Pære- & myntejuice

Jeg har virkelig fået gang i saftpresseren herhjemme og er begyndt at eksperimentere med andet end den sædvanlige cocktail af æble, gulerod, appelsin (selvom den også er god!). Så jeg blev glad da Mette fra den smukke og inspirerende madblog, Because it Matters, tippede mig om Årstidernes Juice-selv-kasseI den får man masser af frugt og grønt (nok til 3-4 liter saft) + spændende juiceopskrifter, så man bliver udfordret lidt og lærer også at bruge eksempelvis broccoli, fennikel og squash i sin juice.

I går lavede jeg denne med broccoli, pære, agurk, mynte, æble og citrus og den var sådan et hit, at jeg lige vil dele opskriften med jer.

PÆRE- OG MYNTEJUICE – 2 glas
1/4 broccoli
1/2 citron uden skræl
1/2 lime uden skræl
1 stor håndfuld frisk mynte
2 store pærer
1/2 agurk
1 æble

 • Skyl alle ingredienserne og pres dem i en juicer/saftpresser.
 • ‘Pak’ mynten mellem de øvrige ingredienser, så den ikke bare ryger igennem, men også presses med.
 • Nyd den med det samme.

ENGLISH RECAP: I enjoyed this green juice with broccoli, pears, fresh mint, cucumber, apples, lemon and lime yesterday. A rare combination but oh so fresh and delicious.

(Visited 1.644 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Kære Emily,

  Ja, der er jo ingen overraskelse, at jeg også er helt vild med den kasse :-): http://www.becauseitmatters.dk/juice/

  Hvilken juicer bruger du?

  Din juice ser ud til at blive væsentlig tykkere end vores. Vi bruger en Wilfa slowjuicer – god værdi til pengene (også anbefalet og forhandlet via Årstiderne).

  Spændende at se, om vores daglige juice-vitamin-boosts får nogen indflydelse på vores vinterhelbred :-)

  Hav en dejlig dag.

  KH, Mette

  1. En gammel sag fra Braun. Gad så gerne en ny, fiks slowjuicer, men det rækker økonomien ikke til lige nu. Men hvis jeg fortsætter med at være glad for at presse selv, så kunne jeg godt finde på at spare sammen :)

   Dét tror jeg bestemt :)

   Lige over!
   Klem

 2. Det er da smart tænkt af Årstiderne! Jeg gad godt snart (tage mig sammen til at) bestille og afprøve nogle kasser fra dem. Må lige regne på hvordan det kan betale sig økonomisk, men det er altså rart at vide hvad man så skal ha at spise samtidig med at man får afprøvet nogle nye opskrifter :)

  1. Ja, vi er SÅ glade for vores kasser. Vi bestiller bare fra uge til uge, så hvis vi ikke er så meget hjemme, lader vi blot være med at bestille osv. :)

 3. Oj det lyder som en lækker kombo! Jeg er også virkelig glad for min juicepresser som dog virkelig trænger til en udskiftning.

  1. Det var det virkelig også. Samme her. Jeg har en gammel Braun-model, men gad meget gerne have en ny fiks koldpressemaskine :)

 4. Hvilket redigerings program bruger du til dine billeder?
  Og hvad hedder det program som du bruger til at skrive på dine billeder? :)
  Knus Mille

 5. Jeg er afhængig af min juice i øjeblikket! Og er også stor fan af det med fennikel!!! Men virkelig vildt, så meget man kan mærke at kroppen skriger efter sund juice! Så jeg lytter – ellers er der jo ikke plads til skum slik ;-)