5 sommerkropsplejefavoritter & noget om at glæde sig

Velkommen på mit badeværelse!

Altså det der nu er af det indtil videre. Men det begynder så småt at ligne noget. Man kan ligesom fornemme det lidt. Eller det prøver jeg i alle tilfælde at bilde mig selv ind, haha.

Det er stadig ikke muligt, rent faktisk at bade her, men de ydre rammer er ved at være på plads, så i dag dristede jeg mig til at rykke fem af mine yndlingskropsplejeprodukter (mere om dem om et øjeblik) fra Matas Striber derud. Og altså, hvor det gjorde noget for stemningen og ikke mindst mit humør.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det badeværelse har trukket tænder ud. Alt fra tørretider til leveringstider har drillet os (og sidstnævnte driller fortsat) og det har efterladt mig mere frustreret end forventningsfuld. Vi er i skrivende stund uden badeværelse på 8. uge og det der i starten var flytteromantisk og lidt campingagtigt, er nu knapt så morsomt.

Omvendt er vi (heldigvis) kommet langt. Og hvis ellers de lovede leveringstider holder, så går der ‘kun’ 3 uger, før vi har bad på matriklen. Og i dag, da jeg sad og dimsede med body lotion og deslige på badeværelsesgulvet, så kom glæden over projektet igen. For lige dér kunne jeg se visionen og det store billede og forventningsfulde sommerfugle flaksede rundt i maven. Lige om lidt er vi der, nuvel, ad en noget snørklet vej. Men det lykkes og det bliver pragtfuldt.

Og jeg skal ligge i det badekar fuld af granatæbleduftende skum og stå i den bruser og massere kroppen ind i body scrub. Og bagefter skal jeg sidde på en god, lille skammel og smøre mig ind i bodylotion og tage dybe indåndinger og nyde. Nyde badeværelset og egenplejen.

Manner, hvor jeg bare glæder mig ♥

Det bliver SÅ godt.

5 stribede favoritter til kroppen om sommeren

Og nogle af de første, der skal flytte ind på badeværelset – eller de er jo ret beset allerede flyttet ind – er førnævnte, stribede yndlinge fra Matas. Det er striber til kroppen og det her er dem, jeg er særligt glad for både som sommerforberedelse og i løbet af sommeren.

Kropsprodukter der giver glød og masser af fugt. Prepper og plejer og beroliger min hud, der bliver eksponeret for sol og saltvand.

  1. Granatæble Bodyshampoo. Jeg ELSKER granatæbleduften à la Matas Striber og bliver øjeblikkeligt i godt humør, når jeg vasker mig med den og dufter til den. Intet under, at den pynter og spreder badeglæde på så mange danske badeværelser. Synes den frisker dejligt op og er vild med den fugtgivende, cremede formular. Især til sommerbrug.
  2. Granatæble Saltbodyscrub. Jeg er sådan en, der er uendeligt dårlig til at huske bodyscrub, men med denne bliver det lidt nemmere og mere overskueligt. Ikke mindst på grund af den rare duft, men også fordi den efterlader huden så blød, gennemfugtet og mættet, at man godt kan springe bodylotion over. Nemt!
  3. Aloe Vera Bodylotion. Denne gode bodylotion med fugtgivende, -bevarende og beroligende egenskaber takket være blandt andet aloe vera er en kær sommergæst på min badeværelseshylde. Er let og lækker, fedter ikke og trænger godt ind. Kan godt lide de meget rige cremer om vinteren, men om sommeren er det rart med noget lidt lettere.
  4. Carbamid Bodylotion 10%. Denne er min evige favorit året rundt. Så fugtgivende og blødgørende og i særdeleshed god til ben, albuer, hænder og fødder. Bruger den i flæng til disse og med blød, velplejet hud til følge.
  5. Sommerglød Bodylotion medium/mørk (findes også i en lys). Som en med et had-kærlighedsforhold til selvbruner er denne her et kæmpe hit. Den er mere almindelig bodylotion end selvbruner og bygger gradvist farven op over tid. Jeg bruger den kun et par gange om ugen, men alligevel er den med til at give en fin farve, huden på kroppen syner jævnere og får en fin glød. Det er svært at lave fejl med den, men vil alligevel anbefale at man bruger en god bodyscrub en gang om ugen for det bedste resultat.

Lige om lidt bruger jeg dem under eget tag, men indtil da er de en del af det åndehul jeg tillader mig selv 2 gange om ugen ovre hos min mor, hvor jeg låner deres bad. De andre dage står den på klatvask i køkkenet. Don’t judge.

Hvilke favoritter har I, når det kommer til kropspleje om sommeren? Eller bruger I de samme ting hele året rundt?

 

(Visited 2.151 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Jeg må i Matas efter den bodylotion med sommerglød. Jeg er vild med dine anbefalinger og køber jævnligt produkter, som du har anbefalet :)

    1. Åh, dét gør mig så glad at læse. Håber, du også bliver glad for den bodylotion og at du får den bedste sommer <3 Kram E

  2. Meget enkelt. Förväntningens glädje är den största. Så du har et par uger tilbage på det konto. Trevlig weekend. Pia

  3. Dejligt at glæden og forventningen også nærmer sig med badeværelse. Hvor er det fine glas og vandflasken fra?