Monthly Wanted

10 ting jeg har kig på netop nu eller allerede har i skabet og er glad for (nr. 2 og nr. 9 bor jeg i for tiden). Altsammen fungerer med en baby i maven, men med en enkelt undtagelse (nr. 8), så er det ikke maternity-wear, så det kan fungere mindst lige så godt (ja, ja nok bedre, hvis ret skal være ret) uden.

Tasken fra Saint Laurent og frakken fra by Malene Birger har jeg sukket over længe og tænker at begge er investment pieces og nogle jeg ville have i min garderobe for evigt. MEN en så lys frakke? Er det overhovedet til at have med at gøre. Det er nærmest et mirakel, hvis jeg kommer igennem en dag uden pletter på tøjet (tak Kurt), så måske jeg hellere skulle se mig om efter en frakke i camouflage-print…

Reklamelinks:

  1. Sort ‘Manhattan’ taske fra Saint Laurent
  2. Tank-kjole fra Arket (bruger den med en blazer eller strik over)
  3. Perleøreringe fra by Biehl
  4. Vatteret jakke fra Arket
  5. Ankelgummistøvler fra Ganni
  6. Læbebalsam + gloss fra Rudolph Care
  7. Striksæt i cashmere/merino fra Stylein
  8. Strikkjole med bindebånd  fra Vero Moda Maternity
  9. Strikkjole fra Sézane (kan bruges både med og uden mave)
  10. Frakke i uldblanding med indbygget halstørklæde fra By Malene Birger
(Visited 10.934 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar