Pizza at Mother

Jeg er jo i gang med jagten på Københavns bedste pizza (med taljen som indsats) og det går strygende, især takket være alle jeres fabelagtige tips. Tager i øvrigt det med, at der ikke findes særligt mange ordentlige pizzasteder i mig igen. Jeg kendte dem tilsyneladende bare ikke… Her er den senest testede, nemlig Mother i Kødbyen og det er altså vinderen indtil nu. Det var faktisk ikke helt den pizza jeg eftersøgte (klassisk italiensk, tynd og sprød), men deres vanvittigt lækre surdejsbund og perfekte fyld, gør at de resterende steder virkelig har fået noget at leve op til.

Really (really!!) good pizzas at Mother in the meetpacking district of Copenhagen “Kødbyen”.

(Visited 1.335 times, 2 visits today)
Track

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Magstræde 16 laver virkelig nogle af Københavns bedste pizzaer!Desuden er det et rigtig dejligt sted./anne

  2. Lækkert! Og lækker blog du har dig!PS. må man forresten spørge hvor/hvordan du har lavet dit 'baggrundsbillede' i titlen (du ved dét med de 4 billeder + blogtitlen)??? =)

  3. Ej den margherita ser virkelig god ud! Sikke et hyggeligt sted. Forresten ligger der et ok pizza sted på Amagerbrogade 136 – Pomodoro & Mozzarella. Deres pizze bianche med firsk mozzarella, friske tomater og basilikum er bestemt ikke dårlig, hvis man ikke lige orker at skulle lave mad.

  4. Jeg har aldrig hørt om stedet før, og så læser jeg først om det her: http://welike.nu/2010/11/mother/og så umiddelbart efter hos dig! Det er sjovt! Er det et nyt sted? Jeg ved det er lidt langt væk, men kan VIRKELIG anbefale et pizzeria i Holte, der hedder Buenasera.. De har fået nye ejere og har oppet sig gevaldigt!

  5. Der ligger et italiensk pizzeria på Vesterbrogade 112, de laver den eneste pizza jeg gider at spise :) Så de fortjener at være med i din test :)!Spændende projekt :) Håber det bedste bliver fundet på Amager, haha, så behøves jeg ikke tage så langt ;)/Junepixeleret.blogspot.com

  6. Jeg har også lavet en anbefaling af Mother på min blog, jeg synes bare det er super lækkert og lidt skæve, men hyggelige omgivelser :)//AKwww.ak-s-blog.blogspot.com

  7. Hi Emily! If you are looking for an authentic italian pizzaria, then look no further than Bella Italia Pizzaria on H.C. Ørsteds Vej, their spinach and gorgonzola pizza is the most delicious thing I have eaten outside of Italy. The guys in that place really know what they're doing, the ingredients are top notch, their pizzas are generously topped and overall it's good value for money. I can highly recommend a visit there although this place is rather a takeout than a dine-in one. By the way I really like this blog of yours, it brings back sweet memories from the time when I lived in Cph :)

  8. Hej Emily!Københavns bedste pizza hedder "salame e pepperoni" og fås i hyggelige og romantiske omgivelser på La Vecchia Senora på Grønnegade – du vil ikke fortryde det! :)

  9. Jubiii, endnu flere gode pizzatips. Tusind tak. Det er i øvrigt jeres skyld at jeg kommer til at blive kuglerund ;)Melanie – det er lavet i photoshop og polaroidrammerne i Toycamera Analogcolor ;)AW – Det skal jeg nok huske fremover, god idé. Her kostede de. 85-110 kr.