Mit København: Aiayu

Jeg har gennem tiden lavet flere guides til København og Frederiksberg her på bloggen, men der dukker hele tiden nye, herlige butikker, restauranter, caféer og andre steder op, der er et besøg værd. Så fremover tænkte jeg, at jeg ville tippe om nogle af mine yndlingssteder i byen – nye som gamle – indlæg for indlæg. Tilsammen kommer de således over tid til at udgøre en stor mosaik over steder jeg kan lide i København. En guide der hele tiden vokser.

Aiayus fine, og stadig ret nye butik i Store Strandstræde får lov at åbne ballet.

Jeg elsker deres dejlige, bæredygtige strik. Som jeg har købt siden dengang brandet hed Ayamara for mange, mange år siden. Og jeg er også vild med deres sengetøj. Og nattøj. Og toilettasker. Og …

Alt derfra er så smukt og ikke mindst holdbart og jeg er vild med hvordan butikken forstærker den der fornemmelse af noget ægte, jordnært og samtidig vildt lækkert, ja nærmest luksuriøst. Ikke på den ekstravagante måde, men mere sådan at alt er kram og i orden.

Egentlig vil jeg bare gerne flytte ind/copy-paste hele arrangementet hjem til mig selv.

Og svøbe mig i lun strik og blødt sengetøj.

Butikken ligger i Store Strandstræde, hvor man også kan slå et smut forbi Yvonne Koné og kigge på de flotteste sko og tasker. Eller drikke kaffe og spise avocadomadder på The Union Kitchen.

Her kommer jeg til at købe en julegave eller to. Og måske også en til mig selv ;)

Hvad:
Aiayu – dansk, bæredygtig strik til dig og lækre tekstiler til dit hjem.

Hvor:
Store Strandstræde 12a, 1255 København K.

(Visited 4.633 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer