At strække øjeblikket

Jeg er, som I ved, fortaler for at fejre øjeblikket. Og både de små og store sejre, ting og begivenheder.

Luksusmorgenmad mandag, champagne på en tirsdag, glimmer om onsdagen og torsdagsblomster. Hverdagsglamour.

Og nogle gange er hverdagen bogstaveligt talt en fest, som i går hvor ELLE holdt deres Style Award middag og show. En begivenhed som jeg ser frem til hvert år. Fordi jeg så med rette kan tage de høje hæle, den lange kjole og guldøjenskyggen på og drikke bobler på en tirsdag – hvilket føles herligt dekadent. Og fordi det er sådan en flot hyldest til branchen. Nå ja, og bare en vidunderlig fest alt i alt.

Noget jeg og måske vi i almindelighed heroppe nordpå til gengæld er for dårlige til, er at trække tingene lidt i langdrag. Især jo ældre vi bliver. I Sydeuropa mødes man gerne til en aperitif (et glas og måske lidt snacks) inden man rent faktisk skal ud. Måske endda flere timer før. Når man alligevel skal noget rart, kan man jo lige så godt strække og forlænge netop det. Noget som vi nok er dygtige til, når vi er teenagere, men siden dropper i al vores hast og jag.

Men jeg ville gerne strække festen i går. Og inviterede derfor søde piger på yndlingsboblerne fra Moët & Chandon og lidt knas. Og de sidste forberedelser i fællesskab inden aftenenens festligheder. Neglelak, smykkevalg og hjælp til at se at håret også så ok ud i nakken. Det er bare hyggeligere i fællesskab. Og værd at tage sig tid til.

Kan ikke lade være med at se frem til lignende forberedelsesløjer om blot et par uger, når jeg skal giftes. Et øjeblik jeg også gerne vil strække så længe som muligt. Hold nu op hvor jeg glæder mig!

Souvenirs fra en dejlig aften. Mit fine bordkort, en fiks vifte og en customized, lille flaske Moët et Chandon med et billede af Cathtrine og mig på.

(Visited 3.065 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

    1. Den er fra Malene Birger. Du kan se den i aktion i dagens blogindlæg :) Kram Emily