En alletiders butik & en lækker opskrift på lynhurtig aftensmad

Vidste I, at Aarstiderne nu har en virkelig god onlinebutik fuld af økologiske dagligvarer og delikatesser? Ellers vil jeg med glæde være budbringeren af den gode nyhed.

Jeg er nemlig allerede en noget så begejstret kunde. Hver uge supplerer jeg således vores måltidskasse fra Aarstiderne med varer vi ellers mangler fra deres onlinebutik og på den måde kan vi næsten undgå at skulle ud at handle. Man kan i øvrigt også sagtens handle hos Aarstidernes nye onlinebutik uden at købe måltidskasser.

Den økologiske onlinebutik indeholder nøje udvalgte varer og der er således ikke en myriade af sager at fare vild i, men i stedet den eller de bedste indenfor hver kategori. Det gør det dejligt, overskuelig at købe ind dér.

Jeg køber alt fra fiskefrikadeller over kokosyoghurt til smørbagte småkager hos dem. Og jeg har efterhånden en håndfuld favoritter, der ryger i kurven ganske hyppigt. Førnævnte kokosyoghurt (som I også altid spørger nysgerrigt til, når jeg viser min morgenmad) og irgrønne æbler blandt andet (det er det eneste sted, det er lykkedes mig at finde økologiske Granny Smith). Og så er der alle de yndlinge, der gør, at jeg kan lave lynhurtig, men lækker aftensmad. Tre retter der går igen og igen herhjemme med varer fra Aarstidernes købmand er tomatsuppe med pandebrød lavet på færdig pizzadej (dejen deles i to, rulles tyndt ud og bages på hver side på en varm pande med lidt olie), gnocchi og nuggets (Kurts livret for tiden) med gnavegrønt og lun nudelsalat med dumplings. Sidstnævnte er efterhånden blevet en hverdagsklassiker hos os. Opskriften kommer her og alle ingredienser er selvfølgelig at finde hos Aarstiderne:

Lun nudelsalat med dumplings, lynstegt grønt og teriyakisauce

– 3 personer

1 håndfuld cashewnødder, usaltede
1 lille bundt mynte
1 rød chili
1 pakke fuldkornsnudler
4 spsk teriyakisauce
1-2 pakker veganske dumplings
1 bundt farvede gulerødder
1 pak choy
1 moden mango
Olie (gerne sesam eller kokos)
Salt eller soya

  •  Sæt vand over til nudler, skyl alt grønt.
  • Rist cashewnødderne på en tør pande til de er lysebrune og begynder at dufte. Kom i en skål.
  • Pluk mynten, skræl og skær mango i tern og skær chili i ringe. Anret i små skåle til servering.
  • Kog nudlerne i saltet vand i 2-3 minutter. Dræn vandet fra og vend nudlerne med teriyakisauce og lidt olie.
  • Steg dumplings’ne på de flade sider i kokosolie på en varm pande.
  • Skær gulerødderne i tynde skiver på skrå, halvér pak choy’en og skær den i tynde strimler.
  • Varm panden (eller en wok) op igen, tilsæt olie og steg grøntsagerne ved høj varme i et par minutter under omrøring. De må meget gerne stadig være sprøde.
  • Anret nudler og grøntsager i skåle og top med dumplings og mango. Drys med cashewnødder, chili og mynte.

Opskriften kommer i øvrigt oprindeligt fra en af mine yndlingsmåltidskasser hos Aarstiderne; Vegetar20minutter. I den originale opskrift er dumplings dampede i stedet for stegte, så det er også en mulighed. Mangoen er også noget, jeg har valgt at tilføje. Til Kurts store glæde.

Gode anbefalinger

En anden god nyhed hos Aarstiderne er den funktion, der hedder Anbefalinger. Den rummer lækre, enkle opskrifter og inspiration og man kan med et enkelt klik få alle de ingredienser, man behøver til en given opskrift i sin kurv med dagligvarer. Så smart og nemt! Senest har jeg lavet denne Tarte Flambée og den kan altså anbefales. Næste gang bliver det Spaghetti Putanesca. Mmmm…

Få 25% rabat på dit kassekøb hos Aarstiderne

Jeg er på 10. år også fan af Aarstidernes kasser. Måltidskasserne i særdeleshed. Synes de redder mig (og vores aftensmad og måske endda ernæring) uge efter uge. Jeg føler lidt, jeg får det bedste fra alle verdener. Jeg laver mad fra bunden og af 100% økologiske, gode og friske råvarer, men der er altså nogen, der har udtænkt hvad og hvordan, nogle af ugens dage. Og pakket ingredienserne for mig og leveret dem lige foran min dør. De andre dage kan jeg så freestyle, eksperimentere eller give efter for cravings eller familiens ønsker. Eller spise en rugbrødsmad eller bestille en pizza.

Hvis I vil prøve Aarstidernes måltidskasser eller andre af de ‘kasser’ der kan sættes i abonnement, så er der 25% på første levering for ALLE med koden EMILY25 – man kan til info kun indløse rabatten på computer/i browser og ikke via app’en. Rabatten gælder OGSÅ for jer, der tidligere har handlet hos Aarstiderne og som har brugt min gamle rabatkode.

Man kan dog ‘kun’ benytte den nye kode én gang pr. kunde.

Har man problemer eller spørgsmål så er de klar til at hjælpe hos Aarstidernes alletiders kundeservice: 70260066 eller hej@aarstiderne.com

Rabatten gælder ALLE abonnementsvarer; selvfølgelig måltidskasser men også eksempelvis Frankly JuiceKassen, Juice Selv-Kassen, SmoothieKassen, Brød/Frugt/GrøntsagsKasser osv. Man kan altså lave et økologisk kasse-storindkøb til hele ugen og spare 25% på de varer, man sætter i abonnement.

(Visited 2.341 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar