Augustønsker

Intentioner og ønsker. I august vil jeg…

  • Drikke kaffe hver morgen, kigge lykkeligt ned i den i 5 sekunder inden. Aldrig har den smagt bedre. Er træt fordi hedebølge og baby.
  • Planlægge have og hvad der skal ske i den næste år. Baby-steps. Men vil gerne sætte en syrenbusk i efteråret og der er også andre ting, man med rette kan planlægge og overveje nu. Og så eksekvere i efteråret og nyde godt af næste år.
  • Opsige alle de abonnementer på apps og deslige, jeg ikke bruger længere. Tænker der ligger en solid månedlig besparelse dér.
  • På frokostdate med Nikolaj (og Skipper).
  • Læse bare ét af de magasiner, jeg i overmod havde indkøbt til ferien i juli.
  • Træne og bevæge mig dedikeret mindst 20 minutter hver anden dag. Lidt har også ret og gør en stor forskel, har jeg fundet ud af.
  • Gense Call me by your name. Det har jeg haft lyst til længe. Og så kommer det næsten til at føles som om, vi har været på sommerferie i Italien.
  • Starte til svømning med Kurt. Solotid og plask med mit lille vandbarn.

Jeg ser især frem til…

  • At høste frugt i vores have og nyde de lune sensommeraftener på stranden og terrassen. Samler, sylter og gemmer sommerminder til en kold vinteraften. Både bogstaveligt talt og i overført betydning.

Månedens (drømme)outfit…
… alt uden gylp. Denne her hvide skjorte (reklamelink) er min ven for tiden og kan bruges over en top, som den er eller bundet sammen forneden for sommerligt look og føler den redder mig nærmest dagligt. Ammevenlig og nogenlunde smart på en og samme tid.

Jeg skal spise…
… alt indenfor rækkevidde. Er SÅ sulten, når jeg ammer. Craver især ting med romsmag. Altå ikke cocktails, men snøfler, romkugler osv. Må lave de her træstammer asap.

Det skal jeg lytte til…
… Hostesaft for sjælen af Maise Njor og Mette Lisby. Hyggeligste samtalebog med kloge og finurlige betragtninger. Er ikke enig hele tiden, men det behøver man jo heller ikke være. Det er ofte dér, det er spændende.

Det skal jeg se…
Better Things på HBO. Havde helt glemt den serie, men genfandt den tilfældigvis for lidt siden og blev glad over at opdage en helt ny sæson. Elsker Pamela Adlon. Og så ser jeg Black Bird på Apple med Nik. Så spændende.

Jeg skal læse…
Pigedyr af Cecilie Lind. Perfekt format til manglende læsetid.

Månedens drøm…
… at sove 5 timers sammenhængende, uforstyrret søvn. 4 er det magiske tal er jeg kommet frem til, så drømmer stort og ønsker mig 5.

Jeg er taknemmelig over…
… at bo hvor vi gør. Der har været savn og det har bestemt været en overgang, men nu giver det så meget mening. Er glad for, at det trods alt ikke tog længere tid at falde til.

… kaffe.

… at være grundglad. Kan godt være jeg er træt. Men jeg er træt og glad og så går det meste.

Jeg gider ikke...
… at pakkeposten udelukkende banker på, lige som jeg har knappet et barn på brystet. Er det en slags naturlov?

… brokke mig over manglende søvn. Ikke fordi jeg ikke kunne (og også kommer til det, ret skal være ret), men det hjælper ikke (mig) at give det energi og tid. Føler mig friskere og gladere, når jeg ikke fokuserer på det og i stedet giver plads til noget, jeg bedre kan kontrollere og som løfter mig.

 

(Visited 2.544 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Flexlevering med post nord og fast fuldmagt til GLS. Vi har en billig hyndeboks i forhaven hvor pakker kan leveres uden der ringes på…… :-)