Monthly Wanted: Basics

Indlægget indeholder reklamelinks

En omgang basis-finheder à la vinter. Eller de fleste af dem. Nogle af dem er også bare basis-finheder i almindelighed og hvis ikke jeg allerede har dem i min garderobe (jeans, bh, tørklæde, hårklemme, stribet bluse), så er det nogle, jeg går og overvejer at tilføje.

Altsammen noget jeg kan se mig selv i, i mange, mange år. Og ikke mindst (ja, måske allervigtigst endda) noget, der kan kombineres på kryds og tværs med det jeg allerede har.

 1. Hvid top med lille pufærme fra ba&sh
 2. Sorte snørestøvler fra Filippa K
 3. Hårklemme fra Sui Ava
 4. Stribet bluse fra Sézane
 5. Leggins i cashmereblanding fra H&M
 6. Duftlys til læseheste fra Byredo
 7. Brun dunjakke fra Filippa K Soft Sport
 8. Grå beanie fra Rodebjer
 9. Slippers fra Daily Sleeper
 10. Yndlings (amme) bh fra Boob
 11. Højtaljede jeans fra Tomorrow Denim
 12. Chunky grå strik fra Arket
 13. Camel kæmpehalstørklæde fra Acne Studios
 14. Flydende håndsæbe fra & Other Stories

 

(Visited 7.525 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Jeg har lige købt to nye Boob-bh’er af dem på dit billede – og det er nu et år siden jeg stoppede med at amme :p De er sååå gode!

  1. Jeg sleker dem også og påtænker også at bruge dem efter amning. Bedste, rareste bh. Og også så pæn. Klem herfra

 2. Kære Emily

  Tak for en inspirerende blog!
  I dette blogindlæg henviser du bl.a. til Sézane’s hjemmeside. Følger jeg dit link, står teksten på engelsk, og betaling er i pund. Når jeg googler kommer der en fransk hjemmeside med betaling i euro! Når jeg downloader appen, er denne på fransk, men betaling i dollars! Jeg er en anelse forvirret! Hvordan finder jeg den engelske version med betaling i pund, som du henviser til? Håber du forstår min lidt kringlede forklaring!
  Og endelig – har du erfaring for at Sézane’s tøj er fransk-små i størrelserne?
  På forhånd tak!
  Kh Pernille

  1. Haha… ja, det er da også totalt forvirrende. Hvis du klikker helt oppe i højre hjørne på deres website (eksempelvis hvis du følger mit link), der hvor der står ‘UK’ (ved siden af forstørrelsesglasset) så kan du vælge EU, så kommer prisen i euro. Jeg ved ikke med app’en, den har jeg aldrig prøvet…
   Jeg synes deres strik-cardigans er nogenlunde true to size, men deres bluser m.m. foretrækker jeg at gå en størrelse op. Klem E