room tour

roomtour87000 funktioner på 10 kvadratmeter

Sikke mange sp√łrgsm√•l jeg fik om ‘pigekollektivet’ i mandags :) S√• m√• hellere opklare et par af dem. Det er s√•m√¶nd bare et k√¶lenavn vi har givet min lejlighed, efter at min eksk√¶reste er rykket ud og to af mine bedste veninder er flyttet ind. Og det er n√¶rmest ogs√• et helt lille kvindebof√¶llesskab med 3 piger og en hundepige. For jo, Penny har jeg selvf√łlgelig stadig.

Ovenfor kan I se mit v√¶relse (lejlighedens mindste), der har f√•et √łgenavnet ‘teenagev√¶relset’ pga. seng/t√łjstativ/Ikea-skrivebords-kombinationen p√• meget lidt plads, men det er nu engang de funktioner jeg har brug for og med begr√¶nset skabsplads, s√• m√• t√łjet h√¶nge fremme. Er godt tilfreds, selvom jeg ikke er helt f√¶rdig.

Gazelle-plakaten har jeg f√•et af den dygtige Nanna Nova og den kan k√łbes her. Hvis der er nogle af de andre ting I vil vide hvor er fra, sp√łrger I selvf√łlgelig bare :)

Resten af lejligheden er stadig work in progress, men hvis de andre beboere ellers giver tilladelse, så kan det være I kan få endnu en tour de chambre inden så længe.

Og s√• skal jeg ellers lige love for at det er noget af et tetrisspil at rykke en mand ud og to piger ind. Set i bagklogskabens lys havde en lille vinterferie eller om ikke andet et par fridage til at eksekvere projektet nok v√¶ret smart. I stedet har vi gjort det om aftenen efter arbejde, hvilket har f√łrt til noget udmattede tilstande.

Har I √łvrigt taget et lille element med (omend ikke helt s√• storsl√•et som for tre √•r siden) i den nye ‘indretning’ som de af jer, der har l√¶st bloggen i mange √•r vil kunne genkende ;)

I morgen skal jeg opereres i min ankel, så hvis her er lidt stille ved I hvorfor. Vi skrives ved :)

ENGLISH RECAP: I now live with two of my girlfriends (and Penny the dog of course) and above you see my 10 square meter room somehow containing all of my things and even a tiny work station. It smells a bit like teen spirit, but I really like it as well as living with my besties :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

67 tanker om "room tour"

  • Hehe, det var nu ikke det jeg selv t√¶nkte p√•, men d√©t er ogs√• rigtigt :)

 1. Skot√łjs√¶skerne <3

  Hvor er der blevet fint og hyggeligt. Held og lykke med operationen!

 2. Hvor er det fint! Jeg elsker Ikea-filosofien med at udnytte pladsen bedst muligt, uden at det ser rodet ud. Love it! :)

 3. √Örh, kan huske hvordan jeg misundte de der skot√łjs√¶sker – ikke fordi jeg nogensinde er holdt op med det – eller indholdet for den sags skyld ;)

 4. Jaaa, jeg t√¶nkte nemlig lige p√•, hvor mon den tjekkede skosamling var blevet af:-) Heldigvis er den der stadig, og du har da f√•et lavet dig en sk√łn lille t√łsehule!

 5. Jeg vil super gerne vide hvor dit super fede og praktiske skrivebord er fra? :)

  Held og lykkke med operationen!

 6. Du har virkelig f√•et udnyttet dine 10 m2 p√• bedste vis, det er en fin lille hule, du har f√•et dig. Jeg t√¶nker, at det m√•ske er sko√¶skerne med billeder, som er det “lille element” fra tidligere? :)
  Hvor er smykkeskrinet forresten fra? Sådan et kunne jeg da godt tænke mig!

  • Rigtig g√¶ttet :) Smykkeskrinet er fra Zara Home, men har en del √•r p√• bagen.

 7. Arhmen, du får det til at se så nemt ud at bo på lidt plads. Gid det var mig. Skal genhuses om 1 uge og jeg ved bare, at alle mine ting ikke kommer til at kunne være der. Det bliver også lidt tetris.

  Jeg er ret vild med det der l√¶sestativ-ish, du har din Mac p√•. Hvor har du k√łbt det? :)

  Held og lykke med operationen.

 8. Hvor ser der hyggeligt ud – sk√łn Eames stol :)
  Hvor har du k√łbt den fine glas-ting til dine ringe?? Den er jeg helt forelsket i!

  Kh Vibeke

 9. Det må ikke være nemt at få plads til alt i et lille værelse, når du har været vant til en hel lejlighed, men jeg synes du har klaret det flot! Meget stilrent :) Har du så meget i opbevaring et eller andet sted?
  Og hvad er det element, som er tilbage? Synes ikke jeg kan finde noget ;)

 10. Meget fint og virkelig god udnyttelse af pladsen.

  Hvor er dit smykkeskrin og den mintgr√łnne ‘kasse’, du har et par b√łger i fra?

  Ha’ en dejlig dag.

  - Line

  • Tak, tak. Smykkeskrinet er en gammel sag fra Zara Home og mintgr√łn kasse er fra Normann Copenhagen :)

 11. Lidt mere tjekket end mit teenagev√¶relse var i sin tid. Jeg er vild med alle tingene. Elsker stolen og √łnsker mig senget√¶ppet (n√•r jeg f√•r besluttet mig for en farve) og hundepuden som kat (h√•ber ikke jeg forn√¶rmer nogen :-)) God bedring med anklen.

 12. Hej Emily

  P√• s√łndag skydes √•ret Oscarnat igang i flere biografer!
  Dresscode: galla!
  Da jeg virkelig beundrer din stil, ville jeg gerne h√łre, hvad du har af id√©er til s√•dan en fest!

  Mange kærlige hilsner R!

 13. Åhh alle de sko æsker..! (misundelse er en grim ting ;) )
  Held og lykke med operationen. Jeg h√•ber, at alt g√•r vel, og at skoene ikke kommer til at st√• ubrugte alt for l√¶nge efter… :)

 14. Beder en stille b√łn om, at du har ryddet ekstra op i anledning af billedtagningen, ellers bliver jeg decideret flov over min lejligheds udseende for tiden…

 15. √Ö√•√•√•rrrhhh jarh.. Jeg er ny.. har ikke set √¶skerne f√łr – er det nogen du selv har fixet..?!

  • Ja, har taget polaroidbilleder af skoene og limet dem p√• de respektive √¶sker :)

 16. Hvis det hjælper lidt på det, så synes jeg faktisk du har ualmindeligt meget plads, haha. Er vild med din indretning forresten :)

 17. Det er jo helt fantastik indrettet, fin detalje med den r√łde sengelampe hvor er den mon fra og samme sp√łrgsm√•l skal lyde om dit super fede senget√¶ppe… Hvor mon d√©t kan k√łbes :)
  P√łj p√łj med anklen!!

 18. Hvor ser dit værelse bare rigtig hyggeligt ud. Selvom du skriver det er småt, er det sådan et værelse der ligner et, man bare kan slappe af i og hygge sig med en bog! God stil dér ;)

 19. Har du genoptaget læsningen i Om at spise Dyr? Jeg husker at du skrev, at du gik i stå i den tidligere. Stor opfordring til at tygge sig igennem den herfra i hvert fald. Den var medvirkende til, at jeg tog det sidste skridt (at holde op med at spise fisk) til at blive vegetar. Så hvis du ikke har i sinde at springe ud som vegetar, så pas på ;) Foer er umådelig overbevisende.

  Er du færdig med 1Q84 bog 1? Jeg er begyndt på den på din opfordring Рindtil videre meget medrivende! Jeg er ligeså begejstret som jeg var for Norwegian Wood og Kafka på Stranden!

  • Jeg bor forresten ogs√• p√• 10 km2 – (i en tov√¶relses som jeg deler med en anden, og k√łkkenet er p√• st√łrrelse med et badekar) ;)

  • Ja, s√• sm√•t. Hader b√łger der ikke er l√¶st f√¶rdigt, men ja, er m√•ske ogs√• en lillebitte smule bekymret for hvilke konsekvenser det kan f√• at l√¶se den ;)
   Jep, er netop f√¶rdig med den f√łrste (det g√•r ikke s√• hurtigt med l√¶seriet for tiden) og skal nu i gang med den anden. Er meget betaget af Murakamis univers, som jeg f√łrst for nylig har taget hul p√•, s√• har masser til gode :)

 20. Hvor ser dit skrivehj√łrne bare chikt ud med orange og det hele! Hvor er din smarte computer-’stand’/holder fra? :-)

 21. Elsker Gazelle-plakaten fra Nanna Nova af! S√• meget at den selv pryder mit v√¶relse….. fedt, at du ogs√• har st√łttet op om hendes sm√• tegnerier :-)

 22. Elsker Gazelle-plakaten af Nanna Nova! S√• meget at den ogs√• pryder mit eget v√¶relse…… Fedt, at du har st√łttet op om hendes sm√• tegnerier :-)

 23. Hold op et fint v√¶relse, og synes ikke det g√łr noget at det er s√• lille, du har f√•et det til at se meget stilet og godt ud! :-). Og hvor ville jeg gerne have det kamera der st√•r p√• hylden ;).
  kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 24. Dejligt v√¶relse, men operation – not so much. Vil √łnske dig god bedring med foden, og h√•ber alt er g√•et som det skal :)

 25. Hvor er det da bare smukt!!
  Jeg er helt misundelig Рbestem på dit sengetæppe fra hay Рer dit det helt store, eller hvilke mål har dit? :D
  Ey, din seng ser også lækker ud, hvad er det for en og hvor er den fra? :D

 26. Hi, sad lige og kiggede nogle af dine interi√łr indl√¶g igennem for lidt inspiration og t√¶nkte p√•, hvor er det gule v√¶ggeur fra ? :)