look of the day: imperial pillar

heygirl1 heygirl3 Outfit details: Jacket Zara// shirt Topshop// jeans Diesel// boots Billi Bi// bag Decadent// frames Karen Walker

Dagens fra i torsdags med skovmandsskjorte og langt h√•r. Sidste gang med (s√•) langt h√•r i √łvrigt. Tiltr√¶ngt klipning blev vel overst√•et i fredags og jeg er nu happy med meget kortere og tyndere (elsker, elsker den der ‘tynde-ud-saks’, som jeg endelig har fundet en fris√łr, der ikke er bange for at bruge). I g√•r stod den p√• flytteroderi og bytur og i dag har jeg hygget mig med Kirsten og hjulpet hende lidt med hendes nye, sp√¶ndende projekt og spist l√¶kker frokost p√• caf√© 8-tallet. I aften skal jeg have benene op, spise burgere og se Borgen med de andre beboere i pigekollektivet. Hurra!

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

31 tanker om "look of the day: imperial pillar"

 1. Jeg elsker jakken! F√•es den stadig? Synes ikke jeg kan finde den p√• Zaras hjemmeside (har kigget under ‘men’) :-)

 2. Er brillerne bare for vores skyld? Synes nemlig ikke, vejret har været til solbriller ;-)

 3. Jeg deler din fascination af tynde-ud-saksen, har ogs√• v√¶ret afh√¶ngig i nogle √•r. Men efter at jeg havde sv√¶rt ved at finde en fris√łr som rent faktisk brugte den, og ikke bare anbefalede at lave etager i i h√•ret i stedet (for NEJ, det giver ikke den samme effekt) s√• troede jeg,at jeg efterh√•nden var den eneste tilbage som p√•sk√łnnede effekten. :) Dejligt at h√łre at der er andre med p√• den gallaj!
  God S√łndag. ;)
  -Isabella

 4. Super l√¶kkert outfit :-)! M√• man sp√łrge hvorfor du bor i pigekollektiv?? Hvad med Penny??

  • Hehe… jeg er bare flyttet sammen med to af mine veninder og vi kalder det ‘pigekollektivet’ s√•dan lidt for sjov ;)
   Penny er skam også en del af pigekollektivet :)

 5. Flotte billeder!
  Hvem er fris√łren??? For jeg elsker ogs√• tynde-ud saksen, men du har ret, det er ikke mange fris√łrer der vil bruge den! F√•r altid af vide det er s√• slemt for h√•ret, men de gange jeg har f√•et det gjort, har det altid v√¶re s√•dan et godt resultat!
  Hilsen fra Katrine

 6. Hold op hvor jeg elsker jakken, og den måde du tager billeder på, gid man kunne lærer lidt af dig?;-). Og du må have et super godt kamera! :-)
  kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 7. Hej Emily

  Hvad er jakkens model navn?
  Kan ikke finde den på hjemmesiden, men er ret forelsket. :)

  • Den er desv√¶rre fra efter√•rskollektionen (alts√• fra sidste √•r) og fra herreafdelingen. Men m√•ske du kan finde den p√• trendsales eller ebay :)

 8. Jeg er vild med tasken Рhvor har du den fra? Kan se den er fra Decadent, men jeg kan ikke finde noget på deres hjemmeside eller på andre hjemmesider.