Kalaset og NO 40 i Nansensgade
I fredags mødtes jeg med søde Tora, der har en af mine absolutte yndlingsblogs, til en kop kaffe (eller to) på Kalaset i Nansensgade.

Efter at have snakket i flere timer, smuttede vi ned ad gaden og kiggede på butikker og i interiørbutikken NO 40 kunne jeg finde en hel del ting, der gerne må ligge under mit juletræ i år…


… well, måske ikke ham her, men flot er det…

… og det her må gerne være på træet. Har virkelig lyst til at købe et lillebitte juletræ i år, men måske lidt overkill i pixi-lejlighed.

When in Copenhagen, remember to take a stroll down Nansensgade. One of the most vibrant and cosy streets in the city. The pictures above are from café Kalaset and interior boutique NO 40 in Nansensgade.

(Visited 548 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg er en ny læser, så undskyld hvis du har svaret på det her før: Hvor har du dit navn fra? Det lyder lidt "international". :)

  2. Vi køber hvert år et grantræ i potte (et lille et – Føtex ;-)) og pynter det med lys i et hjørne af spisestuen (fylder intet). Når julen så er ovre, får mine forældre det op i deres sommerhus, hvor de planter det ud i deres enorme have :-) Tydeligvis er det noget, jeg lægger en ære i, hver jul :-)Skønne billeder – elsker stemningen, men det er jo ikke noget nyt :-)/Linda

  3. Hej Emily:) Du er så god til at hjælpe, så nu vil jeg lige høre dig af hvilken str. du normalt bruger i sko og hvilken str. du har taget Acne's Track i? På forhånd tak:) Skal du på Soho på torsdag?Knus Jane

  4. Lise – tusind tak, det er også det jeg stræber efter, så dejligt at det bliver påskønnet :)Liva – 'Emily' var min mors idé, primært inspireret af at hun har boet i London i en del år tror jeg (og af Emily Brontë, håber jeg). Salomon kommer fra min morfars familie og er et gammelt jødisk navn. Men er altså helt dansk på trods af mere eksotisk navn ;)Linda – ih, god idé!! Det er så hyggeligt med juletræ, også selvom det er småt ;)Tora – selv tak og i lige måde!! Havde det virkelig hyggeligt! <3Marian – du kigger med alt det du har lyst til :) og jep, det er ret cool, men måske også lidt creepy?…Jane – Jep mht. Syoss, skal du også? Jeg er normalt 38 og tog dem i 38, men jeg har også en lidt bred fod og de er ret smalle foran. Min veninde (med smallere fod) gik en størrelse ned.Klem