On repeat

Jeg har først lige for alvor fået øjnene (ørerne?) op for Keaton Henson. Og vi har ikke hørt andet herhjemme den sidste uge. Især No Witnesses er jeg helt betaget af, men hele albummet Kindly Now er så hjerteskærende smukt. Lyt, lyt, lyt!

english2lyse

I’ve just recently discovered Keaton Henson. And we haven’t heard anything else at home for the past week. I’m especially fond of ‘No Witnesses’ but everything from the new album ‘Kindly Now’ is heartbreakingly beautiful. 

(Visited 2.297 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Ej, ham havde jeg helt glemt! Hørte ham ellers også på repeat en overgang, men så var han åbenbart lidt forsvundet min hjerne. Tak for påmindelsen! Nu ved jeg, hvad jeg skal høre resten af dagen :)

  2. Mange tak for anbefalingen. Har lige sat albummet på, og det er da for skønt! Jeg er vild med, når du kommer med musikanbefalinger, for de falder stort set altid i min smag. Og jeg er altså kommet til at adoptere dit udtryk med “slit your wrist-listen” ;-)