Vind: Søde drømme, puder og sengetøj

auping

Jeg er blevet lidt af en senge-afficionado her på mine ‘gamle’ dage og på min ønskeseddel, står der bl.a. nyt sengetøj og nye hovedpuder (og en brødrister… må se at finde lidt mere sexede ønsker at supplere med). Og sengegearet må gerne være noget af det ovenfor, der matcher min bæredygtige superseng så fint.

MEN i denne omgang skal det ikke handle om mig, men om en af jer. Sammen med Auping forkæler jeg nemlig en heldig læser med 1 sæt sengetøj og 2 stk. overlækre Auping Natur Air hovedpuder.

Hele herligheden har en værdi af ca. 1.795 kr. og man er selvfølgelig også velkommen til at bruge det som en drømmejulegave (bogstaveligt talt) til en man holder af.

Sådan deltager du
Du skal bare lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvilket af de ovenviste sengesæt du ønsker dig (1, 2 eller 3). Se det var nemt :)

Konkurrencen slutter på søndag d. 22. november kl. 20.00.

Auping Natur Air 
Hovedpuden er en dunpude af 100% naturligt materiale. Fyldet består af 80% små fine europæiske andefjer og 20% andedun, mens våret er 50% bambus/50% bomuld og indertekstilet 100% bomuld. Materialesammensætningen gør, at puden føles luftig og giver nakken blød og optimal støtte. Den har desuden en 3D-vævning, som giver stor åndbarhed og god ventilation (så man ikke ligger på en fugtig, gennemsvedt pude, som nogle mandetyper har tendens til, host host).

Besøg Auping på Facebook her.

(Indlægget er udgivet i samarbejde med Auping.
Min egen seng og noget af mit sengetøj er fra Auping og jeg er meget begejstret for både design, komfort og ikke mindst deres bæredygtige tiltag. 
Tusinde tak for at I støtter de brands, der støtter min blog)

(Visited 799 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1259 Kommentarer

  1. Wauw nogle flotte sæt! Jeg kunne vældig godt tænke at putte i sengetøj nr. 1, hvis jeg var så heldig at vinde :)

  2. Jeg er sikker på, at jeg ville få et langt bedre nattesøvn hvis jeg lå i sæt nr. 3 :-) – men alle sættene er smukke.

  3. Jeg ville helt klart hoppe på nr. 3. Noget så fint, og dejligt oplysende her i vintermørket!

  4. Uhm, ville elske at ‘forære’ mig selv denne præmie som julegave :-) Jeg vælger sengesæt nr. 2 :-)

  5. Jeg vil supergerne vinde nr 3. Jeg er sikker på, at jeg ville sove godt i det og god søvn er guld værd, når man er ved at gro et nyt lille menneske indeni – og bliver det endnu mere, når jeg om små tre måneder bliver mor for første gang.

  6. Sengesæt nummer 3 er virkelig flot! Og ville passe perfekt til min fine himmelseng.

  7. Helt klart sæt nr.3…. har en stooor svaghed for rolige pastelfarver i soveværelset

  8. Printet på sæt nr 1 er simpelthen så smukt!
    Krydser fingre for at det er mig der kan vaske og stryge dette, også putte i nyt betræk som er noget nær det bedste i verden!

  9. Super lækkert sengetøj, som da også ville være en genial bryllupsgave :-) (tænker bryllupsfeen lige) Nu har jeg jo lige holdt bryllup, men derfor kan man vel godt få lov at ønske sig sæt nr. 2. som manden desuden også stemte på :-)

  10. Sæt nr. 1 er allerede på ønskesedlen, så det ville jo være helt fantastisk :) Har altid været helt vild med Aupings sengetøj.

  11. Sikke nogle smukke sæt, det er jo ikke nemt at vælge – men det må blive nr. 1, det er jo som en drømmeverden når man ser det, SÅ skønt og anderledes :)

  12. Uh, eftersom jeg har brugt den sidste uge i sengen med halsbetændelse, kan jeg virkelig sætte pris på en opdatering af min sengeæstetik. Kunne godt have brugt nr. 3 til at holde humøret oppe. Så dét vælger jeg, hvis jeg er den heldige vinder.

  13. Sæt nr. 2 – ville passe så fint ind i mit forsøg på at snige kompromiser ind i min kærestes (og snart også min) lejlighed :)

  14. Sæt nummer to er jo simpelthen for lækkert! Jeg krydser virkelig fingre, for hold nu op hvor kunne jeg godt bruge noget nyt,lækkert sengetøj!

  15. Nummer 3 passer perfekt ind til vores soveværelse som allerede har hvidt og lyseblåt tema. Og så mangler jeg sådan en ny dyne… Ville være perfekt at putte i resten af vinteren

  16. jeg er helt vildt med nr 2 ! kunne være så skønt at vinde, sengetøj er også på min ønskeliste ;)

  17. Uh håber sådan det er min tur til at vinde denne gang! :) Jeg kunne godt tænke mig nr. 3..

  18. De er jo vældig fine alle tre, men det må blive nummer 2 – som virker mest praktisk når man katteejer.
    Nu vil jeg krydse fingrene for at der er lidt medvind på vej til mig her sidst på året.

  19. Åh, alle 3 sæt er mega flotte. Jeg vælger dig nr 3, da jeg synes farverne gør en glad i skallen :)

  20. Skulle jeg være så heldig at blive udvalgt, ville jeg elske at få sengetøj nr. 2 – det er da noget så pænt! :-)

  21. Ville elske at have sengetøj nummer 1 at pynte mit lille kollegieværelse med <3 Og nye puder mangler jeg i høj grad, da den gamle er blevet flad og ødelægger min søvn.

  22. Helt sikkert nr 2!

    Jeg krydser mine fingre, da jeg virkelig synes vi trænger til noget nyt sengetøj herhjemme :)

  23. Nummer 2 er SÅ smukt. Det ville helt sikkert være en kærkommen ekstra julegave her hos mig – sengetøj er nemlig også noget af det, der kommer på min ønskeseddel i år ;-)

  24. Hvor er det lækkert:) drømmer (no pun intended) om nr 3 til mig selv, og puderne til min kæreste som nægter at købe ordentlige ting til sin seng og derfor sover med den fladeste hovedpude og vattæppe som dyne (også om vinteren..)

  25. sæt nummer to vil passer helt perfekt til min nye lejlighed. Det er en et værelses og derfor er sengen i stuen, så smukt sengetøj er et must. Håber jeg vinder.

  26. Orv, hvor er det en lækker konkurrence..
    sæt nr. 3 er virkelig fint :-) Det er jeg meget vild med :-)

  27. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde sengetøj nr. 1, fordi det får mig til at drømme mig hen i skoven en dejlig efterårsdag, og så ser det meget smukt og anderledes ud. Derudover mangler jeg virkelig to nye lækre hovedpuder :)

  28. Jeg synes at baade 2 og 3 er saa flotte. Men med to boern der elsker at komme ind og putte, saa maa 2 vaere mest praktisk!

  29. Sengesæt nummer 3 – Misty morning mint – er vildt flot. Det måtte rigtig gerne ligge på min seng :-)

  30. uha, det er svært at vælge, men det må blive sæt nr. 2 jeg helst vil vinde. Jeg ønsker mig allerede nye hovedpuder, så denne præmie vil være den perfekte for-julegave.

    1. Og her manglede resten af mit svar så…!
      Nu vil jeg så gøre det kort og ønske nr 2. :-) (og skulle jeg være så usandsynligt heldig at vinde, mon så man kan ønske sig sengetøjet med ekstra længde? Har nemlig en ekstra lang mand og derfor ekstra lang seng og ditto dyner) ;-)

  31. Åhhhh, jeg er så nede med nummer tre! Hold op, det ser lækkert ud – især for en person, der gerne skal have mindst to puder og i virkeligheden helst et pudefort…

  32. Uf, en lækker præmie :) der er intet som nyt og rent sengetøj.
    Jeg håber nummer 3 finder vejen til min seng :)

  33. Nr. 3 har de fineste blå/grønne farver, og vil passe rigtig fint til vores lidt for gule soveværelse. ;-)

  34. Åh hvor ser det bare fint og smukt ud – ville passe perfekt til mit vinterværelse, som skal være hyggeligt og indbydende til min kæreste kommer hjem til Danmark efter et års praktik :) Jeg drømmer om nummer 3 :)

  35. Jeg er dybt forelsket i sengetøj nr. 1 : )
    Wow det er flot!
    Derudover kunne vi virkelig godt bruge nye puder herhjemme.
    Krydser fingre : )

  36. Sæt nummer to er alt for lækkert, og ville virkelig give lidt kant til vores lidt kedelige soveværelse, så krydser fingre! :-)

  37. Sengetøjssæt nr. 2 synes jeg er virkelig fint, og det vil være skønt at kunne putte sig under så flot et sæt sengetøj – lidt luksus i hverdagen (:

  38. Nøj, hvor ser det bare lækkert ud. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde sæt nr. 2.

  39. Åh trænger så meget til både nye hovedpuder og nyt sengetøj, så krydser alt hvad krydses kan ☺. Skulle heldet være med mig, må det blive sæt nr. 2, Tribal Black.

  40. Det er sjovt, jo ældre jeg bliver, jo mere sætter jeg pris på kvalitet og lækkerhed. Jeg ville derfor elske at putte i nr. 1 :)

  41. Wow, nr 2 kunne jeg vildt godt tænke mig! Og jeg trænger VIRKELIG til et par nye hovedpuder!! :)

  42. Åh, en konkurrence der passer lige til mig! Sæt nr. 3 må gerne flytte ind på mine dyner. Jeg er lige flyttet, og i flytningen blæste mine dyner og puder af traileren på motervejen, bye bye :( Så et par nye puder og noget flot at putte omkring vil være perfekt! (Blev nødt til at købe det billigste fra Jysk – ikke så rart at sove på, men økonomien var ikke til andet! Så krydser fingre)

  43. Har fødselsdag d.20, så det ville være lækkert med en ekstra gave ;-)
    Jeg synes farverne på nr.3 er meget smukke, så det ønsker jeg at vinde, hvis heldet finder min vej.

  44. Sengesæt nr. 2 er min favorit – lyder til at være noget virkelig rart og lækkert sengetøj. :)

  45. Kunne helt klart godt ligge og putte mig under min dyne, hvis den var iført sengesæt nr. 3!

  46. Uuhhh, jeg ville elske at vågne op i Misty Morning Mint (nr. 3) med hovedet hvilende på en lækker, lækker pude!

  47. Uh, sengetøj nr.3 er virkelig lækkert! :-) Det vil klæ’ min seng godt.

    Tak for en fantastisk blog. Det er en fornøjelse at følge med.

  48. er på 34. år stadig på jagt efter den perfekte hovedpide. Måske det er denne

  49. Nr. 2 er helt perfekt – har ledt efter lækkert sengetøj, som jeg kan tilbringe mine sidste måneder af graviditeten i! Har ikke hørt om mærket før, ville blive super glad hvis jeg vandt <3

  50. jeg krydser dælme fingre for nr 2! Og skulle jeg være så heldig at vinde, så er julegaven til min mand hjemme

  51. Jeg har lige konfereret med min kæreste, skørt – i know :) Men vi er begge vilde med nummer 2!

    Sov godt!

  52. Nøj, de ser lækre ud de hovedpuder! Kender godt det her med, at prioriteterne ændrer sig, når man kommer op i årene – jeg er 30 (-; Jeg er i øvrigt vild med sæt nummer tre, det ser så indbydende og lækkert ud.

  53. Nr 3
    Det vil passe så smukt ind i VORES nye soveværelse – dejlig måde at fejre en ny lejlighed og et nyt fælles liv med flot sengetøj :)

  54. Sæt nummer 1 ville pynte gevaldigt på min seng :-) med 70 timers arbejdes uger er de (til tider få) timer jeg får i min seng GULD værd og sådan et smukt sengesæt ville lige være prikken over i’et. :-)

  55. Hej
    Jeg ville blive så glad for sæt nr. 2…..ville forære det til min mand , der hårdt arbejder på at sætte vores soveværelse i stand…..

  56. Okay, det her er ikke løgn: jeg har ledt efter et sengesæt der ligner nr. 3 på en prik! Jg flytter sammen med min kæreste i det nye år og noget af det eneste, vi har sat os fast på, er at sengetøjet skal være mint-farvet. Men som studerende er pengene lidt små, når man skal flytte to mennesker sammen og tilsammen ikke har meget mere til boligen end 4 spiseskeer, en kartoffelskræller og et par lysestager ;)

  57. Orv, en lækker konkurrence! :D Jeg ville mægtigt gerne vinde Misty Morning Mint sengetøjet – men faktisk allerhelst puderne, de lyder vildt gode! :D

  58. Alle sammen rigtig fine, men hvis jeg vinder, vil jeg elske at få sengesæt nr 2 :-) Krydser fingre for en tidlig julegave i år ..

  59. Helt klart sæt nummer 3. Det leder da fuldkommen tankerne hen på drømmeland :-)

  60. Jeg er også helt vild med sengetøj til jul! Det er i vintertiden, at man sætter stor pris på gode dyner og godt sengetøj! Nummer 3 er helt fantastisk! Puderne vil min kæreste især blive glad for, han er en lille sveder ;-)

  61. Hvor er det smukt! Mit ønske er sæt nummer 2.
    Tak for en inspirerende blok. Krydser fingre!

  62. Enchanted Forest er bare det fineste sengetøj, og helt klart det jeg ville foretrække at beklæde dyne og puder med. :)

  63. Lækker konkurrence. Jeg vil elske at vågne op i sæt nr.3 så mine fingre er krydset

  64. ORV, hvor lækkert! Det er lige noget vi kunne bruge herhjemme – Ønsker os både puder og sengetøj i julegave :-) Skulle jeg være den heldige vinder, drømmer jeg om at tilbringe mine vinternætter i sæt nr. 2, som jo er så mega pænt!

  65. Åh, sikke en drøm. Jeg ville forkæle mig selv med hovedpuderne, tror jeg, og så ville jeg forære sengetøj nr. 3 i gave til en der mangler :)

  66. Jeg drømmer stadig om nr 3 :-D Har haft det på min ønskeseddel siden du postede om aupings sengetøj i foråret!

  67. Lækkert sengetøj er noget andet bedste. Hvis jeg skulle være så heldig, ville nr. 1 passe rigtig godt ind i mit lille hjem.

  68. Kender lidt for godt det med svedige mandehoveder.
    Nr. 2 er super fint og kunne godt ende på ønskesedlen i år.

  69. Jeg vil så gerne vinde sæt nr 3, jeg bor hos min kæreste og vi sover i hans gamle slidte mande sengetøj fra Ikea :) hæ

  70. Jeg er helt vild med nr. 2 og vil elske at sove i noget lækkert sengetøj – i stedet for Ikea’s polyester-helvede ;-)

  71. Uha, nr 2 skriger efter min franske sorte snørklede seng med et touch af guld.
    Og hvor har du ret, det er pæne pæne ting. Og hovedpuderne med god ventilation…ja, nu er det ikke kun mænd, der har det lunt, men en lille langhåret puttehund kan også trænge til en rar pude (host)

  72. Både nummer 1 og 2 er så fine, men synes især nummer 2 er helt speciel og ville pynte på min seng :)

  73. Ihh hvor hyggeligt du allerede spreder lidt julehygge ;)
    Jeg ville gerne krybe i seng med sæt nr 2;)

  74. Først tænkte jeg nummer 1, ih så smukt og romantisk. Så fangede mit blik nummer 3 lækkert lyst og let men må indrømme at nummer 2 med de fine geometrisk mønstre er det der passer aller aller aller bedst hjemme hos mig.

  75. Jeg snupper gerne nummer to. Mest fordi det signalerer “luksus til mor” og “snitterne fra dynen unger”. Jeg sover på syvende år i forskellige kombinationer med mine tre børn i en kæmpe familieseng sat sammen af to dobbeltsenge i et lille bitte hus i Brønshøj. Det ville være så luksusagtigt at have lidt, der var mit eget (selvom jeg altid gerne deler med små kolde fødder:)

  76. Uha jo – Det er da svært! For nøj hvor er de flotte!!! Især er jeg til nr. 1 men også nr. 2…… Tror dog efterårssættet nr. 1 vinder i dag, da drømmene her allerede er startet.
    Knus Gitte

  77. Nr 1 er det flotteste sengetøj, jeg nogensinde har set, og mine venner er enige :)

  78. Åh jeg ville elske at vinde sæt nr. 2. Jeg bor stadig hjemme, og derfor deles vi om sengesættene, men jeg skal flytte hjemmefra til februar, så derfor ville det være ekstra lækkert med så smukt et sengesæt, som der rent faktisk også er helt mit eget! ;-)

  79. Tribal Black kunne meget nemt være lige dét sæt, der skal erstatte et af mine sengesæt … for nyt sengetøj er HØJ prioritet på ønskelisten i år (sammen med en ny hovedpude).

    God dag

  80. Nr 2!! Er vild med mønsteret!! :D Ville passe perfekt til mit værelse!! Fingers are crossed!!

  81. Fantastisk med sengetøj og varmepuder i sådan en vintertid. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at putte under sengesæt nummer tre.

  82. Vi ejer kun billigt og ikke særlig pænt sengetøj, så vil elske at ligge mig i seng med det smukke sengetøj på billed 3 :)

  83. Jeg ville elske at skulle gå i seng og have sæt nummer tre på min dyne. Det ville være som at falde i søvn på en sky ☁️

  84. Hold nu op hvor er det pænt! Jeg er blevet hovedkulds forelsket i nr 1 – så dramatisk og smuk på den alligevel rolige måde!

  85. Åh de er alle meget fine, men 3’eren trækker nu lige en anelse mere. Så lækker en farve!

  86. Jeg syntes nr. 2 er helt fantasisk smuk! Jeg overvejer også en udskiftning af den gamle dobbeltdyne som har fulgt mig og min mand siden vi blev kærester for 10 år siden :-)

  87. Vi ejer ikke noget ordentligt sengetøj, så sæt nr 2 står højt på ønskelisten.

    Kh Rikke

  88. hooold da op, hvor er det svært at vælge, men det må nok blive sæt nr. 2, hvor er det altså bare fint!! :D

  89. Wow Emily! Jeg er fuldstændig forelsket i sæt 1… Det ser så smukt og fredsfyldt ud

  90. Jeg ville elske at smide mig i det smukke turkisblå grønne sengetøj nr. 3 og drømme om vores ynglingssteder i Norge med lysende mineralsøer.

  91. Omg en god og fin præmie! Normalt er jeg mest til Hvidt sengetøj, men der et eller andet ved sengetøjssæt nummer 1, som jeg synes er særligt fin. Det er sådan lidt english rose/Marie Antoinette over det på en god, fin og romantisk måde.

  92. Uhh det er svært at vælge! Men jeg faldt for sæt nummer 1 “Auping Enchanted Forest Yellow” med det samme. Der er noget eventyrligt over det, så det tegner godt for alle de drømme, der skulle nydes under dynen. Samtidig er det i lidt mørke farver, hvilket bliver populært hos hr. kæreste, som synes at soveværelset bør være en mærk hule :)

  93. Åh, hvor er det dog en skøn konkurrence! Jeg har netop renoveret soveværelse, og det eneste der mangler, er nyt sengesæt – og nr 2 ville klæde mit “nye” soveværelse så fint!

  94. Du er ikke ene om at ønske dig lækkert sengetøj til jul :) Jeg er helt forelsket i sæt 3 :)

  95. Er faktisk helt i tvivl!
    Men hvis jeg skal vælge, tror jeg det bliver nr. 1, det er bare lidt mere passende til den tid vi er ved at komme i møde. Og så er det selvfølgelig super lækkert at se på! <3

  96. Nøøøøj, en dejlig og skøn konkurrence!! Jeg ønsker mig sæt nummer 2 – det ville pynte så fint i mit soveværelse :-)

  97. Kunne virkelig godt bruge et nyt sæt sengetøj, og nr. 2 ville være det ultimative sæt at vinde :) Så pænt altså!

  98. Uh hvor er det en lækker konkurrence! Ville ikke være spor ked af at beklæde min seng med nr. 2, da det bare ser rigtig dejligt ud!

  99. Sikke en mega lækker konkurrence! Det er lige det jeg står og mangler. Vores dyner passer ikke sammen og alt mit sengetøj har set bedre dage:) Jeg vil super gerne vinde nr. 3 :)

  100. det ville slet ikke være dårligt at drømme sig væk i sæt nummer 2 her i de kolde vintermåneder! :-)

  101. Jeg kunne tænke mig 2 sættet. Det er så sødt og lyserødt. Yndigt! Passer lige til mit soveværelse <3

  102. Sikke en drøm af en konkurrence :-)

    Jeg ville elske at drømme mig væk i nr. 5 – elsker farven mint.

    Mange hilsner fra Christina

  103. åh hvor er sæt nr to bare smukt! jeg bor i en etværelses, så et smukt sengesæt kan være altafgørende for helhedsindtrykket og det sæt er jo bare så dekorativt! :)

  104. Nr. 2 ville passe fantastisk fint til mit soveværelse! Ville være en perfekt julegave til mig selv (det forhold skal man jo også pleje)!

  105. Jeg er ret forelsket i sæt nr 3. Det står faktisk allerede på min ønskeseddel, men en lille før-gave har aldrig skadet nogen, så vidt jeg ved; )

  106. Mmmmh, skønt! Ville elske at eje nr. 3, som bare ville sætte prikken over i’et på vores soveværelse.
    Og nye hovedpuder? Mums. Det trænger vi seriøst til haha (:

  107. Vi har netop spenderet en mindre formue på en ny seng, og det er fantastisk omend meget voksent ;-) Det er dog som om sengetøjet pludselig ikke kan følge med, så det ville være skønt med en opgradering – især nr 1 er jeg helt vild med! :-)

  108. -jeg kunne rigtig godt se mig selv i sæt nr 1 – det er helt fantastisk! og det vil passe perfekt til den blå-grønne farvetone i mit soveværelse :)

  109. Uh, nyt sengetøj ville være så lækkert! Svært at vælge, men nr.2 er min favorit :)

  110. Wauw – alle tre sæt ser fantastisk pæne og rare ud, men skulle jeg vælge må det blive nummer 2, SÅ fint! :-)

  111. Hej Emily – Sikke en fin konkurrence – sengesæt nr. 2 er meget flot – håber at det finder sin rette ejermand. Hilsen Kirsten

  112. Det første sæt er godt nok fint, og måtte så absolut gerne lande hjemme hos mig!!

  113. Nummer 3 – hold op hvor kommer jeg til at tænke på azurblåt vand, bølge skvulp, drinks i en kokosnød, med tæerne i flot sand og mig under en solhat i en liggestol .. Tænk at kunne drømme sig derhen hver nat … <3

  114. Arhh hvor er det dog fint! Ville dog helt sikkert vælge nummer 2, lige dele pænt og praktisk (For er også ret vild med nr.3, men når man er så klodset som mig, så går det ikke)

  115. Jeg ville gerne sove i sæt nr. 3. Det ligner min mormors kraftige og bløde gæstesengesæt og minder mig om de hyggelige overnatninger, da jeg var lille.

  116. Uh en fin konkurrence op til jul :-)
    Nr to ville være rigtig fint herhjemme hos mig, hvis jeg vandt.

    Mvh Mette

  117. At sove i pænt sengetøj og med gode puder er så dejligt <3 Jeg ville vælge nr.3.

  118. Sikke en lækker konkurrence, og lige hvad jeg står og ønsker mig. Alt mit sengetøj er så nusset og slidt, så sæt nr 3 måtte super gerne pynte på min seng og give lidt søde drømme :-))

  119. Jeg synes sæt nr. 2 er fantastisk flot. Det ville ikke gøre mig spor, hvis jeg skulle være så heldig at vinde det :D

  120. Uh, det er jo svært at vælge..! Dog må det blive nummer 2 – det er simpelthen for pænt til, at jeg ikke skulle eje det! :)

  121. Åhh jeg ønsker mig nummer 3! Det er så smukt! Det ville være perfekt ned til vores nye hus :)

  122. Nummer 3., som minder mig om at flyve væk på en sky en varm sommerdag, hvor solens stråler varmer og drømmene er lige rundt om hjørnet. Tak for en fin blog:-)

  123. Så lækkert. Vil blive meget glad for sæt nr.2.
    Nyt sengetøj er også på min ønskesedlen i år. Så krydser fingre:)

  124. Jeg er helt vild med nummer 3, så det er selvfølgelig det jeg håber på at vinde! Hvor er det dog en lækker konkurrence!

  125. Wow, alle 3 sæt er jo virkelig fine! Meeen når man nu skal vælge et sæt må det blive nr. 3 misty morning mint:-)

  126. Hvor jeg elsker bæredygtige tiltag! Sæt nr. 1 er virkelig pænt, så det ville ikke skade, hvis jeg vandt et sådanne sæt ;)

  127. Jeg vil virkelig gerne vinde sæt nr. 1, og jeg har endda fået thumbs up til ønsket af min bedre halvdel ;)

  128. Nu sidder jeg her og undrer mig, og bliver lidt ærgerlig, over hvorfor jeg aldrig har nærstuderet Aupings sengetøj.. Hold nu op det er flot – helt klart et muligt fødselsdags-/juleønske !
    Jeg krydser fingre og håber på at vinde, og i så fald ønsker jeg mig sæt nr. to :)

  129. Nr. 3 – har en eller anden ide om at sengetøj skal være lyst. Ved ikke hvorfor :-)

  130. Av godav jeg vil gerne vinde denne konkurrence.
    Går faktisk i øjeblikket med tankerne om at købe nye puder og dyner hjem til, og det er jo også undskyldning for nyt sengesæt. Ville klart ønske mig nr. 3, minder mig om min nært forestårende som går til Den Dominikanske Republik. Azurblåt og hvide strande…

  131. Sikke en lækker giveaway :-)
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde er favoritten nr 2 (tribal black)

  132. Iiih, det er en konkurrence efter mit hovede. Jeg har virkelig en stærk sengefetich. Og så er jeg er klart til sengetøj nummer 3, der for alvor leder tankerne hen på badestrand og sommerhimmel :-)

  133. I virkeligheden er 1’eren jo ualmindeligt fin, men jeg er ret sikker på, at min kæreste bliver liiidt træt. Derfor bliver det en flot 2’er (jeg er jo nødt til at tro på, at jeg vinder).

  134. Wow en fed konkurrence! Jeg vil dødgerne vinde nogle nye hovedpuder, så min kæreste og jeg slipper for at slås om den ene gode vi har. Og så ville sengesæt nr. 3 lige være prikken over i’et

  135. Jeg krydser fingre for at vinde nr. 3. Sengetøj står altid på min ønskeseddel – der er ikke noget bedre end helt nyt sengetøj!

  136. Hvor må det være ren velvære at sove i så lækkert sengetøj + puder! <3

    Jeg er helt klart på nr. 2! :)

  137. Wauw!! Sæt nr. 3 er noget af det aller skønneste sengetøj nogensinde sæt!! Og ville elske nye puder – også til manden, *host-host*…

  138. Jeg skal flytte sammen med kæresten og ville elske at have et ordentligt sæt sengetøj til os. Jeg kan godt li’ nr. 3, det er måske lidt piget, men han insisterer på at have cyklen op i lejligheden, så noget for noget, hehe :P

  139. Sikke en lækker præmie! Vi kunne virkelig godt bruge noget ordentligt sengetøj, men det er bare en smule kedeligt at bruge penge på… Hvis jeg vinder, vil jeg mægtig gerne have sengetøj nr. 2 :)

  140. Uh, det er svært, alle tre sæt er mægtigt fine. Men jeg tror at nr. 1 ville passe aller bedst ind i mit soveværelse :)

  141. Orv, hvor ville de være skønt med nye hovedpuder! Min kæreste og jeg trænger gevaldigt til at få skiftet de gamle ud.
    Sengetøjs-sæt nummer 1 er virkelig meget smukt, og det må blive det, jeg ønsker mig, hvis nu jeg skulle være så heldig at vinde :)

  142. Jeg synes, det er SÅ svært at finde noget smukt og ordentligt sengetøj, men jeg er vild med nr 2! Minimalistisk på sin egen måde.

  143. Wow – jeg er helt vil med. Som i helt vild med nummer 2.det er virkelig smukt, lækkert og fantastisk på samme tid!
    //Trine v

  144. åh! helt klart sæt nummer tre – hvor er et fint! de sarte blå nuancer ville klæde mit soveværelse så flot <3

  145. Nummer 2 vil jeg gerne vinde.
    Jeg elsker lækkert sengetøj, og har brugt virkelig mange penge på god kvalitet. Min kæreste går dog ikke så meget op i den slags, og har måske heller ikke helt budgettet til det. Jeg ville elske at pryde hans seng med disse skønheder så vi kan sove blødt og lækkert i hans seng også.

  146. Sæt nummer 1! Uden tvivl – hold fast, det er flot!
    Og trænger så sindssygt meget til ny hovedpude.

  147. Alle 3 sæt er supersmukke og virkelig svære at vælge imellem! Men hvis fornuften skal sejre vil nr. 3 passe bedst med vores andet sengetøj, så det vil jeg ønske mig. :-)

  148. Alle tre sæt er lækre, men jeg er især vild med nr. 1 – Smukt!
    Puden lyder til at være noget for mig. Der er ikke noget værre end en varm hovedpude!

  149. Hvor sejt ville det lige været, at en 20 årig studerende der lige er flyttet hjemmefra, ville have så fint sengetøj som nummer 1 og nummer 2 er! :) kunne passe perfekt ind på mit ellers IKEA-designet værelse ;)

  150. Nr. 1 vil jeg gerne vinde! Det er smukt og de mørke farver vil nok også tiltale min kæreste og han skal jo også helst ligge under den der dyne :-)

  151. Nr. 1, nr. 1, nr. 1!! Det er jo så smukt, og sårer der endda også nye puder på min jule ønskeseddel

  152. Hvor er det noget fint sengetøj. Thumbs up til dig Emily for at sprede budskabet om bæredygtige tekstiler! (Y) Min favorit er nr 2 ‘‘Tribal Black”. Krydser fingre!

  153. Jeg synes nummer 2 er super fint – må dog indrømme at puderne lokker mere. Jeg har prøvet utallige nu, da jeg har fibromyalgi, og det kolde vejr ikke just hjælper på ledsmerter – måske de kunne hjælpe til en ordentlig nattesøvn :-)

  154. Av, den var svær – så fine alle tre sæt og så forskellige… Jeg går med sæt nr.2 – perfekt til at fuldende mit efterhånden færdigindrettede soveværelse!

  155. Wauw, jeg synes det er svært at vælge! Først tænkte jeg nr. 3, så tænkte jeg nr. 2. Men jeg går for min første indskydelse – hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg gerne bede om nr. 3. Hold op hvor er det bare nogle superflotte sæt!

  156. Ih, synes nr. 3 er seeeej! Og har i øvrigt lige skrevet nye hovedpuder på ønskelisten – totalt skæbneagtigt!;)

  157. Nummer 1 er så flot! Ville passe perfekt ind i vores nye soveværelse, i vores nykøbte lejlighed :)

  158. Jeg er helt vild med sæt nr. 2, det er netop kommet på ønskelisten !
    – Anna Lise

  159. Perfekt konkurrence! Der står nemlig allerede sengetøj og puder på ønskesedlen herhjemme. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg ønske mig sengetøj nr. 2, da det minder mig om en blanding af sommerhusferie og ferie i Marokko:-)

  160. Sengesæt nummer 2 ser så skønt ud i farverne, helt efterårs/vinteragtigt :) Er selv begyndt at gå lidt mere op i et lækkert soveværelse, så nyt sengetøj og puder ville være perfekt.

  161. Altså de er alle 3 ret pæne, på hver deres måde jo :-) Men jeg er specielt vild med nr. 2. med tribal-mønster. Den måtte godt være en ekstra julegave til mig :-)

  162. Jeg er helt vild med nummer 3 – for Søren hvor jeg bare håber, det kan komme hjem til mig og bo.

  163. Jeg er lige flyttet hjemmefra og har kun et matchende sæt sengetøj til mine to dyner. Det ser ikke så flot ud med forskellige farver, når det er til vask. Nummer 3 er super flot og ville få mit værelse til at være væsentligt pænere.. :-)

  164. Jeg elsker nummer 1, og det står faktisk allerede på min ønskeseddel til jul, samt 2 hovedpuder – skal nemlig flytte hjemmefra her lige om lidt, så det ville falde på et tørt sted :)

  165. Jeg har i dag, på min fødselsdag, fået mange gode gaver. Dog ikke et sengesæt – men sengesæt nr.3 må gerne stå på ønskesedlen til jul!
    Jeg håber dog, jeg kan vinde det nu :)

  166. Jeg er helt tosset med nr 1 og 3! Så smukke, og så svært at vælge bare ét! Men tror alligevel det må blive nummer 1, som er favoritten, fordi det er så smukt

  167. Jeg vil vildt gerne vinde sengetøjet fra billede nr. 2 – har lige fået egen lejlighed og det ville være fantastisk at kunne starte ud med et nyt, lækkert sæt sengetøj :D Krydser fingre!

  168. Hej Emily! Lækker konkurrence – jeg er personligt helt vild med nr, 2 som ville passe perfekt til min dobbeltdyne! Tak for en dejlig blog med masser af inspiration

  169. Lækker og tiltrængt konkurrence. Jeg vågnede i nat ved, at min kæreste i søvne fik revet vores dynebetræk i stykker, haha. Vi var begge enige om, at det er tid til at købe noget nyt sengetøj!! Og jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg allerhelst sove trygt i sengesæt nr 3 :-) dejlige og rolige farver……

  170. Ville elske at putte i sengetøj nr. 2 og det ville passe perfekt ind i den stil, som jeg prøver at holde i mit soveværelse :)

  171. Jeg kunne godt tænke mig nr. 2 – wow et flot sæt sengetøj! Jeg skal helt klart dele hovedepuderne med min kæreste, som ville blive så glad for en ordentlig hovedepude at sove på når han er hos mig :-)

  172. Sweet deal med auping! Nr. 3 – misty modning mint, er super fedt! Det ønsker jeg mig (og mangler virkelig også et par gode hovedpuder) så krydser fingerene

  173. SUPERFLOT!!! Sengesæt nr. 2 er helt klart min favorit. Ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg var så heldig at vinde :)

  174. ÅRH, hvor er det flot!
    Jeg kunne godt tænke mig at vinde sæt nr. 2. Og hvor ville det være fantastisk med nye hovedpuder!

  175. Jeg ønsker mig nummer 1. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle kalde et sengesæt smukt, men det er nummer 1 virkelig!!

  176. Kender alt for godt til det der med altid at sætte sengetøj på ønskelisten!!! Men hvis det er så flotte sæt som disse, er det bestemt ikke et kedeligt praktisk ønske

  177. Jeg synes nr 2 er rigtig friskt og ville peppe lidt op i mit helt hvide soveværelse, grundet det flotte mønster. :-)

  178. Jaaaa, hvor fint!! Arbejder til daglig på et hospitalet så der må gerne være lidt mørkere nuancer og mønstre i sengen derhjemme :)
    Derfor er jeg helt vild med nummer 2!!!

  179. Lækker give-away! Jeg er helt vild med sengesæt nr. 2, det kunne jeg godt bruge :-) Min egen pude er en slatten, gammel ikea-sag – så sådan nogle nye lækre puder ville jeg eeeeelske!

  180. Min kæreste og jeg kunne virkelig godt trænge til nye hovedpuder! Vores helt slidte og billige Ikea puder er sååå dårlige for nakken :( Skulle jeg være så heldig at vinde, kunne jeg rigtig godt tænke mig nr. 3, Misty Morning Mint. Minder mig om de smukke strande i Australien :D

  181. Nr. 2 :) Min mand og jeg har netop bestemt os for at købe ny seng, når vi kommer hjem fra en længere rejse, så det ville jo være perfekt at vinde så fint et sæt sengetøj + puder :)

  182. Hold nu op, hvor kunne det bare være en skøn konkurrence at vinde! Jeg krydser fingre for at kunne tage til drømmeland i alternativ 3 :)

  183. Jeg vil ønske jeg kunne forære sengesæt 2 sammen med den lækre dyne til min skønne datter på 8, som altid vågner kold om natten fordi hun sparker dynen af sig – måske kan dette sæt hjælpe :-) Trine

  184. Jaaaaaa! Vi trænger i dén grad til nye hovedpuder og noget nyt lækkert sengetøj ville være en ekstra dejlig bonus! Jeg vil frygtelig gerne vinde nr. 3 :-)

  185. For at tilføje mit soveværelse lidt dramatik ønsker jeg mig nr 1
    Det er godt nok – wau!

  186. Sikke du forkæler dine læsere for tiden!! Hvor er du sød!
    Nummer 3 ville se så fint ud i vores soveværelse. Farverne matcher så fint et billede min kæreste har malet, der hænger over sengen!!

  187. Er helt forelsket i nr 2! Og der er vel ikke noget galt med at forkæle sig selv med en tidlig julegave ;)

  188. De er alle tre vildt flotte! Men jeg kunne godt tænke mig nr 2, hvis jeg er så heldig at vinde :-)

  189. Jeg holder på nr. 3, det vil helt sikkert lade mig sove så let som en fjer og samtidig give mig lyse og dejlige drømme!

  190. Åh nr. 1, Emily! Jeg er flyttet fra naturen og ind midt midt midt i byen og jeg savner sådan skoven, især nu hvor det er efterår og alting er så smukt udenfor…

  191. Jeg ønsker mig sæt nr. 3 – det vil passe perfekt til farverne i min lille 1-værelses :-)
    God dag

  192. Kompromiet med manden er blevet sengetøj nr. 2. Er ellers selv vild med nr. 1, men det er vist for tøset for ham. Så vi krydser fingre for at vide nr. 2, og så selvfølgelig den magiske pude, som kan ånde trods mandesved!

  193. Ahh en dejlig konkurrence – jeg må gå med nummer 2, ser dejligt overmønstret ud, hvilket passer godt ind i mit meget hvide soveværelse :)

  194. Næh hvor er de alle fine. Hvis jeg skal vælge så er det nr.1. Meget romantisk sæt :) god dag allesammen :)

  195. Jeg vil gerne prøve lykken. De er alle smukke -men nr. 3 ville klæde mit soveværelse særlig godt:)

    Og tak for et hyggeligt univers her på din blog Emily.

  196. Fantastisk konkurrence :-) Min klare favorit er nummer 3, Misty Morning Mint. Omend de alle tre er flotte.
    Kh. Josefine

  197. Sæt nummer 2 ville gøre sig godt i mit hvide soveværelse. Men puderne, de lyder som en drøm!!!

  198. Jeg er en sengetøj afficionado, og der er skrappe regler for hvordan sengen skal redes. Og for hvor stramt lagenet skal ligge. Enchanted forest er noget af det fineste jeg har set længe. Dét ønsker jeg!

  199. Det ville være a dream come through at putte sig i nr 2 – så flot design.
    Bedste hilsner Anja

  200. Jaaaaa! Nr. 3 – sweet dreams, smukt sengetøj og ingen kamp med kæresten om den eneste delvist gode hovedpude vi har! Se DET ville jo være lykken

  201. Jeg holder mig mest til lyst sengetøj.
    Men hold nu op, hvor er nr 1 bare utrolig smukt.
    Er klar og mere end villig til at lægge gamle vaner på hylden og nr 1: “Enchanted Forest Yellow” på 2 stk splinternye Auping Natur Air – i tilfælde af at jeg skulle gå hen og være super duper heldig.
    Skøn skøn konkurrence :-)

  202. Jeg ville gerne putte i sengetøj nr 3. og hovedpuderne dem står jeg faktisk og mangler så det ville jo være prikken over i’et ;-)

  203. Det er jo kunst i dyneformat!
    Jeg ønsker mig sengesæt nr. 1. Det ville skabe den perfekte hyggestemning på mit lille værelse her til vinter OG passe så fint over min nye dobbeltdyne. Krydser fingre! :)

  204. juhuuu!! Elsker din blog!! OG de her sengesæt – det er VIRKELIG svært at vælge!!!! Men det må blive nr. 3, jeg ønsker,ønsker,ønsker – og krydser fingre og tæer!!! :-)

  205. Jeg synes de alle sammen er utrolig flotte, men nr 3 er helt fantastisk og ville passe så godt ind hjemme ved mig :)

  206. Ih det er svært sat vælge, men når 3 ville pynte på min seng (: Håber jeg vinder en tidlig julegave (;

  207. Nr 2. Tribal Black er fantastisk flot. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde!

  208. Nej, hvor er de sæt smukke! Især nr. 2 Tribal Black, er jeg helt vild med og det ville pynte så fint i mit soveværelse.

  209. Sæt nummer 2 er simpelthen så smukt og måtte meget gerne pynte hjemme i mit nyrenoverede soveværelse :)

  210. Jeg kan forestille mig, at vinteraftener ville blive en anelse mere hyggelige, hvis jeg kunne få lov til at putte i sengesæt nummer 2! :)

  211. Denne gave er som skabt til min familie, sengetøj nr 2. ville passe perfekt til familiens sommerhus og puderne er som skabt til min far og bror!

  212. Super flot sengetøj ☺ Jeg er helt vild med nr. 3 og ville blive super glad hvis jeg vandt et sæt. Er lige flyttet i ny lejlighed og har brug for nyt lækkert sengetøj

  213. Aupin er bare super lækkert, det ville passe flot til mine nye madrasser i så fald helst no. 1.
    Det fås ikke bedre.

  214. WAUW, nr. 2 er max pæn, så man skulle da være et skarn hvis man lod sådan en chance forpasse. Wish me luck! :-)

    Mvh Anne Sofie

  215. Ååååh, jeg er helt forelsket i sengetøj nr.2! Og min kæreste sover med den tarveligste hovedpude hjemme hos mig så puden ville være den bedste overraskelse at give ham :)

  216. Helt klart nr.2 Tribal Black, for det minder mig om de smukke flise opsætninger på trapper og badeværelser, på Kreta, hvor jeg altid holder sommerferie. Og ikke for at fedte yderligere, men tak for altid god inspiration indenfor alt de gode sager i livet (o:

  217. Wow hvor er det bare nogle mega lækre sæt, det er da helt svært at vælge, så skønne de er , men valget falder dog til sidst på nr 1

    Rigtig god Onsdag <3 og tak for en lækker konkurrence

  218. Åh nummer 3 er så smuk – det ville jeg elske at sove i !
    Og så har jeg for nyligt lært, at man faktisk skal udskifte sin hovedpude hvert 2. år – det er ikke lige tilfældet hos mig, så sikke en skøn gevinst :)

  219. Jeg synes, at nr. 2 er vildt flot, men jeg kan bedst slappe af i mit soveværelse, når der er lyse farver, så jeg ville rigtig gerne vinde nr. 3 :)

  220. Nummer to! Ihh, man bliver jo helt i puttehumør, selv om klokken er frokosttid … eller som min svenske veninde skrev til mig i går: Jag vil nattas, jag er trött! … det er lidt svært at putte én, der ligger i Stockholm, men jeg sendte et virtuelt puttekram. Hvis jeg vinder får hun lov at sove i sengetøjet, når hun kommer på besøg :o)

  221. Der er gået hul i den ene af mine dyner, så min ønskeseddel er lige så kedelig. Men nummer 2 vil være superlækker på min forhåbentlig nye dyne :)

  222. Uhh, det er jo svært at skulle afgøre hvilken en jeg helst vil eje, nu da de alle sammen er super smukke og lækre.
    Meeen, hmm.. Valget på falde på nummer 2? hehhe.
    God onsdag fra Nethe – Husk Onsdagssneglen fra Bageren :-))
    Knus <3

  223. Uuuh min favorit må være nr. 3, da jeg forbinder det smukke sengetøj med skyer, som jeg lige har lyst til at dykke ned i og sove ved :D

  224. Nej hvor er de fine!
    Jeg er helt vild med sengesæt nummer 2 – det er jo sååå yndigt!

  225. Jeg er helt fjollet med den gule “inderside” af sæt nr. 1, det ville jeg virkelig gerne vinde og også et sæt hovedpuder vil falde på et tørt sted, da jeg i lørdags under det rituelle 14-dags sengtøjsskift opdagede et gigantisk hul i hjørnet på min ene pude. Resultat: virkelig mange fjer i både seng og vasketøj, øv.

  226. Nr 2 er min favorit! Og helt fantastisk konkurrence. Ønsker mig allerede en ny hovedpude til jul, så det ville da være dejligt at få frigivet lidt plads på listen til noget mere ufornuftigt ;)

  227. En meget kærkommen givaway til den meget fattige studerende der lige er flyttet hjemmefra, men kun har den 15 år gamle hovedpude, hvis man overhovedet kan kalde fjerklumpen det mere, hun altid har haft og det ene sæt sengetøj mormor har syet til hende, da hun fik sin første store dyne…. Ja, det er et sørgeligt syn. Sæt nummer 3 ville bestemt gøre min sørgelige seng og i det hele taget værelse, lidt mere indbydende!

  228. De er godt nok fine alle tre sæt, så det er svært at vælge! Men jeg vælger nu sæt nummer 3, som nok mest er mig! Krydser fingre!

  229. Når man nu helt selv må vælge, så håber jeg på sæt nr.2! Det ville virkelig passe ind på matriklen her.

  230. Går og drømmer om en fræk seng med stel i valnød og en gavl i hvidt læder! nr. 3 ville passe helt perfekt!

  231. Nr. 2.
    Jeg ville blive noget nær lykkelig, hvis jeg var den heldige vinder af sæt nr. 2 :-)

  232. Sikke skønne de allesammen er, jeg krydser fingre for sæt nr.1. Hvis jeg vinder skal min mor havde det i julegave. Så hun kan sove som en engel. Hun er lige blevet skilt efter 22 års ægteskab og lidt nyt sengetøj vil måske hjælpe lidt i den næste tid.

  233. Jeg ønsker mig helt klart sæt nr. 3 :) Er vild med den blå farve og gradueringen. Virkelig pænt altså!

  234. De er alle super fine – hopper på nummer 3. En ny pude er tiltrængt – den gamle er efterhånden flad som en pandekage.

  235. De er alle tre rigtig flotte, men jeg synes nr. 2 er allerpænest! :) Den ville lyse mit kollegieværelse op på en anden måde end IKEAs sengetøj ;)

  236. Sæt nr. 1 Enchanted forest er befriende anderledes og jeg elsker skoven, så det får mit ønske <3

  237. Der står også sengetøj og nye hovedpuder på min ønskeseddel! Det er jo noget af det bedste at forkæle sig selv med! Jeg synes sengetøj nr 3 er noget så lækkert!

  238. Jeg ville ikke have noget i mod at putte mig i sengesæt nr. 3 den her december :)

  239. Jeg ville blive meget glad for at vinde Nr 3 Auping Misty Morning Mint
    Dette sengetøj minder om dejlige forårsmorgener, og man kunne godt have brug for at blive mindet om sådanne i denne mørke tid.

  240. Jeg ville elske at vinde nr. 1! Hvor er det fint. Ville elske at drømme i mørkt sengetøj :-)

  241. Jeg er så godt som stensikker på, at sengesæt nummer 3 som jeg ønsker mig, vil tage mig med langt ind i en fortryllet verden i drømmeland. Det ser helt magisk ud! :-)

  242. Super konkurrence :-)

    Jeg ønsker mig nr. 2 hvor er det bare fantastisk flot, det vil passe perfekt ind i mit nye soveværelse.

  243. Nuuij, nr. 2 er det pæneste nogensinde!
    Kender i øvrigt virkelig godt til det med de usexede ønsker.. Ved snart ikke om det mest pinligt at pakke usexede eller sexede gaver op juleaften. Tror altid jeg har haft en sengetøjsfetish, jeg har i hvert fald ønsket mig det jævnligt siden jeg var 9.

  244. Nummer 3 (Misty Morning Mint) er min favorit! Det er meget fint og i mine absolutte yndlingsfarver.

  245. Jeg ønsker mig sengesæt nr. 2 – Auping Tribal Black, det er utroligt flot – og hvis jeg vinder ved jeg lige hvem der skal have det i julegave

  246. Sikke en drøm af en konkurrence. Ønsker mig selv sengelinned i julegave og hvis jeg selv var ude med indkøbskurven kunne nr 1 meget vel lande deri.. Er vild med at det er farvet og lidt anderledes…

  247. Sæt nummer 2 er sååå flot! Det har lidt etnisk over sig, og så kan man jo ligge hele dagen og drømme sig væk til varmere himmelstrøg :)

  248. Jeg kunne godt tænke mig nr. 3 hvis jeg bliver den heldige vinder..
    Jeg vil krydse alt hvad der kan krydses.

  249. Det må blive nr. 2! Det er så smukt, og så passer det perfekt ind i mit sort og hvide soveværelser, så der bare kommer lidt farve ind ;-)

  250. Uhhh det ville være lækkert at vinde, og hvis jeg er så heldig kunne jeg godt tænke mig sæt nr 1. Synes det er så pænt med det print, og så kan man rigtig drømme sig til en skøn sommerdag i skoven :)

  251. Jeg er netop ved at renovere/gøre soveværelset vinter-hygge-klar, og det ville sæt nr. 2 være prikken over i’et.

  252. Sengesæt nummer 1 er da helt vidunderligt – og noget der ville passe perfekt til min seng ;-)

  253. Øj, det hele er dæleme pænt. Jeg vil dog helst vinde nr. 3, for jeg er mest til roligt mønster på sengetøj. Krydser fingre!

  254. Hvor er det smukt!! Ønsker mig nr 1. Det vil være den bedste fødselsdagsgave til mig selv :D man skal jo huske at forkæle sig selv ;)

  255. Hvor kunne sæt nummer 3 pryde smukt på mit lille, nye kollegieværelse – der kunne godt træge til at blive lyst lidt op.

  256. Sikke en skøn konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig sengesæt nr 2, hvis jeg skulle vinde :)

    Go dag :-)

  257. Jeg ønsker mig sengtetøj nummer 2, Auping Tribal Black :-) så yndigt!

  258. Jeg ville blive virkelig glad for nr. 2! Jeg er vild med mønsteret og de fine detaljer!

  259. Uha, jeg ville ønske jeg kunne forkæle min kæreste med to nye puder – for han trænger virkelig. Desuden vil jeg gerne selv putte mig under dyner pakket ind i sæt nr. 2! :)

  260. No. 1 Auping Enchanted Forest er virkelig det smukkeste sæt jeg længe har set <3

  261. Nr. 2 er straks sat på ønskelisten til jul – det ville bare være skønt at vinde det hos dig! :)

  262. Nr 2 vil jeg elske at putte mig ned under i vinterkulden! Det er simpelthen så fint!

  263. Jeg er helt væk i nr 2 <3 <3 Det er så smukt og vil falde i gode hænder hos mig <3 <3 ville sove meget bedre hvis jeg vinder det <3 så vil jeg være i den syvende himmel hver dag <3 <3

  264. Åhhh, sengesæt nr. 3 ville passe perfekt ind i mit blå- og turkisfarvede soveværelse!

  265. Sikke en fin konkurrence, ville blive helt vildt glad for at vinde nummer 2 Tribal black.

  266. Jeg ville blive lykkelig for et par nye puder – og et utroligt flot sengesæt. Min favorit er nummer 2

  267. Nr. 3 “Misty morning mint” er så fin, og minder mig om de der lyse forårsmorgener hvor en let tåger bare gør alting, så meget smukkere! :-) Det er dem man savner i mørket lige pt.. ;-)

  268. Åhhh hvor er det svært! Jeg tror sæt 2 ville passe bedst ind herhjemme (men sæt 1 er virkelig fint!!)

  269. Åh jeg står sådan og mangler sengetøj! Nr. 3 ville passe helt perfekt ind i mit soveværelse. Elsker kolde og rolige farver, og så er der masser af plads til farverige og varme drømme.

  270. Jeg ønsker mig allermest sæt nr 3 – jeg er også på mine gamle dage blevet meget mere obs på min nattesøvn :-)

    Krydser fingre for mit held…

  271. Helt klart sæt nr. 3 – og hvis jeg vinder bliver jeg jo nok nødt til at købe et ekstra sæt :)

  272. Der er slet ingen tvivl. Jeg får nemlig total hjertebanken af sæt nummer 1, som er så æstetisk smukt, at det halve kunne være nok. Jeg vil SÅ gerne vinde det!
    Og nye hovedpuder ville også være ufattelig kærkommen. Den pude jeg har nu, har jeg vist fået af min ekskæreste i sin tid (vi taler for mere end 10 år siden), så lidt fornyelse ville være lækkert!

  273. Jeg ønsker mig nr 2 :) ville klæde mit værelse helt perfekt. Og så findes der intet bedre end nyt sengetøj, så kan man jo kun blive liggende hele dagen!

  274. Elsker sengesæt 2 – og der er bare ikke noget bedre end at putte med nyt sengetøj! :)

  275. Nr. 1 er virkelig fint :) Jeg vil elske at putte mig i en dyne med sådan et fint betræk hver aften :)

  276. Nr. 1 er virkelig fint :) Jeg vil elske at putte mig i en dyne med sådan et fint betræk hver aften :)

  277. Jeg kunne allerbedst tænke mig at vinde sæt nummer tre, selvom de alle tre er flotte!

  278. “Wauw!” og “Suk!” til nummer 3. Det er så dreamy at man sikkert ikke kan andet end at sove godt. *Svævende-sovende-på-sky-looket*

  279. Wow! Sengesæt nr. 2 har lige det mønsteret udtryk som jeg længe har ledt efter. Det minder mig om mine mange ferier hos familien i marokko. Det ville pynte så fint til mit lille kollegieværelse :)

  280. Åhhh, nr. 3 ville pynte så fint i min nye lejlighed! Har for nylig indset, at både min madras, dyne og hovedpude er fra før min konfirmation – det kunne nok godt trænge til en opdatering, her 10+ år senere ;)

  281. Ønsker mig sæt nr. 2! Vi trænger kraftigt til både nyt betræk og puder herhjemme (dog ikke dyne, pudsigt nok), men vi ender altid med at bruge pengene på vores to tøser i stedet ;) Ha’ en skøn skøn aften.

  282. Jeg synes sengesæt nr. 1 ville passe rigtig godt til mit soveværelse, så det håber jeg på at vinde. :-D

  283. Nr. 3 er lige kommet øverst på min ønskeseddel og min mand ønsker sig nye hovedpuder, så vi krydser fingre for, at vi er de smadder heldige vindere.

  284. Jeg er også ret overbevist om at min nattesøvn, ville blive langt bedre hvis jeg sov sammen med sæt nr. 3 ;-)

  285. Hvor er de dog flotte alle tre :) Jeg tror dog at det tredje sæt vil passe godt til en god lur i skyerne :)

  286. 2! Ej, hvor ser det bare lækket og hyggeligt ud! Nyt sengetøj står højt på min ønskeseddel, og det er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Tænk hvis man kunne sove i rent sengetøj hver nat :)

  287. Jeg ønsker mig brændende sengesæt nr 1, da det matcher mit navn og rosa/grå-farvede hjem <3

  288. Helt klart nr. 2 – auping tribal block. Hvor er det dog fint, og et helt perfekt afbræk fra det klassiske hvide, man altid ender med at købe :)

  289. Jubiiiii nr 1 er fabelagtigt og perfekt i farverne til mit hjem i rosa/grå – Årh det håber jeg sådan på kunne lykkes!

  290. Lækker lækker præmie. Har svært ved at vælge mellem nr 2 og 3. Men det må blive nr 2 som passer til hygge vinter:-)

  291. whauuuu hvor er jeg vild med Nr 2 det er helt fantastisk smukt og passer perfekt til mit soveværelse og min nye seng <3

  292. Ville vælge nr. 2 det er jeg helt vild med. Kunne også være ret lækkert med nye puder, da den ene hovedpude pt. er en sofapude, den sover man nu ikke særligt godt med ;)

  293. Ååååh! Sæt nummer 1, Enchanted forest er da bare for lækkert! Wauw. Eftersom min kæreste og jeg er ved, at flytte i ny lejlighed ville det gøre underværker i det lille soveværelse a en hule med det flotte sæt! Jeg er solgt.

  294. Jeg blev med det samme ret vildt med sengetøj nr. 1. Eventyrligt og stemningsfuldt, ja tak, det vil jeg gerne vinde :-)

  295. Selvom det er svært, må jeg vælge nummer 3. De fortryllende farveskalaer ville uden tvivl få mig til at drømme om tyrkisblå bølger og hvide strande. Mental D-vitamin indsprøjtning via søvn. Ret smart.

  296. Jeg er tosset med alle tre sengesæt! Men nr 3 ville nok passe bedst ind i mit soveværelse, så det må være dét, jeg ønsker mig denne gang :-))))

  297. Sengesæt 1 er nu på min “jeg-krydser-virkelig-fingre-for-at-jeg-vinder”-liste. XX :)

  298. Helt klart nummer et. Hvor er det dog poetisk. Perfekt til vores lidt for hvide og sterile soveværelse.

  299. De er alle tre super fine, men bliver jeg den heldige vil jeg gerne vinde nr. 3.

  300. Wow en lækker konkurrence! Der står faktisk også sengetøj på min ønskeseddel, så denne konkurrence er lige noget for mig :)

    Jeg må indrømme, at jeg synes sengetøjssæt nummer 2 er mega smukt! Så det ville jeg vælge, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. xx

  301. Nu har der i to år stået hovedpuder på min ønskeseddel. Ved ikke hvorfor det ikke bare er noget man selv kan gå ud og købe? Det ville i hvert fald være skønt at vinde. Og jeg er vild med sengesættet nr 3! :)

  302. Wååååååååååååååååååw sæt nr.1 er vildt smukt – det ville være en drøm at sove i det (get it? ;-) )

  303. Nr. 1 vil jeg ønske mig. Sengetøjet minder mig om krydsning af noget meget romantisk og malerisk. Det vil jeg glæder mig til at drømme i og dele med min kæreste.

  304. Jeg er fuldstændig forelsket i nr. 3!!! …og en udskiftning af min/vores snart 7 år gamle hovedpuder (og dyner(!)), ville virkelige heller ikke være af vejen :)

  305. Hele det første setup ser så flot ud, men det er nok nummer tre der passer bedst hjemme hos mig.

  306. Jeg er helt vild med sæt nr 2, hold da op hvor er det fint!
    Nye hovedpuder er noget, der står højt på ønskelisten i år – jeg har også fanget mig selv i at ønske mig praktiske ting, men en lækker hovedpude og lign er altså bare rart at have :)

  307. Synes faktisk ikke det er helt nemt, for er helt pjattet med både 2 og 3…..
    Og nu har jeg seng i stuen, som der dog er sengetæppe på om dagen, men alligevel synes jeg bare det er endnu mere vigtigt med lækkert sengetøj…

    Så tror jeg vælger nr. 2 ::)

  308. Alle tre sæt er jo vildt fine!! Nummer 3 ville dog passe rigtig fint på min seng :)

  309. Sikke nogle fine sæt! Vi har lige givet soveværelset en lille make-over, så det ville være fedt med lidt lækkert nyt sengetøj :-) Jeg er især vild med sæt nr 2 :-) Hav en dejlig dag! Kh’er og krydsede fingre, Laura

  310. Helt klart nummer 2 kunne være fedt til soveværelset :-D
    Og puderne, vil stoppe den søde kærestes problemer med at drukne sig selv i våd hovedpude. (Krydser fingre)

  311. Jeg er helt tisset med( hov der skulle selvfølgelig stå tosset med) nummer 2. Det ville gøre sig godt på min seng:)

  312. Jeg er helt tosset med nr 3, der får mig til at drømme mig til deeeejlige strande og blå himmel!

  313. Jeg er helt vild med nr. 3. Det må meget gerne flytte ind og pynte i mit soveværelse. :-)

  314. Wauw jeg syntes nr. 1 er så smukt. :)
    Har aldrig set noget lignende, jeg krydser fingre.. :D

  315. Åh, hvor er det svært! De er jo enormt flotte alle sammen. Men tror jeg vælger nr. 3. Hold op hvor er de mint-farver flotte.

  316. Jeg synes nr. 1 er superflot! Den ville pynte ualmindeligt meget. Derudover er den også fin fordi den har mærkere farver, hvilket jeg synes giver mere ro når man skal sove :-)

  317. Med over 1000 kommentarer er chancen for at vinde jo ret lille, men jeg vælger lige at se optimistisk på det og krydser fingre for at vinde sæt nummer 3! :)

  318. Lækker give away, er helt vild med nr 2 hvis jeg er heldig, er det helt sikker gaven til mig selv.

  319. Nr.1 – det smukke drømmende udtryk ville passe perfekt i min hule af et soveværelse.

  320. Av, hvor jeg dog krydser fingre for at vinde denne lækre konkurrence! Jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt nr. 2 sengesæt – det er virkelig pænt :)

  321. Jeg har en ny hovedpude øverst på min juleønskeliste, så jeg vil blive så fantastisk glad hvis jeg skulle blive den heldige vinder! Og jeg vil elske at svøbe min nye pude i sæt nr. 3 :) Kærlig hilsen

  322. Hov! På søndag er det altså d. 23! ;) -der har jeg nemlig termin med mit første barn!! Ville elske at putte med hende i sengesæt nr. 2!

  323. Sæt nummer tre er min helt store favorit og ville klæde mit soveværelse ualmindelig fint:-)

  324. Hejsa :)

    jeg synes alle 3 sæt er smukke på hver sin måde, men hvis jeg skulle vælge en så heller jeg mest til sæt nr. 2 da mønstrene virkelig er iøjefaldende og fangende på en ikke alt for voldsom måde. :)

  325. Hej!! 3 virkelig smukke sæt, men sengesæt nr. 2 er nok mest min smag….og puderne ville lande, på et meget nyttigt sted, for jeg har desværre fået en diskusprolaps i nakken!! av av!!

  326. Ih hvor lækkert! En ny pude ville være fantastisk. Og nyt sengetøj er jo altid skønt :-) jeg synes nr 2 er det fineste.

  327. Jeg trænger virkelig til nye hovedpuder. Har faktisk ingen ide om, hvor gamle mine er – men de er gamle!
    Og da jeg er 100 % pastelpige synes jeg at Misty Morning er noget af det flotteste sengetøj længe.

  328. Uh hvor er det smukt og lige hvad jeg står og mangler da jeg netop er flyttet hjemmefra. Jeg er sikker på at jeg kommer til at kunne sove bedre i sæt nr 1. Yaaaay

  329. Synes sengetøjet med nr. 3, er noget så pænt, og kunne i den grad også godt bruge en ny hovedpude.

  330. Jeg ville helt klart helst have nr. 3. Det er så fint! De andre to er også flotte men jeg tror at jeg ville blive forvirret over at sove i nr. 2 haha. Så helt klart 3!

  331. Er helt forelsket i sæt nr 2.
    Syntes simpelthen det kunne være så dejligt med sådan et sæt! ^^

  332. Ej, Emily! Nu er jeg fristet til at ønske mig alle de fine sengesæt i julegave! Jeg ville blive SÅÅÅÅÅ glad for at vinde nr. 2, men hvor er de alle smukke!

    Christine

  333. Nr 3 Misty Morning Mint ville være SÅ fint i vores soveværelse :) Tak for en god blog!

  334. Nr. 1 har noget nærmest dramatisk finhed over sig og måtte vældigt gerne pynte på min seng.

  335. Nemt?
    Det er da helt vildt svært at vælge… :O
    Jeg ender med at ønske mig nr. 2.
    Og skynder mig at trykke “send”, før jeg bliver i tvivl igen. :D

  336. Sikke en fantastisk konkurrence <3 jeg er helt vild med sæt nummer 2. Det ville godt nok være en lækker tidlig julegave <3

  337. Nøøj hvor lækkert!! Vi trænger såå meget til at skifte vores 15 år gamle og slatne hovedpuder ud :) Og de måtte meget gerne være iklædt sengesæt nr. 1 – fingers crossed!

  338. Må indrømme at jeg også er lidt for vild med at “style” min seng, så har efterhånden en stor samling med lækkert sengetøj.
    Hvis jeg bliver den super heldige vinder, så ville jeg elske at få sendt sengesæt 2 hjem til mig, og puderne ville helt sikkert være en super bonus, da de gamle godt kunne trænge til en udskiftning.
    – sov godt og drøm sødt, herfra

  339. Er helt betaget af sæt Nr.1. Det ville jo være som at falde i søvn i et fairy tale. :)

  340. Hmm det er jo næsten ikke til at vælge mellem de fine sengesæt, men hvis jeg skulle blev det nr 3 :P

  341. Flotte flotte flotte! Men er klart mest til nr. 2. Og hold nu op, hvor ville to nye puder gøre underværker :)

  342. Jeg ønsker mig
    (inderligt!)
    SÆT NUMMER 3
    så pænt! og så jeg mangler faktisk også en hovedpude. lad mig vinde!

  343. 1, 2 OG 3 ! De er alle virkelig fine, og sikkert super dejlige at sove i!
    Men hvis man skal vælge og hvis man var så heldig at vinde, så må det være 3 ! Det er helt drømmeagtigt ;)

  344. Sæt nr. 1 ville passe perfekt i min nye lejlighed, det ville være dejligt at starte med nyt, flot sengetøj :)

  345. Hold nu op, der er allerede over 1000 kommentarer! (sådan) ;)

    Det er nu også en megalækker præmie.

    Jeg er vild med alle sættene men mest vild med Auping Tribal Black! :)

    Fortsat god lørdag :)

  346. Uuh yes jeg kan lige nå at deltage :D
    Det vil jo være så lækkert med nyt skønt sengetøj på denne årstid hvor ens dyne er ens bedste ven til hyggeaftenerne :D

  347. Årh, sikke en fin konkurrence! De er alle 3 umådeligt skønne, så det er faktisk et svært valg… Jeg tror, jeg krydser poter for nr 2 – der er lyserød i, argument nok for mig ;-)

  348. Nr. 2 ville være skønt. Vi kunne godt bruge noget nyt lækkert sengetøj, da vi har 2 små, der tørrer chololademund af i det, vi har nu!

  349. Jeg blev forelsket i nr. 1 lige på stedet. Det kommer på ønskesedlen med det samme, selvom jeg da kan krydse fingre for at vinde det istedet :)

  350. uhh, vil meget gerne vinde nr 3, og håbe at jeg kan give min søde kæreste en ny, rar seng at sove i:)

  351. Jeg er helt vild med sæt nr. 3.
    Det er på en måde ret anderledes fra hvad jeg allerede ejer, men de farver vil være skønne at vågne op i!

  352. Jeg er meget betaget af nr. 1. Har faktisk sjældent set smukkere sengetøj og er sikker på at det hjælper på søvnløshed. Åh puder! Jeg elsker at ligge velbehageligt og rart – jeg elsker at sove godt (og længe). Krydser fingre. KH Marianne

  353. Go stil dér. Thumps up.
    Jeg ville elske at kunne pryde mit soveværelse og putte under det fantastiske sengetøj nr 2. Tribal black.
    Det har noget etnisk og virkelig smukt over sig og ville passe perfekt ind i mit univers fra forskellige verdensdele :)
    Rigtig dejlig søndag og pøj pøj til alle.

  354. Jeg er helt vild med sæt nr. 2 – måske er det lige dét der skal til for at jeg endelig begynder at gøre noget ved min plan om at gå tidligere i seng! Ved godt at min krop har brug for mere hvile end den får nu, og med sådan et smukt sengesæt og de lækre puder, så kan jeg sikkert slet ik vente med at hoppe under dynen om aftenen :)

  355. Jeg er helt betaget af sengesæt nr. 3 – det er godt nok smukt! Og kunne også trænge til nye puder. Det er ikke sådan noget, man selv gider at købe, så hvis jeg ikke vinder (hvilket jeg håber, men der er godt nok mange responders ;-)), så må jeg jo ønske mig det i julegave :-)