insta week

Den sidste uges tid i sm√• kvadratiske billeder. Den seneste tid har, ud over g√•ture med min plettede ven ved Bagssv√¶rd S√ł og p√• Damhusengen, budt p√• en gang god gammeldags morgenmad hos Acie, ¬†en meget hyggelig nyt√•rskur hos Brdr. Price i Tivoli med Anne au Chocolat og en frokost p√• Pastis, masser af arbejde under modeugen, Fashion Flea og afslutningsvis et opl√¶g for Dansk Kommunikationsforenings medlemmer i g√•r aftes. N√•, ja og s√• den s√¶dvanlige m√¶ngde kager, et par drinks, bl.a. p√• Karma Sushi med flotti her, en masse m√łder og et par ret s√• p√¶ne nye sko.

Under modeugen lavede jeg tv med Copenhagen Fashion Week og TLC, til 10 sm√• klip – fra 10 forskellige shows – der skal vises l√łbende p√• TLC, henover de n√¶ste par m√•neder. Jeg er v√¶rt og interviewer p√• produktionerne, der bl.a. kommer til at indeholde sm√• interviews med designere, h√•r- og makeuptips fra backstagen, kendisinterviews fra den r√łde l√łber og selvf√łlgelig ogs√• klip fra selve shows’ne. H√•ber jeg i alle tilf√¶lde, nu m√• vi se hvad klipperen f√•r ud af alt det materiale, vi har f√•et i kassen.

Vi startede klokken 9 hver morgen og k√łrte p√• til midnat, s√• min pigeforf√¶ngelighed er en lille smule bange for, at jeg ligner noget katten har sl√¶bt med ind p√• de fleste af filmene, men nu m√• vi se… De f√łrste burde v√¶re klar i denne uge og hvis ikke det er alt for frygteligt, s√• viser jeg dem selvf√łlgelig ogs√• her p√• bloggen ;)

ENGLISH RECAP: The past week in instagram pictures.

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

12 tanker om "insta week"

  1. EEEEJ, hvor har du f√•et de r√łde m&ms fra?? De er med peanutbutter og jeg har cravet dem siden jeg smagte dem i USA i sommers.. Uhm de er alts√• goe!! :D

    • En veninde havde dem med hjem fra USA. Men har h√łrt at de ogs√• kan k√łbes i en kiosk p√• Fisketorvet. Og vist nok ogs√• i Amager Centret :)

  2. Det var et rigtig godt opl√¶g i g√•r, Emily. Tror ikke, med alt respekt for mange bloggere, at der er mange, der forholder sig s√• klart og analytisk til sin egen situation og den verden, man befinder sig i, som dig. Det giver autoritet at have noget at byde p√• – og det har du klart i en her forbindelse. Der var klart mere at komme efter hos dig end hos MSL selv for at v√¶re √¶rlig. Nu var jeg der i eget √¶rinde og ikke som bureau eller lignende, s√• jeg havde flere gange lyst til at give brugerens vinkel, for man kunne godt h√łre, at nogle (ikke alle) af pr-bureauerne ikke er flittige nok blogl√¶sere til at forst√• l√¶sernes rolle og reaktioner – som jeg er enig med dig i er lige lidt til den sarte side i DK. Anyway – det var sjovt at h√łre og se dig i virkeligheden, og du er god til at kommunikere. Og s√• er jeg glad for, at jeg ikke er alt for meget i fokus p√• det billede her! :-)

    • Tusind tusind tak, det var da den flotteste feedback nogen kunne √łnske sig. Tak :D

  3. Pingback: Hvordan får din virksomhed gavn af bloggere? | Helle Heiselberg

  4. Pingback: Hvordan får din virksomhed gavn af bloggere?