What on Earth is Wellness

camille rowe wellness

Jeg er lige begyndt at se engelsk Vogue’s nyeste serie What on Earth is Wellness, der havde premiere i forgårs. Ikke nok med at det er et emne, der optager mig meget, så er det tilmed med super cool og elskelige Camille Rowe som vært og forsøgskanin.

Måske det også er noget for jer og så er tippet hermed givet videre. Traileren kan I se lige nedenfor.

Skal I se med? Og hvad er wellness eller velvære for jer?

For mig handler det om at have det godt i sit hylster og passe på det, men det handler også om langt mere end bare kroppen. Ja, for mig er det nok snarere det hele og dermed også at være glad (for sig selv) og frisk (det meste af tiden), have ro oven i hovedet, sove ordentligt om natten og sidst men ikke mindst at NYDE.

Det med nydelsen kan både handle om et godt glas vin eller en dejlig dessert eller noget andet man kan spise eller drikke, men det kan – for mig – lige så vel knytte sig til oplevelsen af en solnedgang, duften af sæben i badet om morgenen, at ligge i ske med den man elsker, nærvær og samvær med venner og meget andet.

(Visited 2.661 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

    1. Dejligt at det kunne bruges Eva :) Jeg glæder mig til de kommende afsnit. Klem Emily

  1. for mig er det helt klart wellness når jeg ikke har travlt, gerne være ude i naturen med Zorro.
    God søvn er også wellness, og at spise frisk slynget honning.

    spændende serie, det ville jeg se hvis i tv.

    1. Det lyder vel nok også dejligt Anette. Du kan se det på Youtube via linket, helt kvit og frit hvis du har lyst :) Kram Emily