Kageklub: Cakenhagen

To veninder, kage, kaffe, te og et par søde timers snak og afbræk. Det er konceptet for Annes og min kageklub. Nå, ja og så er planen at vi efterstræber at prøve et nyt sted hver gang, når vi mødes til kageklubmøde en gang om måneden. I onsdags var vi i kagehimmelen hos konditor Torben Bang på Cakenhagen i en pavillon i Tivoli. Og fik både en klassisk Tivoli-kage, mere avancerede moussekager, macarons og så lidt fyldte chokolader. Vi skulle jo nødig gå sultne derfra.

Og så sad vi ellers der og nød. Sludrede og så skumringen tage over i et Halloween-klædt Tivoli. Og gik derfra glade og lidt høje på kage og sparkling tea.

Næste gang planlægger vi en lille ekskursion uden for byen op til Mette Blomsterberg i Lyngby, der må man også kunne få en rar kage, tænker vi. Men tip mig endelig, hvis I er gode for et kagested, vi bare må prøve ♡

(Visited 4.852 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hyggeligt med Lyngby! Jeg har kun været der en gang, selvom jeg bor 500 m derfra. Jeg var måske uheldig, men vi var et selskab på 8 og alle gik derfra med en lidt flad fornemmelse på smagsfronten. Der manglede simpelthen smag.
  Men håber bedre held for jer! Det en hyggelig klub i har ?

 2. Jeg har virkelig luret på det der Kage-ekstravaganza på Cakenhagen! Fri kage m.m. ! Det er da himmelsk !

  Har dog også hørt meget lunkne anmeldelser fra flere af Blomsterberg i Lyngby..

 3. Jeg fik gamle, tørre og smagsløse kager hos Blomsterberg – tilmed hammerdyre!
  Bor i Lyngby og nægter at komme der igen!

 4. Jeg droppede Cakehagen, fordi indretningen var så kedelig, kold og upersonlig. Og kagerne så slet ikke indbydende ud i den måde, de var stillet op på.

 5. Mette Blomsterberg skuffer – prøv heller Grannys på Søborg Hovedgade. Kager og Kaffen er super!

 6. Jeg kan varmt anbefale Grannys i Søborg. Har også prøvet Blomsterberg, dyrt og gik skuffet derfra. Fin blog du har!

 7. Enig ?
  Café André i Helsingør og Grannys i Søborg uhm. Var heller ikke begejstret for Blomsterberg i Lyngby.. Der er et cheesecake sted i indre by som er vildt godt!

 8. Jeg blev desværre også skuffet over Mette Blomsterberg i Lyngby, både pga kagerne, men jeg gik også derfra med en ærgerlig stemning over at de unge medarbejdere ikke blev behandlet særlig sødt :(
  Jeg tilslutter mig Grannys i Søborg, som har rigtig lækre kager. Især deres petit fours med chokolade og karamel, mmm :)

 9. Ouch, lyder som om vi bare skal skippe Blomsterberg og tage på Grannys i stedet. Tak for alle jeres tilbagemeldinger og forslag til steder ♡ Stort kram Emily

 10. Mette blomsterberg i Lyngby er desværre en rigtig skuffende oplevelse :( lunkne og tørre kager, og kold latte var vi fik som veninder :(((

  Men Kokkedal slot’s kager er derimod noget af det bedste der findes? Jeg bor kun 500m derfra og de skuffer aldrig ?

 11. Don’t do Blomsterberg i Lyngby. Blev såå skuffet, da jeg besøgte stedet. Atmosfæren er slet ikke hyggelig, det er møgdyrt og kagerne levede slet ikke op til forventning.