Mine 7 all time Stribe-favoritter

Jeg har i skrivendes stund hele 3 år som ambassadør for Matas Striber på bagen. 3 år Niller! Så ved man et og andet. Og derfor tænkte jeg, det kunne være morsomt at tippe jer om mine aller-aller-yndlingsstriber.

Der findes over 200 Striber i Matas  sortiment og selvom jeg ikke har prøvet dem alle, så tør jeg godt sige, at jeg efterhånden har prøvet en hundrede stykker.

Jeg har delt dem, jeg har været allermest begejstret for med jer her og på Instagram, og det har ikke været så få. For I kan tro, at jeg var Stribe-fan før jeg blev ambassadør (ellers takker jeg aldrig ja, til sådan noget), men jeg er faktisk blevet det endnu mere, jo mere jeg har arbejdet med Striberne.

Det er så gode, ordentlige og i mange tilfælde ligefrem imponerende produkter og tilmed i et prisniveau, hvor alle kan være med. De findes til alle behov og endda ofte også i flere versioner (eksempelvis med og uden parfume) og så er mange, mange af dem bærere af Svanemærket og/eller andre certificeringer, der er gode at have in mente, hvis man vil passe ekstra godt på krop, miljø eller sart (børne)hud.

Jeg kunne nemt liste flere, men der er også noget fedt over at holde det lidt tight. De aller-allerbedste. Dem jeg ville tage med på en øde ø. Eller i alle tilfælde dem, jeg helst ikke vil undvære. Hverken ude eller hjemme.

  1. Firming Serum. Alder er bare et tal og da jeg fik kigget nærmere på ingredienslisterne på Firming-serien til 50+, så blev jeg forelsket i særligt serummet. Måske det bedste budget-serum, jeg nogensinde er stødt på. Indeholder både forskellige typer af hyaluronsyre, peptider og niacinamide. Altsammen hudgode ingredienser, der glatter, udjævner, fugter og strammer op. Til rørende 79,95 kroner! Faktisk har jeg måske hørt en lille fugl fra Matas synge om, at de slet ikke tjener på serummet, fordi det indeholder så gode og dyre ingredienser. Men det har I selvfølgelig ikke fra mig ;) Og jeg er ikke alene, om at være fan. Se eventuelt de MANGE positive anmeldelser inde på Matas webshop.
  2. Translucent Dry Shampoo. Det kommer nok ikke som den største overraskelse, for jeg har vist talt stolpe op og ned om den. Men den er også SÅ god. SÅ, så god. Kan-ikke-leve-uden-den-god. Uden træls sager og dét er altså noget, der ligger mig på sinde, når det er noget, der bliver sprøjtet direkte i hovedbunden. Holder, hvad den lover og gør, hvad den skal. Og ikke så meget mere. Hvilket er helt perfekt. Håret føles og syner renere, men uden klisterfornemmelser eller hvidt drys.
  3. Intimsæbe. Ok, det her er måske ikke det produkt, I forventede at se i en top 7, men det er jo noget de fleste af os (i alle tilfælde ca. halvdelen af befolkningen) bruger. Og denne her er drøngod. Koster ikke en formue. Er Svanemærket og astma-allergimærket OG så er den pæn at have stående i badet. Pænere end sine konkurrenter, synes jeg. Findes i flere størrelser.
  4. Kollagen + C-vitamin. Glemte den på billedet ovenfor, fordi den bor i køkkenskuffen. Men derfor skal den i den grad med på nærværende liste alligevel. Kollagen behøver vist efterhånden ikke nogen nærmere introduktion, men Striberne er om ikke andet leveringsdygtige i en mere end udmærket variant med C-vitamin, der hjælper på optagelsen af kollagenet, der derefter kan hjælpe til at reducere fine linjer og gøre huden (blandt andet) mere spændstig.
  5. Rensemælk til tør hud. Jeg er en rensemælkspige og undgår så vidt muligt vand i ansigtet i forbindelse med den daglige rens. Især om vinteren, hvor min hud er ekstra tør. Denne rensemælk har jeg altid i skabet og bruger den mindst en gang om dagen. Renser som den skal og passer på hud og barriere. Og så er jeg altså fan af ikke at lægge alt for mange penge på et produkt, der alligevel skal af igen.
  6. Mild Leave-On Fugtmaske. Måske mit yndlingshack i kategorien ‘morprodukt’. Som jeg har stående på natbordet og smører i ansigtet, når jeg ikke har nået meget andet end en hurtig rens om aftenen. Og sørger for at jeg vågner op og ser nogenlunde frisk og fugtmættet ud. Plejer, blødgør og booster med fugt. Minimalistisk selvforkælelse i dansen om det muliges kunst. Og en lille investering. Både for pengepung og tidsøkonomi.
  7. Curly Low Poo Shampoo. Manner hvor blev jeg  (og mit hår!) glad, da Matas Striber lancerede en Curly Girl serie i år. Og “Low Poo’en” er min favorit i serien. Skånsom, god shampoo, der rengør, men uden at strippe håret og som giver spændstighed og pleje til mine fald. Tak Matas Striber for den! Skal måske huske at sige at serien er til krøllet hår. Eller hår med krus eller fald.
(Visited 2.273 times, 12 visits today)

Skriv en kommentar