Små ting

Luciaboller deluxe.

Glædelig fredag fine jer ♥

Kun en uge til jul, phew for en december. Glæder mig sådan til jul og juleferie, men må også indrømme at denne december tog måsen på mig. Og selvom jeg har knoklet så godt jeg kunne for at følge med og har overholdt (vist nok) alle deadlines, så føles juleferien altså ikke helt så velfortjent som den plejer. Vi har nemlig (endnu) engang ligget syge på skift herhjemme. En laber omgang Roskildesyge i tidlig julegave fra vuggestuen slog stakkels Kurt (og de fleste af hans tumlingekollegaer) helt ud i næsten en uge. Og lige som vi troede, at den hellige gral var vel forvaret, så blev jeg lagt ned i 4 dage (ved ikke om det er graviditeten eller hvad, men er så modtagelig og har været mere syg de sidste par måneder end de sidste 10 år).

Og så var den december gået… Eller sådan føles det i alle tilfælde lidt…

Men nu glæder jeg mig til at dele lidt godt, rart og blandet med jer herinde, inden jeg går på juleferie onsdag i næste uge OG ikke mindst til at vride julesokken for lidt decemberhygge i form af både knas og flitterstads herhjemme og ikke mindst et par gode venindeaftaler næste uge.

Og selvom de forgangne uger har været til den slatne side, så HAR der også været små, gode øjeblikke og mindeværdige ting. Det er der jo, heldigvis, næsten altid. Når blot man husker at se dem. Nogle af mine har jeg samlet pr. billedform her.

Jeg ønsker jer en mageløs weekend ♥

Julefrokost +1.

Livets pasta på Esmée.

Jul på døren.

Jul i håret.

Mit hold.

Julekugle.

Hyggeligste jo. Kreeret af Kurt, mor og mormor i fællesskab.

Solskinstur i Helsingør.

Én der er klar på weekend.

(Visited 1.599 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar