julegavetip #3: bordeaux net

UPDATE: S√• er det igen muligt at k√łbe nettet. Husk koden¬†freeship10au for fri fragt!

√Örets allerbedste julegave har jeg ‚Äėdesignet‚Äô (ja, ja, det er bare et net, I know) for Sisters for Education-kampagnen i Senegal, der er et samarbejde mellem Always og UNESCO og som jeg er ambassad√łr for. Det er ikke bare en julegave til dig selv eller en veninde, men f√łrst og fremmest en julegave til de senegalesiske kvinder, der gennem projektet f√•r muligheden for at komme i skole. HELE prisen for nettet, g√•r nemlig ubesk√•ret til UNESCOS kamp mod analfabetisme i Senegal :)

Og selvom det ‘bare’ er et net, s√• synes jeg, at jeg er sluppet meget heldigt fra det og er endt med en ting, der opfyldte de kriterier og visioner jeg havde: Det er en ting der kan bruges af alle (medmindre man hader bordeaux, men hvem g√łr det i disse tider). Og det har en tydelig relation til mig og min blog og indkapsler samtidig den meget positive, taknemmelige og h√•befulde tilgang til livet, som jeg m√łdte hos kvinderne i Senegal.

Polaroidbilledet af kirseb√¶rblomsten er et af mine egne fotografier og ‘La vie en rose’ er p√• en og samme tid et ordsprog jeg selv s√łger at leve efter (og har tatoveret p√• min arm), men det var ogs√• et livssyn jeg m√łdte hos de senegalesiske kvinder, der havde f√•et en ekstra chance i skolesystemet gennem Sisters for Education kampagnen. Og da fransk tilmed er hovedsprog i Senegal, f√łltes det oplagt at v√¶lge den ‘tagline’ :)

K√łb nettet lige her¬†(bem√¶rk, prisen er i svenske kr. p√• shoppen) og st√łt Sisters for Education med 125 kr. Hele bel√łbet (alts√• alle 125 kr.) g√•r ubesk√•ret til projektet! Det er alts√• ikke bare en veninde eller en selv man gl√¶der, men i s√¶rdeleshed vores senegalesiske s√łstre man giver en gave ved at k√łbe nettet. Og skynd jer, der er kun 100.¬†Porto er gratis med koden freeship10au

ENGLISH RECAP: I’ve designed a shopping bag for the Always and UNESCO development project ‘Sisters for Education’. All of the retail price goes to the project fighting illiteracy and giving women in Senegal a second chance to learn to read and write. Buy it right here. Free shipping with this code:¬†freeship10au

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "julegavetip #3: bordeaux net"

 1. Det er simpelhen så fint et net! Og fine tanker der ligger bag det også. Jeg skal i hvert fald have fingrene i mindst ét!

 2. Hej Emily. Jeg synes simpelthen at nettet er s√• fint s√• fint og var p√• vej ind for at k√łbe det, MEN… jeg er simpelthen for n√¶rig til at smide 60 kroner (i porto!!) efter et stofnet. √Ürgerligt, at man ikke kan k√łbe det andre steder, for ville virkelig gerne b√•de st√łtte en god sag OG k√łbe nettet. :( √ėv √łv.

 3. √Öh, vil s√• gerne k√łbe et net, men har problemer med siden. N√•r jeg fors√łger at betale, siger den fejl, da bel√łbet skal v√¶re h√łjere end 120 kr, men det er bel√łbet jo ogs√•. Alt i alt bliver prisen 150 kr. Jeg har kontaktet hjemmesiden, men har du h√łrt fra andre med samme problem? Er jo helt vild nerv√łs for, at jeg ikke n√•r at k√łbe f√łr det er udsolgt…

  Og sikke et fint og smukt net!

 4. √ėV √ėV – jeg k√łbte nettet ig√•r efter at have set det p√• We Wonders blog og betalte de 60 kr. i porto. √ėV!

  Men heldigvis er det super fint, og st√łtter en god sag.

 5. Jeg bliver lige n√łdt til at sp√łrge, n√•r du nu understreger at HELE prisen g√•r til projektet – hvem betaler s√• for omkostningerne forbundet med produktionen og distributionen af nettene? Er de bare indregnet i projektets udgifter eller har nogen st√łttet den del? Det kunne f.eks. t√¶nkes at always havde st√łttet projektet p√• den m√•de.

  Vil bare lige have klaring når nu du skriver at hele prisen går ubeskåret, og ikke f.eks. at hele overskuddet går ubeskåret :)

  • Det er nemlig Always, der betaler for produktion og fragt og s√•ledes g√•r alle de penge du/I betaler for nettet ubesk√•ret til projektet i Senegal :) S√• jep, hele prisen og ikke ‘bare’ overskuddet :)

 6. Rigtig fint net…vil k√łbe det til min veninde i julegave, men hjemmesiden giver ikke lov til det pga. et vist mindstebel√łb? Er det noget der vil blive √¶ndret ved?
  Mvh
  Rikke

  • Det er det. Jeg er s√• ked af at det ikke fungerer :( Skal nok give jer en update, n√•r der er styr p√• det :)

 7. Blev n√łdt til at k√łbe 2 pga. mindste k√łbsprisen, men det g√łr nu heller ikke noget, n√•r nu de er s√• fine!

  Det ene har jeg t√¶nkt mig at give min veninde i f√łdselsdagsgave p√• torsdag, tror du de kan n√• frem i tide, eller ved du hvor lang tid fragten tager?
  Det er nok alligevel værd at vente på ;-)

 8. Det er s√•dan et fint net, virkelig smuk farve! Og super form√•l. Jeg har k√łbt to – en julegave til min veninde og en julegave til moi selv! :-)

 9. Pingback: 281112 at TRINE'S WARDROBE