Jeg kunne ikke gøre det uden…

… Minisjang, min Dyson-støvsuger og Aarstiderne.

Sagt halvt i spøg, halvt i alvor.

Og mens de to førstnævnte er blevet uundværlige og en del af min hverdag for ganske nylig, så har mit forhold til Aarstiderne stået på i mere eller mindre et årti. Måske endda længere. Se bare bl.a. her, her og her. Kan huske helt tilbage til dengang, der ikke var noget der hed måltidskasser, men man ‘bare’ modtog en kasse med grønt og så et ark med forslag til, hvordan de pågældende grøntsager kunne tilberedes.

Nu er der skræddersyede måltidskasser for enhver smag at finde hos Aarstiderne. Men stadig med afsæt i de samme kerneværdier som dengang for mere end ti år siden, hvor vi lærte hinanden at kende: Alt er 100% økologisk og der er fokus på lokalt, grønt i sæson.

To ting jeg virkelig skatter højt. Og så er der selvfølgelig hele det yderst belejlige i, at få leveret en komplet kasse fuld af udvalgte ingredienser til 3-4 af ugens aftensmåltider. Inklusiv opskrifter som jeg ofte gemmer, fordi de inspirerer mig eller endda lærer mig noget nyt.

Vi bestiller som regel til 3 personer (Kurt spiser for det meste godt og alternativt er der en rest til min frokost) og til 3 dage. På den måde er der en dag til take away eller rugbrødsmadder og så er der 3 dage tilbage, hvor vi selv kan handle til og lave lige præcis hvad vi lyster. Det fungerer godt for os.

Og så køber jeg ofte lidt stort ind hos Aarstiderne. Udover vores måltidkasse supplerer jeg tit med ekstra gnavegrønt, frugt, avocadoer, pizzadej, kokosyoghurt, SmoothieKassen eller noget andet rart. Af og til luksusvarer i sæson som eksempelvis stenbiderrogn, jordbær eller blodappelsiner eller noget andet, særligt godt. Altså det er selvfølgelig ikke alle de førnævnte varer på én gang, men som regel et supplement eller to, der gør både hverdag og nogle af ugens andre måltider lidt nemmere og lækrere.

Handler I også hos Aarstiderne? Enten måltidskasser og/eller andre varer? Tip mig gerne hvis I får noget, der er godt og værd at prøve, synes altid det er dejligt med ny inspiration.

Jeg køber især Vegetar20Minutter, BørneVegetar, Livretter og VegetarKassen i flæng. Og så SmoothieKassen 1-2 gange om måneden. Derudover har jeg lige testet Vegetar500Kalorier og den kan jeg godt anbefale, hvis man vil have lækker, grøn mad i den lettere ende af skalaen (også god til gravide med reflux og lidt plads i maven, kan undertegnede stå inde for). Den findes også i en ikke-vegetarisk version; 500KalorierKassen hedder den.

Apropos dengang man ‘bare’ modtog en kasse med grønt + idéer til tilberedning, således som jeg beskrev mit første møde med Aarstiderne, så har de lige lanceret FreestyleKassen og FreestyleVegetar. Dem er jeg ret nysgerrig på og vil gerne prøve snart. De er tænkt til alle, der gerne vil have leveret gode, økologiske råvarer, men samtidig også gerne vil være fleksible og have friheden til selv at bestemme menuen.

Få 25% rabat på dit kassekøb hos Aarstiderne

Jeg føler lidt, jeg får det bedste fra alle verdener. Jeg laver mad fra bunden og af 100% økologiske, gode og friske råvarer, men der er altså nogen, der har udtænkt hvad og hvordan, nogle af ugens dage. Og pakket ingredienserne for mig og leveret dem lige foran min dør. De andre dage kan jeg så freestyle, eksperimentere eller give efter for cravings eller familiens ønsker. Eller spise en rugbrødsmad eller bestille en pizza.

Hvis I vil prøve Aarstidernes måltidskasser, så er der 25% på første levering for ALLE med koden EMILY25 – man kan til info kun indløse rabatten på computer/i browser og ikke via app’en. Rabatten gælder OGSÅ for jer, der tidligere har handlet hos Aarstiderne og som har brugt min gamle rabatkode.

Man kan dog ‘kun’ benytte den nye kode én gang pr. kunde.

Har man problemer eller spørsgmål, så er de klar til at hjælpe hos Aarstidernes alletiders kundeservice: 70260066 eller hej@aarstiderne.com

Rabatten gælder ALLE abonnementsvarer; selvfølgelig måltidskasser men også eksempelvis Frankly JuiceKassen, Juice Selv-Kassen, SmoothieKassen, Brød/Frugt/GrøntsagsKasser osv. Man kan altså lave et økologisk kasse-storindkøb til hele ugen og spare 25% på de varer, man sætter i abonnement.

Jeg håber, I får en god, inspirerende og grøn start på året ude i køkkenerne ♥

(Visited 2.044 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Prøvede det for 10 år siden. Det var desværre ikke en succes. 80 % af grønsagerne var ikke friske, men brune, slatne osv. Vi måtte sorterer og kasserer det meste. Det blev afmeldt.

    1. Ej det lyder da også som en træls oplevelse. Håber du fik nye, friske varer/fik refunderet. Det er de i alle tilfælde SÅ søde til nu, de sjældne gange, jeg har prøvet at en ting eller to ikke var i top. Måske du får mod på at prøve igen. Der er sket en hel del siden for 10 år siden, tør jeg godt love <3