En blomstrende værtindegave

Jeg har haft dette indlæg liggende som kladde i snart et år. For det der, med værtindegaver, har ligesom ikke riiiiigtigt været aktuelt. Men nu hvor vi så småt kan se lyset for hullet af tunellen, så tænkte jeg at tippe om denne søde idé.

Og kan man ikke vente, til man skal til fest eller middag næste gang, så kunne man jo også levere den på dørtrinnet som et blomstrende påskeæg, til dem man holder af (og savner).

Det er slet og ret en æske fuld af blomster. Her er det en almindelig lille papæske foret med en rest plastikpose og så med et stykke gennemvædet oasis i. Og så stikker man ellers bare afklippede blomster i efter smag og behag.

Er man heldig og har en sød blomsterhandler, så kan man måske få alle de afknækkede blomsterhoveder eller andet spild til en billig penge. Og alternativt, er det også en alletiders måde at give nyt liv til en træt buket (eller dele af den).

Som barn havde min mor altid en lignende æske med, som regel med afklippede roser, når vi var budt på middag og den anderledes ‘buket’ vakte altid lykke, så fik helt lyst til at gøre hende kunsten efter.

(Visited 2.128 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Rigtig god idé, som jeg muligvis kopierer til lignende formål. :-) Forstår til fulde, at en sådan værtinde-/værtsgave har været populær.