Februarønsker

Intentioner og ønsker. I februar vil jeg…

 • Se serier/film med, holde i hånd med og kysse med Nikolaj hver aften, det er muligt (dvs. dem der ikke byder på marathon-putning eller hvor Nik skal speake OL). Vil gerne komme lidt i kærestebanken, inden vi bliver 4 og vores ellers (for tiden) ret rolige hverdag bliver hvirvlet helt rundt ♥︎
 • Købe strømper til Kurt. Altså HVOR bliver de af???
 • Plante tulipanløg i haven. Ved godt det er alt for sent, men købte nogle i november og fik dem aldrig plantet, så tænker jeg alligevel prøver nu. Det værste der kan ske, er at intet sker.
 • Lave en fotobog eller to. I den bedste verden laver jeg både en med billeder fra det sidste halve år tid (prøver at lave en ca. hvert halve år) og så en slags billedbog til Kurt med alle dem han kender. Den slags er han meget optaget af for tiden.
 • Vaske gulve. Helt sikkert ikke det mest ophidsende punkt, men kan egentlig godt lide det (især når det er gjort) og det er sådan en af dem, man lige skal tage tilløb til. Vi har afhøvlede, sæbehandlede gulve i næsten hele hytten.
 • Lave granola (denne her med boghvede og ingefær), bage boller til fryseren og lave en gryderet eller to, der også kan fryses. Tænker, vi bliver SÅ glade for det, når baby kommer.
 • Hvis jeg for alvor bliver grebet (afhænger helt sikkert også af hvornår lillebror vælger at komme, men lad os sige han bliver til efter termin): Lave cookie dough til de bedste cookies og fryse i den i kugler, klar til at tø og bage. Hvilken luksus det kunne være!
 • Købe hyacinther og smørfarvede tulipaner. Forårsfornemmelser i fuld flor i det lille hjem.

Jeg ser især frem til…

 • At klæde Kurt ud som dinosaur til fastelavn. Håber, han er med på den.
 • Og i det hele taget til at hænge ekstra meget ud med Kurt og ‘forskudssavne’ og -‘nyde’ ham en masse. Det er lidt bittersødt, at vi om lidt ikke længere kun er os tre og jeg prøver at sørge for ekstra mange gode øjeblikke sammen nu.

Månedens (drømme)outfit…

… aner ikke længere. Er en stor tøjkrise i denne graviditet. Vil helst bare være nøgen i mit badekar ;)

Jeg skal spise…
… fastelavnsboller (måske jeg burde bage en portion af de her, mmmm) og stenbiderrogn. Ikke sammen.

Det skal jeg lytte til…
… er helt clueless her for tiden. Hvad lytter I til af dejlig musik lige nu??

Det skal jeg se…
… Vinter-OL!!! Selvklart de disclipiner Nikolaj kommenterer på TV2 (han er en af deres skieksperter og kommenterer freestyle- og freeski-disciplinerne. Men allermest skal jeg se kunstskøjteløb og isdans. ELSKER!

… Stolthed og Fordom på Betty Nansen teateret. Well, har allerede set det, men anbefalingen er hermed givet videre. Det var SÅ godt. Sådan en herlig, morsom og forfriskende nyfortolkning af en af alle tiders store kærlighedshistorier.

Jeg skal læse…
Americanah af Chimamanda Ngozi Adichie. Har læst 2/3 og er voldsomt begejstret. Glæder mig sådan til at læse den færdig.

Månedens drøm…

… manicure, pedicure, brazilian og gravidmassage. Måske overfladisk, men også en slags fødselsforberedelse ;) Kunne tikke alle punkter af sidst og selvom det er i småtingsafdelingen gjorde det en positiv forskel og var nok heller ikke så dumt som optakt til fødsel ift. nydelse/oxytocin/afslapning. Ok, måske ikke lige B

Jeg er taknemmelig over…

… alt. Virkelig. Har sådan en grundglæde for tiden og siger dagligt til Nikolaj “Hvor er vi heldige”. Jeg har bestemt fået min del knubs, men wow hvor har jeg også vundet i lotteriet. Sådan føler jeg i alle tilfælde.

Jeg gider ikke...

… mere snot.

(Visited 2.699 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Lyt ril Joy Crookes. Så utroligt lækkert. Har også lige haft en ting med Stings The Bridge Nick Caves The Boatmann’s Call.

 2. Lyt til podcasten ‘Every Outfit’, hvor de går i detaljer med hvert afsnit i And Just Like That – synes egentlig serien er så dårlig at den er god, men samtalen om den i ‘Every Outfit’ er så fin og underholdende. Den glæder jeg mig næsten mere til en ugens afsnit ;)

  1. Ej det lyder faktisk interessant. Og har det som dig med serien, tror jeg. Som om den virkelig stadfæster, hvor utroligt krukket og irriterende Carrie er ;) Jeg lagde ikke så meget mærke til det, da hun/jeg var yngre, men nu… OMG! Men det er på sin vis også et sandfærdigt billede på det at blive ældre. Det er som om både ens gode og dårlige træk bliver endnu mere raffinerede ;) Klem E

 3. Hvor lyder det bare som en skøn skøn måned 🤍

  Kan du anbefale et sted at lave fotobøgerne? Der er jo et væld af steder, og svært at vælge imellem.

  Det samme med manicure, pedicure, brazilian og gravidmassage?

  🙏🏽

  Dejlig weekend ,

  1. Jeg har været glad for Smartphoto og har ikke brugt andet de seneste par år, men synes også Once Upon a Time, ser fine ud, har dog ikke prøvet set.

   Manicure og pedicure får jeg hos @beautybynicoline/@konaktepenails af og til også pedicure i den neglebiks, der ligger i Hørsholm midtpunkt. Brazialan er altid hos verdens bedste Beauty Avenue.
   Gravidmassage har jeg lige fået hos Jordemodertid og det var så godt. Men ellers kan du også finde inspiration til flere mulige gravidbehandlinger her: https://emilysalomon.dk/2019/10/02/guide-gravidbehandlinger/

   Klem E

 4. Stenbiderrogn 😍
  Nogle gange savner jeg Danmark, også at gå i teatret. Det er lidt svært, når man ikke helt forstår sproget

  1. Dét forstår jeg godt. Håber, du kan få både stenbiderrogn og en teatertur, næste gang du er i Danmark <3

 5. Jeg har aldrig haft grønne fingre, men efter vi er flyttet for halvanden år siden kribler det for at komme ud og så i køkkenhaven og finde gode løsninger til blomster og andre insektfremmende tiltag – min kæreste er færdig af grin over den ændring 😅 De der løg kommer jo ihvertfald op næste år – så ikke spildt ☺️ Jeg gik amok i blomsterløg med blomst sidste forår da jeg savnede farver i haven – og de kommer jo så småt op igen nu så GLÆDER mig til foråret 🤩 Meeeen mon ikke du får travlt med andet end have det her forår 😅

  1. Ej hvor godt at høre! Og ja, du har helt ret med løgene, intet er gået til spilde. Altså kun hvis ikke jeg rent faktisk får sat dem. Købte dem i november og tænkte sådan helt romantisk på, hvordan jeg så kunne sidde og amme og kigge ud på spirende tulipaner, påskeliljer, krokus m.m. Haha, det må blive næste år ;) Eller måske en gang til maj…
   Klem E

 6. Din grundglæde smitter, og jeg har tænkt på, at den helt særlige kombination af sprudlende liv og ophøjet ro, jeg altid beundrer dit univers for at udstråle, er blevet forstærket de seneste måneder. Måske I rigtigt er landet i jeres nye, dejlige omgivelser? Måske udsigten til “alt det, man kunne drømme om” (to hjemmeproducerede hjerter!) <3 gør udslaget? Måske det er en kombination af mange livsomstændigheder. I hvert fald gør det mig læser-lykkelig helt ud i tåspidserne at følge med i, at en god del af den fine energi, du så generøst strør om dig med, lader til også at slutte ring om dig.

  Nyd februar – den sidste tid som trekløver er på sin vis lige så speciel som den første tid som fir-ditto. Det tænker man bare først rigtigt over senere. I står over for det største i hele verden, og min ethos er stærk, for jeg har to drenge på 4,5 og knap 2. ;-) De har stjålet min søvn, enhver rest kollagen og mit hele hjerte. Når du i øvrigt ligger med lillebror på brystet og er ved at briste (undskyld det uheldige ordvalg, nu vi taler fødsel – men altså, den fysiske slags sker jo også sjældnere anden gang! :-)) af kærlighed, vil du måske tro, at du har nået topmålet af menneskelig lykke, men det er kun fordi, du så endnu har til gode at opleve den kærlighed, der senere vil udvikle sig mellem de to brødre. At elske dem og se dem elske hinanden – knib mig i armen, hvor er det stort! Og – for ikke helt at romantisere en periode, der også har det med at indeholde en vis portion utilstrækkelighedsfølelse, hæmorider og søvnløse rekorder – bliver jeg desværre nødt til at punktere en ellers fin hensigt; har livet som småbørnsmor lært mig noget, er det, at vaskemaskinen er en Bermudatrekant for sokker i små størrelser, og du kan spendere hele din livsforsikring på nye par, men de vil altid blive makker-løse igen. ;-)

  1. Åh Anne, dejligste, finesete kommentar. Tak for den! Så smukt skrevet og beskrevet (wow altså, du kan noget med ord) og bliver helt rørt over at føle mig så ‘set’. Og over dét vi har i vente. Tak <3