Små ting

I går var jeg ude at spise med nogle søde damer, jeg har lært at kende, efter vi er flyttet. Sådan en god aften og (indrømmet) lidt rart at slippe for puttetjansen. Har mens jeg skriver dette, lige fundet en rest persillesovs i en hårspids. Egentlig lidt klamt, men altså, så ved man også det har været en god aften.

Det føles i det hele taget som om en masse ting falder i hak for tiden. Og som om kvalmen vitterligt er væk. Jeg nåede lige at sige det for et par uger siden og så kom den selvfølgelig retur, men nu, nu holder det vist. Det er sådan en gave. Men egentlig også uhyggeligt hvor meget det satte mig ud af spillet.

Indeværende uge er blevet lidt komprimeret og ændret fordi barn-syg, men vi hutler os igennem det bedste vi har lært, præcis som jeg forestiller mig, alle de mange af jer, der kæmper med samme for tiden gør. Det er lidt af en kalenderkabale, men altså det er også en lille smule hyggeligt. Så længe de ikke har det virkelig, virkelig skidt selvfølgelig. Men prøver at tænke på det som at jeg får en ekstra hyggedag med Kurt forærende. Og tager så lidt skyklapper på ift. alt det jeg er bagud med.

Det er vist i øvrigt det bedste, der er kommet ud af mine graviditetsgener; er så uendeligt bagud med alt i forvejen (især privat/med husistandsættelse og -indretnihng, men også lidt på jobbet), fordi jeg mere eller mindre har været sat ud af spillet i 4 måneder, så lidt fra eller til rør mig slet ikke, som det plejede at gøre. Er blevet helt mañana, måske lidt for mañana, vil nogen mene… Men synes selv, det klæder mig ret godt, haha.

Denne uge er dog skudt godt i gang med at indhente en hel del af alle hængepartierne OG hygge med den lille patient, så satser på den fortsætter i samme stil.

Med ønsket om den dejligste, nye uge til jer. Og et håb om at I og jeres små mennesker, hvis I har sådan nogle, er friske og raske. Eller bliver det hurtigt. Og at I har den helt rette mængde persillesovs i håret efter smag og behag ♥

Så dejligt med lidt overskud til rent faktisk at nyde graviditeten.

De bedste croissanter jeg længe har fået. Fra Batting i Ordrup.

Kastanjesamling efterfulgt af kastanjedyr, kastanjerutsjebane og en hel masse kastanjesortering. Sidste var vist Kurts favoritkastanjedisciplin.

En buket med lidt blandet fra hhv. supermarkedet og haven. Så er man flyttet på landet ikke?

Strandtur med verdens bedste hundepige i strålende efterårssol.

Altså ved godt det er en slyngplante/snylter af en art, men synes den er så bedårende og elsker det hjørne af vores have.

Udsigten netop nu. Dog med åben computer ;)

(Visited 2.063 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Super fin blazer – hvor er den fra? Må man for resten spørge ind til jeres renovation af badeværelset. Særligt tænker jeg på, om I har brugt micro-cement på gulv/vægge?

    1. Den er fra Arket :) Dét må du. Laver et samlet indlæg med det hele når (hvis) det er helt færdigt, men ja, det er microcement der er på gulv og vægge :) Knus E

      1. Det ser jeg frem til – det er altid rart med førstehåndsbetragtninger, når der er tale om et nyere produkt!