Små ting

Brugte overraskende meget tid her sidste uge. Gik nærmest i seng samtidig med Kurt hver dag. Ikke så godt for seriekigning og aftenbakker, men virkelig rart for træt, gravid type.

Tilbage ovenpå en virkelig rar efterårsferie. Hvor der både var (ok, bittesmå, men de var der) øer af læsetid og selvomsorg for undertegnede og masser af hygge og afslapning med 2-årig ferietype. Og ikke mindst en del aktiviteter for samme. Synes det er ret skægt, at han har nået en alder, hvor det virkelig batter at tage på akvarium, ud at spise en is med mormor, bage boller med farmor eller bare gå en tur ned i skoven og lege med vores evigt voksende dinosaurussamling. Syntes også det var virkelig hyggeligt, at have en lille baby (faktisk tog det lidt måsen på mig, hvor hyggeligt jeg syntes pusle-/amme-/barselslife var), men det kan virkelig, virkelig også noget, at vi nu for alvor kan lave ting sammen.

Også selvom jeg til tider savnede barnefaderen (der var i Østrig) for når man har en bulderbasse, der gladeligt stikker af her, der og alle vegne, så kræver det en del håndtering (bogstaveligt talt, man bliver nød til at løfte og bære ham en del, når han er ved at bringe sig selv i fare) og til sidst var denne her gravide dame altså lidt træt i benene. Men altså det er jo altsammen en slags work-out ikke?

Jeg har tidligere fortalt, at det at have en border collie, var som at have gratis adgang til fitness 24/7, det synes jeg også det er, at have en 2-årig med liiiiidt lang radius.

Nuvel, det var en hyggelig OG aktiv uge. Dét håber jeg også denne bliver, både for mig og for jer ♥

Her er et par billedeminder fra den forgangne uge. Ting, der fik mig til at trække på smilebåndet, foreviget.

En virkelig rar, lille pause. Med te og norsk klejne.

Sæsonen er i gang.

Én på ryggen og én i maven.

Lyset altså. Har åbenbart allerde fortrængt dagene med dagsregn…

Sushi. Endelig. Har gravet så længe. Fra streetfood’en i Helsingør.

Kurt holdt det ekstra efterårsferieagtigt og sov til klokken 8.45 en af dagene. Tak Kurt ♥

(Visited 1.810 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar