

 45. Svaret er b: Medusa’s Web
  Jeg skal vinde fordi, at jeg dr√łmmer om en karriere inden for modeverden, og s√• elsker jeg modeshows og har altid(!) dr√łmt om at komme til til Fashion week. :-)

 46. B) “Medusa’s Web”
  Jeg vil super gerne vinde billetter, da jeg skal til modeugen med min mor som har en modebutik i Struer. Jeg vil super gerne ind til shows for at f√• inspiration, billeder og andet indhold til min blog. Jeg interesserer mig rigtig meget for mode og jeg har min egen blog p√• http://www.regitzel√łkke.dk

 47. B – Medusa’s Web

  Jeg skal med fordi jeg g√•r p√• efterskole og jeg derfor ikke er meget i byen og jeg tr√¶nger til ny t√łjnspiration :-)

 48. Stine Ladefogeds AW12 kollektion hedder ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ – s√• jeg svarer alts√• B :-)

  Jeg er vild med Stine Ladefogeds design, og eftersom jeg flytter til K√łbenhavn den 29. januar, ville det v√¶re den helt perfekte start p√• min nye tilv√¶relse!
  Ready to Fish_ kendte jeg ikke f√łr, men jeg har lige tjekket m√¶rkets hjemmeside ud – og det ser faktisk ogs√• ret fedt ud!

 49. Svaret p√• sp√łrgsm√•let er: Medusa‚Äôs Web

  Jeg vil gerne vinde, idet jeg ELSKER mode, og som privatperson, er det super svært at få adgang til diverse modeshows, selvom man bare så gerne vil.

  Jeg håber derfor meget på at vinde :-)

  Hav en dejlig onsdag,

  Annette

 50. ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

  Jeg har aldrig oplevet noget, der bare minder om et modeshow, og hvis jeg skal være helt ærlig, så brænder mit lille hjerte for sådan en oplevelse :)

 51. Hej. Svaret er B Meduca’s web. Og jeg har aldriv v√¶ret til et s√•dant modeshow f√łr. Det ville v√¶re utrolig stort at kunne invitere min ogs√• meget mode interesserede veninde med til s√•dan en begivenhed. Sammen har vi bloggen ape mok. og det ville give lidt ekstra opm√¶rksomhed at kunne pr√¶sentere en s√•dan oplevelse p√• bloggen, :D hvis vi kom med :)
  Hilsen Katrine

 52. Svaret er B) ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da det kunne v√¶re super fedt at opleve! Derudover har jeg en stores√łster som er universitet-studerende, og hun har derfor ikke r√•d til s√• meget forn√łjelse… Jeg syntes, det kunne v√¶re rigtig fedt, at give hende s√•dan en oplevelse – men ogs√• at dele den med hende :-)

 53. Svaret er B) Medusas Web :-)

  Jeg vil gerne vinde, da det kunne v√¶re en super oplevelse! Derudover er min s√łster universitets-studerende, og hun har derfor ikke r√•d til s√• meget forn√łjelse. Jeg syntes det kunne v√¶re dejligt at give hende s√•dan en oplevelse – men ogs√• at opleve det med hende!

 54. Stine Ladefogeds AW12-kollektion hedder Medusa’s Web!
  Jeg har altid dr√łmt oma t deltage i et modeshow og her i Aalborg langt fra Hovedstaden sker der bare ikke meget p√• d√©n front. S√• det ville v√¶re en k√¶rkommen lejlighed til at tjekke modeugen og Kbh ud p√• :-)

 55. B) ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ
  Jeg skal vinde fordi det er min st√łrste dr√łm at komme til en modeuge! Derudover er jeg totalt vild med Stine ladefogeds design. Det ville v√¶re en oplevelse for livet! :-)

 56. Sikke en interessant konkurrence! Jeg ville tage min bedste veninde, Ane, med, da vi begge interesserer os meget for mode og nytænkning! Vi skal være adskilt det næste år, så sådanne en oplevelse ville skam ikke skade! :-)
  Mit svar: “Medusa’s Web”.

  God dag til dig, Emily!

 57. Svaret er Medusa’s Web :)
  Jeg er kæmpe fan af Stine Ladefoged, men har aldrig været til et af hende shows.. Det ville være en vild oplevelse at komme ind og se hendes mesterværker!
  Tak for god blogging ;)

 58. Svaret er B: “Medusa Web.”

  Det ville være så fedt hvis du valgte mig fordi jeg elsker mode, men aldrig har været til et modeshow, og fordi jeg er en stor fan af din blog.
  :)

 59. Svaret er Medusa’s Web.
  Jeg ville elske at vinde disse billetter. Det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for mig og er noget jeg har √łnsket lige siden jeg s√• mit f√łrste afsnit af ‘Sex and the city’ ;-) ;-)

 60. Svaret er medusa’s web :-)

  Du b√łr v√¶lge mig fordi jeg rigtig godt kunne t√¶nke mig at opleve et modeshow og tror det vil blive en helt fantastisk oplevelse med min veninde! :-)

 61. Svaret er “Medusa’s Web” :)

  Og min motivation er, at jeg i n√¶ste uge tager til K√łbenhavn, og overrasker min dejlige veninde med et bes√łg (bor selv i Jylland). Jeg har desv√¶rre ikke s√• mange penge, til at lave overraskelser for, som hun ellers har fortjent. Hun l√¶ser p√• KEA, og vi g√•r begge meget op i mode og design. S√• dette ville v√¶re det perfekte overraskelsesevent, til en dejlig veninde, jeg ser alt for sj√¶ldent!

  Jeg √łnsker mig billetterne til Stine Ladefoged, da jeg sidder i toget retur den 1. februar :)

 62. Svaret er : B. Medusa’s Web.

  Du skal vælge mig, fordi jeg er jurist og derfor aldrig ellers ville komme i nærheden af at blive inviteret til et modeshow i forbindelse med mit arbejde.

  Ikke desto mindre elsker jeg mode og det glamouri√łse ved at se et modeshow, som jo er en slags afslutning og hyldest fest for designeren p√• deres sidste tids store arbejde.

  Jeg ville så gerne med, så håber du vælger mig!!

 63. Svaret er b: Medusa’s Web :)
  Jeg skal med fordi, at det ville v√¶re den st√łrste oplevelse for mig! Jeg elsker mode, og f√łlger med i diverse modeblogs hver dag – inklusiv din! ;) Jeg dr√łmmer om at arbejde indenfor mode – enten som blogger, moderedakt√łr for et blad, eller noget helt tredje – og det ville v√¶re s√•dan en stor mulighed for mig! Det ville v√¶re en dream come true!
  Og, thumbs up til dig, virkelig lækker blog du har!!

 64. Svaret er “Medusa’s Web”.
  - Jeg ville vildt gerne have chancen for at komme med til et modeshow, da jeg aldrig har haft muligheden f√łr. Er meget inspireret af den danske mode verden, de danskere er sku dygtige!

  Forsat god onsdag.

 65. Svaret er b: Medusa’s Web :)
  Jeg skal vinde, fordi det ville v√¶re den st√łrste oplevelse for mig! Jeg elsker mode, og l√¶ser diverse modeblogs hver dag, herunder din :) Jeg dr√łmmer om at arbejde inden for mode – enten som blogger, modereakt√łr for en modemagasin, eller noget helt tredje – og dette ville v√¶re a dream come true!!
  Ps, thumbs up til din blog! Den er meget lækker at se på, og dejlig at læse hver dag! :)

 66. Svaret er B; Medusa’s Web

  Jeg vil utrolig gerne vinde da jeg interesserer mig rigtig meget for mode. Jeg afslutter 3.g her til sommer og vil, efter et √•rs arbejde/ferie/fritid satser jeg st√¶rkt p√• at s√łge ind p√• KEA p√• designteknologisk linje, s√• det ville v√¶re fantastisk at kunne skrive p√• CV’et at man har v√¶ret til CPH-fashion week! Super fed konkurrence! :-)

 67. B ‚Äď Medusas web :-)
  Jeg kunne utroligt godt trænge til sådan en oplevelse Рren selvforkælelse! Jeg bruger utroligt meget tid på mit studie, og jeg ville derfor blive glad for sådan et pusterum, når det nu er noget jeg endda interesserer mig for :-)

  God dag

 68. Kollektionen hedder “Medusa‚Äôs Web”.

  Jeg skal med, fordi at jeg har været i Kina et halv år og kommer hjem her den 29. Derfor ville det være fantastisk, inden jeg smutter tilbage til Svendborg, at blive opdateret på de nye tendenser eftersom, at jeg har været isoleret her i Kina :-)

 69. Sk√łn konkurrence! Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg aldrig har v√¶ret til er modeshow f√łr, men er sikker p√• at jeg vil elske det : )
  Svaret er i √łvrigt Meduza¬īs Web.

 70. Svaret er B Medusa’s Web.
  Jeg elsker at kigge din blog igennem, du inspirerer mig meget :-).
  Det ville være en oplevelse for livet, at komme ind og se et af Stine Lagefogeds modeshows. Tusind tak for masser af inspiration. Anna :)

 71. Svaret er Medusas Web.
  Jeg er flyttet til K√łbenhavn for de billetter! Eller.. Jeg flyttede til K√łbenhavn sidste √•r, for netop at kunne deltage i sp√¶ndende ting som modeugen. Hvert √•r i februar og august har jeg siddet i Jylland og √¶rget mig over ikke at kunne deltage men nu er det slut! I √•r skal v√¶re min f√łrste modeuge oplevelse, om jeg vinder billetter eller ej!
  P.s. Jeg er for nyligt begyndt at læse din blog og jeg er hooked!
  Knus fra en ny fast læser :-)

 72. Svaret er ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ, og du skal helt sikkert v√¶lge mig som vinder af denne fede konkurrence, fordi at jeg aldrig vinder noget (tror at der h√¶nger en eller anden forbandelse over mig?…) og s√• ogs√• fordi, at Stine Ladefoged laver nogen fede kollektioner, som jeg vildt gerne vil opleve ”live” :-)

 73. Hej.

  Svaret er B, Medusa’s Web.

  Du skal vælge mig fordi jeg aldrig har oplevet et modeshow, trods min interesse for mode. Og jeg bare gerne vil opleve noget andet end kedeligt arbejde hver dag. hihi.

 74. Svaret er B) “Medusa’s Web”

  Og jeg ville meget gerne have fingrene i de billetter. Jeg har en veninde som også er modeblogger, og hun ville elske at have muligheden for at komme afsted! Og jeg kunne da helt sikkert få taget nogle super flotte billeder undevejs, som er en af mine passioner.

 75. Sikke en l√¶kker konkurence, jeg vil rigtig gerne vinde s√• jeg kan tage min bedste veninde med, Jeg er i √łjeblikket i praktik, hvilke har taget rigtig meget af min tid og vi har derfor ikke f√•et set meget til hinanden, desv√¶rre. Jeg har sidste praktikdag den 30/1 2013 og dette kunne v√¶re en sjov, sp√¶ndende og anderledes m√•de at fejre det p√• :)

  Svaret er Medusa’s Web

 76. Hej..
  Mit svar er B ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ :)

  Jeg skal vinde disse billetter, da jeg er meget fascineret af mode og hele branchen.
  Dette har gjort at jeg er ved at læse til designteknolog på TEKO, og jeg ELSKER det!!
  Jeg har haft et √łje p√• Stine Ladefogeds kollektioner i langtid, da jeg synes det er s√• fedt at hun anvender strik p√• en anderledes m√•de. S√• det ville v√¶re en k√¶mpe oplevelse for mig, hvis jeg fik muligheden for at komme ind og se hendes modeshow.

 77. Ligesom mange andre har jeg heller ikke v√¶ret til et modeshow f√łr, og udover det, aldrig vundet en eneste konkurrence. S√• det kunne v√¶re rigtig dejligt, hvis mine 2 √łnsker blev opfyldt p√• samme tid. Svaret er selvf√łlgelig B ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ.

 78. Jeg skal med til det fordi jeg aldrig nogensinde i hele mit liv har været til modeshow, og det er en rimlig stor passion her :-) Det ville være utrolig fedt at komme ind og se det i virkeligheden istedet for at se det på tv ;-)

  Hendes kollektion hedder:
  B) ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

 79. Jeg vil gerne med, fordi hele min december har v√¶ret fyldt med eksamener… Og der er g√•et fedtet h√•r i den. Jeg tr√¶nger til at dyrke modedyret i mig med en god veninde.
  Svaret er Medusa’s Web.

 80. Medusas Web:) Jeg vil s√• hyper gerne vinde s√• jeg kan invitere min mor med der kommer fra det m√łrke Jylland. Hun √¶√¶√¶lsskkeeer mode:)

 81. svaret er Medusa’s Web.

  Kunne v√¶re fantastisk at komme til at pr√łve at opleve et modeshow, m√•ske den eneste chance jeg f√•r :-) keep up the good work beautiful lady <3

 82. Ej ej ej! Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg g√•r p√• en designskole, hvor vi i November skulle lave bekl√¶dning p√• strikkemaskine – der fandt jeg rigtig meget inspiration fra Stine Ladefoged, som jo ogs√• laver sine ting p√• strikkemaskine. Jeg ville v√¶re helt oppe og k√łrer over at se det ‘live’.
  Svaret er Medusa’s web :-)

 83. Svaret er B, Medusa’s Web! :D
  Jeg H√•ber rigtig meget p√• at vinde, da jeg f√łrst og fremmest elsker fashion og altid rigtig gerne har kunne t√¶nke mig at vinde, men ogs√• fordi jeg g√•r med en lille fotograf-dr√łm i maven, og for et par m√•neder siden blev den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera, og jeg kunne bare super godt t√¶nke mig at komme ud og f√• tagen nogle rigtig fede fashion billeder, og her er der jo mulighed for at f√• begge dele; l√¶kre fashion at fotografere (hvad man da m√•mtage billeder? :D) og bare generelt mode, og den fashion verden som vi alle her gerne vil have et glimt af! :)

 84. Svaret er Medusa’s Web!
  Jeg har aldrig været til et rigtigt modeshow, men vil så gerne, da min passion for mode er så stor og bloggen ville elske nogle selv taget modeuge billeder :)

 85. Svaret er: Medusa’s Web

  Jeg har altid elsket mode, fordi det er en af de mest effektfulde m√•der at vise, hvem man er – og s√• har jeg altid beundret dem, der t√łr det d√©r ekstra, som Stine Ladefoged bl.a. g√łr med sine innovative strikkede kollektioner. Modeverdenen, og (synes jeg) is√¶r den herhjemme, er s√• fascinerende, og det ville v√¶re en dr√łm at f√• lov til at f√• et smugkig ind i den verden.

 86. Svaret er medusa’s web.

  Har startet nyt √•r med nyt h√•r. Farven faldt p√• s√łlvgr√• – og hvad er en bedre anledning end fashion week til at vise verden sit nye jeg. Og s√• endda i selskab med endnu et modedyr i form af en dejlig veninde.

 87. “Medusa’s Web” – En virkelig flot kollektion :D

  Modeshow, hvad mere kan man √łnske sig!! Og s√• I K√łbenhavn ;)
  Det vil helt sikkert v√¶re en “dream come true!”
  - Krydser fingre! :D

 88. Svaret er medus’s web.

  Nyt √•r, nyt h√•r. Har farvet h√•ret s√łlvgr√•t – og hvad er en bedre mulighed end fashion week til at vise verden sit nye jeg? Og s√• endda i selskab med et andet modedyr i form af en dejlig veninde.

 89. Det rigtige svar er: B, ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ

  Hvis jeg vinder biletterne, vil jeg tage mine gode veninde med! Hun har dr√łmt om at komme med siden kun var helt lille og altid v√¶ret meget interesseret i mode, og arbejder i √łjeblikket med et stor projekt.

 90. Medusa’s web er svaret.

  Jeg ville elske at komme med til disse modeshows. Det er umiddelbart ikke nogle mærker jeg har så meget kendskab til. Men kunne virkelig bruge noget inspiration modemæssigt, så det kunne være fedt at udvide horisonten lidt :)

 91. Svaret er РMedusa’s Web
  Jeg vil rigtig gerne ind og se det fordi en af mine veninder altid går for Stine Lagefoged og det vil jeg meget gerne se!

 92. √Öh, jeg vil s√• hjertens gerne afsted sammen med min s√łde veninde!
  Vi krydser fingre, og håber på at vi kan have en god grund til at holde en dag fri!

  - Svaret er Medusa’s Web.

 93. Jeg vil s√• super gerne vinde de to billetter til modeshow…

  1. da jeg elsker Stine Ladefogeds design
  2. fordi jeg ville invitere min sk√łnne veninde Mette med, da hun simpelthen har hjulpet mig S√Ö meget den sidste mdr. med alt fra eksamensopgave, k√¶restersorger osv.. Hun er en engel..
  3. Fordi jeg er vildt med din blog..

  Svaret er B – Medusa’s web..

 94. √Öh jeg ved lige hvem der skulle med mig til Stine Ladefogeds show, en sk√łn veninde med stor designerdr√łm gemt i sig – mon ikke hun ville blive begejstret? Tror jeg ville supplere dagen med en middag p√• dalle valle eller.. ej nu m√• jeg stoppe ;-) Krydser hvad jeg har ihvertfald!
  ps. navnet p√• kollektionen er ‚ÄĚMedusa‚Äôs Web‚ÄĚ.
  Dejlig blog forresten.

 95. Svaret er: B – Medusa’s Web.

  Min motivation for at vinde er, at jeg l√¶nge har villet starte min egen blog, men har altid haft en lille bekymring om, at den ville blive en fiasko. Derfor ville det v√¶re helt fantastisk at have et modeshow at kunne blogge om som en af de f√łrste indl√¶g, det ville i hvert fald motivere mig til endelig at f√• startet det projekt, jeg l√¶nge har dr√łmt om.
  Desuden har jeg et langdistanceforhold med en skide s√łd holl√¶nder, s√• det ville da ikke v√¶re helt galt at komme ud og se p√• noget hollandsk mode, nu n√•r jeg sidder her og savner ham s√• inderligt hver dag.

 96. Svaret er B: Medusa’s Web
  - H√•ber rigtig meget p√• at vinde, da jeg har en veninde der vil d√ł for at komme med til Stine Ladefoged’s modeshow! God fredag :-)

 97. Hejsa :-)
  Svaret er B: Medusa’s Web!
  Jeg har faktisk aldrig v√¶ret til et rigtigt modeshow f√łr, s√• det ville v√¶re helt vildt fedt at f√• chancen ;-)
  Og tak for en lækkert blog!

 98. svaret er Medusa’s web :-)
  fordi jeg aldrig nogensinde har været til et modeshow, og det nu burde være på tide for mig! :)
  jeg interesserer mig rigtig meget for mode, og vil f√• en k√¶mpe oplevelse ved at vinde disse 2 biletter (s√• jeg evt kan invitere min sk√łnne s√łster med) :)

 99. Stine Ladefogeds nye kollektion hedder Medusa’s Web
  Jeg vil tage min bedste veninde med ind til de to shows her, da det er en stor mulighed for mig og min veninde, som begge elsker fashion, mode og bare er to super fashionista piger. Jeg elsker at skrive, og dr√łmmer om at blive journalist for et modemagasin – s√• jeg ser dette som en mulighed for, at skrive en super sp√¶ndende artikel om modeugen!

 100. Svaret er: Medusa’s Web.
  Det ville være en kæmpe oplevelse for mig, jeg ville virkelig gerne se hendes modeshow. Jeg render rundt til så mange events hver eneste gang det er modeuge, men det er jo svært at komme ind til de shows som er så super hamrende fede!

 101. F√łrst – svaret er Medusa’s Web :)
  Dern√¶st, du skal v√¶lge mig fordi jeg simpelhen har brug for noget liv og mode i mit liv. ELSKER Stine Ladefoged.. og ville blive s√• glad for at savle og dr√łmme mig lidt v√¶k fra eksamensr√¶set!

 102. B) Medusa’s Web

  jeg burde vinde fordi jeg hele mit liv har dr√łmt om at blive en designer og har i mange √•r dr√łmt om at komme med til et modeshow. jeg fik en mail idag hvor der stod at jeg havde vundet billetter til et modeshow, men det var kl. 9 en torsdag s√• min mor har sagt at jeg ikke m√• tage afsted… s√• jeg har gr√¶dt i noget tid… hvis jeg vinder vil jeg nyde hvert et sekund!
  please save my week!<3

  min mail:
  emma.fanoee@hotmail.com