Salad with pears, blue cheese, dates and serrano
En god salat er en af mine favoritretter, især på travle hverdage hvor man ikke kan stå i køkkenet i timevis, men stadig gerne vil have noget lækkert og spændende at spise.

Til 1 pers:
1 ordentlig håndfuld blandet babysalat
2 skiver serrano/prosciutto eller anden lufttørret skinke, skåret i mindre stykker
2 friske dadler, skåret i mindre stykker
3 spsk pinjekerner, ristet gyldne på en tør pande
50 g gorgonzola skåret i tern
1/2 pære, skåret i skiver
lidt olivenolie og balsamicoeddike

Anret salaten på en tallerken med alt fyldet over og hæld lidt olivenolie og balsamico over. Voila!

One of my favorite salads of leaves of different baby salads, pear, dates, blue cheese, serrano ham and pines, drizzled with olive oil and balsamic vinegar. So simple and easy yet very delicious and a little indulgent for a salad.

(Visited 1.147 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Denne type laver vi aaaaltid til vores måltider (savner den lige nu, hvor jeg er på protein-kur). Lækre lækre billeder !!! Elsker salatvarianter, og din er jo perfekt til sæsonen ! Den vil jeg lave til vores gæster fredag ;-)Den er også smadder lækker med mozzarella i tern, tørrede abrikoser eller tranebær, med ristet (i ovnen) serrano :-)/Linda

  2. Jo, sagtens – på torsdag :-) Er ved at rense ud nu, så får kun lige dele kød og grønt og æg til morgen, og må ikke få olier/salt og mælkeprodukter :-) Har irriteret tyktarm, så er ved at finde ud af, hvad der tricker mig. Men laver din skønne salat på fredag, til gæsterne – og tanken om den holder mig virkelig oppe ! Hvad ville du servere til ? Jeg tænker evt. laks ?/Linda

  3. Nå, på den måde. Det lyder spændende, håber du finder ud af noget. Ja, laks eller kylling (som evt. kan pakkes ind i parma/serrano inden stegning i ovn), hvis man ikke bare spiser den, som den er (og det ville jeg nok ikke gøre til gæster, det er bare når jeg er 'alene hjemme') og så måske endnu en 'salat' til med små kartofler vendt med brøndkarse, citron, olivenolie, salt og peber og evt. avokadotern også.Håber det bliver godt ;)

  4. Hehe… Ja det gør jeg, men idéen er også at det er en mode- og madblog, m.m. i form af rejser og kultur :)Dejligt at det kan inspirere. Men nej, har ingen ambitioner om at blive kok ;)