Vind: Rudolph Care for 2000 kr. + rabatkode

KONKURRENCEN ER SLUT

Der er ikke rigtig noget, jeg ikke kan lide ved Rudolph Cares produkter. Faktisk er jeg mere end begejstret for både indhold, virkning, udseende, den milde duft, filosofien og tankerne bag og ikke mindst über seje Andrea Elisabeth Rudolph, der er kvinden bag de pastelindpakkede øko-lækkerier spækket med bl.a. brasilianske acai-bær, som jeg med glæde smører i mit ansigt og på min krop dagligt.

Tre af mine alleryndlingsskønhedsprodukter er fra Rudolph Care, nemlig Acai Body Oil, Acai Body Balm og Acai Facial Scrub Mask (den skal I prøve, den er både en scrub og en fugtmaske i én og helt genial). Og så er rejsekittet altid med mig på ferier, ligesom håndcreme og håndsæbe pynter på mit badeværelse og holder mine hænder bløde.

Her er gaveregn for tiden, men I fortjener også om nogen at blive forkælet. Bliver dagligt så glad over, at I tager jer tid til at kigge forbi og for nogles vedkommende endda lægge en lille kommentar. Det skal fejres og det skal det også at Rudolph Care har fået ny, lækker webshop. Derfor har vi teamet op om en konkurrence hvor én heldig læser kan vinde et gavekort på hele 2000 kr. at shoppe amok for blandt alle de skønne produkter til ansigt og krop.

Men ikke nok med det, I får nemlig alle sammen muligheden for at handle med 20% rabat med rabatkoden emily , der gælder fra i dag og til og med på søndag d. 22. september i Rudolph Cares webshop. Happy shopping!

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2000 kr. til den redesignede webshop skal I blot lægge en kommentar herunder, med linket til det produkt i ønsker jer allermest. Se alle produkter her.

NB! Konkurrencen slutter på torsdag d. 19. kl. 16.00 og jeg trækker en vinder umiddelbart efter, men rabatten på 20% gælder hele ugen :)

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for Danish residents only.

(Visited 584 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

1202 Kommentarer

  1. Jeg vil aller helst vinde: Acai Facial Scrub Mask
    Jeg har altid haft tør hud, og jeg tror måske, at den kunne hjælpe lidt med det :-)

  2. Jeg ønsker mig hendes Acai anti-ageing facial oil. Dels fordi jeg har læst meget godt om den, men aldrig haft råd til at prøve den, men også fordi jeg er i 40´erne og dermed in much need af et anti-ageing produkt. Ydermere har jeg rigtig tør hud, som den også skulle passe godt til.

    Tak for en skøn blog :-)

  3. Det skulle være body oil! Den har jeg simpelthen hørt så godt om. Mmm, den kunne være lækker!! :D

  4. Jeg kunne ufatteligt godt tænke mig Rudolph’s Acai Cleansing Milk. Det betyder meget for mig at afslutte dagen med at få renset huden ordentligt, og jeg tror at cleansing milken med massere af antioxidanter, ville være perfekt til formålet. :-)

  5. Jeg ønsker mig allermest hendes facial oil, fordi alle lovpriser den til et sted højere end månen!

  6. Nøøj, en lækker giveaway :) Jeg har altid ønsket mig at eje face oil’en, men den gør ondt på min tudefattige studerende pung, ved godt det er en “investering”, men jeg har bare aldrig haft råd. Krydser fingre:)

  7. Acai facialscrub mask er den jeg helst vil vinde. Mangler en god skrub og kan forestille mig at den er skøn ;)

  8. Ja, sikke da en gaveregn der er på bloggen for tiden! Det er skønt :)
    Jeg elsker Andrea Elizabeth Rudolphs produkter af flere årsager. Ligesom dig er jeg vild med at hun har gjort produkterne så rene som muligt med unødig kemi. Derudover er det lækkert med så milde produkter, uden allergifremkaldende parfume, der samtidigt ikke går på kompromis med kvaliteten. Jeg er selv overfølsom overfor parfume og har prøvet så mange parfumefri cremer hvor “lækkerheden” bare mangler. Der synes jeg virkelig Rudolph Cares produkter gør op med fordommen om at rene, duftfri produkter ikke kan være fyldt med en følelse af luksus.
    Det produkt jeg allerhelst vil prøve er hendes kropsolie. Har prøvet bodybalmen og den er fantastisk, men har hørt fra flere at olien skulle være endnu bedre: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

    Jeg håber sådan jeg vinde denne konkurrence! Krydser i alt fald alt hvad jeg har!
    God aften! :)

  9. Lige hvad stramme økonomi samt hud kunne trænge til!
    Jeg er helt vild med tanken bag produkterne, hvor det samtidig med at være sundt også ser lækkert ud på badeværelset, hvilket vi piger elsker!
    Det produkt, som jeg ønsker at prøve allermest er klar body olien, da min hud i sær på benene driller i øjeblikket…
    Krydser fingre! :)

    Godt efterår til dig Emily samt Rudolph Care!

  10. Helt klar Acai Body Lotionen! Elsker indpakningen også elsker jeg også blød og smidig hud ;)! Fed giveaway Emily!

  11. Det er min drømmekonkurrence! Elsker Rudolph.. Forsøgte i en kort periode at skifte deres ansigtscreme ud med en mere SU-venlig en af slagsen, men det var absolut ikke en succes (min hud slog faktisk ud, selvom jeg stadig havde valgt en ‘ren’ creme). Sidste vinter elskede jeg Acai Anti-Ageing Facial Oil, men den koster altså knaster, så det ville være fantastisk at vinde en gavekort! Krydser fingre :)

  12. Dét jeg ønsker mig aller-aller mest må være Acai Anti-Ageing Facial Oil, der er skrevet så pænt om den – bl.a. også her på bloggen.

  13. Lækkert med sådanne en fin konkurrence! Jeg vil med glæde tomme webshoppen for lækre produkter, og det første, som ville lægges i kurven skulle være RC’ face olie, som du selv roser til skyerne, så den må prøves!

  14. jeg ønsker mig aller mest at vinde deres acai facial scrub mask, har hørt så meget godt om den efterhånden :) krydser fingre og tak for konkurrencen!

  15. Jeg bruger selv produkterne dagligt, men de er ved at slippe op nu, og når man lige er startet på studie, er bøger og mad (desværre) højere på listen end selvforkælelse.

    Den lækre facial oil er, for mig, det ulitimative ønske – Jeg har prøvet den på flere gange, men aldrig fået fingrene i den. Selv min skønne Mor, der ellers altid sværger til Matas’ striber, har måtte overgive sig til den :-)
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

    Og endnu engang tak for en helt igennem fantastisk blog. Det er virkelig rart at kunne klikke sig ind hver eftermiddag og finde personlige og gennemarbejdede indlæg. Jeg har fulgt med, næsten, lige fra starten, og det er ikke blevet ringere med tiden.

    Rigtig god mandag.
    Mange hilsner
    Mai

  16. OMG en lækker konkurrence, Emily. Jeg ønsker mig helt sikkert den fede acai body balm.

  17. Jeg har netop givet min svigermor en håndcreme fra Rudolph Care, men jeg har endnu ikke prøvet mærket selv. Derfor håber jeg selvfølgelig på at vinde!

    Det lækre hand care kit er faktisk det produkt, jeg selv ønsker mig mest. Jeg har nemlig en lille stump på tre måneder, så der bliver vasket rigtig meget hænder, og det bliver en hård omgang, nu hvor vi rammer vinteren.

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-hand-care-kit

    //Caroline

  18. Kunne virkelig godt bruge hendes Acai Hand creme til at fugte mine hænder nu her, når vejret skifter :)

    Kunne godt bruge et tilskud på mit stramme SU-budget, så jeg krydser fingre!

  19. har hørt virkelig gode ting om denne olie! desuden elsker jeg olier og det er som om min hud bare ikke kan få nok fugt (især her når efteråret så småt er på vej)
    krydser ihvertfald fingre, ha det godt allesammen! :)

  20. Hold da op, det er lige en konkurrence efter mit hoved!
    Jeg vil allerhelst have fingrene i Acai Hand Care Kit. Af erfaring ved jeg nemlig, at vi ikke skal ret meget længere hen på sæsonen, før mine hænder begynder at blive noget så tørre med revner og små sår på knoerne. Bare ikke pænt. Eller rart. Jeg håber sådan, at dette sæt kan sikre mig bløde og pæne hænder vinteren igennem!

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-hand-care-kit

  21. Acai Facial Scrub Mask ville helt sikkert gøre underværker nu, hvor vi går en mørk og kold tid i møde. Så den er på min ønskeliste :)

  22. Sikke lækre produkter man kan vinde :-)

    Det vil være spændende at prøve anti stress facial cream eller rejsekittet.

    Håber jeg er den heldige :-)

  23. Jeg ønsker mig virkelig denne body balm til de kommende tørre vintermåneder! Elsker acai og Shea butter, det må være en perfekt kombination.
    Tak for muligheden og din dejlige blog, Emily :-)

  24. Jeg ønsker mig allermest kropsolien, har hørt så meget godt om den, men økonomien er ikke rigtig til det.

  25. Jeg ville elske at vinde Açai Facial Scrub Mask, da det lyder som et produkt der er så tilpas enkelt at jeg rent faktisk vil få det brugt. Når man først skal smøre med den creme på ene og så sidde med en anden maske i 10 min. osv, så får jeg det desværre bare ikke gjort ofte nok.

  26. Super lækker konkurrence! Der går ikke så længe før jeg skal ud og rejse og skal derfor bruge tre dage i træk(!!!) i fly. Derfor tror jeg at denne facemist: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialmist25 , ville være rar at have med i flyveren da den opfrisker og også kan bruges som skintonic – effektivt med et produkt der kan mere end én ting! Har hørt så meget godt om Rudolph Care, så håber jeg er den heldige der får lov til at vinde! Krydser fingre :-)

  27. Jeg er vild med body oils efter at have erfaret den kæmpe forskel, de gør for min hud ift. almindelige cremer/lotions. Min hud bliver gennemfugtet og lækker uden at virke fedtet, og så holder effekten bare meget længere, end hvis jeg smører mig ind i en almindelig lotion. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve bodyolien fra Rudolph Care, som jeg kun har hørt godt om (men har været lidt for nærig til at investere i).

    Jeg ønsker mig altså allermest Acai Body Oil:
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

  28. Jeg vandt på et tidspunkt Acai facial scrub mask, og jeg elsker den! Den er virkelig noget af det mest fantastiske jeg har puttet på ansigtet. Jeg er dog nået til den alder hvor det måske ville være smart at begynde at bruge øjencreme, så hvis jeg vandt, skulle jeg i hvert fald prøve Acai Eye Cream http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream
    Jeg tror ikke jeg vil blive skuffet

  29. Jeg bruger dagligt Rudolph cleansing milk, skin tonic, facial cream, eye cream og et par gange om ugen hendes scrub og jeg har aldrig været mere tilfreds med nogen andre produkter! Så det ville da være skønt at kunne shoppe amok i mit ynglings skønheds produkt.

  30. Jeg er normalt ikke typen, der deltager i konkurrencer, men når jeg ser en konkurrence som denne, kan jeg simpelthen ikke lade være. Og især fordi det er så nemt for mig at deltage. Fordi jeg har fødselsdag på lørdag og netop har lavet ønskeseddel til min mor (med link direkte til ønskerne, nemt skal det være). Direkte kopieret fra ønskesedlen herind:

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream

  31. Det er altid lækkert med nogle gode konkurrencer, men den her er simpelthen spot on for mig! Hvis jeg kunne vælge mellem alle ansigtplejeserier i verden, så ville jeg virkelig vælge Rudolph Care – af flere årsager. For det første har jeg meget sart hud, som desværre ikke tåler parfume og kradse produkter, hvilket gør udvalget af hudplejeserier ret begrænset. For det andet prøver jeg i det hele taget at undgå produkter med parfume, parbener osv. i, og går gerne efter økologi, svanemærket, astma og allergi-forbundets mærke osv. – både i kropspleje, husholdning, mad osv. og både for min egen og for naturens skyld. Men da jeg er studerende og på SU, er der bare slet ikke plads dyre produkter i budgettet, da enhver krone bliver vendt hver måned. Jeg bruger nogle billige discount-prdukter, som såmænd også er okay, men vi ved allesammen hvor lækkert det er med nogle lækre produkter, som man glæder sig til at bruge hver morgen og aften – totalt hverdagsluksus. Jeg er SÅ vild med Rudolp Care og Andreas concept, og har fulgt hende lige fra start. Jeg elsker alt hvad der har med beauty at gøre, og hver gang jeg er i Magasin skal jeg bl.a. liiige forbi Rudolph Care’s hylder, for at snuse lidt – desværre har jeg aldrig selv været den heldige ejer af et produkt fra serien.

    Mit valg ville helt klart være Acai Anti-stress Facial Cream, da min hud virkelig mangler fugt fugt fugt, uden at blive irriteret. En god fugtcreme er bare alpha omega!
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

    Jeg xxxxxx’er fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!

  32. Jeg vil elske at eje Acai body Balm og deo :) en gavekort der til vil være fantastisk ! :)

  33. Min hud har altid været et kæmpe problem for mig; jeg har kæmpet med urenheder, ekstrem tør hud og meget fedtet hud, og ærlig talt så var jeg græde færdig, fordi intet så ud til at virke for mig. En aften prøvede jeg så at bruge en ren olie som “ansigtscreme” i stedet for min almindelige creme, og allerede næste morgen kunne jeg se forskel på min hud! Så at kunne få lov til at prøve den her luksus olie: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil, ville være helt fantastisk :D

  34. Hører såå meget godt om ‘Rudolph cares’ produkterne – har også læst artikler om Andreas store engagement og passion omkring udviklingen af serien, og hvor vil jeg rigtig gerne afprøve dem selv. Jeg har typisk skandinavisk hud, med tendens til at tørre ud. Min hud suger derfor olie til sig, på den gode måde, og pt. bruger jeg økologisk arganoil – hvor ville jeg dog gerne forkæles med produkter af høj kvalitet og dermed olien fra ‘Rudolph cares’ http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil :-)

  35. Jeg ønsker mig faktisk bare alle tingene! Produkterne er så lækre. Hvis min SU-slukne pung kunne klare det, var det kun hendes produkter der stod på hylden hjemme hos mig :-)

  36. Åh! Jeg ved snart ikke, hvad der er bedst; muligheden for at vinde alle disse dejligheder eller rabatkoden! Mon det er nu, jeg endelig skal flotte mig og prøve ansigtscremen? Lidt tiltrængt luksus til irritabel graviditetshud.

  37. Jeg kunne godt tænke mig acai roll on deo, da jeg har en meget sart hud og denne deo er virkelig guld værd i mine øjne! Den har hjulpet mig med at få en bedre lugt under armene også dufter den jo himmelsk! ;)

  38. Jeg har sådan nogle allergiramte hænder, der ‘craver’ fugt – så lidt luksusforkælelse til dem i form af Acai Hand Cream ville ikke være af vejen :)

  39. Jeg ville SÅ gerne prøve Acai facial scrub mask, da jeg elsker fornemmelsen af en exfolieret blød og lækker hud. Synes dog ofte kornene er enten for store eller for små, så vil gerne prøve denne, da hun sikkert har ramt helt rigtigt :)

  40. Hold da op!! jeg deltager meget gerne, vil forfærdelig gerne have en Acai Facial Scrub Mask, som du så varmt anbefaler. :-)

  41. Har selv lige købt scrub masken og den er super lækkert. Jeg vil rigtigt gerne prøve Body Oil :)

  42. Det må helt sikkert blive acai body oil. Har købt den en gang før, og den var fantastisk. Virkelig lækker duft og tilpas konsistens. Varme hilsner fra Savu Savu, Fiji:)

  43. Sikke dog en fantastisk god konkurrence! Hurra :-D
    Der er specielt to produkter, jeg gerne vil afprøve, nemlig boddy butteren og facial scrub masken. SKAL jeg vælge én må det nok blive facial scrub mask. Jeg er svært glad for sheabutter og acai, det har jeg kun haft gode erfaringer med i produkter, så det kan jo ikke være andet end en succes! :-)

  44. Uha, uha, hvad jeg ønsker mig mest, den er jo svær, for jeg har stadig tilgode at prøve både deoderant, håndcreme, scrubmasken (som jeg læææææænge har kredset om) og deres body cream, men hmm, hvilken, jeg mon ønsker mig mest?

    Jeg tror, det må være deres prisvindende ansigtsolie, som jeg ville elske at stifte bekendtskab med, så jeg kan se om den er ligeså fantastisk, som alle siger:

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

    ..tusind tak for en fabelagtig konkurrence og fin rabatkode!

  45. Uhh den her præmie ville virkelig være bringe lykke her, i en tid hvor der bliver brugt flest penge på autostol og vådservietter;)
    Hendes produkter er så lækre – og så kan jeg bruge dem med ren samvittighed selvom jeg er gravid. Det er så lækkert at kunne bruge lækre plejede produkter selvom man er gravid, uden at jeg skal gå på kompromis.
    Jeg ville elske at smøre mit efterhånden godt udspilede maveskind ind i denne lækre olie:
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

  46. Jeg kan desværre ikke få det til at fungere med linket, men jeg ville rigtig gerne vinde den face scrub du selv nævner i indlægget. Jeg har prøvet den en enkelt gang og den var så lækker! Så jeg krydser fingre for det er da en alt for lækker konkurrence!

  47. Skøn konkurrence ! Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at prøve acai facial scrub’en eller en af de lækre Body oils :)

  48. Jeeeeesus for en præmie, det er jo nærmest mission impossible at vælge… Men det må blive denne, det ville jo være totalt luksus:

    Acai Anti-Ageing Facial Oil

    Jeg x’er hermed alt hvad jeg kan :-)

  49. Jeg har fødselsdag lige om lidt, og har faktisk skrevet “Rudolf Care produkter” på min ønskeseddel. Dog har jeg ikke skrevet, hvilke specifikke produkter jeg ønsker mig, da jeg ganske enkelt har svært ved at vælge… Faldt dog lige over den nye deo roll-on, som jeg husker at have læst ret godt om for nyligt, så måske det skulle være den. Vil da lige fluks få skrevet den på min ønskeseddel ;)

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-roll-on-deo

  50. Much needed: ansigtscreme! Og jeg er ligeglad med hvilken, de skal prøves fra en ende af, jeg har nemlig ikke fundet den helt rigtige!

  51. Noget af det jeg har mest besvær med, er at finde en ansigtscreme der både lever op til mine forventninger og ligger i en prisklasse jeg kan klare. De to ting svinger ligesom bare ikke rigtigt, og selvom jeg har hørt meget godt om Rudolph Care, har jeg aldrig haft mulighed for at prøve produkterne selv. Hvis jeg vandt ville jeg først og fremmest vælge en lækker ansigtscreme til mit (kommende) vinter-tøre ansigt: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

  52. Uh jeg ønsker mig Acai body Oil, teknikken ville ikke lige som jeg vil….
    Krydser finger for, og håber det går uden link.

  53. Jeg er egentlig bosiddende i London, men denne konkurrence kan jeg da ikke holde mig fra! Jeg vil derfor (hvis nu det er muligt :-)) deltage på mine søde storesøstres vegne, fordi den ene netop er blevet færdiguddannet fotojournalist, og virkelig fortjener forkælelse og lækkerhed ovenpå en hård omgang eksamensfeber, og den anden endnu kæmper på dyrlægestudiet, og bogstaveligt talt står i kokasser til lårene hver dag. Jeg vil tro, de produkter, de bedst ville synes om, er hhv. dette: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-lotion2 og dette: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialcream25, det ene efter et godt, langt bad, og det andet til brug efter en hård uge på studiet.
    Hvis nu ikke, den går, fordi jeg bor i London, så har du stadig en helt vildt skøn blog, som jeg er en “avid listener” af. :-) Fortsæt ENDELIG.
    Mvh Anne Sofie

  54. Jeg mangler virkelig meget en øjencreme, du siger at det er et rigtig godt mærke derfor vil jeg meget gerne prøve deres øjencreme!

  55. Jamen jamen jamen, det er jo ikke til at vælge et enkelt produkt, jeg kan jo bruge den hele. Det er jo det perfekte koncept hende Andrea har fingrene. Skønnere og pænere produkter skal det ledes længe efter, de pryder jo et hvert badeværelse! Men skulle jeg vælge ét ud, som ville passe perfekt til det vejr vi går i møde, skulle det helt sikkert være Acai Facial Scrub Mask.

    At leve på en SU og elske RudolphCare produkter er ikke en super fed kombination. Så nu krydser jeg fingre!!! :-)

  56. Jeg har læst så meget godt om produkter fra Rudoplh care, men har endnu ikke fået afprøvet dem endnu. Der findes ikke noget bedre end en rigtig god skruppemaske, så jeg ønsker mig allermest acai facial scrub mask :)

  57. Åh, de 2000 kr. kunne jeg uden tvivl godt bruge. Jeg har endnu ikke prøvet nogle af produkterne, men jeg er fuldstændig sikker på, de er helt fantastiske. Det produkt jeg ønsker mig aller mest må være Acai Hand Cream (http://www.rudolphcare.dk/produkter/38-all-products). Jeg får nemlig altid så tørre hænder, nu når det begynder at blive koldere i vejret, så jeg tænker den ville være helt perfekt til at forkæle mine hænder med :)

  58. Har lige brugt den sidste dråbe af “Acai – Anti-aging facial Oil” som jeg ELSKEDE. Men er blevet studerende og har desværre ikke råd til en ny omgang, så de 2000,- vil være noget så kærkommen til at erhverve en ny omgang lækker olie til ansigtet.

  59. Det virker næsten som falsk beskedenhed, at jeg med muligheden for at købe for 2000 kroner blot ønsker mig en lille lip balm. Men det gør jeg altså. Siden jeg prøvede denne her hos en bekendt, har jeg gået og tænkt på, at mine læber ville blive ret muntre over et lidt mere jævnligt bekendtskab med lipbalmen. Og med gavekortet kunne jeg jo købe, hvad der nærmest svarer til et livs forbrug.

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-lip-balm

    Ps. Ikke for at fedte, men det hår der, det fungerer altså RIGTIG fint til dig. Folk skal ikke sige andet. Og hvis de gør skal du bare kigge dig i spejlet og proppe vat i ørerne.

  60. Jeg trænger noget så voldsomt til at stresse lidt af! Min hud er så sart, og jeg kan straks mærke, både på min krop og hud, når jeg begynder at få det lidt for travlt. Så denne anti-stress ansigtscreme lyder jo intet mindre end perfekt!

  61. Jeg bliver 30 lige her om lidt, og med det vil nogen mene, at jeg burde springe ud i brug af anti ageing cremer og det der ligner… Derfor, falder mit valg på Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer, ikke fordi jeg behøver – men man skal vel forebygge/være godt forberedt på trediverne ;)

  62. Hvor underligt det nok lyder, så er jeg så træt og dårlig-samvittigheds-stresset af at lede efter et arbejde uden held, nu hvor jeg er færdig med min uddannelse. Kører ellers igennem med LinkedIn, blog, facebook og Instagram for at fange de travle jobautoriteters opmærksomhed og få en chance for at vise, hvor meget jeg (ligesom alle, jeg kender i samme situation) ville arbejde røven i laser for dem :)

    Nå, men jeg ku i hvert fald rigtig godt bruge lidt anti-stress og god energi, så jeg har valgt ham her: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialcream25

    God sensommer, allesammen!

  63. Kunne virkelig have nytte af Acai-Facial Scrub Mask! Har ledt efter en Scrub Mask, der virkelig er effektiv. Og det er jeg overbevist om at denne må være. Og da den så samtidig giver fugt, er jo bare en bonus!

  64. Min bedste feature har i mange år været mine øjne, men de sidste år siden min søns fødsel, har huden omkring mine øjne skabt sig vanvittigt. I tide og utide hæver de helt op (jeg har tænkt på make-up-fjernere, make-up generelt, årstider osv.), jeg har haft begrænset succes med div. øjencremer, så DERFOR ønsker jeg inderligt at prøve ACAI eye cream (http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream) Måske er det dét, der kan stoppe mine starte hævede øjne! Jeg ligner nogle morgener én, der har grædt i flere døgn… altså!

  65. http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

    Jeg trænger virkelig til noget nyt og godt hudpleje. Jeg er 23 år og min hud i ansigtet er ved at ændre karakter, den er virkelig tør, rød sart og stresset og jeg vil gerne passe på min hud så den kan bliver ved med at være smuk hele mit liv. Det kan bare godt være svært at få råd til når man er studerende. Så kunne være helt fantastisk lækkert at vinde et gavekort til så lækre og gode produkter :)

  66. Denne ansigtsmaske ville kunne gøre underværker for mit ansigt ! krydser fingre ! :) -http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

    Knus S

  67. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Acai Body Oil, da jeg har hørt så meget godt om den.

  68. Årh, luksus konkurrence! Som studerende kan man vitterligt kun drømme om Rudolph og ih, hvor vil jeg gerne have huden i den her:://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

  69. Jeg har forelsket mig i Açai Anti-Stress Facial Cream: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream
    Den lyder som svaret på mine stakkels rødmende kinders bøn <3
    Ellers hvis jeg skulle "nøjes", ville jeg helt sikker vælge en Açai Facial Mist: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-mist for jeg elsker (som i virkelig elsker) den fornemmelse en god mist kan give midt på dagen – en frisk og kølende pause kan gøre forskellen på en god og og en dårlig dag :)

  70. Kan ikke få produktets link frem via iPhone, men Acai Hand Care Kit.
    Mine neglebånd er allerede blevet tørre, og det er ikke en gang rigtigt efterårsvejr endnu.

  71. Lækker konkurrence! Jeg vil meget gerne prøve fugtighedscremen – acai anti-ageing moustorizer – jeg tror, at min trætte er-lige-blevet-mor-hud vil elske lidt lækker forkælelse og ikke mindst fugt! Ligeledes nok også fornuftigt med anti-age, for det natteshow kan da kun give rynker i længden!;-)

  72. Rudolphs Acai Body Oil – fantastisk til det hele (også som ansigtscreme, hvis man glemmer sin dagcreme på ferien).

  73. Årh, jeg er helt sikkert med. Jeg har slet ikke prøvet det endnu, selvom jeg også er helt vild med tanken bag. Men efter at være flyttet ind på gård hvor alt skal sættes i stand, så går alt økonomi til det, og det går desværre lidt ud over min ret sarte ansigtshud da jeg ikke længere bare kan prøve nye cremer af for at se om de virker.

    Jeg ville helt vildt gerne prøve denne her:

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

  74. Nej, hvor VILD en konkurrence!! Det må da være tæt på at være dén præmie i samtlige blogkonkurrencer over tid, jeg allerhelst vil vinde! Det er godt nok svært at vælge ét produkt ud mellem alle de vidundere, men det må nu blive Acai Facial Scrub (http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask) simpelthen fordi, jeg endnu ikke har prøvet den, men hørt og læst så meget godt om den!

    Uhh, jeg krydser fingre! Og TAK for rabatkoden, det er godt nok sjældent, man kan købe Rudolph Care med så stor rabat :-)

  75. Jeg vil virkelig gerne vinde disse hår produkter.. Da jeg virkelig har noget hår som OVERHOEVEDET ikke bliver påvirket af andet end netop dette mærke! Jeg har prøvet det engang ved frisøren. Men havde desværre ikke penge til det, da min studieløn ikke rækker så langt.. Mit hår har brug for det virkelig! Jeg håber jeg kan vinde det.Det vil gøre både mit hår, og jeg lykkelig!!!

  76. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve denne herhttp://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

  77. Jeg døjer sådan med tørre ben. Jeg har prøvet alverdens cremer, og intet hjælper. Desværre har jeg ikke uanede ressourcer, og derfor ville det simpelthen være fantastisk at vinde denne konkurrence, hvor jeg passende kunne komme til at prøve, om nedestående produkt ville gøre underværker for mine knasende ben:

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

  78. Det må helt sikkert være ‘ACAI ANTI-AGEING FACIAL OIL’

    Det er svært at finde anti-ageing olier uden alt muligt usundt! At man er på SU gør det ikke nemmere ;)

  79. Mit absolut største ønske fra Rudolph Care er denne bodylotion: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-lotion2. Kulden er på vej, og det er altid en hård tid for min hud. Jeg går meget op i at bruge de helt rigtige produkter som ikke indeholder hormonforstyrrende ingredienser, parabener etc etc. Disse er dog ikke altid helt billige – så at vinde cremer ville gøre både mig og min hud en kæmpe tjeneste i den kommende vinter!

  80. Ansigtscremer er altid lækkert. Jeg synes hendes cream ved navn: Acia Anto-stress facial cream er skøn ! <3
    Jeg vil krydse fingre for at vinde denne skønne konkurrence, kunne være dejligt med en ekstra lille gave ;)
    Fortsat god uge

  81. Åh jesus, problemet er jo netop at jeg ikke har brug for bare én af de her lækkerheder, men hele baduljen. Skulle jeg vælge så er det nok denne her olie, jeg lige nu super gerne vil prøve. Min hud er aldrig glad, når årstiderne skifter og temperaturen lige pludselig bliver vildt lav, som den har gjort nu, så en olie til kroppen ville være virkelig luksus.
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

  82. En studerendes pengepung som min vil gøre meget for at kunne få råd til den lækre Acai Eye Cream :)

  83. Sikke en lækker konkurrence! Jeg har i nogle år haft Acai Anti-Stress Facial Cremen som en fast del af min morgenrutine og kunne virkelig godt tænke mig at vinde den inden efteråret sætter ind med dertil hørende tørre og grå kinder… :)

  84. Jeg ønsker mig brændende Acai anti-ageing facial oil! På sådan en mørk og trist efterårstirsdag, hvor vækkeuret kl. 05:20 ringede og introducerede mig til først cykeltur til børnehaven i regn og rusk med lille datter, dernæst en hel dags undervisning i videnskabsteori, der først slutter 17:15 – da ville jeg ELSKE at synke ned i sofaen i aften efter at have forkælet mig selv med en lækker ansigtsmassage med den skønne olie! Jeg har endnu ikke prøvet den, men har både læst og hørt virkelig rosende ord om den – og har fuld tillid til, at den ikke vil skuffe! Jeg er allerede så heldig at eje 2 andre af Andreas produkter – men som eneforsørger på SU “sparer” jeg lidt på dem, og bruger dem kun hver anden dag.

  85. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve den overalt anbefalede ansigts olie http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil
    Og så mangler jeg også en god deodorant http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-roll-on-deo
    og kropsolien vil jeg også gerne prøve, og, og, og ;-)

    Og ja ansigts scruben er virkelig fantastisk. Investerede i den for en månedstid siden og den er utrolig drøj i brug og giver den blødeste hud. Så selvom pengene ikke er store, er det altså en god investering.

  86. helt klart det skal da være Rudolph care´s facial oil… den er fantastisk og har gjort underværker på min hud…

  87. Før og mens jeg var gravid har jeg brugt de fantastiske feel-good produkter fra Rudolphcare. Nu kniber det lidt, da der er skal bruges på babytøj og udstyr så gad godt vinde den bedste oil på markedet! Acai anti-ageing facial oil ;-)

  88. Webshoppen er godt nok blevet fin og virkelig overskuelig! Jeg kunne vældig godt tænke mig Acai Anti-stress Facial Cream, eftersom jeg tror min hud vil blive meget glad for det.

  89. Jeg vil rigtig gerne teste den nye deo – og ellers nyde den skønne ansigtsolie, nu hvor det bliver efterår :0)

  90. http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask
    Det Rudolphprodukt jeg ønsker mig allermest lige for tiden er den nye acai facial scrub mask. Jeg “fandt” Rudolphcare for et år siden og jeg er faldet fuldkommen for den lækkerhed linjen indeholder samt er jeg meget begejstret for økologien og de mange miljøvenlige mærker, så jeg ved det er et godt og sundt produkt jeg bruger. Jeg var for nyligt i lufthavnen og fik desværre ikke købt facial scrubben med, men købte i stedet body oilen som jeg må sige jeg også er svært begejstret for. Jeg håber at jeg bliver udtrukket så jeg kan nyde endnu mere af de skønne produkter.
    Hilsen Rikke :)

  91. Helt sikkert facial scrub. Har ikke prøvet den endnu, men er imponeret over de resterende produkter så er helt sikker på den er fantastisk.

    Rikke

  92. Når jeg nu skal vælge et enkelt produkt frem, så må det blive: Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer – men der er godt nok mange tid, som jeg gerne vil lægge i kurven fra Rudolph

  93. Acai anti-aging facial oil – den er efterhånden lidt af en klassiker, men ikke desto mindre står den allerøverst på min ønskeliste.

    Tak Emily – for daglig inspiration, varme og smukke billeder!

  94. Lækker konkurence og altid gode indlæg.
    Jeg har hånscremen fra rodolph care og det er den beste håndcreme jeg har prøvet og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve ACAI BODY LOTION

  95. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve acai facial scrub, den lyder til at være helt fantastisk. Jeg har brugt øjencremen, læbepomade og håndcremen med stor fornøjelse;) Super produkter.

  96. Det er jo nogle super lækre produkter alle sammen, men jeg ønsker mig nu allermest hendes facial oil til at forhindre tør hud, når nu vi går efterårsblæst og kulde i møde!!

  97. Jesus, der er mange svar! Well, man har jo lov til at prøve :)
    Hvis jeg vandt, skulle jeg helt sikkert have (det var vildt svært at begrænse sig til en ting) Acai Eye Cream.
    Den lyder lækker, og jeg er begyndt at tænke lidt over de der rynker, man kan få :)

  98. Var heldig at få prøvet en Rudolph Care behandling forleden og er nu solgt!
    Skal helt sikkert have fingre i Acai Facial Mist!

  99. Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres bodyoil. I lang tid har jeg overvejet, at investere i en lækker bodyoil, og efter hvad jeg har hørt, skulle dén fra rudolph care være meget effektiv. En olie til kroppen ville især være dejlig til vinter, hvor min hud har tendens til, at blive tør. :)

  100. Min favorit er acai facial oil og glæder mig til serum kommer i handlen. Body Balm er den næste favorit og min hud bliver så lækker blød, rigtig god efter at jeg har barberet ben.

  101. Jeg er har for nylig skiftet til Rudolph Cares produkter og kan stadig ikke få armene ned over, hvor skønne de er og godt det føles for huden! Allermest ønsker jeg mig Acai Anti-Ageing Facial Oil.

  102. Jeg ønsker mig allermest at prøve den nye roll-on deo! Pga. eksem og sart hud, kan jeg ikke tåle særligt mange produkter. Kropsolien hører dog til en af favoritterne herhjemme, men jeg mangler stadig at finde en god deo, som min hud kan tåle og som samtidig plejer og dufter godt.

  103. Acai facial oil, fordi jeg godt kunne tænke mig at komme ud på den anden side af den danske vinter uden at ligne en rødspættet reje pga. min tørre hud.

  104. Mine hænder har det aldrig helt godt, når vinterkulden angriber. Jeg ville meget gerne prøve Acai Hand Care og pleje min tørre, sprukne hænder. (:

  105. Hvad jeg aller mest kunne tænke mig var hendes Acai Body Lotion. Har kun hørt gode ting om den :)

  106. Jeg ønsker mig Acai anti-ageing facial oil. Den står øverst på min ønskeseddel

  107. Super lækkert, jeg har desværre aldrig prøvet nogle af produkterne, men dette sæt( Acai Hand Care kit) lyder som det perfekte til mig som har temmelig tørre hænder da jeg i mit arbejde har dem i vand hele tiden så de sprækker og gør ret ondt.

  108. Sikke en lækker konkurrence! Well, nu er det sådan, at Rudolph Care har voldsomt mange gode produkter, som jeg mægtig gerne ville i besiddelse af, men den der tiltaler mig allermest er Acai Cleansing Milk (http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-cleansing-milk) da jeg har en meget følsom hud, som både nemt får urenheder, men som også meget nemt bliver tør, specielt i disse vintermåneder, vi går imøde.
    Krydser fingre alt hvad jeg kan! :-)
    Og hav en dejlig aften!

  109. Hmm, dejlig konkurrence! Jeg ønsker aller mest at prøve Acai Facial Scrub Mask, for at komme de små flovheder/urenheder til bunds..

  110. Har udelukkende hørt rosende ord om Rudolph Care og Acai eye cream ville jeg elske at vinde nu hvor vinden og sneen snart begynder med at udtørre min hud..
    Jeg krydser fingre :-)
    Kh Stine BB

  111. Oh, sikke en god konkurrence! Jeg kunne allerhelst tænke mig Acai facial scrub mask (fordi jeg til dagligt er et skarn, der bruger alt for billige og hårde skrubbemasker) :)

  112. Jeg elsker at rense min hud, når jeg kommer hjem fra skole og arbejde, men økonomien har ikke rakt til andet end en skin tonic fra Matas. Den fungerer også helt optimalt og er god, men jeg har meget sart hud især rundt om øjnene, og jeg har derfor ledt en del af en cleansing milk, da de er mere skånsomme mod huden. Jeg har hørt så meget godt om produkterne, så jeg kunne helt sikkert godt tænke mig dette produkt:
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-cleansing-milk

  113. Drømmer om en Acai body oil, til min allerede vinter-tørre hud – det ville være fantastisk selvforkælelende at smøre kroppen ind i det :)

  114. Hej Emily – Jeg har hørt så utrolig meget godt om Acai Body Oil, og den har længe stået på min ønskeliste, så det er helt sikkert det produkt, jeg allerhelst ser stå på min badeværelseshylde :-)

  115. Flotteste hud nogensinde var med Acai Anti-Stress Facial Cream, men på SU er det svært at retfærdigør en creme til den pris, men åh, hvor var den god, så den vil jeg gerne have igen!

  116. Er helt vild med Rudolph Care, og bruger fast både cleansing milk samt body oil.
    Er især helt vild med sidstenævnte, som har den lækreste konsistens, og når nu den er ved at være sluppet op, ville det da være helt perfekt med et gavekort til at kunne købe en ny af slagsen, samt forkæles lidt med Rudolph Care’s andre lækre produkter :-)
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

    // Isabella

  117. Godt nok nogle skønne produkter som er på højkant!
    Jeg har længe ønsket mig at den lækre Acai body oil skulle stå på min hylde ;-)

  118. Har længe ledt efter en rigtig god ansigtscreme, og jeg er ret så sikker på at denne fra Rudolph Care er rigtig lækker! Og så er den egnet til sart hud, hvilket er ekstra godt til hud som min, der har været igennem en hård acne-kur.. Jeg krydser i hvert fald fingre! Kh. Charlotte

  119. Jeg har altid Rudolphcare håndcreme i tasken, ansigtsplejeprodukterne bliver brugt hver morgen og aften, og kropsolien holder min hud blød og lækker efter hvert bad. Så det Rudolph produkt jeg glæder mig allermest til at prøve lige nu er den nye deo! Og så ville jeg iøvrigt gerne have et sæt håndsæbe og -creme stående ved min håndvask til at pifte hverdagen lidt op :-)

  120. acai anti-stress facial cream, kan måske være løsningen på min meget sarte skandinaviske hud med (den ærgerlige) tendens til at rødme – den ønsker jeg mig!

  121. Jeg har (desværre!) ikke prøvet et eneste af produkterne derfra, da mit budget ikke helt er til det, men jeg har virkelig længe ønsket det!! Og ja, du taler jo selv godt om acai facial scrub mask, og det er faktisk det produkt, som jeg helt ville prøve derfra! Fordi jeg netop har så svært ved at finde en rigtig, rigtig god en.. Så måske man skulle udnytte rabatten! Eller i først omgang krydse fingre for at være en heldig vinder ;) så det jeg ønsker mig allermest derfra er: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

    Mange hilsner Benedikte

  122. Efter én dag med rejsekittet, er jeg hooked – især
    med min übersarte hud, hvor jeg stort set ikke kan tåle noget!
    Hvis jeg var den heldige vinder, ville Acai Facial oil formentlig kunne rette op på de tørre tendenser eller scrub masken… Drømmer mig allerede væk i lækre produkter og glødende hud…

  123. Jeg ønsker mig allermest acai facecial mist, det er så praksis med mist når man er på farten – god måde at huske at være god ved sin hud!

  124. Jeg har lige været til en ansigtsbehandling, hvor jeg fik at vide min hud var stresset – hvilket vist også er lidt sigende for min hverdag med nyt (spændende job), og et netop påbegyndt kandidatstudie!
    Derfor ville dette produkt være perfekt til mig: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialcream25
    Og ellers så er det jo altid dejligt at afstresse til din blog ;) (

  125. Vil så gerne prøve den prisvindende Acai Anti-Ageing Facial Oil. Den lyder virkelig til at være et vidunder!

  126. Kære Emily.

    Først og fremmede vil jeg bare sig, at jeg er en stor tilhænger af din skønne blog.. Selv som jeg er “mand” er jeg ofte lige inde og kigge lidt omkring.
    Elsker alle dine skønne opskrifter. Især dem som omhandler kage og sødesager :) Har måde mig og mine gæster nydt stor glæde af..

    Det ville da være super dejligt, at vinde et af Andreas fantatiske produkter. Har kun kendskab til nogen få stykker af dem.. Hendes håndcrem pg
    Læbepomad. Er efter min mening de bedste på market. Deres skønne naturlige duft som bringer en tilbage til en varm sommer morgen hvor
    Duggen endnu hænger i græsset og solen stadigvæk er ung:)

    Mvh Kasper

  127. Jeg var gået lidt død I lugten (min kæreste hader lugten) fra Elizabeth Ardens 8 hour cream – Derfor var Rudolph Cares lip balm som sendt fra himlen.
    Nu kan jeg både passe på mine sarte læber, behandle rifter mm. samt kysse min kæreste hele vinteren. TAK
    Denne Lip Balm er fuldstændig fantastisk og jeg kan kun varmt anbefale den

  128. Fantastiske produkter :-)
    Jeg kunne godt tænke mig ACAI ANTI-AGEING FACIAL OIL.

  129. Jeg ønsker mig allermest denne skønne scrub. Jeg er SÅ forelsket i alle produkterne fra Rudolph Care og filosofien bag. Som enlig mor går det ofte stærkt med skønhedsrutinerne, så derfor er det helt ideelt for mig at jeg ved hvad mine produkter kan og at de ikke er tidskrævende. Derfor er Rudolph Care altid mit førstevalg indenfor hudpleje.

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

  130. Jeg kunne helt klart godt tænkt mig at prøve acai facial oil. Den lyder som kærlige kys på kinderne i efterårssolen :-)

  131. Hej Emily.
    Det Rudolph Care-produkt jeg ønsker mig allermest er uden tvivl Acai Anti-ageing Facial Oil. Den perfekte kombination af ren luksus, naturlig pleje og god samvittighed på flaske :)

    Kh Karen

  132. Jeg vil så gerne prøve denne skønne ansigts creme, ACAI ANTI-STRESS FACIAL CREAM <3 Mit ansigt ville elske den, og da jeg er gravid elsker jeg at produkterne også er økologiske.

  133. Ligenu drømmer jeg om dette: Acai lip balm og Acai facial mist
    Krydser alt hvad jeg har

  134. Min hud er meget sart, og slår ofte ud og får rødmen af produkter med eksempelvis parfume i. Jeg har derfor prøvet alverdens produkter. også dem fra apoteket, hvor der eftersigende hverken skulle være parfume eller parabener i. Men øv, jeg har endnu ikke fundet den rette ansigtscreme til mit problem, og ville derfor vælge denne her:
    http://www.rudolphcare.dk/en/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

    Er vild med Rudolphcares koncept og de “rene” produkter. Krydser fingre!

  135. Flere af Rudolph Care produkterne stod på min ønskeliste i år – både scrub og håndcreme blev opfyldt, så nu ønsker jeg allermest ansigtscremen, anti age, efter at have en rigtig god vejledning af Rudolph Care stand i Cph lufthavn. Desværre var dronning af Rudolph Care ikke selv til stede den dag, så hun kunne få den velfortjente ros for de lækre produkter.

  136. Hvor er det en flot konkurrence, både ned hovedpræmien og ikke minds rabatkoden! Jeg ville rigtig gerne have en acai body oil, og det ville min mand helt sikkert værdsætte.

  137. Jeg ønsker mig allermest A C A I B O D Y B A L M fordi det er kærlighed til kroppen.

  138. Jeg har lyst til at bade i denne ansigtsolie – den holder den tørre vinterhud væk!
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil
    Kunne også virkelig godt tænke mig at prøve den nye scrub (og min nysgerrighed er ikke blevet mindre efter at have læst hvad du skriver om den, Emily!): http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask så det ville være noget af det første gavekortet skulle bruges på, hvis jeg var så heldig at vinde! :)

  139. Jeg har hørt så meget godt om hendes kropspleje.
    Lige nu er jeg 33 uger henne i graviditet og prøver at fugte huden hele tiden, så meget som muligt. Med olier til kroppen ville jeg blive en glad pige. Trænger til forkælelse, og det må man sige jeg ville blive hvis jeg vandt denne konkurrence.

  140. http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

    Det må blive body oilen. Har altid været vild med parfume, og samlet en skøn samling lækre dufte. Men det sidste år er jeg blevet meget sensitiv overfor parfumer, som gør hele min samling samler støv da jeg desværre ikke kan holde ud at have dem på. Jeg bruger derfor kun diverse oiler og naturlige dufte som erstatning, derfor ville denne body oil være perfekt til at kickstarte en ny samling lækre og naturlige dufte. :)

  141. Hej Emily!

    Åh, jeg kan ikke vælge. Både Acai Anti-Ageing Facial Oil, Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer og Acai Anti-Stress Facial Cream lyder enormt lækre. Jeg drømmer bare om, at en af dem måske kan sørge for, at jeg i år kan komme igennem vinteren uden at blive så rød og tør i ansigtet, som den kolde blæst plejer at gøre mig.

    Jeg krydser fingre for, at det denne gang er min tur til at vinde – det kunne jeg virkelig godt bruge!

    Tak for at du giver muligheden, og for din altid dejlige blog. :)

    De bedste hilsener,
    Sofie.

  142. Fantastisk lækker præmie som jeg da vildt gerne vil have fingre i.

    Ligger pt. på sofaen med en ordentlig omgang forkølelse og ligner noget………der er løgn! Store sorte rander under øjnene og helt forkert hud :(

    Jeg ville elske at vinde og afprøve produkterne til ansigtet – nærmere betegnet Anti-stress facial creme og Anti-ageing facial oil. Måske kan du eller #andrearudolph ligefrem anbefale mig en “mørke rander pist væk” kur?

    Jeg er ihvertfald super glad for den Lip Balm, som også er i serien <3

    Mange hilsner fra
    Helene

  143. http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask
    Ønsker mig Acai Facial Scrub masken, fordi jeg bare HELE TIDEN hører så godt om den!
    Nu må det være tid ! – og så har mit ansigt nok også snart brug for lidt ekstra luksus i dette skiftende, og nok også snart koldere, vejr.
    Den kan kun være med til at forbedre hverdagen og bringe lidt lykke til :)
    Stor ros til Rudolph Care for at lave lækkert, økologisk og tilmed bæredygtigt produkter !!!!

    XX

  144. Hvor er det bare en fantastisk konkurrence!

    Mit absolutte drømme produkt fra Rudolph Care er helt sikkert hendes Acai Anti-Ageing Facial Oil: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

    Har læst så meget godt om den og ville ønske, at jeg bare kunne smide den (og alle de andre produkter) i indkøbskurven med det samme og trykke “Køb” – det kan bare ikke lade sig gøre, når man er fattig studerende!

    Så at vinde sådan en konkurrence her, ville virkelig sætte et ekstra smil på mine, for tiden, stressede læber, og redde min hud for den kommende stride efterårsvind, som efterhånden overtager det Danske land :-)

  145. Hvor ville det være en fantastisk og tiltrængt lidt tidlig julegave at kunne forkæle sig hver morgen med Acai Body Oil i den kommende kolde og mørke tid. :-)
    Krydser alt, hvad der kan krydses!

  146. Acai Facial Scrub Mask ville virkelig være prikken over i’et, når jeg skal holde forkælelsesdag for mig selv næste gang – jeg drømmer mig allerede laaaaaangt væk :)

  147. Acai Facial Scrub Mask ville virkelig være prikken over i’et, når jeg skal holde forkælelsesdag for mig selv næste gang – jeg drømmer mig allerede laaaaaangt væk :)

  148. Min hud trænger virkelig til hjælp, og der ville 34- acai anti-agering facial oil
    håber det bedste

  149. Er vild med ideen omkring produkterne. Når jeg har tømt de renseprodukter jeg er i gang med nu bliver der skiftet mærke til Rudolph Care, det er sikkert. Hvis jeg skulle vælge et produkt ud af serien må det være acai ansigt serum.
    Krydser fingre.

  150. Åh jeg ville elske at prøve Acai cleansing milk. Håber på den kan hjælpe min stressede og sarte hud :-)

  151. Jeg kunne jo i virkeligheden godt tænke mig en hel hylde på badeværelset med Rudolphs produkter, men jeg ville vælge Acai Cleansing Milk.

  152. Åhh jvis jeg vandt skulle jeg helt klart have Acai Hand care kit! Mine hænder er så tørre nu hvor det begynder at blive koldt og lidt pleje ville gøre dem godt!
    Jeg håber!!

  153. Jeg er vild med Rudolph Care-produkterne, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve anti-ageing facial oil :-)

  154. Jeg ligger der hjemme og er syg, og min hud er rød og irriteret så den Rudolph cares anti strees facial cream ville gøre underværker.
    Det er en superlækker konkurrence, du har fået op at stå :)

  155. Jeg fik en gang ansigtscremen i gave, og den blev lynhurtigt brugt op. Den ville jeg helt sikkert købe hvis jeg vandt :-) Åh, men altså – det er jo ikke til at vælge… SKØN konkurrence :-)

  156. Da skønhed og lækkerhed er smørelse for krop og sind, ønsker jeg mig en blød hud med den lækre body oli fra Rudolph Care eller den nye deo, der får så god omtale.
    Er fan af hele konceptet bag Rudolph Care og ønsker jeg kunne købe de lækre produkter og have feel Good fornemmelsen i hele kroppen!!

  157. Jeg kan desværre ikke få min mobil til at linke, men jeg vil allerhelst have Rudolph Care’s Acai Hand Set. Jeg har voldsomt tørre hænder hele året rundt og leder stadig efter den perfekte håndcreme (og -sæbe). Måske dette sæt er præcis det, jeg så længe har ledt efter?

  158. 34-facial/acai-anti-ageing-facial-Oil

    Hmm, havde lige lidt udfordringer med linket, min IPhone vil ikke fange det hele. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve acai anti ageing facial oil, har læst så meget godt om den alle steder:-)
    Super lækker konkurrence, Andreas univers passer perfekt til din fine blog:)

  159. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg vælge Acai Hand Cream.

    Jeg er i år, begyndt på sygeplejerske-uddannelsen, hvor vi netop har haft undervisning i håndhygiejne, hvor vi kraftigt blev opfordret til at investere i en god håndlotion, så vores hænder altid er velplejede.

    Jeg kunne læse af brugsanvisningen på Acai Hand Cream, at den med fordel kan anvendes efter hver håndvask, hvilket er helt perfekt til mit brug, eftersom at vand, sæbe og håndsprit får hænderne til at tørre ud og dermed ikke er specielt indbydende for patienterne.

    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-hand-cream-30-ml

  160. Jeg drømmer om at prøve et af Rudolph care’s produkter en dag.
    Jeg er stor tilhænger af iden bag og den flotte enkle måde produkterne fremstår på.
    Jeg har aldrig selv ejet er produkt, men ville krydse fingre for at denne chance kunne blive min mulighed for at eje et af de mange lækre produkter fra Andrea.

  161. Har i en årrække haft store problemer med tør hud i ansigtet. End ikke tre forskellige hudlæger kunne finde en løsning på de store flager af hud jeg tabte i ansigtet. Men efter at have været igennem en lang række forskellige hudprodukter og medicinale, der kun gjorde min huds tilstand ringere, prøvede jeg Rudolphs produkter. OG DE VIRKER!!! Elsker især Facial Scrub Mask, den er helt perfekt, og får nemt bugt med min tørre hud, uden at den “æder” af ansigtet.
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

  162. Jeg må hellere prøve den scrub maske! :)
    Jeg kunne virkelig godt bruge håndcremen. Mine hænder bliver så frygtelig tørre lige så snart kulden melder sin ankomst!

  163. Rudolph Care har gennem de sidste 4-5 måneder hjulpet mig forbi en flere årig slem periode med meget uren og sensitiv hud. Jeg har gennem tiden brugt flere forskellige produkter, ved siden af sund kost og aktivt seriøst motionsliv. Til sidst fandt jeg mig i, at det måske bare var sådan mit ansigt skulle se ud, i en længere periode. Men så investerede jeg i hendes ansigtsprodukter, som satte sit præg i løbet af meget kort tid. Ikke nok med at det har virket, så har det også hjulpet mig med at få mit selvtillid tilbage. Jeg er Andrea Rudolph taknemlig for denne “opskrift” og jeg forguder de produkter og den glød og tone, de frembringer i huden. Jeg har derfor gennem sommeren samlet stortset hele samlingen til ansigtet, og kunne nu vildt godt tænke mig at bevæge videre til resten af kroppen. Derfor ville jeg starte med at ønske mig body lotion – http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-lotion2 .. Derudover er jeg simpelthen bare ellevild med konceptet!

  164. Jeg prøver lykken, ligesom mange andre kan jeg se, og vil klart klikke Acai Facial Scrub Mask i kurven som første køb. Den ser virkelig lækker ud, og jeg tror den vil gøre underværker for den tørre efterårs/vinterhud, der helt sikkert snart vil vise sig.

  165. Jeg drømmer om blød og mættet hud og med denne olie er jeg sikker på at jeg er et skridt nærmere :) krydser alt hvad der krydses kan!

    Tak for en super god blog med masser af inspiration :)

  166. Efterårets kolde vejr er allerede hård ved min hud i ansigtet, så ansigtscremen vil jeg meget gerne påføre mig http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial

    (Desuden vil jeg lige informere om at webshoppen desværre ikke fungerer optimalt på en iPad med brug af safari – fx kan man ikke lægge noget i indkøbskurven !)

  167. Jeg ønsker mig en ny body Oil som jeg er løbet tør for, fordi den er fantastisk til de dumme røde knopper på overarmene :)

  168. jeg ønsker mig øjencremen, for jeg døjer med mørke rande under øjnene, som ligger til min familie, og som mine brødre også har i høj grad. jeg har kun hørt gode ting om produkterne, og det lyder så godt med en creme, der rent faktisk virker. :)

  169. Hold nu op, en lækker konkurrence. Jeg kunne aller mest tænke mig det hele :) Men hvis jeg skal vælge må det blive Acai Facial Scrub Mask. Eller Essentials To Go, for at prøve lidt af det hele :)

  170. Jeg har længe drømt om denne olie fra Rudolph Care:
    http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil
    Da jeg har knas-tør hud og ikke tåler forskellige ansigtsprodukter, da min hud slår fuldstændig ud, kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve Andreas produkter. Da jeg er på S.U. (ligesom så mange andre), står produkterne på min ønskeliste til fødselsdag og jul, så jeg forhåbentlig kan få en lækker drømmehud uden svie, udbrud og irritationer i ansigtet.
    Tak for en god blog :)

  171. http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial

    Jeg drømmer så inderligt om denne. Hvad smukkere ville være, var at kunne have den ære at vinde og hermed kunne købe mere. Og kunne give en ting væk til en anden kvinde, der trænger og endnu ikke kender til dette smukke produkt.

    Tanker Minverdeniverden

  172. Årh, lækker efterårskonkurrence! Kunne godt bruge en god facialmist, til alle de varme bade der kommer…

  173. Kære Emily

    Jeg læste dette blogindlæg netop som du lagde det op og nu har jeg gået hele ugen og tænkt og tænkt for det er jo et mega svært spørgsmål at stille – hvad jeg allermest ønsker mig fra Rudolph Care.. For jeg vil jo helst bare have det hele :) jeg er dybt forelsket i produkterne og de bugner på dette års fødselsdage ønskeseddel :) men her i 11. time måtte jeg jo tage en beslutning og det produkt jeg i længst tid har gået og drømt om, er den lækre acai body Oil http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil – jeg ville elske at pleje min krop med den :) så jeg krydser alt hvad jeg kan for at jeg er så heldig og kunne byde nogle af de lækre produkter velkommen hjem til mig ;) hav en skøn dag!

  174. Det må helt sikkert være produktet Acai Facial Scrub Mask, som du også nævner som et vidunderprodukt Emily! Den ville jeg blive glad for at have stående på hylden :)http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

  175. Hej Emily

    Lækker konkurrence :) Jeg ville helt klart vælge ACAI BODY OIL!!! Jeg er gravid og min hud er derfor ret tør, hvilket nok kun bliver værre jo koldere vejret bliver. Så olien ville være perfekt til at smørre på min tørre krop ;)

  176. Jeg kunne godt tænke mig at prøve acai faciliteter oil, da den lyder helt vildt lækker!

  177. Årh, jeg ville ELSKE at prøve deres Acai Facial Scrub Mask! Lyder så lækker, og min hud er desværre ikke for køn her om efteråret..